Candy Crush

Candy Crush

Son dakika Candy Crush haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Candy Crush ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Candy Crush haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Candy Crush

haberleri sayfasında son dakika yaşanan candy crush gelişmeleri de dahil olmak üzere 33 candy crush haberi bulunmuştur. Tüm candy crush haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk yapımı mobil oyun dünyanın zirvesinde! Bakan Mehmet Fatih Kacır tebrik etti...
Türk yapımı mobil oyun dünyanın zirvesinde! Bakan Mehmet Fatih Kacır tebrik etti... İstanbul merkezli Dream Games'in geliştirdiği mobil oyun Royal Match, ünlü rakibi Candy Crush'ı tahtından indirerek en çok gelir elde eden oyun haline geldi.
25.12.2023 Ekonomi
'Uygulama sisi' sorunu ortaya çıktı! Gençleri etkiliyor, akıllı telefon kullanan 4 kişiden birinde var...
'Uygulama sisi' sorunu ortaya çıktı! Gençleri etkiliyor, akıllı telefon kullanan 4 kişiden birinde var... Hayatımızı bir çok anlamda kolaylaştıran akıllı telefonların özellikle gençlerin sosyal hayatları üzerinde dikkat çeken bir etkisi ortaya çıktı. 'Uygulama sisi' adı verilen durum birden fazla uygulama kullanıldığında oluşan kafa karışıklığından kaynaklanıyor ve akıllı telefon kullanan her 4 kişiden birinde görülüyor.
29.01.2022 Bilim ve Teknoloji
Avrupa’nın ‘Silikon Vadisi’ İstanbul
Avrupa’nın ‘Silikon Vadisi’ İstanbul Dünyaca ünlü İngiliz gazetesi Financial Times, teknoloji yatırımları açısından bu yılın en sıcak fikirlerinin Silikon Vadisi’nden değil İstanbul’dan çıktığını yazdı. ‘Türkiye nasıl Avrupa teknolojisinin yıldızı oldu’ başlıklı gazetenin haberinde, İstanbul’un teknoloji alanında potansiyelinin yüksek olduğuna dikkat çekti.
13.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Skandal görüntü! Korona toplantısında bu şekilde yakalandı...
Skandal görüntü! Korona toplantısında bu şekilde yakalandı... Koronavirüs toplantısında telefonundan oyun oynarken yakalanan Eyalet Başbakanı Ramelow, özür dilemek zorunda kaldı. Kritik kovid-19 toplantısında Başbakan Angela Merkel de yer alıyordu.
25.01.2021 Dünya
En fazla savaş oyunu oynuyoruz
En fazla savaş oyunu oynuyoruz Üniversite öğrencileri ve profesyonel oyun oynayanlar arasında yapılan ‘İnternet Oyun Oynama Bozukluğu’ araştırmasında, savaş oyunları ilk sırada, kelime oyunu ve okey ikinci sırada yer alıyor
27.08.2019 Gündem
İndirme rakamı 40 milyara yükselecek
İndirme rakamı 40 milyara yükselecek Akıllı telefonların kullanım oranının artmasıyla beraber oyun sektöründe de mobil uygulamalar artış gösterdi. Her yaştan insanın elinde akıllı telefon bulunuyor.
18.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Yılın en iyi iPhone ve iPad oyunları belli oldu!
Yılın en iyi iPhone ve iPad oyunları belli oldu! Bu yıl, Fortnite ve PUBG Mobile gibi Battle Royale tarzı uygulamalar en çok tercih edilenler listesinin başında geliyor.
4.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Karısı boşanma davası açtı, Almanya’ya kaçtı
Karısı boşanma davası açtı, Almanya’ya kaçtı Aldattığını iddia ettiği eşine dava açan Pınar H. eşinin boşanmamak için Almanya’ya kaçtığını belirtti. Genç kadın, “Telefonda oyun oynuyorum diyerek başka kadınlarla mesajlaşıyordu. Yakaladığımda boşanmam diyordu” dedi
28.07.2018 Yaşam
Candy Crush’ta kripto iletişim
Candy Crush’ta kripto iletişim Erzurum’da görülen FETÖ/PDY davasında hukuk fakültesi öğrencilerine kariyer planlaması yaparak yerleştirilen evlerin organizasyonunu yapan tutuklu Aysel K., 8 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına mahkûm edildi.
7.07.2018 Gündem
FETÖ'cüler kariyer mülakatı yapıyormuş
FETÖ'cüler kariyer mülakatı yapıyormuş Erzurum'da görülen FETÖ/PDY davasında hukuk fakültesi öğrencilerine kariyer planlaması yaparak yerleştirilen evlerin organizasyonunu yapan tutuklu Aysel K., 8 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına mahkûm edildi. Gerekçeli kararda, örgüte bağlı üyelerin yetiştirilmesi için oluşturulan evlerde, üniversite öğrencilerine kariyer mülakatı düzenlendiği, bu mülakata göre hangi görevi yapacağının belirlendiği ortaya çıktı.
7.07.2018 Gündem
FETÖ'den yeni aplikasyon! Candy Crush Saga görünümlü...
FETÖ'den yeni aplikasyon! Candy Crush Saga görünümlü... FETÖ üyelerinin kriptolu haberleşme ağı ‘ByLock’un ifşa olmasının ardından ‘Candy Crush Saga’ görünümlü yeni bir mesajlaşma programı üzerinden bilgilendirildiği belirlendi.
29.09.2021 Gündem
Messenger'da yeni bir oyun dönemi başlıyor!
Messenger'da yeni bir oyun dönemi başlıyor! Messenger, sadece bir sohbet uygulamasından çok daha fazlası olduğunu bir kez daha gösteriyor!
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Bombayı bavulla sokmuşlar
Bombayı bavulla sokmuşlar İngiliz istihbaratı, düşen Rus uçağına bombanın Şarm el Şeyh’teki havalimanından bavul içinde geçirildiği yönünde kuvvetli deliller elde etti.
6.11.2015 Dünya
Rus uçağına IŞİD bomba koymuş!
Rus uçağına IŞİD bomba koymuş! ABD ve İngiliz istihbaratı 224 kişinin can verdiği Rus Airbus A-321 yolcu uçağının Mısır’da düşmesinin IŞİD veya bağlı grupların uçağa önceden yerleştirdikleri bombanın patlaması sonucu gerçekleştiğini açıkladı.
5.11.2015 Dünya
Candy Crash satıldı: 5.9 milyar dolara şekeri patlattılar
Candy Crash satıldı: 5.9 milyar dolara şekeri patlattılar Akıllı telefon ve sosyal platformların en popüler oyunu Candy Crush Saga’nın yaratıcısı King Digital Entertainment, Activision Blizzard tarafından 5...
3.11.2015 Ekonomi
Candy Crush'a rekor teklif
Candy Crush'a rekor teklif Oyun dünyasının en büyük isimlerinden Activision Blizzard, dün gece tüm dünyada büyük bir kullanıcı kitlesine sahip olan Candy Crush oyununun üreticisi King Digital Entertainment’ı satın aldı...
3.11.2015 Bilim ve Teknoloji
Candy Crush'a soruşturma
Candy Crush'a soruşturma Bursa Dörtçelik Çocuk Hastanesi’nde hasta kabul bölümünde görevli bir memurun, mesai saatinde bilgisayarda Candy Crush adlı oyunu oynaması tepkilere neden oldu...
30.05.2015 Yaşam
Candy Crush Saga bu defa Windows 10 için geliyor
Candy Crush Saga bu defa Windows 10 için geliyor Mobil dünyasının popüler yapımı bu defa masaüstünde oynanacak.
16.05.2015 Bilim ve Teknoloji
Candy Crush tutkunları dikkat
Candy Crush tutkunları dikkat Uzmanlar, video oyunlarının ağrıyı unutturabileceğine dair bir kanıt bulmuş olabileceklerini söylüyor...
18.04.2015 Bilim ve Teknoloji
Aa oyunu nedir? Nasıl oynanır?
Aa oyunu nedir? Nasıl oynanır? Android Markette son zamanlarda gördüğünüz ve bir çok kullanıcı seve seve oynadığı aa oyunu son zamanların en trend oyunu.Oyunun şimdiden inanılmaz bir kitlesi var ve candy crush gibi bir çok kişinin akıllı telefonunda oynanıyor.
29.03.2015 Bilim ve Teknoloji
Başbakan konuşurken Candy Crush oynadı
Başbakan konuşurken Candy Crush oynadı İspanyol Parlamentosu'nda yılın en önemli konuşması kabul edilen Ulusal Devlet Tartışması oturumunda, Başbakan Mariano Rajoy konuşurken, oturuma başkanlık yapan Celia Villalobos tablette Candy Crush oynadı.
25.02.2015 Dünya
Hem annelere hem çocuklara Candy Crus Partisi!
Hem annelere hem çocuklara Candy Crus Partisi! Marmara Forum’da yarıyıl tatilini renklendirecek Candy Crush Şenliği’nin tanıtımı, cemiyet hayatından ünlü anneler ve çocukların katılımıyla Partiy Kids’te yapıldı...
22.01.2015 Magazin
2014'e damga vuranlar!
2014'e damga vuranlar! AYŞE BRAV / bravayse@yahoo...
12.12.2014 Arşiv
Mecliste 2.5 saat Candy Crush oynadı
Mecliste 2.5 saat Candy Crush oynadı İngiliz milletvekili Nigel Mills parlamentodaki bir oturum sırasında tabletinde Candy Crush oynarken görüntülendi.
8.12.2014 Dünya
Bu uygulamalar telefonunuzun pilini tüketiyor!
Bu uygulamalar telefonunuzun pilini tüketiyor! Android telefonunuzun bataryası hızlı mı tükeniyor? Telefonunuz eski performansını bir türlü yakalayamıyor mu? Sorumlusu bu uygulamalar olabilir.
10.11.2014 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Candy Crush ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki candy crush haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.