Chp Malatya Milletvekili Veli Ağbaba

Chp Malatya Milletvekili Veli Ağbaba

Son dakika CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chp Malatya Milletvekili Veli Ağbaba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chp malatya milletvekili veli ağbaba gelişmeleri de dahil olmak üzere 171 chp malatya milletvekili veli ağbaba haberi bulunmuştur. Tüm chp malatya milletvekili veli ağbaba haberleri aşağıda listelenmiştir.
SGK Başkan Vekili Kürşad Arat: EYT'lilerin maaşları 1 Mart’tan itibaren hesaplara yatacak
SGK Başkan Vekili Kürşad Arat: EYT'lilerin maaşları 1 Mart’tan itibaren hesaplara yatacak Toplamda 4.8 milyon kişiyi etkilemesi beklenen EYT yasa teklifi, TBMM Plan Bütçe Komisyonu’nda görüşüldü. Komisyona sunulan etki analiz raporuna göre EYT’nin SGK’ya maliyeti 144.7 milyar TL olacak. Raporu sunan SGK Başkan Vekili Kürşad Arat, “Bu yıl EYT ile 2.2 milyon kişi emekli olabilecek. Bu kişilerin maaşları ileri bir tarihte bağlansa bile 1 Mart’tan itibaren hesaplanarak yatırılacak” dedi.
3.02.2023 Ekonomi
34 milletvekili hakkında 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı
34 milletvekili hakkında 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın da aralarında bulunduğu 65 dokunulmazlık dosyası, Meclis'e ulaştı.
3.10.2022 Siyaset
'Kendini mıncıklatıyor' deyince Meclis karıştı!
'Kendini mıncıklatıyor' deyince Meclis karıştı! 2020 bütçe görüşmelerinde CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın, Ankara eski Belediye Başkanı Melih Gökçek'le ilgili, "Kendini mıncıklamak için belediye kasasından aylığı 3 bin 800 liraya masöz tutuyor" sözleri sonrası Meclis karıştı.
18.12.2019 Siyaset
Meclis'te bütçe görüşmeleri sırasında kavga çıktı!
Meclis'te bütçe görüşmeleri sırasında kavga çıktı! Bütçe görüşmeleri sırasında, CHP, MHP ve AK Partili milletvekilleri birbirine girdi. Yaşanan kavga nedeniyle birleşime ara verildi.
11.12.2019 Siyaset
CHP’li üye CHP toplantısında ateş açtı
CHP’li üye CHP toplantısında ateş açtı Malatya'nın Akçadağ ilçesinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve Akçadağ İlçe Başkanı Ali Aslan'ın toplantı yaptığı CHP Akçadağ İlçe Başkanlığı hedef alınarak silahla ateş açıldığı bildirildi.
26.08.2019 Siyaset
Erdoğan'dan CHP'li Ağbaba'ya suç duyurusu
Erdoğan'dan CHP'li Ağbaba'ya suç duyurusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisine yönelik "tehdit" içeren sözleri nedeniyle CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba hakkından suç duyurusunda bulundu.
14.02.2018 Gündem
30 kişi cezaevinde intihar etti!
30 kişi cezaevinde intihar etti! Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 2016 yılının ilk altı ayında ceza infaz kurumlarında intihar nedeniyle 30 ölümün gerçekleştiğini bildirdi.
29.09.2021 Gündem
TBMM'de gerginlik çıktı
TBMM'de gerginlik çıktı TBMM Genel Kurulunda, CHP'nin, "CHP'yi terörle yan yana göstermeye yönelik algı operasyonlarının araştırılmasına ilişkin önerisinin" görüşmelerinde, AK Parti ile CHP'li milletvekilleri arasında gerginlik yaşandı...
29.09.2021 Gündem
Milletvekillerinden ilginç görüntüler
Milletvekillerinden ilginç görüntüler TBMM Genel Kurulu'nda, 26. Dönem milletvekillerinin yemini tamamlandı. 9.5 saat süren yemin töreninde ilginç görüntüler göze çarptı
29.09.2021 Gündem
1 Kasım 2015 seçimleri 26.Dönem milletvekilleri tam liste!
1 Kasım 2015 seçimleri 26.Dönem milletvekilleri tam liste! AK Parti, CHP, MHP ve HDP'nin il il milletvekili listeleri belli oldu. AK Parti, CHP, HDP, MHP milletvekili adaylarının hangileri milletvekili olmayı başardı?
29.09.2021 Gündem
Vekillerden İnce'ye sert tepki
Vekillerden İnce'ye sert tepki Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) 5-6 Eylül 2014 tarihlerinde yapılacak kurultay tartışmalarına milletvekilleri de katıldı...
29.09.2021 Gündem
Mahkeme, raporu bırakıp gözüyle baktı, tecavüz sanığını akladı
Mahkeme, raporu bırakıp gözüyle baktı, tecavüz sanığını akladı Tokat’ta 14 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz davasında mahkeme; yaşının ve kemik yaşının 14 olduğunu gösteren rapora rağmen sanığın, “Onu 17 yaşında sanıyordum” ifadesini ve Ege Üniversitesi’nin ‘görünümü 16-18’ raporuyla beraat ettirdi Tokat Almus’ta yaşayan 1997 doğumlu D...
9.07.2014 Yaşam
O şehrin geleceği tehlikede
O şehrin geleceği tehlikede CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Mart ayının son 3 gününde Malatya’da yaşanan don olayı nedeniyle kayısının büyük zarar gördüğünü ve üreticinin 1 dönüm arazide ortalama 2000 lira zarar ettiğini söyleyerek, “Sadece kayısı donmadı. Çocukların okul masrafı, kızların düğün hayalleri, sadece üreticiler değil esnaf dondu. Malatya’nın geleceği dondu” dedi. Vekil, Malatya ve zarar gören diğer şehirlerin afet kapsamına alınması gerektiğini vurguladı.
21.04.2014 Ekonomi
CHP resmen işgal edildi!
CHP resmen işgal edildi! CHP Genel Merkezi Twitter’de “OccupyCHP” alan adı altında örgütlenen “CHP’yi işgal et” girişimi üyesi gençler, CHP’yi işgal girişimine başladılar.
29.09.2021 Gündem
Cezaevinde internet için yasa teklifi
Cezaevinde internet için yasa teklifi CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, cezaevinde başta gazeteciler olmak üzere tutuklu ve hükümlü aydınlardan gelen talepler üzerine, mahkumların bedellerini ödeyerek bilgisayar ve sınırlı da olsa internet kullanabilmelerine olanak tanıyan kanun teklifi hazırladı...
29.09.2021 Gündem
‘Cezaevi Pir Sultan Abdal’ı örgüt yöneticisi saydı’
‘Cezaevi Pir Sultan Abdal’ı örgüt yöneticisi saydı’ Kırıkkale F Tipi Cezaevi’nde incelemelerde bulunan TBMM Cezaevi Alt Komisyonu üyesi CHP’li Ağbaba’nın tespit ve izlenimleri çarpıcı...
29.09.2021 Gündem
'Karar manidar...'
'Karar manidar...' Mustafa Balbay'dan Sarıgül yorumu
29.09.2021 Gündem
Başbakan'ın o sözlerine dava!
Başbakan'ın o sözlerine dava! ‘Meşrebindekiler’ sözlerine dava
6.01.2014 Siyaset
Gay mahkumlar isyan etti!
Gay mahkumlar isyan etti! TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu’nun inceleme yaptığı Antalya L Tipi Cezaevi’nde gay ve trans mahkumların diğer mahkumlarla aynı koğuşta kaldığı ve bu durumdan "Dengemiz bozuldu" diye şikayetçi oldukları belirtildi...
10.12.2013 Yaşam
'Bu arkadaş, evlere şenlik!'
'Bu arkadaş, evlere şenlik!' BDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan'dan Vali Coş'a ilginç tepki
29.11.2013 Siyaset
Vekiller Gizem'in yanında!
Vekiller Gizem'in yanında! Bugün saat 12'de başlayan duruşma halen devam ediyor. İşte duruşma öncesi son kare...
29.09.2021 Gündem
Özgürlüğe bir adım!
Özgürlüğe bir adım! 20 kişinin serbest kalması Gizem’in umutlarını artırdı
29.09.2021 Gündem
Bal gibi de oyları çaldın!
Bal gibi de oyları çaldın! TBMM Genel Kurulu'nda, Adıyaman Milletvekili Salih Fırat'ın CHP 'den istifa edip AK Parti 'ye geçişiyle ilgili tartışma yaşandı...
31.10.2013 Siyaset
Balbay: Meclis’in 7 damarı tıkalı
Balbay: Meclis’in 7 damarı tıkalı “Tutuklu Milletvekilleri Raporu”nu kamuoyuna açıkladı
29.09.2021 Gündem
İçerideki öğrenciye gardiyan dayağı
İçerideki öğrenciye gardiyan dayağı '10-15 gardiyan tekme tokat dövdüler'
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Chp Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chp malatya milletvekili veli ağbaba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.