Ev Arama

Ev Arama

Son dakika ev arama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ev arama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ev arama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ev Arama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ev arama gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.851 ev arama haberi bulunmuştur. Tüm ev arama haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da ev arama kriteri değişti! İşte talep artan ilçeler
İstanbul'da ev arama kriteri değişti! İşte talep artan ilçeler Ev almak isteyenleri ve kiralık ev arayanları ilgilendiren son dakika açıklaması! İstanbul’da ev arama kriterleri tamamen değişti, vatandaşlar güvenli zemin arıyor. Bazı ilçelere taleplerin arttığını ve bunun da emlak sektöründe değişimlere sebep olacağının altını çizen Prof. Dr. Volkan Öngel, benzer durumun 1999’daki deprem sonrası yaşandığını belirterek, talebin artacağı illeri açıkladı.
24.02.2023 Ekonomi
Bucha'da adım adım infaza! Katliamın görüntüleri dünyayı sarstı...
Bucha'da adım adım infaza! Katliamın görüntüleri dünyayı sarstı... Rus ordusunun Bucha kentindeki sivil katliamı dünyayı şok etmişti. New York Times, Rus işgalcilerin Ukraynalı sivilleri ölüme doğru sürüklerken çekilmiş video kaydını yayınladı. Son kez hayattayken kayda alınan sekiz erkek, işgalcilerin karargah olarak kullandıkları binanın arka bahçesinde kurşuna dizildi.
20.05.2022 Dünya
Genç avukat hayatının şokunu yaşadı! Akılalmaz olay! Evine girip...
Genç avukat hayatının şokunu yaşadı! Akılalmaz olay! Evine girip... İstanbul Pendik'te meydana gelen akılalmaz dolandırıcılık pes dedirtti. Aralarında eski polis ve çeşitli meslek gruplarından kişilerin olduğu grup iddiaya göre sahte mahkeme kararıyla arama emri düzenleyerek F.İ. adlı avukatın evine girdi. Avukatın tepkisine aldırış etmeden FETÖ terör örgütü ile ilgili olarak arama yapacaklarını söyleyerek eve giren bir grup şahıs, evdeki yüklü miktar parayla altını çalarak gitti. Büyük şok yaşan avukatın şikayeti sonrası şüpheliler hakkında 6 ayrı suçtan 67 yıl 10 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
21.12.2021 Yaşam
Kira fiyatları yüzde 50'den fazla arttı! Milyonları kapsıyor
Kira fiyatları yüzde 50'den fazla arttı! Milyonları kapsıyor İstanbul’da kiralık konut fiyatlarında son bir yılda oluşan ve yüzde 50’yi aşan artışlar, “Kiralar düşecek mi?” sorusunu beraberinde getirdi. Gayrimenkul Danışmanı Mustafa Kemal Işık, “Bir yılda yeni konut üretiminin azalması, yükselen konut fiyatları ve faiz oranlarının etkisiyle artışa geçen kiralık konut fiyatları, üniversitelerde okula dönüşün başlamasıyla zirveyi gördü. Fiyatların düşmesini beklemiyoruz. Aksine aynı hızla olmasa da artış trendi sürecek” dedi. Yapılan araştırmalara göre, İstanbul’da geçen yıla göre kira fiyatlarında yüzde 50,7 oranında artış yaşandı.
4.10.2021 Ekonomi
Kiralık ev arayanlara kritik uyarı! Bunu sakın yapmayın
Kiralık ev arayanlara kritik uyarı! Bunu sakın yapmayın Kiralık ev arayanları ilgilendiriyor. Kritik uyarı geldi. Ev arama sürecinde bunu sakın yapmayın. Sahte ilanlarla kandırılabilirsiniz. İnternet sitelerinin de sorumluluğu var. İdari para cezası uygulanabiliyor. Hukukçu Murat Can Pehlivanoğlu, “Emlakçılığı sadece yetki belgesine sahip kişiler yapabilir. Bu yüzden güvenilir siteleri tercih etmek önem taşıyor. Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesi bilgilerini göstermeyen sitelere bakanlık tarafından idari para cezası uygulanabilir” dedi.
7.09.2021 Ekonomi
Öğretmenin evine 'karikatür' baskını! Erdil Yaşaroğlu'na tepki yağdı
Öğretmenin evine 'karikatür' baskını! Erdil Yaşaroğlu'na tepki yağdı Öğretmen Bekir Salih Korkmaz, sahibi olduğu internet sitesinde Erdil Yaşaroğlu’na ait karikatürü izinsiz kullandığı iddiasıyla başına gelenlere Twitter’dan isyan etti. Korkmaz, “5 polis evime baskın yaptı, online dersteki çocuklarımın bilgisayarlarına el konuldu” dedi. Büyük tepki çeken olay sonrasında Yaşaroğlu’nun kendisine ulaştığını açıklayan Korkmaz “Şikayetinden vazgeçti, helalleştik” dedi.
27.01.2021 Gündem
HDP’li Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen gözaltına alındı
HDP’li Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen gözaltına alındı HDP’li Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen, evinde sabah saatlerinde gözaltına alındı. Bilgen’in Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma nedeniyle gözaltına alındığı öğrenildi.
25.09.2020 Siyaset
Belçika, 2 PKK'lı teröristi tutukladı
Belçika, 2 PKK'lı teröristi tutukladı Belçika, terör örgütüne üye kazandırma ve farklı ülkelerdeki eğitim kamplarında faaliyet gösterme suçlamasıyla 2 PKK'lı teröristi tutukladı.
19.06.2019 Dünya
Her şeyi itiraf etti! FETÖ'nün 'badi' sistemi ortaya çıktı
Her şeyi itiraf etti! FETÖ'nün 'badi' sistemi ortaya çıktı Bursa'da, FETÖ'nün TSK içindeki mahrem yapılanmasına yönelik ankesörlü telefon soruşturması kapsamında hazırlanan iddianamede, örgütün gizlilik ve devamlılık için uyguladığı "devir ve badi sistemi"ne ilişkin ilginç detaylar paylaşıldı.
27.11.2018 Gündem
10 milyon euroluk hacklemeye 3 tutuklama
10 milyon euroluk hacklemeye 3 tutuklama Türkiye’de faaliyet gösteren bir İngiliz şirketin mail adreslerini hackleyerek bankadaki hesabından farklı kişi veya firmalar adına 10 milyon 672 bin euro tutarında nakit çekildiği iddiasıyla gözaltına alınan 11 şüpheliden ikisi Nijerya uyruklu üç kişi tutuklandı
28.05.2018 Gündem
Üniversiteye başlayacak olanlar dikkat! Onlar her yerde!
Üniversiteye başlayacak olanlar dikkat! Onlar her yerde! Üniversite için hangi bölümü, hangi şehirde kazandığınız belli oldu, hazırlıkları tamamladınız. Yola çıkacaksınız. Nereye giderseniz gidin sizi karşılayacak bazı karakterler var. Kim onlar?
23.08.2017 Eğitim
Rusya'da vücut losyonu içerek ölenlerin sayısı 49'a yükseldi
Rusya'da vücut losyonu içerek ölenlerin sayısı 49'a yükseldi Rusya'da vücut losyonu içerek alkol zehirlenmesinden hayatını kaybedenlerin sayısı 49'a yükseldi.
17.06.2021 Dünya
Atatürk Havalimanı'ndaki süphelilerin evlerinde arama
Atatürk Havalimanı'ndaki süphelilerin evlerinde arama Atatürk Havalimanı'nda polisten kaçmaya çalışırken yakalanan iki şüphelinin evlerinde arama yapıldı.
6.11.2016 Yaşam
Kızından Hakan Şükür'e Fethullah Gülen'e iletilmesi için not
Kızından Hakan Şükür'e Fethullah Gülen'e iletilmesi için not FETHULLAHÇI Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) finansman sağladığı iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Hakan Şükür'ün İstanbul Bakırköy'deki dubleks evinde yapılan aramada, üzerinde TSK (Türk Silahlı Kuvvetleri) yazılı kılıf içerisinde metal sarı renkli kama, kızının Şükür'e terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen'e iletmek istediği not olduğunu gösteren yazı bulundu...
29.09.2021 Gündem
‘Kimliğiniz olmadan sokağa adım atmayın’
‘Kimliğiniz olmadan sokağa adım atmayın’ Hacettepe Üniversitesi Anayasa Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Fendoğlu uyarıyor: Yanınızda kimlik olmadan sokağa adım bile atmayın. Kimliğe dair yanlış bilgiye 3 ay hapis cezası bile verilebilir.
29.09.2021 Gündem
Kiracı olmanın ince noktaları
Kiracı olmanın ince noktaları Kiracılığın iyi taraflarını biliyor musunuz?
18.05.2016 Arşiv
Her çocuğun hayalini süsleyen evler!
Her çocuğun hayalini süsleyen evler! Çocuğunuzun hayalindeki evi biliyor musunuz?
20.04.2016 Arşiv
Yeni bir ev arama vaktinin geldiğini gösteren 10 işaret!
14.04.2016 Arşiv
Şırnak'ta keskin nişancılar ateş altında
Şırnak'ta keskin nişancılar ateş altında Şırnak’ta sokağa çıkma yasağı ilan edilmesiyle birlikte başlayan operasyon sürüyor. Güvenlik güçleri, keskin nişancı teröristlerin olduğu binaları yoğun ateş altına aldı.
29.09.2021 Gündem
Emlakçınıza müşteri nasıl bulunur?
Emlakçınıza müşteri nasıl bulunur? Emlak sektöründe çok fazla insana ulaşabilmek mümkün.
29.03.2016 Arşiv
Koridor pazarlığı!
Koridor pazarlığı! Yüksekova’da PKK, aşiret reislerinin aracılığıyla ‘Koridor açın çatışmadan Irak’a geçelim’ teklifinde bulundu. Güvenlik güçlerinin cevabı ise ‘Teslim olun saçınızın teline zarar gelmez’ oldu.
29.09.2021 Gündem
Tel Abiyad, IŞİD'ten tamamen temizlendi
Tel Abiyad, IŞİD'ten tamamen temizlendi IŞİD'in kapsamlı saldırısını püskürten ve Tel Abiyad'da yeniden kontrolü ele geçiren YPG güçleri, ev ev arama yapıyor...
29.02.2016 Dünya
Hipnozla cinsel terapi!
Hipnozla cinsel terapi! Kadın Hastalıkları-Doğum Uzmanı ve Psikolog Dr. Cenk Kiper, psikolojik ve psikosomatik sorunların giderilmesinde, geleneksel yöntemlerin yetersiz kaldığı durumlarda tıbbi hipnozun güvenle uygulanabilen bir metot olarak kullanıldığını belirtiyor.
26.04.2015 Sağlık
İşte katliamın akıl hocaları
İşte katliamın akıl hocaları Fransa’nın başkenti Paris’te son 40 yılın en büyük terör saldırısı olan ve 12 kişinin ölümüyle sonuçlanan Charlie Hebdo baskınının ardından Fransız polisi, Cherif (32) ve Said (34) Kouachi kardeşleri yakalamak için geniş çaplı operasyonlar başlattı.
9.01.2015 Dünya
Amerika'nın kurtarma fiyaskosu
Amerika'nın kurtarma fiyaskosu Kurtarma operasyonunda 20 komando geri çekilmiş...
23.08.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ev Arama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ev arama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.