Cinsel Fantezi

Cinsel Fantezi

Son dakika cinsel fantezi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cinsel fantezi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cinsel fantezi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cinsel Fantezi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cinsel fantezi gelişmeleri de dahil olmak üzere 139 cinsel fantezi haberi bulunmuştur. Tüm cinsel fantezi haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 aylık hamile kadını öldürdü 'amacım fantezi yapmaktı' dedi! Çıkan haberlerden rahatsız oldu gizli duruşma istedi
5 aylık hamile kadını öldürdü 'amacım fantezi yapmaktı' dedi! Çıkan haberlerden rahatsız oldu gizli duruşma istedi Bursa’da, ilişki sırasında dini nikahla birlikte yaşadığı 5 aylık hamile N.M.T.’nin (43), boğazını sıkıp ölümüne neden olduğu suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen tutuklu sanık Y.A.M.A. (42), çıktığı son duruşmada olayın basında yer alması nedeniyle kendisinin ve ailesinin mağdur olduğunu söyleyerek, duruşmanın gizli görülmesini istedi.
26.02.2024 Gündem
'Falaka' davası sanığının cezasında geleceği üzerinde olası etkileri dikkate alınmış
'Falaka' davası sanığının cezasında geleceği üzerinde olası etkileri dikkate alınmış Kayseri'de para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırıp, görüntü çeken kargocu Erkan T.' ye (35) istinaf mahkemesince 'fazla ceza' verildiği gerekçesiyle yeniden yargılandığı davada 'müstehcenlik' suçundan 1 yıl 6 ay 22 güne düşürülen hapis cezası kararının gerekçesi açıklandı. Mahkeme gerekçesinde, sanığın cep telefonunda depolanmış halde birden çok farklı tarihlerde yüklenmiş video bulunduğuna yer vererek, "Sanığın, 'müstehcenlik' suçunu birden fazla kez işlediği anlaşılmış, sanığın kastının yoğunluğu gözetilerek alt sınırdan uzaklaşmak suretiyle ceza tayin edilmiştir. Cezanın sanığın geleceği üzerindeki olası etkileri de dikkate alınarak 'iyi hal' indirimi yapılarak, hükmün açıklanması geri bırakılmıştır" görüşünde bulundu.
29.01.2024 Gündem
Sosyal medyada cinsel dolandırıcılık! Uzay gemisi 5 bin lira
Sosyal medyada cinsel dolandırıcılık! Uzay gemisi 5 bin lira Kolay para kazanmak isteyenlerin gözdesi olan platformlarda cinsel içerikli paylaşımlar yapanlar, yayına katılanlardan sanal hediye jetonlarıyla hatırı sayılır para kazanıyor.
1.12.2023 Gündem
Dini seans adı altında cinsel ilişki! Binlerce video ve fotoğraf çıktı! İğrenç olay
Dini seans adı altında cinsel ilişki! Binlerce video ve fotoğraf çıktı! İğrenç olay Kendisini ‘Bio enerji uzmanı’ ve ‘Yaşam koçu’ olarak tanıtarak psikolojik yardım almak isteyen kadınları ‘cin çıkarma’ bahanesiyle zorla ilişkiye giren büyücü Bahadır Koyuncu, eşi ve yardımcısına yönelik yürütülen soruşturma tamamlandı. “Nitelikli cinsel saldırı”, “Dini inanç ve duygularının istismarı suretiyle dolandırıcılık” suçlarından 15 yıldan 84 yıla kadar hapis cezası istenen sözde bio enerji uzmanı Koyuncu’nun dijital arşivinden 2 bine yakın müstehcen fotoğraf ve video çıktı. Koyuncu’nun yanına gelen kadınları soyarak, ‘sizde büyü var’, ‘cinleri çıkarmamız lazım’ diyerek cinsel saldırıda bulunduğu belirlendi.
21.02.2022 Yaşam
Eşini ilişkiye zorladı! Komşusuna ters kelepçe takıp cinsel saldırıda bulundu
Eşini ilişkiye zorladı! Komşusuna ters kelepçe takıp cinsel saldırıda bulundu Antalya'da ayrı yaşadığı eşi Nihal Işıldar'ı (37) tabancayla başından vurarak, öldüren, polisi arayıp, "Karımı öldürdüm, gidin evden alın" dedikten sonra kaçtığı Mersin'de yakalanan Özcan Işıldar (46) hakkında iddianame hazırlandı. 28 yıl önce de baldızını öldürdüğü ortaya çıkan Işıldar'ın, erkeklerle ilişkiye zorladığı eşinin görüntülerini çektiği, komşusu olan kadına ters kelepçe takarak defalarca nitelikli cinsel saldırıda bulunduğu bulunduğu iddia edildi.
11.11.2019 Yaşam
Eşimin fantezilerinden bıktım, beni boşayın!
Eşimin fantezilerinden bıktım, beni boşayın! Betül I. eşinin cinsel fantezili kıyafetler aldığını, istemediği halde zorla giymek zorunda kaldığını ve dediklerini yapmadığı zamanlarda ise tartıştıklarını ileri sürerek dava açtı.
27.11.2017 Yaşam
Cinsel fantezi uğruna canından oldu!
Cinsel fantezi uğruna canından oldu! İngiltere'de yaşayan 23 yaşındaki Katie Widdowson cinsel fantezi amaçlı kullandığı kelepçlerden mikrop kaptı.
24.07.2017 Dünya
'Fantezi tuzağı ile ölümüne darp' olayında 2 tahliye
'Fantezi tuzağı ile ölümüne darp' olayında 2 tahliye Samsun'da bir kişinin birlikte olduğu kadın tarafından 'fantezi' bahanesiyle aracın içinde bağlanıp ağır şekilde darp edilmesi olayıyla ilgili tutuklanan 2 kişi tahliye oldu.
9.01.2017 Yaşam
Cinsel organına yüzük takınca...
Cinsel organına yüzük takınca... Cinsel organına taktığı metal yüzüğü çıkaramayan adam hastaneye başvurdu. Doktorlar adamın organının sıkıştığı yüzüğü cıvata keskisi ile çıkardı
24.10.2016 Dünya
Kocasının genelev işlettiğini duyunca...
Kocasının genelev işlettiğini duyunca... Muhasebeci kocasının kadın elbiseleri giydiğini ve genelev işlettiğini öğrenen kadın, kocasını polise ihbar etti.
17.06.2021 Dünya
Cinsel fantezi oyuncakları  var ama...
Cinsel fantezi oyuncakları var ama... Yarı zamanlı modellik yapan genç kadın, takıntılı olduğu cinsel fantezi oyuncaklarından bir koleksiyon yaptı lakin nadir görülen ve dayanılmaz acılar yaşatan rahatsızlığından ötürü hiçbirini kullanamadı...
1.06.2016 Dünya
Kadın psikoloğun cinsel fantezisi ölümle bitti
Kadın psikoloğun cinsel fantezisi ölümle bitti Meksika'nın başkenti Mexico City'nin Tlalpan ilçesinde yaşanan olayda kadın psikolog, cinsel ilişki sırasında erkek arkadaşından kabloyla boğazını sıkmasını istedi...
17.06.2021 Dünya
Sadomazoşist tecavüzcü hakim karşısında
Sadomazoşist tecavüzcü hakim karşısında İngiltere'nin Bristol kentinde yaşayan Ryan Kennedy, tecavüz suçlamasıyla hakim karşısına çıktı...
11.05.2016 Dünya
Eş değiştirme sitesine şok!
Eş değiştirme sitesine şok! ABD’de 37 milyon üyesi olan eş değiştirme (swinger) sitesi hacklendi. Çiftlerin tüm kimlik bilgileri hatta cinsel fantezi içerikli yazışmaları bile hacker’ların eline geçti
20.07.2015 Dünya
Bağırsaklarından canlı balık çıktı! (+18)
Bağırsaklarından canlı balık çıktı! (+18) Brezilya'da çekilen videoda, iddiaya göre cinsel fantezi yaşamak isteyen bir adam, anüsüne balık soktu. Çıkarmayı başaramadığı balık, adamın bağırsaklarında kaldı. Doktorların ilgisini çeken olay, pek çoğu tarafından videoya çekildi. Sosyal medyada yayılan videoyu kimin sızdırdığı bulunamadı.
5.11.2014 Arşiv
Fransızları baştan çıkardı
Fransızları baştan çıkardı Cinsel fantezilere olan yaklaşımı değiştirdi
8.02.2013 Dünya
'I love you hoca!'
'I love you hoca!' Verdiği o örnekten sonraki ilk dersinde...
29.09.2021 Gündem
'Öyle diyorlarsa evet muhafazakarım'
'Öyle diyorlarsa evet muhafazakarım' Hülya Avşar sonunda isyan etti...
17.10.2012 Magazin
Mahkemeye CD verdi!
Mahkemeye CD verdi! Halis Toprak'ın boşanma davasında Nazlıcan'la ilgili mahkemeye CD verdiği iddia edildi
25.02.2012 Yaşam
Şaşırtan görüntü
Şaşırtan görüntü TV8'de ekrana gelen programı izleyenler ilginç bir görüntüyle karşılaştı
30.12.2011 Televizyon
İki kız kardeşten cinsel fantezili gasp!
İki kız kardeşten cinsel fantezili gasp! ADANA’da parkta oturan 54 yaşındaki Cuma E.’nin cebindeki 210 lirayı..
7.12.2011 Yaşam
Bacaklarını okşar gibi yapıp kandırdılar!
Bacaklarını okşar gibi yapıp kandırdılar! 15’er yıla kadar hapis cezası istenen A.G. ile Ç.G. tahliye edildi
10.06.2011 Yaşam
Cinsel fanteziyle gasp
Cinsel fanteziyle gasp 54 yaşındaki C.E.’nin bacaklarını okşar gibi yaparak 210 lirasını gaspettiler
29.09.2021 Gündem
Akşam seks sabah ayin!
Akşam seks sabah ayin! İTALYA’nın haftalık siyasi dergilerinden Panorama’nın son sayısında yayınladığı eşcinsel rahiplere yönelik haberi ülkede şok etkisi yarattı...
23.07.2010 Dünya
Türk fantezisi nasıl olur?
Türk fantezisi nasıl olur? Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği'nin anket sonuçları açıklandı
27.10.2009 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Cinsel Fantezi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cinsel fantezi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.