Şener Şen

Şener Şen

Son dakika Şener Şen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şener Şen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şener Şen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şener Şen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şener şen gelişmeleri de dahil olmak üzere 999 şener şen haberi bulunmuştur. Tüm şener şen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kayhan Yıldızoğlu'nun cenazesinde gerginlik! Şener Şen bağırarak tepki gösterdi
Kayhan Yıldızoğlu'nun cenazesinde gerginlik! Şener Şen bağırarak tepki gösterdi Usta oyuncu Şener Şen, 90 yaşında hayatını kaybeden Kayhan Yıldızoğlu'nun cenazesine katıldı. Usta oyuncu cenazede fotoğraf çektirmek isteyenlere bağırarak tepki gösterdi.
11.03.2024 Magazin
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti Türk sineması ve dizilerin usta oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti. Acı haber sonrası kızı Sibel Aybar açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Magazin
Uğur Yücel’den 'Eşkıya' itirafı! ‘Oyunculuğu bıraktım’
Uğur Yücel’den 'Eşkıya' itirafı! ‘Oyunculuğu bıraktım’ Yavuz Turgul'un yönettiği ve senaryosunu yazdığı, başrolü Şener Şen'le paylaştığı 1996 yapımı 'Eşkıya' ile büyük çıkış yakalayan Uğur Yücel aynı zamanda yönetmen ve müzisyen kimliğiyle de öne çıkıyor. Yücel, Türkiye’nin kült filmleri arasında yer alan Eşkıya filmiyle ilgili çarpıcı bir itirafa imza atarken, oyunculuğuna ve yönetmenliğine yönelik de çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
9.11.2023 Magazin
Ünlü sunucunun büyük acısı: Anne ve babası aynı anda hayatını kaybetti! 'Suyun altında el ele tutuşup kayıp gitmişlerdir'
Ünlü sunucunun büyük acısı: Anne ve babası aynı anda hayatını kaybetti! 'Suyun altında el ele tutuşup kayıp gitmişlerdir' Gösteri dünyasının ünlülerini hep mutlu yüzleriyle görüyoruz. Sanki onların başına hiç kötü bir şey gelmezmiş, hiç sevdiklerini kaybetmezlermiş gibi geliyor. Oysa durum hiç öyle değil. Ünlü sunucu da acıların en büyüğünü yaşadı.
21.08.2023 Magazin
Şener Şen'in torunu ilk kez görüntülendi! Dede torun ancak bu kadar benzer!
Şener Şen'in torunu ilk kez görüntülendi! Dede torun ancak bu kadar benzer! Türk sinemasının duayen ismi Şener Şen, torunuyla birlikte poz verdi. İlk evliliğinden olan kızı Bengü Şen'in kızıyla verdiği pozda dede torun benzerliği dikkat çekti.
21.08.2023 Televizyon
Tosun Paşa hangi il, ilçede çekildi? Tosun Paşa filmi kaç yılında, nerede çekildi?
Tosun Paşa hangi il, ilçede çekildi? Tosun Paşa filmi kaç yılında, nerede çekildi? Türk sinemasının efsane filmlerinden Tosun Paşa hangi ilde çekildi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit gibi ustaları bir araya getiren filmde Daver Bey'in kızı Leyla ve Yeşil Vadi'nin peşinde olan İskenderiye'nin iki köklü ailesi Tellioğulları ve Seferoğulları arasındaki mücadele konu alınır. Peki Tosun Paşa kaç yılında, nerede çekildi?
30.07.2023 Televizyon
'Çıplak Vatandaş' filmi Elazığ’da gerçek oldu
'Çıplak Vatandaş' filmi Elazığ’da gerçek oldu Elazığ'da elinde poşetle çıplak bir halde yürüyen kişi 'Çıplak Vatandaş' filmini akıllara getirdi.
22.07.2023 Yaşam
Yapay zeka yanıtladı: Eşkıya Baran, Keje'yi tercih etseydi ne olur?
Yapay zeka yanıtladı: Eşkıya Baran, Keje'yi tercih etseydi ne olur? Yapay zeka, 1996 yılında vizyona giren Yavuz Turgul filmi Eşkıya'nın sonunda "Baran, Keje'yi tercih etseydi ne olurdu?" sorusuna yanıt verdi.
2.07.2023 Televizyon
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum'
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum' Beyazıt Öztürk, ekrana geri dönüyor. 'Beyaz Show'un ardından yakın arkadaşı Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'O Ses Türkiye' adlı müzik yarışmasında jüri üyeliği yapmıştı. Öztürk, katıldığı bir canlı yayında 'Beyaz Show'un yazın yeniden yayınlanacağını duyurdu.
20.06.2023 Magazin
Yaz konserleri başlıyor!
Yaz konserleri başlıyor! Haziran ayı boyunca yıldız isimler İstanbullulara müzik zevki yaşatacak. Kenan Doğulu’dan, Gazapizm’e, Yıldız Tilbe’den Murda’ya, Monolink’ten, Tom Odell’a uzanan dev isimler açıkhavada sahne alacak.
24.05.2023 Kültür Sanat
400 bin TL'lik Şener Şen sorusu Kim Milyoner Olmak İster’de yarışmacıyı ters köşe yaptı!
400 bin TL'lik Şener Şen sorusu Kim Milyoner Olmak İster’de yarışmacıyı ters köşe yaptı! Sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu'nun yaptığı 'Kim Milyoner Olmak İster'de bu hafta nefesler tutuldu. Programa yarışmacı olarak katılan Emre Sinan, başarılı performansıyla seyircinin takdirini topladı. 1 milyon TL'lik soruya iki adım kala yarışmacının verdiği karar yanlış çıkınca büyük şaşkınlık yaşadı.
1.05.2023 Magazin
Ata Demirer'den gündem olan poz! Beğeni yağdı
Ata Demirer'den gündem olan poz! Beğeni yağdı Ünlü komedyen Ata Demirer, son günlerde verdiği kilolarla gündemde... 18 kilo veren Ata Demirer, sosyal medya hesabından yeni bir fotoğraf paylaştı. Demirer'in son haline beğeni yağdı.
31.03.2023 Magazin
Ata Demirer'den Şener Şen paylaşımı: Ne kadar şanslıyım
Ata Demirer'den Şener Şen paylaşımı: Ne kadar şanslıyım Ata Demirer, usta oyuncu Şener Şen ile fotoğrafını Instagram'da paylaştı.
31.03.2023 Magazin
Deprem Kibar Feyzo'nun çekildiği tarihi konağı da vurdu
Deprem Kibar Feyzo'nun çekildiği tarihi konağı da vurdu Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen ve çevre illerde büyük yıkıma neden olan çifte deprem felaketi birçok tarihi yapıyı da vurdu.
25.02.2023 Gündem
Kim Milyoner Olmak İster'de kafa karıştıran soru!
Kim Milyoner Olmak İster'de kafa karıştıran soru! Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'de kafa karıştıran bir soru gündeme geldi. Yarışmaya katılan yarışmacılardan Dilara Tayfun'a "Beşi beş kuruştan beş yumurta kaç kuruş eder?" sorusu soruldu. Sorunun yanıtından sonra oyuncu İmirzalıoğlu doğru cevabı tane tane anlattı.
21.11.2022 Magazin
Kim Milyoner Olmak İster’e Şener Şen sorusu damga vurdu!
Kim Milyoner Olmak İster’e Şener Şen sorusu damga vurdu! 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışması yine çok konuşulacak bir bölüme imza attı. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu fenomen yarışma, 30 Ekim Pazar akşamı yeni bölümüyle yayınlandı. Kim Milyoner Olmak İster'de "Başrolünde Şener Şen'in olduğu 'Selamsızlar Bandosu' adlı filmin hikâyesinin geçtiği kurgusal kasabanın adı nedir?" sorusunda seyirci jokerini kullanarak, sonuca güvenen yarışmacı ters köşe oldu.
31.10.2022 Magazin
Gülen Gözler filmi oyuncuları kim? Gülen Gözler filmi nerede çekildi? Gülen Gözler filmi konusu ve oyuncu kadrosu!
Gülen Gözler filmi oyuncuları kim? Gülen Gözler filmi nerede çekildi? Gülen Gözler filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Replikleri, komik sahneleri ve birbirinden ünlü oyuncu kadrosu ile unutulmaz Türk filmleri arasına giren Gülen Gözler Türk sinemasının en önemli örnekleri arasında yer alıyor. Adile Naşit, Münir Özkul, Müjde Ar, Şener Şen, Ayşen Gruda ve Itır Esen gibi usta oyuncuların yer aldığı Gülen Gözler filmi zaman zaman televizyon ekranlarına geliyor. Peki, Gülen Gözler filmi oyuncuları kim? Gülen Gözler filmi nerede çekildi? Gülen Gözler filmi konusu ne? İşte Gülen Gözler filmi konusu ve oyuncu kadrosu!
4.09.2022 Televizyon
Bakan Yanık: 'İcat çıkarma' sözünün aksine icat çıkarın
Bakan Yanık: 'İcat çıkarma' sözünün aksine icat çıkarın Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Adana'da düzenlenen 23 Nisan Tekno Çocuk Festivali'nde yaptığı konuşmada, “Tekno-çocuk bayramımızla istiyoruz ki; geleceğin mucitleri, bilim adamları olarak bugünden, bu alandaki faaliyetlerinizi başlatmış olun. 'İcat çıkarma' sözünün aksine icat çıkarın. Fikirlerinizi hayata geçirme gayreti içinde olun” dedi.
22.04.2022 Siyaset
Erdal Özyağcılar'dan Kemal Sunal itirafı!  "Kemal'le çok sevişirdik"
Erdal Özyağcılar'dan Kemal Sunal itirafı! "Kemal'le çok sevişirdik" Erdal Özyağcılar, '40' programında Kemal Sunal itirafıyla dikkat çekti. Usta oyuncu Kemal Sunal'a duyduğu sevgiyi anlatırken " Kemal'le çok sevişirdik" dedi.
11.03.2022 Magazin
Uğur Yücel'den 'Ustalarım ve çocuklarım' paylaşımı!
Uğur Yücel'den 'Ustalarım ve çocuklarım' paylaşımı! Son olarak 'Kırmızı Oda' dizisinde 'Vahit' rolüyle izleyici karşısına çıkan Uğur Yücel, önceki akşam sanatseverleri kıskandırdı. Yücel, iki büyük usta Şener Şen ve Ahmet Gülhan ile yemek yedi.
17.02.2022 Magazin
Çiçek Abbas filmi gerçek oldu
Çiçek Abbas filmi gerçek oldu Esenyurt'ta bir mahalleye dadanan hırsızlar, çok sayıda aracın dört lastiğini jantları ile birlikte çaldı. Yaşananlar İlyas Salman ve Şener Şen'in başrollerini oynadığı Çiçek Abbas filmindeki hırsızlık sahnesini akıllara getirirken, araçların o halleri vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.
28.11.2021 Yaşam
Şener Şen: Turnemiz devam ediyor
Şener Şen: Turnemiz devam ediyor Geçtiğimiz aylarda koronavirüse yakalanıp atlatan usta oyuncu Şener Şen, önceki gün Karaköy'de objektiflere yansıdı. Şen, ayaküstü muhabirlerle sohbet etti.
19.09.2021 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ'dan aşı çağrısı
Kıvanç Tatlıtuğ'dan aşı çağrısı Kovid-19'la mücadelede yürütülen aşılama kampanyası kapsamında oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı kamu spotu hazırlandı.
27.06.2021 Magazin
Bakan Koca paylaştı! Okan Bayülgen'den aşı çağrısı
Bakan Koca paylaştı! Okan Bayülgen'den aşı çağrısı Sağlık Bakanlığınca, Kovid-19'la mücadele kapsamında yürütülen aşılama kampanyası kapsamında sanatçı Okan Bayülgen'in yer aldığı kamu spotu hazırlandı.
25.06.2021 Gündem
Cem Yılmaz'dan dikkat çeken çağrı: Şakası yok ama...
Cem Yılmaz'dan dikkat çeken çağrı: Şakası yok ama... Sağlık Bakanlığınca, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında yürütülen aşılama kampanyası kapsamına sanatçı Cem Yılmaz'ın yer aldığı kamu spotu hazırlandı.
23.06.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şener Şen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şener şen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.