Boston Maratonu

Boston Maratonu

Son dakika Boston Maratonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Boston Maratonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Boston Maratonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Boston Maratonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan boston maratonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 68 boston maratonu haberi bulunmuştur. Tüm boston maratonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trump o isim için idam cezası çağrısında bulundu
Trump o isim için idam cezası çağrısında bulundu ABD Başkanı Donald Trump, 2013'teki Boston Maratonu saldırısının sorumlusu Cohar Tsarnayev'e yönelik idam cezasının uygulanması çağrısında bulundu.
2.08.2020 Dünya
Saldırgan Çeçen kökenli çıktı
Saldırgan Çeçen kökenli çıktı Fransa’nın başkenti Paris’te önceki akşam bıçaklı saldırı düzenleyen kişinin 21 yaşında Çeçenistan kökenli Fransız vatandaşı Hamza Azimov olduğu açıklandı
13.05.2018 Dünya
Trump'tan 'savaş kabinesi'
Trump'tan 'savaş kabinesi' ABD Başkanı Trump, tüm dünyaya meydan okuyan 'savaş belgeleri'ne paralel bir 'savaş kabinesi' kuruyor. Tillerson'ın yerine İsrail yanlısı Mike Pompeo'yu Dışişleri Bakanlığı'na getiren Trump, Neoconların şahin ismi John Bolton'ı da yeni ulusal güvenlik danışmanı yapacak.
15.03.2018 Dünya
Bu film ve kitaplar  insanı koşturur!
Bu film ve kitaplar insanı koşturur! Koşuya ya da tempolu yürüyüşe başlayacakları motive edecek en iyi kitap ve filmler burada...
5.01.2018 Arşiv
İsveç saldırganının sayfasında IŞİD paylaşımları!
İsveç saldırganının sayfasında IŞİD paylaşımları! İsveç'in başkenti Stockholm'de gerçekleştirilen kamyonlu terör saldırısının ardından yakalanarak tutuklanan 39 yaşındaki Özbekistan vatandaşı terör zanlısının Facebook sayfasında IŞİD'in propaganda paylaşımları bulundu.
9.04.2017 Dünya
New Yorklulara 'tetikte kalın' çağrısı
New Yorklulara 'tetikte kalın' çağrısı ABD'nin New York şehrinde en az 29 kişinin yaralandığı patlamanın 'planlı suç eylemi olduğu' ancak herhangi bir uluslararası terör bağlantısının bulunmadığı kaydedildi. Belediye Başkanı Bill de Blasio ise New Yorklulara birkaç gün 'tetikte kalmaları' çağrısında bulundu.
18.09.2016 Dünya
New York’un kalbine düdüklü tencere bombası
New York’un kalbine düdüklü tencere bombası Boston Maratonu’nu kana bulayan iki IŞİD’li kardeşin kullandığı düdüklü tencere bombası bu kez New York’un eğlence bölgesi Chelsea’de dehşet saçtı. Çöpe yerleştirilen bir bomba patladı, 29 kişi yaralandı. Bir başka bomba ise patlamadan bulundu
17.06.2021 Dünya
ABD'de yardım koşusu öncesi bomba patladı
ABD'de yardım koşusu öncesi bomba patladı ABD'nin New Jersey eyaletinde yardım amaçlı düzenlecek koşu öncesinde çöp tenekesinin içine yerleştirilmiş bir bomba düzeneğinin patladığı bildirildi.
17.06.2021 Dünya
Kocam eşcinseldi!
Kocam eşcinseldi! GAY kulüp katliamcısının eski eşinden şok açıklama...
17.06.2021 Dünya
Amerika'da gece kulübüne saldırı!
Amerika'da gece kulübüne saldırı! ABD’nin Orlando kentinde eşcinsellerin gittiği gece kulübüne düzenlenen silahlı saldırıda en az 50 kişi öldü, 53 kişi de yaralandı. Saldırganın kimliği 29 yaşındaki Afgan asıllı Amerikan vatandaşı Ömer Metin olarak açıklandı.
17.06.2021 Dünya
Snowden: Brüksel saldırısı önlenebilirdi, Türkiye Belçika’yı uyarmıştı
Snowden: Brüksel saldırısı önlenebilirdi, Türkiye Belçika’yı uyarmıştı ABD Ulusal Güvenlik Kurumu'nun (NSA) sırlarını ifşa eden eski istihbarat görevlisi Edward Snowden, Brüksel’de gerçekleşen terör saldırısının “geleneksel istihbarat yöntemleriyle” engellenebileceğini belirterek “Türkiye Belçikalı yetkilileri uyarmıştı” dedi.
26.03.2016 Dünya
Yine rengarenk hayatlar söndü
Yine rengarenk hayatlar söndü Terör, Avrupa’nın kalbi Brüksel’de 35 masum can aldı. IŞİD bombalarıyla can verenler, artlarında yarım kalan hikayeler bıraktı...
23.03.2016 Dünya
Brüksel’i kana bulayanlar da kardeş çıktı!
Brüksel’i kana bulayanlar da kardeş çıktı! Boston maratonu bombası, Charlie Hebdo baskını ve Paris saldırısı gibi büyük terör eylemlerinin arkasından çıkan abi-kardeş eylemcilere bir yenisi eklendi. Avrupa’yı kalbinden vuran saldırıyı yapanların İbrahim ve Halid El Bakraoui kardeşler olduğu tespit edildi...
23.03.2016 Dünya
Obama: IŞİD terörü ile İslam dinini karşıtırmayın
Obama: IŞİD terörü ile İslam dinini karşıtırmayın ABD Başkanı Obama, Amerikan halkına seslenişinde, IŞİD’in İslam adına konuşmadığını vurgulayarak; ” IŞİD, İslam adına konuşmuyor...
7.12.2015 Dünya
El Kaide liderinden bireysel saldırı çağrısı
El Kaide liderinden bireysel saldırı çağrısı El Kaide lideri Ayman el Zevahiri, ABD ve diğer Batı ülkelerinde yaşayan Müslüman gençlere bireysel saldırı eyemleri düzenleme çağrısında bulundu.
13.09.2015 Dünya
IŞİD Kraliçe’nin peşinde
IŞİD Kraliçe’nin peşinde İngiliz istihbaratı, IŞİD militanlarının Zafer Günü törenleri sırasında Kraliçe II...
9.08.2015 Dünya
İngiltere'yi ayağa kaldıran haber!
İngiltere'yi ayağa kaldıran haber! Mail on Sunday gazetesinin iddiasına göre, terör örgütü IŞİD'in İngiltere Kraliçesi 2'nci Elizabeth'i öldüreceği iddia edildi.
9.08.2015 Dünya
Maraton bombacısı özür diledi
Maraton bombacısı özür diledi ABD'de 2013 yılında koşulan Boston Maratonu'na bombalı saldırı düzenlemekten idama mahkum edilen Cevher Tsarnaev, Boston'da çıktığı mahkemede, saldırıda ölenlerin ve yaralananların yakınlarından özür diledi. Hakkındaki idam kararı formalite gereği mahkeme yargıcı tarafından yinelenen Tsarnev, "Allah bana, aileme, ağabeyime acısın, yardımcı olsun" dedi.
25.06.2015 Dünya
Boston Maratonu bombacısının idam günü
Boston Maratonu bombacısının idam günü ABD'de, Boston Maratonu’na saldırı düzenleyerek 3 kişinin ölümüne neden olan Cohar Tsarnaev’in bugün idam edilmesi bekleniyor. Kurbanların yakınlarına, cezası infaz edilmeden Sarnayev ile konuşma fırsatı verilecek.
24.06.2015 Dünya
İdam tarihi belli oldu!
İdam tarihi belli oldu! 2013 yılında Boston Maratonu’na saldırı düzenlediği gerekçesiyle ölüm cezasına çarptırılan Cevher Tsarnaev’in 24 Haziran’da idam edilmesine karar verildi.
29.05.2015 Dünya
24 Haziran'da idam edilecek
24 Haziran'da idam edilecek 2013 yılında Boston Maratonu’na saldırı düzenlediği gerekçesiyle ölüm cezasına çarptırılan Cevher Tsarnaev’in 24 Haziran’da idam edilmesine karar verildi...
28.05.2015 Dünya
Jüri ağlayarak ‘idam edin’ dedi
Jüri ağlayarak ‘idam edin’ dedi 3 kişinin hayatını kaybettiği 264 kişinin yaralandığı Boston maratonuna bombalı saldırı düzenlemekten suçlu bulunan Cevher Tsarnaev, jüri tarafından idam cezasına çarptırıldı. İnfaz edilirse 11 Eylül’den sonra idam edilen ilk terörist olacak
16.05.2015 Dünya
Maraton bombacısına idam cezası
Maraton bombacısına idam cezası ABD'de Boston Maratonu'ndaki bombalı saldırıyla ilgili davada jüri, Cohar Tsarnaev'in idam cezasıyla cezalandırılmasına karar verdi.
16.05.2015 Dünya
Bomba eğitimi El Kaide’den!
Bomba eğitimi El Kaide’den! Almanya’nın Oberursel Kasabası’nda geçen hafta terör saldırısı hazırlığında olduğu gerekçesiyle eşi Şenay D...
29.09.2021 Gündem
Almanya'da terör saldırısına hazırlanan iki Türk tutuklandı
Almanya'da terör saldırısına hazırlanan iki Türk tutuklandı Almanya’da Halil-Şenay D. çifti bugün Frankfurt’ta yapılacak uluslararası bisiklet yarışına bombalı saldırı hazırlığındayken yakalandı
30.04.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Boston Maratonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki boston maratonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.