Gazete Vatan Logo

İki kız kardeşten cinsel fantezili gasp!

ADANA’da parkta oturan 54 yaşındaki Cuma E.’nin cebindeki 210 lirayı..

ADANA’da parkta oturan 54 yaşındaki Cuma E.’nin cebindeki 210 lirayı ’cinsel fantezi’ ile almaktan 15’er yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan kız kardeşler 35 yaşındaki Alev ve 22 yaşındaki Çilem G., 4 yıl 2’şer ay hapis cezasına çarptırıldı.


Olay, merkez Seyhan İlçesi’ne bağlı Tepebağ Mahallesi’ndeki Zübeyde Hanım Parkı’nda, geçen 4 Nisan’da meydana geldi. İddiaya göre, bankta oturan Cuma E.’nin yanına yaklaşan Alev ve Çilem G., su ve sigara istedikten sonra yanına oturdu. ’Aşk vaadiyle dolandırıcılık’ suçundan sabıkalı kız kardeşlerden Alev G., Cuma E.’nin bacaklarını okşar gibi yaptı, "Senin üzerine otururum" diyerek etkilemeye çalışıp bu sırada cebindeki 210 lirayı aldı.

Tacizden rahatsız olup ayağa kalkan Cuma E., Alev G.’nin kardeşi Çilem’e para verdiğini görüp cebini kontrol ettiğinde parasının çalındığını fark etti. Alev G., parasını isteyen Cuma E.’ye, "Seni bıçaklarım. Jilet atarım, yaralarım" diye tehdit ederek kardeşiyle uzaklaştı. Şikayet üzerine yakalanıp tutuklanan 2 kız kardeş hakkında ’nitelikli yağma’ suçundan dava açıldı.

GASP SUÇLAMASINI KABUL ETMEDİLER

15’er yıla kadar hapis cezası istenen kız kardeşler, yargılandıkları Adana 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde gasp suçlamasını kabul etmedi. Sanıklardan Alev G., "Ben cebinden 210 lirasını çekerek aldım. Bu parayı emniyette geri verdim. Jilet atarım diye tehdit etmedim" dedi.

Çilem G. ise "Kendisi yanımıza oturdu. Ablama ’Çalışıyor musunuz?’ dedi. Benimle birlikte olmak istediğini söyledi. Kabul etmeyince şikayet etmiş" diye konuştu.

İlk duruşmada, kaçma ve delilleri karartma ihtimali olmadığına kanaat getirilerek tahliye edilen sanıklar Alev G. ile Çilem G., mahkeme heyeti tarafından, yağma suçundan önce 10’ar yıl hapis cezasına çarptırıldı. Daha sonra sanıklara verilen hapis cezası, soruşturma aşamasında etkin pişmanlık göstererek zararı giderdikleri için 5’er yıla, yargılama sırasındaki davranışları dolayısıyla da 4’er yıl 2’şer aya indirildi. Kardeşler, karar kesinleşirse cezaevine girecek.

Haberin Devamı