Alkollü Sürücü

Alkollü Sürücü

Son dakika alkollü sürücü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alkollü sürücü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alkollü sürücü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alkollü Sürücü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alkollü sürücü gelişmeleri de dahil olmak üzere 929 alkollü sürücü haberi bulunmuştur. Tüm alkollü sürücü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alkollü sürücünün yaptıkları şoke etti
Alkollü sürücünün yaptıkları şoke etti Aksaray’da polis uygulamasına takılan ve “Cenazeden geliyorum” diyen sürücü 0.51 promil alkollü çıktı. Polis ekiplerine, “Kusura bakmayın” diyen alkollü sürücü ısrarla cenazeden geldiğini belirterek özür dileyip cezadan kurtulmak istese de 6 bin 439 TL ceza kesilip ehliyetine 6 ay el konuldu.
21.04.2024 Vatan TV
'Cenazeden geliyorum' dedi, 0.51 promil alkollü çıktı
'Cenazeden geliyorum' dedi, 0.51 promil alkollü çıktı Aksaray’da polis uygulamasına takılan ve “Cenazeden geliyorum” diyen sürücü 0.51 promil alkollü çıktı. Polis ekiplerine, “Kusura bakmayın” diyen alkollü sürücü ısrarla cenazeden geldiğini belirterek özür dileyip cezadan kurtulmak istese de 6 bin 439 TL ceza kesilip ehliyetine 6 ay el konuldu.
21.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Şehirlerimizi tekrar kazanacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Şehirlerimizi tekrar kazanacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde “Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı”nda önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kazanmak, hem de ezici bir oranla kazanmak dışında bir seçeneğimizin olmadığı seçimlere hazırlanıyoruz. Yeniden İstanbul mücadelenin parolalarından biri olacaktır." dedi.
30.11.2023 Gündem
Alkollü sürücü dehşet saçtı! 1 kişi öldü 22 kişi yaralandı
Alkollü sürücü dehşet saçtı! 1 kişi öldü 22 kişi yaralandı Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 20 kişi yaralandı. Kaza yerinden çalışmalar sürerken, alkollü sürücüsünün kullandığı otomobil, kalabalığın arasına daldı. Bu kazada da 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
30.11.2023 Gündem
Alkollü sürücülerin bahanesi bitmedi, gazeteciden borç istedi
Alkollü sürücülerin bahanesi bitmedi, gazeteciden borç istedi Bursa'da uygulamaya takılan alkollü sürücülerin birbirinden ilginç anları kameraya yansıdı. Kimisi alkol tüketmesini hastanedeki babasına bağlarken, kimisi de eşiyle tartıştığı için içtiğini söyledi. Daha önce de ehliyetine el konulduğu için 21 bin lira ceza kesilen 180 promil alkollü sürücü, aldığı içkinin araç sürmesine engel olmadığını ifade ederken, borcundun dolayı dertli olduğunu belirterek kendisini çeken gazeteciden borç istedi.
24.10.2023 Yaşam
21 bin lira ceza yedi, gazeteciden borç istedi
21 bin lira ceza yedi, gazeteciden borç istedi -Bursa'da uygulamaya takılan alkollü sürücülerin birbirinden ilginç anları kameraya yansıdı. Kimisi alkol tüketmesini hastanedeki babasına bağlarken, kimisi de eşiyle tartıştığı için içtiğini söyledi. Daha önce de ehliyetine el konulduğu için 21 bin lira ceza kesilen 180 promil alkollü sürücü, aldığı içkinin araç sürmesine engel olmadığını ifade ederken, borcundun dolayı dertli olduğunu belirterek kendisini çeken gazeteciden borç istedi.
24.10.2023 Haber
Kadıköy'de olaylı gece! Denetime takılan alkollü sürücünün arkadaşları polise zor anlar yaşattı
Kadıköy'de olaylı gece! Denetime takılan alkollü sürücünün arkadaşları polise zor anlar yaşattı Kadıköy, Bağdat Caddesi'nde yapılan polis denetimi sırasında durdurulan aracın sürücüsü A.K., 2.32 promil alkollü çıktı. Polisin işlem yapmasına engel olan A.K. gözaltına alınırken, bu kez de yanında bulunan arkadaşları polise zor anlar yaşattı. Şirkete ait olduğu belirlenen aracın çekilmesini engellemek isteyen E. F. ve E. C. F., polise dakikalarca tepki göstererek haksızlık yapıldığını iddia etti.
8.08.2023 Yaşam
Tüp aracını kullanan alkollü sürücü ortalığı savaş alanına çevirdi! 3. kez alkollü çıktı
Tüp aracını kullanan alkollü sürücü ortalığı savaş alanına çevirdi! 3. kez alkollü çıktı Antalya’nın Manavgat ilçesinde daha önce 2 kez alkolden ehliyetine el konulan alkollü sürücü, kullandığı tüp kamyonuyla park halindeki araçlara çarptı. Araç sürücüsüne 3. kez alkolü araç kullanma, SRC belgesi ve aracın muayene olmamasından dolayı araç sahibine yazılan ceza ile birlikte toplam 35 bin 169 TL ceza uygulandı.
25.07.2023 Gündem
Amerikan rüyası kabusla bitti! Ağrılı Abdulhekim'in feci sonu...
Amerikan rüyası kabusla bitti! Ağrılı Abdulhekim'in feci sonu... Ağrı'dan kaçak yollarla ABD'ye giden ve burada çeşitli işlerde çalışan Abdulhekim Eşiyok, alkollü bir sürücünün kendisine çarpmasını sonucu hayatını kaybetti.
8.06.2023 Dünya
Maltepe'de alkollü sürücü yol bakım ekibinin arasına daldı, 4 ölü 1 yaralı
Maltepe'de alkollü sürücü yol bakım ekibinin arasına daldı, 4 ölü 1 yaralı Maltepe, D-100 Karayolu'nda makas atarak ilerlediği iddia edilen alkollü sürücünün kullandığı otomobil, yol bakımı yapan işçilerin arasına daldı. Kazada 4 işçi hayatını kaybederken, 1 işçi yaralandı.
24.05.2023 Yaşam
Samsun'da alkollü sürücü dehşet saçtı! 4 ölü, 2 yaralı
Samsun'da alkollü sürücü dehşet saçtı! 4 ölü, 2 yaralı Samsun'da ehliyetine mahkemece el konulan ve 213 promil alkollü bir şekilde direksiyona geçen otomobil sürücüsünün çarptığı otomobilin yoldan çıkıp takla attığı kazada aynı aileden 1'i çocuk 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kazaya sebep olan otomobilde bulunan bir köpek de telef oldu.
19.05.2023 Yaşam
Silivri'de alkollü sürücü trafik ışıklarına çarptı
Silivri'de alkollü sürücü trafik ışıklarına çarptı Silivri'de alkollü sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek trafik ışıklarına çarptı. Yaralanan sürücü olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.
14.05.2023 Yaşam
'Dur' ihtarına uymayan alkollü sürücü kaza yapınca yakalandı
'Dur' ihtarına uymayan alkollü sürücü kaza yapınca yakalandı Tekirdağ Çorlu’da polis çevirmesine giren sürücü ‘Dur’ ihtarına uymayarak kaçtı. Kovalamaca esnasında kaza yapan sürücünün alkollü olduğu ortaya çıktı.
15.04.2023 Gündem
Sürücü alkollü yakalandı, arkadaşı beddua yağdırdı
Sürücü alkollü yakalandı, arkadaşı beddua yağdırdı Bursa’da trafik polislerinin uygulama noktasını gören bir sürücü bir alışveriş merkezinin kapalı olan otoparkına girmeye çalıştı. Yakayı ele veren sürücü alkolmetreye üflememek için dakikalarca uğraştı. 0.28 promil alkollü çıkan ticari minivan aracın sürücüsü ehliyetine 6 ay el konulunca şok yaşadı. Araç bağlanınca arkadaşı ise arka arkaya beddua yağdırdı.
16.01.2023 Yaşam
Sürücü alkollü yakalandı, arkadaşı beddua yağdırdı
Sürücü alkollü yakalandı, arkadaşı beddua yağdırdı Bursa’da trafik polislerinin uygulama noktasını gören bir sürücü bir alışveriş merkezinin kapalı olan otoparkına girmeye çalıştı. Yakayı ele veren sürücü alkolmetreye üflememek için dakikalarca uğraştı. 0.28 promil alkollü çıkan ticari minivan aracın sürücüsü ehliyetine 6 ay el konulunca şok yaşadı. Araç bağlanınca arkadaşı ise arka arkaya beddua yağdırdı.
16.01.2023 Vatan TV
Özel maden ocağında vagon raydan çıktı: 1 ölü, 1 yaralı
Özel maden ocağında vagon raydan çıktı: 1 ölü, 1 yaralı Zonguldak’ta özel bir maden ocağında meydana gelen iş kazasında yaralanan işçilerden 25 yaşındaki İhsan Ergünbaş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
17.12.2022 Yaşam
Önce evini yaktı sonra tehdit etti! 'Yüzüne kezzap atarım'
Önce evini yaktı sonra tehdit etti! 'Yüzüne kezzap atarım' Pendik'te madde bağımlısı olduğu iddia edilen Adem Arslanboğa, tek başına yaşadığı evi yaktı. Polis gittikten sonra olay yerinde ortaya çıkan Adem Arslanboğa, apartman sakinleri ile tartıştı. Yangın itfaiye tarafından büyümeden söndürüldü.
17.12.2022 Yaşam
15 km'lik takiple yakalanan ehliyetsiz ve alkollü sürücü: Bizi yaktınız memur bey
15 km'lik takiple yakalanan ehliyetsiz ve alkollü sürücü: Bizi yaktınız memur bey Bursa'nın İnegöl ilçesinde 'dur' ihtarına uymayıp kaçan otomobilin sürücüsü Suat Y. (37), polisin yaklaşık 15 kilometre süren takibi sonucunda yakalandı. Ehliyetsiz ve 2.30 promil alkollü olan Suat Y. polis ekiplerine "Bizi yaktınız memur bey" demesi dikkat çekti.
17.12.2022 Yaşam
Kaza yapan alkollü sürücü, polise zor anlar yaşattı
Kaza yapan alkollü sürücü, polise zor anlar yaşattı  Kağıthane’de alkollü olduğu iddia edilen Yağmur B.'nin kullandığı otomobil, park halindeki iki otomobile çarptıktan sonra ters şeride girerek cipe çarptı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, Yağmur B. olay yerine gelen trafik ekiplerine zor anlar yaşattı. Polislere küfür ve hakaret ettikten sonra tekme atan Yağmur B., ters kelepçe takılarak gözaltına alındı.   
9.10.2022 Yaşam
Denizli’de alkollü sürücü önce otomobile ardından polis aracına kafa attı
Denizli’de alkollü sürücü önce otomobile ardından polis aracına kafa attı Denizli’de park halindeki servis aracına çarpan alkollü sürücü, araçtaki çifte bıçak çektikten sonra olay yerine gelen polis ve vatandaşlara hakaretler yağdırdı. Önce park halindeki bir otomobile sonrasında ise resmi polis otosuna uçarak kafa atıp camları paramparça eden sabıkalı sürücü, biber gazıyla etkisiz hale getirildi.
31.08.2022 Yaşam
Makas atan alkollü sürücü sivil trafik ekiplerine yakalandı
Makas atan alkollü sürücü sivil trafik ekiplerine yakalandı Kadıköy, D-100 Karayolu'nda makas atan otomobil sürücüsü devriye gezen sivil trafik ekiplerine yakalandı. Alkollü olduğu belirlenen sürücünün ehliyeti, 6 ay süreyle iptal edildi.
28.08.2022 Yaşam
İbrahim Tatlıses'in ölümden döndüğü kazada şok eden detay! Alkollü çıktı
İbrahim Tatlıses'in ölümden döndüğü kazada şok eden detay! Alkollü çıktı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, içinde İbrahim Tatlıses'in bulunduğu minibüs ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralanan 8 kişi, tedavilerinin ardından taburcu oldu. Taraflar, birbirlerinden şikayetçi olmazken, kamyonet sürücüsü Gültekin Gülsoy'un kanında 0.10 promil alkol tespit edildiği belirtildi. Gülsoy, ifadesinde ise kaygan yolda aracın hakimiyetini kaybettiğini, kazanın şokunu yaşadığını söyledi.
26.08.2022 Yaşam
Kadıköy’de motokuryeden çevreyi rahatsız eden kişilere Mike Tyson yumruğu kamerada
Kadıköy’de motokuryeden çevreyi rahatsız eden kişilere Mike Tyson yumruğu kamerada Kadıköy’de alkollü olduğu iddia edilen 3 kişi çevreyi rahatsız eden davranışlardan bulununca orada bulunan bir motokurye çevreyi rahatsız eden kişilere adeta Mike Tyson yumruğu attı. Ringi aratmayan o anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
21.08.2022 Haber
3 milyon TL değerindeki lüks araç böyle perte çıktı!
3 milyon TL değerindeki lüks araç böyle perte çıktı! Bursa'nın İnegöl ilçesinde alkollü sürücü 3 milyon TL değerindeki otomobiliyle iş yerinin direğine çarptı, kazada 1 kişi yaralandı.
31.07.2022 Yaşam
Ehliyetine 2032 yılına kadar el konuldu! Mahalleyi ayağa kaldırdı...
Ehliyetine 2032 yılına kadar el konuldu! Mahalleyi ayağa kaldırdı... Antalya'nın Manavgat ilçesinde alkollü sürücü forkliftin bomunu kaldırarak elektrik tellerinin kopardı, kopan teller park halindeki araca zarar verdi. 322 promil alkollü olduğu tespit edilen sürücünün ehliyetine 2032 yılına kadar el konulurken daha önce alkollü araç kullanmaktan ehliyetinin muhafaza altına alındığı ortaya çıktı.
7.06.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Alkollü Sürücü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alkollü sürücü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.