Editör

Editör

Son dakika editör haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan editör ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını editör haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Editör

haberleri sayfasında son dakika yaşanan editör gelişmeleri de dahil olmak üzere 720 editör haberi bulunmuştur. Tüm editör haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tüm dünyaya örnek olan uygulamanın mimarı anlattı: 'Zorlayıcı bir yasa olmadan, platformlar habere para ödemeyecek'
Tüm dünyaya örnek olan uygulamanın mimarı anlattı: 'Zorlayıcı bir yasa olmadan, platformlar habere para ödemeyecek' Kanada'da geçtiğimiz günlerde yürürlüğe giren Çevrim İçi Haber Yasası, dijital telif konusunda adım atılmasını bekleyen pek çok ülkedeki yayıncıları heyecanlandırdı. Yasa aynı zamanda akıllara hem Google hem de Facebook'un yayıncılara ödeme yaptığı ilk ülke olan Avustralya'yı getirdi. Küresel bir harekete ilham Avustralya'daki yasayı mimarı Rodney Sims anlattı.
5.01.2024 Gündem
Avustralya'nın dijital telif başarısının sırrı ne? Teknoloji devleri çifte standarda açıklama getiremiyor
Avustralya'nın dijital telif başarısının sırrı ne? Teknoloji devleri çifte standarda açıklama getiremiyor Google'ın geçtiğimiz günlerde Kanada'daki dijital yayıncılara içeriklerinin karşılığında telif ödemesi yapmayı kabul etmesi, akıllara bu alandaki ilk örnek olan Avustralya'yı getirdi. Sadece Google'ın değil Facebook'un da yayıncılara ödeme yaptığı ülkede elde edilen tecrübeler, dünyanın geri kalanı için çok önemli. Bu noktadan yola çıktık, Avustralya örneğinin başka ülkelerdeki yayıncılar için ne anlama geldiğini Columbia Üniversitesi Gazetecilik Okulu Öğretim Üyesi Bill Grueskin'e sorduk...
22.12.2023 Gündem
İbrahim Konar kimdir? Kanal D muhabiri İbrahim Konar’ın biyografisi...
İbrahim Konar kimdir? Kanal D muhabiri İbrahim Konar’ın biyografisi...  Kanal D muhabiri İbrahim Konar, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen depremlerde ailesinden 10 kişiyi kaybetti. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'ün sorularını yanıtlayan Konar, "Cumhuriyet tarihinden itibaren böyle bir şey görülmemiş. Birçok depreme gittik, ilk kez ne yazık ki kendi ailem için çalışmayı sürdürdüm. Peş peşe 7 cenazeyi çıkardık ne yazık ki" ifadelerini kullandı. Söz konusu gelişmenin ardından İbrahim Konar hakkında merak edilenler arttı.  
16.02.2023 Gündem
Babamı aradım, ‘Deprem oluyor, hakkını helal et’ dedim!
Babamı aradım, ‘Deprem oluyor, hakkını helal et’ dedim! Hatay BB Hentbol Takımı’nın antrenörü Savaş Yüksek ile oyunculardan Gökhan Şanlı ve Enes Gümüşok, depremi anlattı.
12.02.2023 Şampiy10
Meryem Sondan Durukanoğlu Feyiz kimdir? Kadir Has Üniversitesi rektörü Prof. Dr.  M. Sondan Durukanoğlu Feyiz kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı?
Meryem Sondan Durukanoğlu Feyiz kimdir? Kadir Has Üniversitesi rektörü Prof. Dr.  M. Sondan Durukanoğlu Feyiz kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı kamu kurum ve kuruluşlarına atama kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre, Kadir Has Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Meryem Sondan Durukanoğlu Feyiz, MEF Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Muhammed Şahin atandı. Peki, Meryem Sondan Durukanoğlu Feyiz kimdir? Kadir Has Üniversitesi
28.01.2023 Gündem
Gazeteci Orhan Erinç hayatını kaybetti
Gazeteci Orhan Erinç hayatını kaybetti Türkiye Gazeteciler Cemiyeti eski  başkanı, Cumhuriyet Gazetesi önceki genel yayın yönetmenlerinden Orhan Erinç 87 yaşındaydı.
23.01.2023 Gündem
Cuma mesajları 2022! Cuma ile ilgili hadisler, resimli, anlamlı ve dualı en güzel cuma mesajları!
Cuma mesajları 2022! Cuma ile ilgili hadisler, resimli, anlamlı ve dualı en güzel cuma mesajları! İslam alemi için mübarek gün olarak kabul edilen, dualarının okunduğu, ibadetlerin yapıldığı ve kabul gördüğüne inanıldığı Cuma günü müslümanların bayram günü olarak nitelendiriliyor. Cuma gününe özel hadisler, resimli, anlamlı ve dualı en güzel cuma mesajlarını sizin için derledik.
9.12.2022 Gündem
Dünya Gazeteciler günü mesajı ve anlamlı sözleri! 21 Dünya Gazeteciler Günü nedir, ne zaman ilan edildi, neden kutlanıyor? 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü kutlama mesajları
Dünya Gazeteciler günü mesajı ve anlamlı sözleri! 21 Dünya Gazeteciler Günü nedir, ne zaman ilan edildi, neden kutlanıyor? 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü kutlama mesajları 21 Dünya Gazeteciler Günü nedir, ne zaman ilan edildi? Gazetecilerin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü bugün kutlanıyor. Biz de bugüne özel 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü kutlama mesajları ve kutlama sözlerini bir araya getirdik.
21.10.2022 Gündem
Bülent Özveren kimdir, kaç yaşındaydı? Bülent Özveren’in hastalığı neydi? İşte  Eurovision'un efsane sunucusu Bülent Özveren’in biyografisi!
Bülent Özveren kimdir, kaç yaşındaydı? Bülent Özveren’in hastalığı neydi? İşte Eurovision'un efsane sunucusu Bülent Özveren’in biyografisi! TRT’de bir dönemin sunucusu ve spor spikeri Bülent Özveren hayatını kaybetti. Eurovision Şarkı Yarışması sunumuyla tanınan ünlü isim yoğun bakımda tedavi görüyordu. Peki, Bülent Özveren kimdir, kaç yaşındaydı? Bülent Özveren’in hastalığı neydi? İşte Bülent Özveren’in biyografisi!
18.10.2022 Gündem
Celal Şengör ne dedi, neden ifadeye çağrıldı? Prof. Dr. Celal Şengör kimdir? Hz. İbrahim ve Hz. Musa için ne söyledi?
Celal Şengör ne dedi, neden ifadeye çağrıldı? Prof. Dr. Celal Şengör kimdir? Hz. İbrahim ve Hz. Musa için ne söyledi? Prof. Dr. Celal Şengör, bir televizyon programındaki sözleri nedeniyle "Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerlere alenen aşağılama" suçlamasıyla açılan soruşturma kapsamında "şüpheli" olarak ifadeye çağrıldı. Peki, Celal Şengör ne dedi, neden ifadeye çağrıldı? Prof. Dr. Celal Şengör kimdir?
1.09.2022 Gündem
Meksika Başkonsolosu Isabel Arvide kimdir, kaç yaşında, nereli? Masterchef konuğu Başkonsolos Isabel Arvide hakkında merak edilenler…
Meksika Başkonsolosu Isabel Arvide kimdir, kaç yaşında, nereli? Masterchef konuğu Başkonsolos Isabel Arvide hakkında merak edilenler… Meksika Başkonsolosu kimdir, Başkonsolos Isabel Arvide kaç yaşında ve nereli? Meksika Başkonsolosu Isabel Arvide Masterchef programına konuk olunca hakkında yapılan aramalar da arttı. ardından araştırılmaya başlandı. İzleyicilerin dikkatini çeken Isabel Arvide hakkında bilgiler merak ediliyor. Peki, Meksika Başkonsolosu kimdir? Isabel Arvide kimdir?
25.08.2022 Gündem
‘Rus ruleti' oynuyor! Canlı yayında işgali protestosu yapan Rus gazeteciden acı itiraf
‘Rus ruleti' oynuyor! Canlı yayında işgali protestosu yapan Rus gazeteciden acı itiraf Rusya televizyonunda Ukrayna'nın işgalini protesto eden Marina Ovsyannikova sessizliğini bozdu. Rusya'ya geri dönme kararı alan gazeteci, her an tutuklanabileceğini duyurdu. Gazetecinin bu hamlesi, 'Rus ruleti' oynuyor' şeklinde yorumlandı.
5.08.2022 Dünya
Emine Erdoğan’dan “Ukrayna 2. Lider Eşleri Zirvesi’ne video mesaj
Emine Erdoğan’dan “Ukrayna 2. Lider Eşleri Zirvesi’ne video mesaj Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye'nin, diplomasinin tüm araçlarını en üst düzeyde kullanarak Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşın durdurulması için çalıştığını vurgulayarak, "Savaşın yıktıklarını ayağa kaldırmanın ve tüm dünya olarak el ele vermenin, yeni savaşların önündeki en kuvvetli kalkan olacağına inanıyorum" dedi.
23.07.2022 Siyaset
Boris Johnson neden istifa etti? Boris Johnson kimdir, kaç yaşında? İşte istifa açıklaması ve nedeni!
Boris Johnson neden istifa etti? Boris Johnson kimdir, kaç yaşında? İşte istifa açıklaması ve nedeni! Boris Johnson kimdir, kaç yaşında ve de neden istifa etti? İngiltere Başbakanı Boris Johnson istifa ettiğini açıkladı. İngiltere Başbakanı Boris Johnson'un istifasının ardından vatandaşlar istifanın nedenini sorgulamaya başladı. Peki, İngiltere Başbakanı Johnson neden istifa etti? İngiltere hükümetinde ne oldu?
7.07.2022 Dünya
Yunanistan Başbakanı Miçotakis'ten Türkiye'ye asılsız suçlama! Köşeye sıkışınca gazeteciye hakaret etti.
Yunanistan Başbakanı Miçotakis'ten Türkiye'ye asılsız suçlama! Köşeye sıkışınca gazeteciye hakaret etti. Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis bugün AB Parlamentosu başkanı Roberta Metsola'nın daveti üzerine Avrupa Parlamentosu'na seslendi. Ancak söz konusu toplantı hiç de Yunan Başbakan'ın beklediği bir havada gerçekleşmedi.
5.07.2022 Dünya
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Takvimi belli oldu! Okullar ne zaman açılacak? Yarıyıl tatili ne zaman?
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Takvimi belli oldu! Okullar ne zaman açılacak? Yarıyıl tatili ne zaman? Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Eğitim Takvimi’ni paylaştı. Eğitim gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Bakan Özer, katıldığı programda, okulların açılışı, ara tatiller ile yarıyıl tatillerinin tarihlerini paylaştı. Peki, Okullar ne zaman açılıyor? Ara tatiller ne zaman? Yarıyıl tatili ne zaman? 2023 Ramazan Bayramı ile ara tatil birleşiyor mu? İşte 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Takvimi…
7.06.2022 Eğitim
Merve Safa Kavakçı kimdir? Merkeze alınan Merve Kavakçı kaç yaşında, nereli, kiminle evli? İşte hayatı hakkında merak edilenler…
Merve Safa Kavakçı kimdir? Merkeze alınan Merve Kavakçı kaç yaşında, nereli, kiminle evli? İşte hayatı hakkında merak edilenler… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 23 dış temsilcilikteki büyükelçi merkeze alınırken, 25 dış temsilciliğe yeni büyükelçilerin atanmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Merkeze alınan isimlerden biri de Merve Kavakçı oldu. Peki, Merve Safa Kavakçı kimdir? Merkeze alınan Merve Kavakçı kaç yaşında, nereli, kiminle evli? İşte hayatı hakkında merak edilenler…
2.06.2022 Gündem
GAP gitti, Mezopotamya geldi! Nemrut’un gölgesindeki tarih ve kültür kenti Adıyaman…
GAP gitti, Mezopotamya geldi! Nemrut’un gölgesindeki tarih ve kültür kenti Adıyaman… Güneşin doğuş ve batışının en iyi izlendiği Nemrut Dağı,Cendere Köprüsü, Arsameia, Karakuş Tepe,Perre Antik kenti ve Kahta Kalesi, bulgurun aşka geldiği çiğ köftesi ve tavuklu pilavı, yöresel kahvaltısı, sıra geceleri ile kültür, tarih ve gastronomi kenti Adıyaman… Kent, geçen hafta Nemrut Gastronomi Festivalikapsamında yerli ve yabancı çok sayıda kişiyi ağırladı. 9 il için Kapadokya örnek alınarak yeni oluşturulan Mezopotamya turunun ilk ayağını oluşturan tanıtım atağı ile kente 5 milyon turistin çekilmesi hedefleniyor. Oteller dolu kent ise bu durumdan mutlu ve umutlu...
28.05.2022 Gündem
Mübarek Kadir Gecesi neden bin aydan hayırlıdır? Kadir Gecesi’nin fazileti nedir?
Mübarek Kadir Gecesi neden bin aydan hayırlıdır? Kadir Gecesi’nin fazileti nedir? Ramazan ayı içinde yer alan Ramazan Bayramı’nın müjdecisi Kadir Gecesi 27 Nisan’da idrak edilecek. “Hüküm, şeref, güç, yücelik” gibi anlamlara gelen Kadir dini literatürde “leyletü’l-Kadr” şeklinde Kur’ân-ı Kerîm’in indirildiği gecenin adı olarak kullanılıyor. Din alimleri, hayırlı olanın bu gecede yapılan amel olduğunu belirtir. Peki, Mübarek Kadir Gecesi neden bin aydan hayırlıdır? Kadir Gecesi’nin fazileti nedir? İşte detaylar…
27.04.2022 Ramazan
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 20. güne girildi. İşgal edilen Ukrayna topraklarında çatışmalar ve bombalamalar devam ediyor. Rusya'dan ABD'ye üst düzey misilleme geldi. Joe Biden, Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve CIA Direktörü William Burns dahil 13 ABD'li yetkilinin yaptırım listesine alındığını açıklandı. Ukrayna'nın güney komşusu Romanya'ya bir Orlan-10 drone'u düştü. Ukrayna'ya işgalin başlangıcından bu yana en üst düzey ziyaret gerçekleşiyor, Çekya, Polonya ve Slovenya başbakanları Kiev'de Zelenskiy ile buluşacak. Ukrayna lideri, Kiev'in muhtemel NATO üyeliğine ilişkin en karamsar açıklamasını yaptı. Rusya’da yayın yapan Kanal 1’de canlı yayın sırasında savaş karşıtı pankart açan editör Marina Ovsyannikov, gözaltına alınmasının ardından sorgusunun 14 saatten fazla sürdüğünü ifade ederken, editörün 30 bin ruble para cezasına çarptırıldığı aktarıldı.
15.03.2022 Dünya
CNN Türk ekibinin aracına ateş açıldı
CNN Türk ekibinin aracına ateş açıldı Lviv'den Kiev'e doğru yola çıkan CNN TÜRK ekibinin aracının olduğu konvoya ateş açıldığı ve kurşunların aracın lastiklerine isabet ettiği belirtildi. Muhabir Samet Güner ve Kameraman Caner Emre Kınacı'nın durumunun iyi olduğu açıklandı. Canlı yayına bağlanan CNN Türk kameramanı Emre Kınacı, "Sadece lastiklerimiz patladı. Patlak lastikle 20 km yol gittik neredeyse. Güvenli bir yerdeyiz." açıklamasında bulundu.
3.03.2022 Dünya
Ed Sheeran: Yedi yıldır telefon kullanmıyorum
Ed Sheeran: Yedi yıldır telefon kullanmıyorum İngiliz şarkıcı Ed Sheeran, 2015'ten bu yana cep telefonu kullanmadığını ve bunun zihinsel sağlığına iyi geldiğini söyledi. Ünlü müzisyen, "Telefondan gerçekten ama gerçekten çok bunalmıştım" dedi.
31.01.2022 Magazin
BİK Genel Müdürü Duran: Gazetelerin ayakta kalması gerektiğini düşünüyoruz
BİK Genel Müdürü Duran: Gazetelerin ayakta kalması gerektiğini düşünüyoruz Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Rıdvan Duran, gazetelerin ayakta kalması gerektiğini belirterek, "Gazetecilik kültürünü internet medyasına aktarmalılar diye düşünüyoruz." dedi.
17.11.2021 Gündem
Yeni karar! Ece Erken'i rahatsız eden...
Yeni karar! Ece Erken'i rahatsız eden... Sunucu Ece Erken'i cep telefonundan mesaj atarak rahatsız ettiği iddia edilen sanık Erdal Çınar'ın Adli Tıp Şube Müdürlüğü’ne sevk edilerek...
29.10.2021 Magazin
21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü mesajları! Dünya gazeteciler günü nedir-nasıl ortaya çıktı? Dünya Gazeteciler Günü ile ilgili sözler…
21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü mesajları! Dünya gazeteciler günü nedir-nasıl ortaya çıktı? Dünya Gazeteciler Günü ile ilgili sözler… Gazeteciler, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutluyor. Gazetecilik mesleğini icra edenlerin gününü kutlamak ve onurlandırmak Dünya Gazeteciler Günü mesajları araştırılıyor. Peki, Dünya Gazeteciler Günü nedir? İşte 21 Dünya Gazeteciler Günü ile ilgili mesajlar ve sözler…
21.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Editör ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki editör haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.