Biseksüel

Biseksüel

Son dakika Biseksüel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Biseksüel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Biseksüel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Biseksüel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan biseksüel gelişmeleri de dahil olmak üzere 207 biseksüel haberi bulunmuştur. Tüm biseksüel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Maymun çiçeği ilk kez insanlardan köpeklere bulaştı
Maymun çiçeği ilk kez insanlardan köpeklere bulaştı Dünya genelinde aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 89 ülkede görülen maymun çiçeği hastalığı endişelendirmeye devam ediyor. Fransa'da ilk kez insanlardan köpeklere maymun çiçeği hastalığı bulaştığı duyuruldu. Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) veABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri’nden (CDC) yapılan açıklamalarda konuyla ilgli yeni tavsiyeler verildi.
16.08.2022 Dünya
Cara Delevingne kimdir, kaç yaşında? Amber Heard Cara Delevingne asansör olayı ne?
Cara Delevingne kimdir, kaç yaşında? Amber Heard Cara Delevingne asansör olayı ne? Johnny Depp ile evli olduğu dönemde Cara Delevingne ile öpüşürken görüntüleri ortaya çıktı. Söz konusu gelişmenin ardından “Cara Delevingne kimdir? Amber Heard Cara Delevingne asansör olayı ne?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
23.06.2022 Televizyon
Kabe fotoğrafının yere serilmesi soruşturması: 3 yıla kadar hapis istemi
Kabe fotoğrafının yere serilmesi soruşturması: 3 yıla kadar hapis istemi Boğaziçi Üniversitesi'nde Kabe fotoğrafının yere serilmesine ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılıkça, 2'si tutuklu 7 öğrenci hakkında "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçundan 1'er yıldan 3'er yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.
26.02.2021 Gündem
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan'dan büyük gaf!
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan'dan büyük gaf! Milli Görüş hareketinin lideri eski başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın oğlu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ünlü Fransız yazar ve feminist filozof Simone de Beauvoir için “biseksüel (her iki cinse de eğilimli) bir adam” dedi. Bu ifade kısa sürede Twitter’da TT oldu.
12.09.2020 Gündem
LGBT'nin açılımı nedir?
LGBT'nin açılımı nedir? LGBT her yıl Haziran ayı sonunda yapılan Onur Yürüşü ile gündeme gelmektedir. Onur Yürüyüşüne katılan birçok aktivist, gey topluluğu kullanım şeklinin eksik olan bir tanımlama olduğunu düşünüp, LGBT topluluğu kullanımına geçmiştir.
16.02.2022 Yaşam
FETÖ'nün ABD'deki okulu, LGBT  müfredatı eğitimi için gönüllü oldu
FETÖ'nün ABD'deki okulu, LGBT müfredatı eğitimi için gönüllü oldu ABD’nin New Jersey eyaletinde geçen yıl kanunlaşan ve bu yıl pilot uygulamasına başlanacak olan LGBT müfredatı eğitimi için Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile irtibatlı olduğu bilinen Bergen Art and Science Academy de başvuru yapan okullar arasında yer aldı. Bölgede yaşayan Müslüman ve Hristiyan birçok ebeveyn, söz konusu müfredatın uygulanmasına karşı tepkilerini dile getirdi.
4.02.2020 Dünya
Güzel oyuncudan olay yaratacak cinsel yönelim itirafı
Güzel oyuncudan olay yaratacak cinsel yönelim itirafı Tehdit eden hacker'lara inat kendi çıplak fotoğraflarını yayınlayan oyuncu Bella Throne, geçtiğimiz gün katıldığı programda cinsel hayatıyla ilgili itiraflarda bulundu. Cinsel ilişkiyi sevdiğini söyleyen oyuncu "Biseksüel değil panseksüelmişim." diyerek şaşırttı.
24.07.2019 Magazin
Dikkat! Cinsel yolla bulaşan 4 yeni ve tehlikeli hastalık
Dikkat! Cinsel yolla bulaşan 4 yeni ve tehlikeli hastalık Yeni hastalıklar her zaman ortaya çıkar. Cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar da buna bir istisna değil.
5.02.2019 Sağlık
Bakirelik sözleri mahkemelik oldu
Bakirelik sözleri mahkemelik oldu Manken Şebnem Schaefer’ın izni olmadığı halde bir televizyon kanalına katılıp küçük düşürücü açıklamalarda bulunduğu iddiasıyla eski avukatı İbrahim Fırat’a açtığı 140 bin liralık tazminat davası reddedildi. Şebnem Schaefer, “Davalı yüzünden hakkımda deli raporu alındı. Cinsel durumumla ilgili rapor alındı. Bakireliliğim ilgili açıklamalarda bulundu. Onun yüzünden Türkiye’yi terk etmek zorunda kaldım. İtibarım sarsıldı. Maddi ve manevi zarar gördüm” dedi.
13.09.2018 Magazin
Yarışmada kadınla öpüşmüştü, ölü bulundu!
Yarışmada kadınla öpüşmüştü, ölü bulundu! Geçtiğimizsenelerde İngiltere'nin sevilen yarışma programlarından Aşk Adası'nda da boy gösteren ve yaşadıkları ile uzun süre gündemde kalan eski Britanya güzeli Sophie Gradon, evinde ölü bulundu.
22.06.2018 Dünya
"Bekaret içimde kalan bir ukte..."
"Bekaret içimde kalan bir ukte..." Yeni single’ı ‘Beni Tanıma’ ile dikakti çeken Türk Pop Müziği'nin usta isimlerinden Zerrin Özer, tartışma yaratacak bir iddiada bulundu: Türk erkeklerinin yarısı biseksüel; toplum baskısından itiraf edemiyorlar. "Kız çocuğu evlenirken bakire olmalı" diyen Özer, "Türkiye’de son derece özgür hissediyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı seviyorum. Kime ne" ifadelerini kullandı.
31.03.2018 Magazin
'Eşcinsel' iddiasına yanıt!
'Eşcinsel' iddiasına yanıt! Kendall Jenner, eşcinsel olduğu iddialarıyla ilgili, "Saklayacak bir şeyim yok" dedi.
16.03.2018 Magazin
‘Onur Savaşı’nı kazandı
‘Onur Savaşı’nı kazandı Özcan Deniz, kendisine ‘Biseksüel’ diyen Şebnem Schaeffer’e tazminat davası açmıştı. Deniz, “Benim için onur savaşı” dediği davayı kazandı
14.01.2018 Magazin
Evlilik turnesine çıkan lezbiyen çifte ölümcül hastalık şoku
Evlilik turnesine çıkan lezbiyen çifte ölümcül hastalık şoku Eşcinsel evliliklerin yasal olduğu 24 ülkede ayrı ayrı düğün yapacaklarını açıklayan Hollandalı ve Belçikalı lezbiyen çiftin bu planı, ölümcül hastalık nedeniyle mümkün olmayacak.
19.12.2017 Dünya
Her sekiz sporcudan biri istismar kurbanı
Her sekiz sporcudan biri istismar kurbanı Hollanda’da spor kulüplerindeki cinsel istismar vakalarının ciddi boyutlarda olduğu açıklandı. Resmi araştırmalara göre her sekiz sporcudan bir cinsel istismar kurbanı. En fazla tacize uğrayanların başında engelli, eşcinsel ve göçmen sporcular geliyor. Kurbanların büyük bölümü ise 16 yaşından küçük sporcular.
13.12.2017 Şampiy10
ŞOK! Genç kız, sevgilisi ve eşiyle beraber aynı yatakta...
ŞOK! Genç kız, sevgilisi ve eşiyle beraber aynı yatakta... ABD'nin New York şehrinden Chris, Matt ve Cait bilinçli bir şekilde çok eşili bir ilişki içerisinde ve kendilerini 'throuple' (üç kişilik ilişki) olarak adlandırıyorlar.
24.11.2017 Dünya
Hastalara cinsel tercihleri sorulacak!
Hastalara cinsel tercihleri sorulacak! İngiltere, İskoçya ve Galler’in kamusal sağlık hizmetleri otoritesi National Health Service (NHS) 16 yaş ve üzerindeki hastalara yeni NHS kuralları gereği cinsel tercihlerini soracak.
16.10.2017 Sağlık
Elif Şafak ve Hande Bermek'e tepki: One munite
Elif Şafak ve Hande Bermek'e tepki: One munite Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Elif Şafak'ın "biseksüelim" itirafı ve Hande Bermek'in röportajını köşesine taşıdı.
16.10.2017 Magazin
Elif Şafak'tan bomba itiraf: Biseksüelim!
Elif Şafak'tan bomba itiraf: Biseksüelim! Ünlü yazar Elif Şafak'tan bir itiraf geldi, Şafak biseksüel olduğunu açıkladı.
15.10.2017 Magazin
Rezalet! Otoparkta toplu bir şekilde...
Rezalet! Otoparkta toplu bir şekilde... Galler'de polis bir otoparkta çok sayıda erkeğin toplu mastürbasyon yaptığını ihbar alınca, bölgedeki LGBT örgütünden yardım istedi. Ancak bölgeye giden kişiler, otoparktaki bir otomobilde sevişen çifti izleyen erkeklerin de heteroseksüel olduğunu söyledi.
23.08.2017 Dünya
Yonca Evcimik: Seks olmazsa olmaz
Yonca Evcimik: Seks olmazsa olmaz 53 yaşındaki Yonca Evcimik sanat hayatındaki 40. yılını kutluyor. "Seks olmazsa olmaz" diyen sanatçı birbirinden iddialı açıklamalarda bulundu.
13.08.2017 Magazin
Aaron Carter 'biseksüel' olduğunu açıkladı!
Aaron Carter 'biseksüel' olduğunu açıkladı! ABD’li şarkıcı Aaron Carter, sosyal medya üzerinden "Uzun zamandır taşıdığım ve artık kurtulmak istediğim bir yük" mesajı ile cinsel yönelimini hayranlarıyla paylaştı.
8.08.2017 Magazin
Taha Özer: Köylü kızıyla evleneceğim
Taha Özer: Köylü kızıyla evleneceğim 'Yerli Dan Bilzerian' olarak şöhreti yakalayan ve sosyal medyada 1 milyonun üzerinde takipçisi olan Taha Özer, "Köyden bir kızla evlenirsem daha huzurlu hissedeceğim" dedi.
6.08.2017 Magazin
'Eşcinsel yunuslar' şaşırttı!
'Eşcinsel yunuslar' şaşırttı! Batı Avustralya'daki bilim adamları, büyük yunus gruplarının çiftleşme mevsiminin bitmesinden sonra 'eşcinsel davranış' sergilediklerine dikkat çekti.
3.08.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Biseksüel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki biseksüel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.