Beddua

Beddua

Son dakika BEDDUA haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BEDDUA ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BEDDUA haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beddua

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beddua gelişmeleri de dahil olmak üzere 399 beddua haberi bulunmuştur. Tüm beddua haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fatih'te kadın müşteriyi darbeden esnafın sicili kabarık çıktı! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı
Fatih'te kadın müşteriyi darbeden esnafın sicili kabarık çıktı! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı Fatih'te iddiaya göre telefon kılıfı iadesi nedeniyle esnaf ile kadın arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada darbedilen kadın yere düştü. Olay sonrası polis, bir kişiyi gözaltına aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından "gereği yapıldı" diyerek açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Gündem
Dede Korkut Hikayeleri Nelerdir? Dede Korkut Hikayelerinin Özellikleri Nelerdir?
Dede Korkut Hikayeleri Nelerdir? Dede Korkut Hikayelerinin Özellikleri Nelerdir? Sözlü Türk edebiyatının ilk ve en önemli eserlerinden biri olan Dede Korkut Hikayeleri, on iki hikayeden oluşmaktadır. Hikayeler, mistik bir kişiliğe sahip olan yarı efsanevi bir bilge tarafından anlatılır. Bu bilgenin adı Dede Korkut olduğu için, hikayeler kitaplaştırılırken hikayelere onun adı verilmiştir.
24.01.2024 Eğitim
Tartışan çifte araç çarptı, geriye kalan fotoğraflar yürekleri dağladı!
Tartışan çifte araç çarptı, geriye kalan fotoğraflar yürekleri dağladı! Tartışan çift yol ortasında araçtan indikten sora başka bir aracın çarpması sonucu hayatlarını kaybetti. Çiftin 5 yaşındaki kızları ile çektirdikleri fotoğrafları görenlerin yüreklerini dağladı. Gülnar Hüseyinova'nın sosyal medya hesabından yaptığı, "Beddua etmem. Sadece dilerim. Kim kime ne yaşatırsa aynısını yaşasın" ile "Bir ölen geri gelmez bir de kaybolan güven" paylaşımları dikkat çekti.
27.11.2023 Gündem
Merve Oflaz videosuna gelen yoruma çok sinirlendi! "Nasıl annesin ya, terbiyesiz"
Merve Oflaz videosuna gelen yoruma çok sinirlendi! "Nasıl annesin ya, terbiyesiz" Ünlü oyuncu Merve Oflaz, 729 bin takipçisi bulunan sosyal medya hesabından haftalar önce paylaştığı bir dans videosuna gelen yorum karşısında çılgına döndü. Kendisine beddua eden sosyal medya kullanıcısına ateş püsküren Oflaz, ardından açıklama yaparak "Mutlu insan görmeye tahammülünüz kalmamış!" dedi.
20.10.2023 Magazin
'Bitcoin Safiye'ye 81 yıl hapis ve 394 bin TL para cezası, eşine beraat
'Bitcoin Safiye'ye 81 yıl hapis ve 394 bin TL para cezası, eşine beraat Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla tutuklanıp serbest bırakıldıktan sonra 135 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan Safiye Gökçe Yüce (43) 81 yıl hapis ile 394 bin 300 TL para cezasına çarptırıldı, eşi Oğuzhan Yüce'nin (48) beraatine karar verildi.
3.10.2023 Gündem
Palu ailesi ve damatları Tuncer Ustael hakkında karar çıktı! Mahkeme heyetine beddua
Palu ailesi ve damatları Tuncer Ustael hakkında karar çıktı! Mahkeme heyetine beddua Kocaeli'de Meryem Tahnal'ın öldürülmesi olayıyla ilgili yargılanan Palu ailesi ve damatları Tuncer Ustael hakkında karar çıktı. Son sözleri sorulan Tuncer ve Emine Ustael ise mahkeme heyetine beddua etti.
3.10.2023 Gündem
Hümeze Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Hümeze Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Hümeze Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Hümeze Suresi okumanın yararları ve faziletleri Hümeze Suresi 9 ayetten oluşmakta ve insanlar arasındaki ilişkileri konu edinmektedir. Hümeze Suresi Kur'an-ı Kerim'e göre 104. sırada yer alırken inme sayısına göre de 32. sıradadır.
4.05.2023 Sureler
Depreme hazırlıkta farklı ilçe aynı sorun! Beyoğlu’ndaki yapı stoğu ve olası riskli semtler nereler?
Depreme hazırlıkta farklı ilçe aynı sorun! Beyoğlu’ndaki yapı stoğu ve olası riskli semtler nereler? İstanbul’un kalbi, binlerce eski yapının bulunduğu Beyoğlu’nun Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, depreme dayanıklı konutların inşası için 20 yıldır çaba sarf ettiklerini belirtirken ‘İmkânsızın üstünü deniyoruz’ dedi.
30.03.2023 Gündem
İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu: Çocuklarımızın katillerinden medet ummayacağız
İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu: Çocuklarımızın katillerinden medet ummayacağız Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı seçim sürecini sert sözlerle eleştiren ve "Bu vebale ortak olmayacağım" diyen İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu dün akşam istifa etmişti. Ağıralioğlu, istifa kararının ardından yaptığı açıklamada "Ben kendimi partimdeki arkadaşlarıma, partime yük olmaktan çekiliyorum. Terörün gölgesinin düştüğü yerde olmayacağımı ifade ettim" dedi.
29.03.2023 Gündem
Hz. Vahşi kimdir? Hz. Hamza’yı şehit eden Hazretti Vahşi’nin hikayesi nedir, Hz. Resul’un önüne çıkıp ne demiştir?
Hz. Vahşi kimdir? Hz. Hamza’yı şehit eden Hazretti Vahşi’nin hikayesi nedir, Hz. Resul’un önüne çıkıp ne demiştir? Ramazan ayının gelmesiyle Hz. Vahşi hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Hz. Vahşi kimdir, Hz. Vahşi’nin hikayesi nedir?
18.03.2023 Dini Bilgiler
5 aydır kayıp olan genç anne su kuyularında aranıyor
5 aydır kayıp olan genç anne su kuyularında aranıyor Denizli’de yaklaşık 5 aydır sırra kadem basan 1 çocuk annesi genç kadının bulunması için bölgedeki termal su kuyularında arama çalışması sürüyor.
16.01.2023 Yaşam
Sürücü alkollü yakalandı, arkadaşı beddua yağdırdı
Sürücü alkollü yakalandı, arkadaşı beddua yağdırdı Bursa’da trafik polislerinin uygulama noktasını gören bir sürücü bir alışveriş merkezinin kapalı olan otoparkına girmeye çalıştı. Yakayı ele veren sürücü alkolmetreye üflememek için dakikalarca uğraştı. 0.28 promil alkollü çıkan ticari minivan aracın sürücüsü ehliyetine 6 ay el konulunca şok yaşadı. Araç bağlanınca arkadaşı ise arka arkaya beddua yağdırdı.
16.01.2023 Yaşam
Sürücü alkollü yakalandı, arkadaşı beddua yağdırdı
Sürücü alkollü yakalandı, arkadaşı beddua yağdırdı Bursa’da trafik polislerinin uygulama noktasını gören bir sürücü bir alışveriş merkezinin kapalı olan otoparkına girmeye çalıştı. Yakayı ele veren sürücü alkolmetreye üflememek için dakikalarca uğraştı. 0.28 promil alkollü çıkan ticari minivan aracın sürücüsü ehliyetine 6 ay el konulunca şok yaşadı. Araç bağlanınca arkadaşı ise arka arkaya beddua yağdırdı.
16.01.2023 Vatan TV
Bunu yapan çalışanlara ihbar ve kıdem tazminatı yok! Çoğu kişi habersiz
Bunu yapan çalışanlara ihbar ve kıdem tazminatı yok! Çoğu kişi habersiz Çalışan ve işveren milyonlarca kişiyi kapsıyor. İşyerinde iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması işverenin sorumluluğunda. Ancak çalışanların da bu konuda yükümlülükleri var. Çalışanlar tarafından detayları yeterince bilinmiyor. Yükümlülükleri ihlal durumunda ise işçiler birçok yaptırımla karşı karşıya kalabiliyor. Buna ihbar ve kıdem tazminatsız işten çıkarılma da dahil. Öte yandan işverene tazminat ödemek zorunda bile kalabilirsiniz. Konuyla ilgili önemli uyarı geldi...
9.12.2022 Çalışma Hayatı
Amirine beddua etti, tazminatsız kovuldu! Mahkeme kararını verdi
Amirine beddua etti, tazminatsız kovuldu! Mahkeme kararını verdi İşçi işveren uyuşmazlıklarında, işçinin beddua veya kötü temenni çerçevesindeki söylemlerine işverenler tarafından iş akdinin feshi olarak işlem yapılması tartışmalarına son noktayı yargı koydu. Bölge Adliye Mahkemesi Hukuk Dairesi, işveren temsilcisine beddua ettiği için tazminatsız kovulan işçiye müjde niteliğinde bir karar verdi.
'MasterChef Türkiye'de tartışma! Beddualar havada uçuştu
'MasterChef Türkiye'de tartışma! Beddualar havada uçuştu TV8'in sevilen yarışması 'MasterChef Türkiye'ye bu hafta gerginlikler damga vurdu. Son dönemde Büşra Zambak ile yıldızı barışmayan Burak Kaya, bu kez Fatma Nur Uçar ile karşı karşıya geldi. İkili arasındaki tartışma bir anda bedduaya dönünce şefler müdahale etmek zorunda kaldı.
1.11.2022 Magazin
2 yaşındaki Evra balkondan düşerek hayatını haybetti! Aileyi isyan ettiren istismar iddiası
2 yaşındaki Evra balkondan düşerek hayatını haybetti! Aileyi isyan ettiren istismar iddiası Erva Yuca balkondan düşerek hayatını kaybetmişti. Olayın ardından ortaya atılan istismar iddialarıyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Yuca Ailesi “Acımızı yaşayamadık, çocuğumuza da bize de iftira atıldı” dedi.
2.10.2022 Yaşam
MHP lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Sözleri, Türkiye’ye meydan okuma küstahlığıdır
MHP lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Sözleri, Türkiye’ye meydan okuma küstahlığıdır MHP lideri Devlet Bahçeli, "2023'e doğru aday belli, karar net" mitingi kapsamında Erzurum'da önemli açıklamalarda bulundu. MHP lideri Bahçeli, "Hiç kimse boş hayale kapılıp yanlış hesap yapmasın. Alayınız çıksın karşımıza. Dadaşlar Türkiye'ye yan bakanlara direnir." ifadelerini kullandı.
25.09.2022 Siyaset
İzlediği erotik filmdeki kadının sesini karısına benzetti! Yargıtay'dan kritik karar
İzlediği erotik filmdeki kadının sesini karısına benzetti! Yargıtay'dan kritik karar Adana'da bir adam, izlediği erotik filmdeki kadının sesini, karısına benzetti. Bunun üzerine de kadın, kocasına sinirlenip yatakları ayırdı ve boşanma davası açtı. Bölge mahkemesi, iki tarafın da eşit kusurlu olduğuna karar vererek çifti boşadı. Yaşanan süreç sonrası kadın Yargıtay'a başvururken yüksek mahkeme, verilen kararı bozdu ve dikkat çeken bir karara imza attı.
12.08.2022 Yaşam
İstanbul’da şafak operasyonu; Oğlunun arandığını duyan kadın, ‘Cezaevine girse de kurtulsak’ diye yakındı
İstanbul’da şafak operasyonu; Oğlunun arandığını duyan kadın, ‘Cezaevine girse de kurtulsak’ diye yakındı İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt’ta faaliyet gösteren silahlı suç örgütü ve bu örgüte silah temin eden başka bir örgüte yönelik operasyon düzenledi. 74 şüpheli hakkında yakalama kararının verildiği operasyonda, Fatih’te silah temin eden örgüt üyesinin evine yapılan baskında, oğlunun arandığını öğrenen kadın, ‘Yine ne yaptı, cezaevine girse de kurtulsak’ diyerek yakındı.
26.05.2022 Gündem
Engelli kadının tekerlekli sandalyesinin akülerini çaldılar
Engelli kadının tekerlekli sandalyesinin akülerini çaldılar ADANA’da yalnız yaşan engelli Sakine Güller’in (66) tekerlekli sandalyesinin aküleri çalındı. Günlerdir komşusundan geçici olarak aldığı normal tekerlekli sandalyeyle ihtiyaçlarını gidermeye çalışan Güller, "Akülü sandalye, benim elim ayağımdı. Çok zor durumdayım. Bunu yapanları Allah’a havale ediyorum” dedi.
15.05.2022 Yaşam
Mezarlık ziyareti ne zaman yapılır? Adetliyken kabir ziyareti yapılır mı? Kabir başında okunacak dualar neler?
Mezarlık ziyareti ne zaman yapılır? Adetliyken kabir ziyareti yapılır mı? Kabir başında okunacak dualar neler? Ramazan Bayramı öncesinde mezarlıklar, şehitliklerde ziyaretler başladı. Milyonlar Ramazan Bayramı’nı karşılamayı hazırlanırken, arife günü pek çok kişi de dini vecibelerini yerine getiriyor. Pek çok kişi bayramın hemen öncesinde vefat eden yakınlarının kabirlerine giderek ziyerette bulunuyor. Bayramda yapılan kabir ziyaretlerinde çoğu kişinin aklında mezarlık ve kabir ziayretlerine ilişkin sorular bulunuyor. Peki, Mezarlık ziyareti ne zaman yapılır? Kabir ziyareti arife günü mü yapılır? Adetliyken kabir ziyareti yapılır mı? Kabir ziyaretinde abdest gerekir mi? Kabir başında okunacak dualar neler? İşte mezarlık ziyaretlerinde dikkat edilmesi gerekenler…
1.05.2022 Ramazan
Aleyna Ağgül olayında şok detaylar! Oğlu babasına isyan etmiş! 'Küçüklerden çek elini'
Aleyna Ağgül olayında şok detaylar! Oğlu babasına isyan etmiş! 'Küçüklerden çek elini' Iğdır'da 17 yaşındaki Aleyna Ağgül'ü intihara sürükleyen işadamı Gökhan Argın'ın başka genç kızları da mağdur ettiği öne sürüldü. Argın'a oğlu tarafından atılan mesajlar iddiaları kanıtlıyor.
29.04.2022 Yaşam
Kadir Gecesi edilen dualar kabul olur mu? Kadir gecesinde duaların kabul olması için hangi dua okunmalı, dua nasıl edilir?
Kadir Gecesi edilen dualar kabul olur mu? Kadir gecesinde duaların kabul olması için hangi dua okunmalı, dua nasıl edilir? Kadir Gecesi duaları ve ibadetleri yoğun ilgi görüyor. Bin geceden daha hayırlı olduğuna inanılan Kadir Gece'si ile ilgili araştırmalar devam ederken “Kadir Gecesi edilen dualar kabul olur mu?” sorusunun yanıtı da merak ediliyor. Peki, Kadir gecesinde dua nasıl yapılır, nasıl edilir? Kadir gecesinde duaların kabul olması için okunacak dua hangisidir?
27.04.2022 Dini Bilgiler
Dekonta yazdı hiç beklemediği bir ceza ile karşılaştı! Hakaret suçu sayılıyor hapis cezası var...
Dekonta yazdı hiç beklemediği bir ceza ile karşılaştı! Hakaret suçu sayılıyor hapis cezası var... EFT ya da havalelerde açıklama kısmına yazılan ifadeler, zaman zaman hukuki sorunlar yaratabiliyor. Geçen hafta gündeme gelen son olayda, nafaka dekontuna "Haram olsun" notunu düşen Barış A.'nın yazısını okuyan eski eşi Nihal B., psikolojik olarak yıprandığı ve kendisine hakaret edildiği gerekçesiyle 250 bin lira manevi tazminat davası açtı. Kararını açıklayan mahkeme, Barış A.’yı 15 bin TL manevi tazminata mahkûm etti.
17.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Beddua ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beddua haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.