Gay

Gay

Son dakika gay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gay gelişmeleri de dahil olmak üzere 906 gay haberi bulunmuştur. Tüm gay haberleri aşağıda listelenmiştir.
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş? 6 Aralık ne günü diye araştırmalar başladı. Tarihte hangi önemli olayların yaşandığı, kimlerin öldüğü ve doğduğu merak ediliyor. Peki, 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6.12.2022 Gündem
Maymun çiçeği ilk kez insanlardan köpeklere bulaştı
Maymun çiçeği ilk kez insanlardan köpeklere bulaştı Dünya genelinde aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 89 ülkede görülen maymun çiçeği hastalığı endişelendirmeye devam ediyor. Fransa'da ilk kez insanlardan köpeklere maymun çiçeği hastalığı bulaştığı duyuruldu. Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) veABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri’nden (CDC) yapılan açıklamalarda konuyla ilgli yeni tavsiyeler verildi.
16.08.2022 Dünya
Maymun çiçeği virüsü nedir, belirtileri ne? Maymun çiçeği virüsü bulaşıcı mı?
Maymun çiçeği virüsü nedir, belirtileri ne? Maymun çiçeği virüsü bulaşıcı mı? Dünyada yeni virüs paniği! Koronavirüs salgınının etkileri henüz atlatılamamışken, yeni virüs maymun çiçeği hastalığı ile ilgili endişe yaşanıyor. Daha önce Afrika’da görülen maymun çiçeği virüsü, bugünlerde Avrupa, Kuzey Amerika ve Avustralya dahil 12 ülkede görüldü. Daha önce hastalık üzerinde çalışan Afrikalı bilim insanları, vaka yayılımı karşısında şaşkın. Peki, Maymun çiçeği virüsü nedir, belirtileri ne? Maymun çiçeği virüsü bulaşıcı mı? Maymun çiçeği virüsü nasıl bulaşır? Maymun çiçeği virüsü öldürür mü? İşte yeni virüs hakkında merak edilenler…
22.05.2022 Sağlık
Üniversitede cinsel istismar iddiası! Akademik kadro ikiye bölündü
Üniversitede cinsel istismar iddiası! Akademik kadro ikiye bölündü Uluslararası akademik camiada tanınmış isimlerin kadın öğrencilerine yönelik cinsel tacizleriyle ilgili suçlamalar gündemden düşmüyor. Son olarak sadece ABD'nin değil dünyanın en iyi üniversiteleri arasında ilk sıralarda yer alan Harvard Üniversitesi, böyle bir olaya sahne oldu. Üç kadın öğrencinin dile getirdiği suçlamalar mahkemeye taşınırken, okulun akademik kadrosu da ikiye bölündü. İşte tüm ayrıntılar...
12.02.2022 Dünya
Hamza Şayir kimdir? Dilovası Belediye başkanı Hamza Şayir hakkında merak edilenler!
Hamza Şayir kimdir? Dilovası Belediye başkanı Hamza Şayir hakkında merak edilenler! Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir bugün gerçekleşen meclis toplantısında, ilçeden Kanada’ya giden gençler için "Ne kadar gay varmış haberimiz yokmuş" ifadelerini kullanınca hakkında yapılan araştırmalar da arttı. Peki, Hamza Şayir kimdir, nereli, kaç yaşında?
8.12.2021 Gündem
Danla Bilic eski dostu Kerimcan Durmaz'ı kızdırdı!
Danla Bilic eski dostu Kerimcan Durmaz'ı kızdırdı! Fenomen Danla Bilic son açıklamasıyla eski dostu Kerimcan Durmaz'dan tepki gördü. Danla Bilic beğendiği erkekler sorulunca bakın ne dedi.
12.09.2021 Magazin
Nurseli İdiz'e dava şoku!
Nurseli İdiz'e dava şoku! Menajer ve iletişim danışmanı Özgür Aras, Nurseli İdiz’in bir televizyon kanalında kendisi için ‘gay’ ve ‘sahte insan’ diyerek kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla 5 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı.
17.07.2021 Magazin
Furkan Korkmaz'dan 3 sayı!
Furkan Korkmaz'dan 3 sayı! Doğu Konferansı'nda liderlik mücadelesi veren Philadelphia 76ers ile Batı Konferansı'nda play-off potasına girmeye çalışan San Antonio Spurs arasındaki karşılaşma, büyük çekişmeye sahne oldu. Konuk ekip 76ers, uzatmaya giden maçı, Ben Simmons'ın son saniye basketiyle 113-111 kazandı.
3.05.2021 NBA
Demet Akalın ve Okan Kurt'u dolandırmıştı! Bu kez otelciyi tehdit etti
Demet Akalın ve Okan Kurt'u dolandırmıştı! Bu kez otelciyi tehdit etti Şarkıcı Demet Akalın’ın eski eşi Okan Kurt ve ailesini dolandırdığı gerekçesi ile 11 yıl hapis ceza alan Osman Görgülü yeni bir soruşturma ile gündemde. İstanbul polisi geçen ay 20 kişiye yönelik operasyon yaptı. ‘Dayı’ lakaplı Görgülü yakalanmazken 5 kişi tutuklandı. Şüpheliler bir dizi eylemle suçlanıyor. Şüphelilerin, Antalya’da sorun yaşadıkları bir otelin işletmecisini, kendilerine yönelik şikâyetini geri çekmemesi halinde, ‘gaylerle birlikte oluyor’ haberini yaymakla tehdit etti.
10.09.2020 Yaşam
Hiroşima patlaması nedir? Hiroşima ve Nagazaki patlaması tarihi
Hiroşima patlaması nedir? Hiroşima ve Nagazaki patlaması tarihi ABD'nin, Eylül 1939-1945 arasında süren savaşın son yılında Hiroşima ve Nagazaki kentlerine atom bombası atması sonucu Japonya'nın teslim olmasının üzerinden 3 çeyrek asır geçti. Japonya’nın Hiroşima ve Nagazaki kentlerine farklı tarihlerde bomba atıldı. İki şehre atılan bombanın yaydığı radyasyon sonrali dönemlerde de birçok kişinin yayılan radyasyondan etkilenip hayatını kaybetmesine neden oldu. 200 binden fazla kişinin ölürken, yüz binlerce kişi de sakat kaldı. Nagazaki ve Hiroşima patlaması ne zaman oldu? Hiroşima patlaması nedir? Nagazaki ve Hiroşima patlaması tarihi…
6.08.2020 Gündem
"Erkek parmak arası terlik giymez"
"Erkek parmak arası terlik giymez" Tamer Karadağlı, sunuculuğunu Deniz Akkaya ve Dr. Yusuf Topal’ın yaptığı “Biz Bize” programına konuk oldu.
28.07.2020 Magazin
Tedirgin eden açıklama! Günler sonra her şey tersine döndü
Tedirgin eden açıklama! Günler sonra her şey tersine döndü Çin'in Cilin şehrinde, son günlerde yeni tip corona virüs (Kovid-19) vakalarında görülen artış üzerine bazı yasaklar uygulanmaya başlarken, toplu taşıma hizmetlerine ve halkın bir araya gelmesine de kısıtlama getirildi. Şehir belediyesinden salgının daha da yayılma riski taşıdığı yönünde açıklama geldi.
13.05.2020 Corona Virüsü
‘Türk erkeklerine güvenmiyorum...’
‘Türk erkeklerine güvenmiyorum...’ Ünlü şarkıcı Reyhan Karaca, Türk erkeklerine güvenmediğini belirtti.
20.04.2020 Magazin
GTA IV, 12 yıl sonra yeniden satışta!
GTA IV, 12 yıl sonra yeniden satışta! Grand Theft Auto IV: The Complete Edition güncellemesi ile 12 yılın ardından oyuncularla buluşurken, oyunun Türkçe yaması da hazırlandı.
28.03.2020 Bilim ve Teknoloji
Tom Hanks kimdir? Corona virüsü olsan Tom Hanks kaç yaşındadır? (Hayatı ve kariyeri)
Tom Hanks kimdir? Corona virüsü olsan Tom Hanks kaç yaşındadır? (Hayatı ve kariyeri) Yeşil Yol filmiyle hafızalara kazınan ABD'li ünlü oyuncu Tom Hanks ile eşi Rita Wilson'da corona virüsü tespit edildi. Corona virüsü bulaşan Hanks, haberi sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Tom Hanks Instagramdan yaptığı duyuruda eşiyle birlikte halsizlik ve hafif ateş şikayeti nedeniyle doktora gittiklerini ve yapılan testler sonucu corona virüs testlerinin pozitif çıktığını söyledi. Haberin ardından Tom Hanks kimdir? sorularında da artış oldu. İşte Tom Hank’in hayatı….
12.03.2020 Gündem
LGBT'nin açılımı nedir?
LGBT'nin açılımı nedir? LGBT her yıl Haziran ayı sonunda yapılan Onur Yürüşü ile gündeme gelmektedir. Onur Yürüyüşüne katılan birçok aktivist, gey topluluğu kullanım şeklinin eksik olan bir tanımlama olduğunu düşünüp, LGBT topluluğu kullanımına geçmiştir.
16.02.2022 Yaşam
"Penelope Cruz’la öpüşmek isterdim"
"Penelope Cruz’la öpüşmek isterdim" Bu hafta vizyona giren 'Aşk Tesadüfleri Sever' filminin başrolu Nesrin Cavadzade samimi açıklamalarda bulundu. Ya seçkin izleyici kitlesi olan, ‘sıkıcı star’ olarak köşemde duracaktım ya da ‘Bir dakika, diğer tarafta neler varmış?’ diye bakacaktım” diyen Cavadzade yeni projesini, aşkı, erkekleri, kadınları, ailesini ve hayat hikâyesini anlattı.
2.02.2020 Magazin
80 belediye İŞKUR üzerinden KPSS şartsız 960 personel alınacak! (Şartları ve başvuru tarihleri)
80 belediye İŞKUR üzerinden KPSS şartsız 960 personel alınacak! (Şartları ve başvuru tarihleri) 80 belediye İŞKUR üzerinden 690 memur-işçi alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR’un ‘’kurum dışı kamu işçi alımı’’ kategorisinde yayınlanan iş ilanında, il/ilçe belediyelerine KPSS’siz en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden 960 memur-işçi alımı yapılacağı bildirildi.
31.01.2020 Personel Alımı
Önce 'oğlum mu diyeyim kızım mı bilemedim' dedi, sonra...
Önce 'oğlum mu diyeyim kızım mı bilemedim' dedi, sonra... Hastasına yönelik homofobik söylemleri ve hastasının bilgilerini üçüncü kişilerle paylaşması nedeniyle, İstanbul’daki bir devlet hastanesinde görev yapan üroloji doktoruna, uyarı ve 945 TL para cezası verildi.
1.06.2019 Yaşam
San Antonio, Denver karşısında seriyi 3-3'e getirdi
San Antonio, Denver karşısında seriyi 3-3'e getirdi San Antonio Spurs, NBA Play-Off Batı Konferansı çeyrek final serisinde evinde oynadığı Denver Nuggets'ı 120-103 mağlup etti ve seriyi 3-3'e getirdi.
26.04.2019 NBA
Şok iddia! 'Vatikan, dünyadaki en büyük eşcinsel topluluk'
Şok iddia! 'Vatikan, dünyadaki en büyük eşcinsel topluluk' Fransız gazeteci, yazar ve sosyolog Fréderic Martél, Papa Francesco’nun etrafında çalışan üst düzey din adamlarının yaklaşık yüzde 80’inin eşcinsel; Vatikan’ın da ‘dünyadaki en büyük eşcinsel topluluk’ olduğunu öne sürdü.
20.02.2019 Dünya
Gülşah Saraçoğlu'ndan takipçisine ayar
Gülşah Saraçoğlu'ndan takipçisine ayar Hepimiz en az bir kere bir ünlünün fotoğrafının altına yorum yapmışızdır ve 'aman o kadar yorumun içinde benimkini mi görecek' demişizdir. Ancak öyle olmuyor, ünlüler kendilerine gelen yorumları yakından takip ediyor ve hatta bazılarına cevap bile veriyor
2.02.2019 Magazin
Kanadalı bahçıvan, biri Türk 8 erkeği öldürdü
Kanadalı bahçıvan, biri Türk 8 erkeği öldürdü Kanada'nın Toronto kentinde bahçıvanlık yapan Bruce McArthur, 2010-17 arasında kaybolan biri Türk, sekiz erkeği öldürdüğünü itiraf etti.
30.01.2019 Dünya
'Eşcinsel rahip ve rahibeler görevi bıraksın!'
'Eşcinsel rahip ve rahibeler görevi bıraksın!' Papa Francis, eşcinsel eğilimi olan rahiplerin günahsız olması ya da din görevlisi pozisyonundan ayrılmalarının gerektiğini bildirdi.
3.12.2018 Dünya
Lebron James eski takımına acımadı: 97-113
Lebron James eski takımına acımadı: 97-113 Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Miami Heat'i 113-97 yenen Los Angeles Lakers'ın yıldız oyuncusu LeBron James, eski takımına karşı 51 sayı kaydetti.
19.11.2018 NBA

Benzer Haber Etiketleri

Gay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.