Gazete Vatan Logo

ŞOK! Genç kız, sevgilisi ve eşiyle beraber aynı yatakta...

ABD'nin New York şehrinden Chris, Matt ve Cait bilinçli bir şekilde çok eşili bir ilişki içerisinde ve kendilerini 'throuple' (üç kişilik ilişki) olarak adlandırıyorlar.

ŞOK! Genç kız, sevgilisi ve eşiyle beraber aynı yatakta...

Barroft TV ile röportaj yapan evli çift Chris (38) ile Matt Brandt (28) altı yıldan sonra arasındaki ilişkileri açmaya karar verdiklerini açıkladı.

Matt Brandt'ın aksine, Chris Brandt geçmişte heteroseksüel ilişkiler yaşamış ve 2015 yılında Cait Earnest'i (28) evlerine davet etmiş.

Şimdi üçü tek yatak odalı bir evde bir yatağı paylaşıyor.

Chris röportajında, 'İlk başta Matt fikri tamamen reddetti, ancak bir süre sonra bu konuda konuştuk ve fikre sıcak bakmaya başladı. Üçümüz birlikte gittikçe daha fazla zaman geçirmeye ve Cait de yaklaşık yedi sekiz ay sonra haftada beş gece kalmaya başladı.

Chris ve Cait kendilerini biseksüel olarak nitelendirirken, Matt kendisini "homoflexible" (homo-esnek) olarak adlandırmayı tercih ediyor.

Matt, "Homo-esneğim, erkeklerden hoşlanıyorum, kadınlara karşı da açığım ama erkekleri tercih ederim. Sanırım bir kadınla cinsel ilişki yaşadıktan sonra bende bir şeyler uyandı. Bu sadece bir başka beden, bir başka ruh, sahip olabileceğim bir bağlantı." diye konuştu.

Cait ise her şeyin pürüzsüz işlemediğini itiraf etti;

Haberin Devamı

"Beraberliğimizin ilk zamanlarında kıskançlıklarla uğraşıyordum. Chris'le çok güçlü bir bağlantıya sahipken bazen hayal kırıklığına uğradığını hissettiğim için Matt ile zaman ayırmam gerekecekti. Ancak bir sürü şey güvensizlik getirdi, çünkü ilişkideki yerimi bilmiyordum"

Matt, Chris'in ikisini de eşit derecede sevdiğini söylüyor.

Üçlü iki yıldır beraber yaşıyor ve iki köpekleri var.

Matt'e göre ilişkileri özellikle güzel bir bonus çünkü Noel ve doğum günlerinde ekstra hediyeler geliyor.