Cavit Çağlar

Cavit Çağlar

Son dakika cavit çağlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cavit çağlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cavit çağlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cavit Çağlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cavit çağlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 200 cavit çağlar haberi bulunmuştur. Tüm cavit çağlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erol Eşrefoğlu kimdir? Erol Eşrefoğlu (Evcil) Demir Yumruk operasyonunda gözaltına alındı mı?
Erol Eşrefoğlu kimdir? Erol Eşrefoğlu (Evcil) Demir Yumruk operasyonunda gözaltına alındı mı? 29 ilde eş zamanlı “Demir Yumruk” Operasyonu düzenlendi. Operasyon demir Çelik fiyatlarını manipüle eden, 105 milyar liralık sahte faturayla kamuyu 25 milyar zarara uğratan şirketlere düzenlendi. Operasyonda şu ana kadar Erol Eşrefoğlu’nun da aralarında olduğu 3 ayrı suç örgütünün lideri ile birlikte 250 şüpheli gözaltına alındı. Peki, Erol Eşrefoğlu kimdir? Erol Eşrefoğlu (Evcil) neden gözaltına alındı? İşte detaylar…
28.06.2022 Gündem
Cavit Çağlar Olay TV'nin kapandığını açıkladı
Cavit Çağlar Olay TV'nin kapandığını açıkladı İstanbul'da kısa süre önce yayın hayatına başlayan eski bakanlardan Cavit Çağlar'ın ortağı bulunduğu Olay TV, kapandı.
26.12.2020 Gündem
'VIP dinleme' davası sanıklarına ceza yağdı!
'VIP dinleme' davası sanıklarına ceza yağdı! FETÖ/PDY adına siyasetçi, sanatçı, gazeteci ve iş adamı birçok kişiyi usulsüz dinledikleri suçlamasıyla aralarında Emniyet Genel Müdürlüğü eski İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, eski İstihbarat Daire Başkanı Ömer Altıparmak ile birçok eski emniyet müdürünün bulunduğu 'VİP dinleme' davasında karar çıktı.
22.01.2020 Gündem
Evlilik cüzdanını Ajda Pekkan verdi
Evlilik cüzdanını Ajda Pekkan verdi TV programı yapımcısı ve iş adamı Ferruh Taşdemir, yaklaşık 6 yıldır birlikte olduğu iş kadını Eftelya Kökbudak ile Raffels İstanbul Hotel’de nikah masasına oturdu. İş ve sanat dünyasının birbirinden ünlü simaları, düğün töreninde genç çifti yalnız bırakmadı.
21.10.2019 Magazin
‘Tüm sorumluluğu üzerime alıyorum’
‘Tüm sorumluluğu üzerime alıyorum’ Mustafa Kemal Paşa, 16 Haziran 1922’de kesin kararını vermişti. Kendisine karşı çıkanlara ise son sözünü söyledi: Tarihe karşı bütün sorumluluğu kendi üzerime alıyorum. Öte yandan Kurtuluş Savaşı sırasında Türk ordusuna esir düşen Yunan generali Trikopis’in Kayseri’de yaşadığı esaret dönemine ait görseller de ilk kez gün yüzüne çıktı.
30.08.2019 Siyaset
Adabank satıldı! Türk iş adamı grubu...
Adabank satıldı! Türk iş adamı grubu... TMSF, Uzan Grubu’nun el konulan bankası Adabank’ı sattı. 60 milyon dolara Türk iş adamı grubuna yapılan satışı TMSF Başkanı Gülal da doğruladı. İki ay önce yapılan satış BDDK'nın onayına sunuldu.
25.03.2019 Ekonomi
"Terörist başı 60 saniyede paketlendi"
"Terörist başı 60 saniyede paketlendi" PKK'nın kurucusu, terörist elebaşı Abdullah Öcalan'ın, uzun yıllar korunduğu Suriye'nin ardından kaçmak zorunda kaldığı Yunanistan, Rusya ve İtalya'dan sonra saklandığı Kenya'da düzenlenen operasyonla 60 saniyede uçağa alınıp Türkiye'ye getirilmesinin üzerinden 19 yıl geçti.
15.02.2018 Gündem
Çağlar: Genelkurmay Başkanı Akar'a 'Hallederiz' dedim
Çağlar: Genelkurmay Başkanı Akar'a 'Hallederiz' dedim DEVLET nişanı ile ödüllendirilen Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, Türkiye ile Rusya arasındaki ilişkilerin normale döndürülme sürecine nasıl dahil olduğunu anlattı. Çağlar, "Çok yakın arkadaşım" dediği Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile yaptığı görüşme ardından sürece dahil olduğunu ve krizin çözümüne yardımcı olabileceğini hallederiz' diyerek ifade ettiğini kaydetti.
29.09.2021 Gündem
Putin'in devlet nişanı verdiği iş adamı Cavit Çağlar konuştu!
Putin'in devlet nişanı verdiği iş adamı Cavit Çağlar konuştu! Putin'in devlet nişanı verdiği ünlü iş adamı Cavit Çağlar konuştu. Türkiye ve Rusya arasında yaşanan uçak kiriz ile Çağlar,"Bu bir oyundu. Bu oyun, Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, onlara bu konunun iyi bir şekilde aktarılmasıyla halloldu" ifadesini kullandı.
29.09.2021 Gündem
Putin’den Çağlar’a dostluk nişanı
Putin’den Çağlar’a dostluk nişanı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türk-Rus ilişkilerine katkılarından dolayı iş adamı Cavit Çağlar’a dostluk nişanı verdi.
4.11.2017 Dünya
Berhudar ol İzzet’im
Berhudar ol İzzet’im İzzet Yıldızhan, önceki gün Etiler Develi Restoran’da sanatçı dostlarıyla bir araya gelerek iftar verdi.
7.06.2017 Magazin
Çaçan’ın mutlu günü
Çaçan’ın mutlu günü Burhan Çaçan’ın oğlu Kutsal Çaçan, Büşra Kaleli’yle evlendi.
25.04.2017 Magazin
Eşine ev aldı
Eşine ev aldı İş adamı Mehmet Dalmaz evliliğinin 5’inci yılında eşi Zühre Dalmaz’a Maslak 1453’ten 2 milyon TL’ye daire satın aldı...
31.10.2016 Magazin
FETÖ'nün "VIP dinleme" davası
FETÖ'nün "VIP dinleme" davası Siyasetçi, sanatçı, gazeteci ve iş adamı birçok kişiyi usulsüz dinledikleri iddiasıyla eski Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer ile Yurt Atayün'ün de bulunduğu 145 kişinin yargılandığı davanın bugünkü celsesi başladı.
29.09.2021 Gündem
‘Dostları barıştırmak daha zor’
‘Dostları barıştırmak daha zor’ Türkiye ile Rusya’yı barıştırmak için büyük çaba sarf eden Dağıstan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ramazan Abdulatipov, perde arkasını Rus gazetesine anlattı. “Putin ve Erdoğan arasında dostane bir ilişki vardı. Dostları barıştırmak, yabancıları barıştırmaktan daha zor” diyen Abdulatipov, kilit isim olarak ise Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’ı işaret etti
29.09.2021 Gündem
‘Erdoğan ve Putin olmasa barış olmazdı’
‘Erdoğan ve Putin olmasa barış olmazdı’ Rusya ile normalleşme sürecinde rolü olduğu haberleri basına yansıyan iş adamı ve Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, o süreci ilk kez Rus TV kanalı Russia 24’te yayınlanan belgeselde anlattı...
17.06.2021 Dünya
Cavit Çağlar kimdir?
Cavit Çağlar kimdir? Türk siyasetinde, sporunda önemli bir yere sahip olan Cavit Çağlar kimdir? İş adamı kimliği ile tanınan Cavit Çağlar'ın bilinmeyen yönlerini sizler için derledik. İşte Cavit Çağlar hakkında merak edilen tüm soruların yanıtları...
29.09.2021 Gündem
Müdür: 'Ölü ve hayvanla ilişki orucu bozar' yazılı kitap yetişkinlere uygun!
Müdür: 'Ölü ve hayvanla ilişki orucu bozar' yazılı kitap yetişkinlere uygun! Bursa Cavit Çağlar Ortaokulu'nda öğrencilere dağıtılması için okula bırakılan, içinde "Ölü ve hayvanla cinsel ilişkiye girmenin orucu bozacağı" yazılı olan Ramazan Risalesi adlı kitaba okul müdüründen açıklama geldi. Müdür, "Kitabın yetişkinlere uygun olduğunu gördüm, çocuklara dağıtmadık" dedi.
29.09.2021 Gündem
Öğrencilere dağıtıldı: Ölülerle cinsel ilişkiye girerseniz...
Öğrencilere dağıtıldı: Ölülerle cinsel ilişkiye girerseniz... Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki Cavit Çağlar Ortaokulu’nda okul müdürünün talimatıyla dağıtılan “Ramazan Risalesi ve Üç Aylar” kitaplarında skandal ifadeler yer alıyor.
24.06.2016 Yaşam
’Oflu İsmail’in oğlu Hasan Hacısüleymanoğlu toprağa verildi
’Oflu İsmail’in oğlu Hasan Hacısüleymanoğlu toprağa verildi ’Oflu İsmail’ lakaplı İsmail Hacısüleymanoğlu’nun oğlu Hasan Hacısüleymanoğlu Kilyos’ta toprağa verildi...
29.09.2021 Gündem
Çiller ve Yılmaz’a yine çağrı kağıdı!
Çiller ve Yılmaz’a yine çağrı kağıdı! 28 Şubat davasının 81’inci duruşmasından ara karar çıktı. Mahkeme bir kez daha eski başbakanlar Tansu Çiller ve Mesut Yılmaz’ın “tanık” sıfatıyla duruşmaya katılmalarına hükmetti
29.09.2021 Gündem
Düğmeye basıldı! 23 ilde operasyon
Düğmeye basıldı! 23 ilde operasyon Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü "usulsüz dinleme" soruşturması kapsamında Ankara merkezli 23 ilde operasyon başlatıldı.
29.09.2021 Gündem
Oflu İsmail’e 5 bin kişilik cenaze töreni
Oflu İsmail’e 5 bin kişilik cenaze töreni Akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede önceki gün vefat eden Oflu İsmail lakaplı İsmail Hacısüleymanoğlu’nun Kilyos Merkez Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine siyaset, iş, ve sanat dünyasından bir çok isim katıldı.
24.12.2015 Yaşam
İsmail Hacısüleymanoğlu'nun cenaze töreninde kalabalık sokağa taştı
İsmail Hacısüleymanoğlu'nun cenaze töreninde kalabalık sokağa taştı Tedavi gördüğü hastanede önceki gün yaşamını yitiren 'Oflu İsmail’ olarak tanınan İsmail Hacısüleymanoğlu’nun (77) siyaset, iş ve sanat dünyasından birçok isim katıldığı cenaze töreninde cami avlusuna sığmayan kalabalık sokağa taştı...
29.09.2021 Gündem
‘Çiller bugün tersini söylüyor’
‘Çiller bugün tersini söylüyor’ 28 Şubat Davası’na dün devam edildi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cavit Çağlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cavit çağlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.