Gazete Vatan Logo

Oflu İsmail’e 5 bin kişilik cenaze töreni

Akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede önceki gün vefat eden Oflu İsmail lakaplı İsmail Hacısüleymanoğlu’nun Kilyos Merkez Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine siyaset, iş, ve sanat dünyasından bir çok isim katıldı.

Oflu İsmail’e 5 bin kişilik cenaze töreni

Oflu İsmail’in Dündar Kılıç’ın kız kardeşi olan eşi Kısmet ile oğulları Hasan ve Başar cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı cenazede kalabalık cami avlusuna sığmayarak caddeye taştı. Cenaze törenine eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, eski Devlet Bakanı Cavit Çağlar, eski Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Mehmet Ağar’ın oğlu Tolga Ağar, Sedat Peker’in kardeşi Atilla Peker, Necdet Ulucan, Zeynel Abidin Erdem, Eray Kapıcıoğlu, Murat Cevahir, Mehmet Köymen, İsmail Türüt, Metin Şentürk ve Hakan Ural’ın da aralarında bulunduğu ünlü isimler katıldı.

Katılan ünlüler ne dedi?

Cavit Çağlar, iyi dost olduklarını belirterek, “İyi bir aile babasıydı. Mekanı cennet olsun. En son hastanede gördüm. Bir ay önce de beraber balık ziyafeti çekmiştik” dedi. Erdoğan Bayraktar yakın dostu ve hemşehrisi olduğunu ifade ederek, “Sevdiğimiz bir kardeşimizdi. Eşe, dosta, garibana faydaları vardı. Üzgünüz” diye konuştu. İbrahim Hacıosmanoğlu, “Rahmetli çocukluğumuzdan beri idolümüzdü” dedi.

Haberin Devamı