Alkol

Alkol

Son dakika alkol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alkol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alkol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alkol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alkol gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.302 alkol haberi bulunmuştur. Tüm alkol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gizem hemşireyi çakmakla yakmıştı: Abi yapma dedim, dinlemedi, ünlü yarışmaya katılıp herkesi ağlatmıştı
Gizem hemşireyi çakmakla yakmıştı: Abi yapma dedim, dinlemedi, ünlü yarışmaya katılıp herkesi ağlatmıştıZonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi'nde, 3 yıl önce şişelere tıbbi kullanım için alkol doldurulduğu sırada meydana gelen patlamaya ilişkin görülen davada, olayda yanarak yaralanan 2 personelden hemşire Gizem Elif Türk, patlamaya hemşire Önder E.’nin “Alkol saf mı, sulu mu? Yakayım mı sizi?" dedikten sonra elindeki çakmağı çakıp sebep olduğunu iddia etti. İşte detaylar...
19.09.2024Gündem
Eşini mezarlığa götürüp 'Kendine yer beğen' dedi: Silah kabzası ile eşini hastanelik eden koca tutuklandı
Eşini mezarlığa götürüp 'Kendine yer beğen' dedi: Silah kabzası ile eşini hastanelik eden koca tutuklandıSamsun'da 2 çocuk annesi eşini kolundan tutarak mezarlığa götürüp "Kendine yer beğen" diyerek silah kabzası ile başına vurup yaralayan koca, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
12.09.2024Gündem
Ehliyetsiz ve alkollü sürücüden "Terörist miyim?" tepkisi
Ehliyetsiz ve alkollü sürücüden "Terörist miyim?" tepkisiAksaray'da daha önce alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulan sürücü, ikinci kez polise yakalandı. Alkolmetreye üflemeyi reddeden sürücü, kendini görüntülemek isteyen basın mensuplarına da "Terörist miyim?" diye tepki gösterdi.
11.09.2024Yerel Haberler
Ehliyetsiz alkollü sürücü yaptıklarıyla şaşırttı! 'Terörist miyim'
Ehliyetsiz alkollü sürücü yaptıklarıyla şaşırttı! 'Terörist miyim'Aksaray’da alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulan sürücü 2. kez alkollü ve ehliyetsiz olarak polise yakalandı. Alkollü olduğunu söyleyen ama alkolmetreye üflemeyen sürücü kendini görüntülemek isteyen basın mensuplarına da, “Terörist miyim?” ben diye tepki gösterdi.
11.09.2024Gündem
ABD Başkanı Biden’ın oğluna yönelik federal vergi davasında flaş gelişme
ABD Başkanı Biden’ın oğluna yönelik federal vergi davasında flaş gelişmeABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden, 1.4 milyon dolar vergi kaçırdığı iddiasıyla açılan federal vergi davasında kendisine yöneltilen 9 suçlamanın tamamını kabul etti.
5.09.2024Dünya
‘Boş zaman hastalığı’na yakalanmış olabilirsiniz! İşte belirtileri...
‘Boş zaman hastalığı’na yakalanmış olabilirsiniz! İşte belirtileri...Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Şevket Özkaya, tıp literatüründe “yeni nesil hastalık” olarak tanınan “boş zaman hastalığı”nın vücut ağrıları, baş ağrıları, yorgunluk, hafif ateş ve gribe benzer semptomlar gösterdiğini söyledi.
2.09.2024Gündem
Komşusunun 5 yaşındaki kızını kırsala götürdü! Çocuğu istismar etmeye çalışan şahsı vatandaşlar yakaladı
Komşusunun 5 yaşındaki kızını kırsala götürdü! Çocuğu istismar etmeye çalışan şahsı vatandaşlar yakaladıMersin'in Tarsus ilçesinde, komşusunun 5 yaşındaki kızını motosiklet ile kırsal alana götürüp, cinsel istismar girişiminde bulunan M.K. (37), vatandaşlarca fark edilip, darbedildikten sonra polise teslim edildi.
1.09.2024Gündem
Serdar Ortaç'ın annesi Nesrin Ortaç: Eski gelinden ağzım yanmadı
Serdar Ortaç'ın annesi Nesrin Ortaç: Eski gelinden ağzım yanmadıOğlu Serdar Ortaç’ın konserine giden Nesrin Ortaç, eski gelini Chloe Loughnan’la ilgili soruya yanıt verdi: “Ağzım yanmadı, ben bir kötülüğünü görmedim. İyi kızdı ama olmadı.”
31.08.2024Magazin
Samsun'da 700 litre etil alkol ele geçirildi
Samsun'da 700 litre etil alkol ele geçirildiSamsun'da sahte içki yapımında kullanılan 700 litre etil alkol ele geçirildi.
28.08.2024Gündem
Gaziantep'te jandarmadan 112 sürücüye 209 bin lira trafik cezası
Gaziantep'te jandarmadan 112 sürücüye 209 bin lira trafik cezasıGaziantep'te jandarma ekiplerince yapılan trafik denetimlerinde 112 araç sürücüsüne 209 bin 778 TL trafik idari para cezası uygulanırken 8 araç trafikten men edildi.
27.08.2024Gaziantep
Bakan Şimşek: Vergi kaybını gidermek için denetimleri sürdürüyoruz
Bakan Şimşek: Vergi kaybını gidermek için denetimleri sürdürüyoruzHazine ve Maliye Bakanlığı, kayıt dışı ekonomiyle mücadele çalışmaları kapsamında, sigara ve makaron üreticisi 23 firmanın 8 ilde bulunan 26 adresinde dün eş zamanlı fiili sayım yaptı. Sayım sonuçlarına göre vergi incelemesi süreci başlatılacak. Konuyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten açıklama geldi. İşte detaylar...
23.08.2024Ekonomi
Bursa'da akılalmaz olay! Babasını ihbar etti, evden 1. Dünya Savaşı'ndan kalma bomba çıktı
Bursa'da akılalmaz olay! Babasını ihbar etti, evden 1. Dünya Savaşı'ndan kalma bomba çıktıAlkol alıp babasıyla tartışan kişi, babasının bahçede bomba sakladığını ihbar etti. Polis, yapılan ihbarla, bahçede 40 santimetre boyunda 12 santimetre çapında top mermisi buldu. Babanın bilmediği top mermisinin, oğlunun, apartmanın bahçesinde yıllar önce sakladığı iddia edildi.
17.08.2024Gündem
Adana'da annesini kaybeden acılı evlat: Annem yarış kurbanı oldu'
Adana'da annesini kaybeden acılı evlat: Annem yarış kurbanı oldu'Adana'da dün gece otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden kadın yakınlarının gözyaşları içerisinde toprağa verildi. Acılı oğlu ise annesinin ölümüne bulvarda yarış yapan araçların neden olduğunu öne sürdü.
11.08.2024Adana
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon mesajı: Dezenflasyon süreci hız kesmeden devam ediyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon mesajı: Dezenflasyon süreci hız kesmeden devam ediyorCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Temel öncelik olarak gördüğümüz enflasyonla mücadelemizi sürdürüyoruz. Haziran ile başlayan dezenflasyon süreci hız kesmeden devam ediyor." ifadesini kullandı.
5.08.2024Ekonomi
Gaziantep'te kaçakçılık operasyonu: Piyasa değeri 1 milyon 658 bin lira!
Gaziantep'te kaçakçılık operasyonu: Piyasa değeri 1 milyon 658 bin lira!Gaziantep'te jandarma ekiplerince yapılan operasyonda piyasa değeri 1 milyon 658 bin TL olan gümrük kaçağı sigara, alkol ve çay ele geçirildi. Operasyon sonucunda 10 şüpheli şahıs gözaltına alındı.
31.07.2024Gaziantep
Gaziantep'te Jandarma'dan kaçakçılara operasyon
Gaziantep'te Jandarma'dan kaçakçılara operasyonGaziantep'te jandarma ekiplerince yapılan operasyonda piyasa değeri 1 milyon 658 bin TL olan gümrük kaçağı sigara, alkol ve çay ele geçirildi. Operasyon sonucunda 10 şüpheli şahıs gözaltına alındı.
31.07.2024Gaziantep
Basur Nedir, Nasıl Geçer? Basur Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Basur Nedir, Nasıl Geçer? Basur Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?Bir diğer adı ile hemoroid olarak bilinen basur, makatta ya da bağırsak çıkışının alt kısmında yer alan şişkin kan damarlarına verilen isimdir.
26.07.2024Sağlık
Uzmanlar Yanıtlıyor: Anksiyete Bozukluğu Nedir ve Nasıl Tedavi Edilir?
Uzmanlar Yanıtlıyor: Anksiyete Bozukluğu Nedir ve Nasıl Tedavi Edilir? Anksiyete bozukluğu en yaygın görülen psikolojik hastalıktır. İnsanların yaklaşık %30’unun hayatının bir döneminde anksiyete bozukluğundan etkilendiği bilinmektedir. Peki anksiyete bozukluğu nedir, neden olur ve tedavi yöntemleri nelerdir?
26.07.2024Advertorial
Hıçkırık nasıl geçer? Hıçkırığı geçiren yöntemler, püf noktaları nelerdir?
Hıçkırık nasıl geçer? Hıçkırığı geçiren yöntemler, püf noktaları nelerdir?Günlük hayatta hıçkırık birçok insanda yaşanan fakat çokta umursanmayan bir durumdur. Oysa hıçkırık kalp ve beyin gibi pek çok hastalığın habercisi olabilir. Bu bakımdan hıçkırık dikkat edilmesi gereken durumlardan biridir. Bunun yanında hıçkırığı geçirmenin de denenmiş birçok yöntemi bulunmaktadır. Bu yöntemler bazı kişilerde etki ettiği gibi bazılarında etki etmemekle beraber bu kişilere tıbbi bir müdahale de gerekebilmektedir.
26.07.2024Yaşam
Karaciğer Yağlanması Nasıl Geçer? Karaciğer Yağlanması Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Karaciğer Yağlanması Nasıl Geçer? Karaciğer Yağlanması Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?Tıp literatüründeki anlamı ile hepatosteatoz olarak bilinen karaciğer yağlanması insanın hayat kalitesini önemli ölçüde düşüren önemli sağlık sorunları içinde yer alır. Karaciğer hücrelerinde yağ birikmesi nedeni ile meydana gelen karaciğer yağlanmasına ise, metabolik sendrom ya da aşırı alkol tüketimi yol açabilir.
26.07.2024Sağlık
İç güvenlik fakültesi başvuru şartları neler, komiser yardımcısı alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis Akademisi komiser alımı
İç güvenlik fakültesi başvuru şartları neler, komiser yardımcısı alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis Akademisi komiser alımıPolis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Yüksekokullarına yapılacak alım için başvuru süreci, 23 Temmuz'da başladı ve 29 Temmuz'da sona erecek. Başvurular, adayların http://www.pa.edu.tr adresinden e-devlet şifresi ile gerçekleştirebilecekleri belirtiliyor. Ayrıca, İç Güvenlik Fakültesi için de 40 kadın ve 160 erkek olmak üzere toplamda 200 öğrenci alımı yapılacak. Bu alıma ilişkin başvuru süreci ve detayları yine http://www.pa.edu.tr adresinden takip edilebilir.
23.07.2024Gündem
"5 Ağustos Pozantı Kongresi Futbol Turnuvası" başladı: Açılış vuruşunu milli futbolcu Hasan Şaş yaptı
"5 Ağustos Pozantı Kongresi Futbol Turnuvası" başladı: Açılış vuruşunu milli futbolcu Hasan Şaş yaptıAdana'nın Pozantı ilçesinde geleneksel hale getirilen 5 Ağustos Pozantı Kongresi Futbol Turnuvası başladı. Turnuvanın açılış vuruşunu ise milli futbolcu Hasan Şaş yaptı.
23.07.2024Adana
Trump'a suikast girişimine ilişkin rapor açıklandı: Gizli Servis'in Crooks'tan haberi vardı
Trump'a suikast girişimine ilişkin rapor açıklandı: Gizli Servis'in Crooks'tan haberi vardıABD'de Cumhuriyetçi Partinin başkan adayı ve eski Başkan Donald Trump'a miting sırasında suikast girişiminde yaşananlara ışık tutan 5 maddelik bir ön bulgu raporu yayımlandı.
21.07.2024Dünya
Polislik kaç puan? 2024 TYT polislik taban puanları < 4 yıllık polislik TYT puanı 2024 açıklandı mı, polislik başvurusu TYT puanı kaç olmalı? PMYO taban puanları 2024
Polislik kaç puan? 2024 TYT polislik taban puanları < 4 yıllık polislik TYT puanı 2024 açıklandı mı, polislik başvurusu TYT puanı kaç olmalı? PMYO taban puanları 2024PMYO taban puanları, YKS sonuçlarının açıklanmasıyla sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Polislik için hangi puan türü gerekli, şartları neler, 4 yıllık polislik TYT puanı 2024 kaç sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, polislik başvurusu TYT puanı kaç olmalı, polislik kaç puan? İşte PMYO taban puanları 2024
16.07.2024Gündem
Polislik bölümü için kaç puan gerekli? PMYO puanı kaç? POLİSLİK TYT mi, AYT mi?
Polislik bölümü için kaç puan gerekli? PMYO puanı kaç? POLİSLİK TYT mi, AYT mi?(PMYO) için gerekli olan puan ve hangi sınavın esas alındığı adaylar tarafından merak ediliyor. PMYO'ya başvurabilmek için TYT mi, yoksa AYT mi gerektiği araştırılmaya devam ediyor. Peki, PMYO puanı kaç? PMYO için kaç puan gerekli?
16.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Alkol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alkol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.