Bahçeşehir Üniversitesi

Bahçeşehir Üniversitesi

Son dakika Bahçeşehir üniversitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bahçeşehir üniversitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bahçeşehir üniversitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bahçeşehir Üniversitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bahçeşehir üniversitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 848 bahçeşehir üniversitesi haberi bulunmuştur. Tüm bahçeşehir üniversitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür Uluslararası Yapay Zeka Zirvesi'nde Birleşmiş Milletler (BM) AI Danışmanı Neil Sahota, Bahçeşehir Üniversitesi tarafından BAU Future Kampüs'te düzenlenen Future AI Summit 24 Yapay Zeka Zirvesi'nde konuştu. Sahota,"Yapay zekanın olmazsa olmazı veridir, veri yeni petroldür" dedi.
16.04.2024 Gündem
Uzmanı kadınları uyardı: Yumurta dondurma 40 yaşından önce yapılmalı
Uzmanı kadınları uyardı: Yumurta dondurma 40 yaşından önce yapılmalı Sağlık sorunları, kariyer gibi nedenlerle çocuk doğurmayı erteleyen ve yumurtalarını donduran kadınların sayısının her geçen gün arttığını ifade eden Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Nur Dokuzeylül Güngör, “Yumurta çözüldüğünde verimli olması için 40 yaşından önce dondurulması gerekir” dedi.
24.01.2024 Sağlık
İlknur Kovaç Bayraktar kimdir? AK Parti Bayrampaşa Belediye başkan adayı kim, kaç yaşında, nereli?
İlknur Kovaç Bayraktar kimdir? AK Parti Bayrampaşa Belediye başkan adayı kim, kaç yaşında, nereli? İlknur Kovaç Bayraktar Ak Parti Bayrampaşa Belediye Başkan adayı oldu. Hayatı, kariyeri ve siyasi geçmişi sorgulanmaya başlandı. 1979 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Kovaç, lisans eğitimini Maltepe Üniversitesi Hukuk bölümünde, yüksek lisans eğitimini ise Uygulamalı Ticaret Hukuku alanında tamamladı. Meslek hayatına avukat olarak başlayan siyasi isim, 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Bayrampaşa İlçe Teşkilatı'nda aktif olarak görev almaya başladı. Peki, AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı İlknur Kovaç kimdir, kaç, yaşında, nereli?
20.01.2024 Gündem
Sosyal medyada yeni tuzak: Bedava peynir fare kapanında olur!
Sosyal medyada yeni tuzak: Bedava peynir fare kapanında olur! Son dönemde artan dolandırıcılık yöntemlerine bir yenisi daha eklendi. Dolandırıcılar açtıkları sahte sosyal medya hesaplarından "yurtdışına taşınıyoruz, eşyalarımız uygun fiyata satılık" ya da "Havalimanında unutulan bagajların satışına başlanıyor" ilanına ekledikleri link ile vatandaşları tuzağa düşürüyor. Mağdur Başak Beyaz "Bu kadar ucuz olması dikkatimi çekti evet şüphelendim ama o an aceleyle sağlıklı düşünemedim. Dolandırıcı beni acele ettirdi" dedi. Siber Güvenlik Uzmanı Dr. Ahmet Naci Ünal ise "Bedava peynir fare kapanında olur. Herhangi bir şey çok çok ucuz veya ücretsizse ücret sizsiniz. Lütfen bunu unutmayın. Bu tür mesajları engelleyin. Engellemekle kalmayın, karşı tarafı mağdur etmek için, bu hesapların kapatılması yönünde şikayetlerde bulunun" dedi.
20.12.2023 Gündem
Emir Gelen Tiktok Türkiye Temilcisi || Emir Gelen kimdir? Kaç yaşında, nereli, daha önce nerede çalıştı, eğitimi ne? İşte Emir Gelen’in biyografisi
Emir Gelen Tiktok Türkiye Temilcisi || Emir Gelen kimdir? Kaç yaşında, nereli, daha önce nerede çalıştı, eğitimi ne? İşte Emir Gelen’in biyografisi Emir Gelen kimdir, TikTok'un Türkiye temsilcisi Emir Gelen kaç yaşında, nereli, hangi okullardan mezun? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu, 7 Aralık’ta “TikTok” gündemli toplanıyor. Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman, “TikTok’un Türkiye temsilcisi Emir Gelen Bey’i komisyonumuza davet ettik." Dedi. İşte TikTok'un Türkiye temsilcisi Emir Gelen hakkında merak edilenler...
7.12.2023 Gündem
Oyun dünyası, “Gaming in Advertising” etkinliğinde buluştu
Oyun dünyası, “Gaming in Advertising” etkinliğinde buluştu İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından, 22 Kasım’da gerçekleştirilen Gaming in Advertising etkinliğinde, oyun dünyasının markalar ve pazarlama iletişimi açısından potansiyeli farklı perspektiflerden ele alındı.
27.11.2023 Bilim ve Teknoloji
İçişleri’ne saldırı girişiminin şifreleri! 'Saldırı dış aklın ürünü'
İçişleri’ne saldırı girişiminin şifreleri! 'Saldırı dış aklın ürünü' Ankara'da bombalı saldırı girişiminde yeni detaylar ortaya çıkarken uzman isimler emniyet güçlerinin terör ve uyuşturucuya yönelik etkili operasyonlarının terör odaklarını rahatsız ettiğine vurgu yaptı, PKK’yı uluslararası güçlerin taşeron olarak kullandığını hatırlattı. Uzmanlar, uyuşturucu ticaretine son dönemde vurulan darbeye ve dış politikadaki gelişmelere dikkati çekerek, uluslararası güçlerin zaman zaman PKK’yı taşeron olarak kullandığını hatırlattı. Ankara’da seçilen sıradışı hedef de bu görüşü güçlendiriyor.
3.10.2023 Gündem
Tekel saldırısıyla Türkiye'nin gündemine oturdu! Neden Esenyurt? sorusuna uzmanlardan cevap
Tekel saldırısıyla Türkiye'nin gündemine oturdu! Neden Esenyurt? sorusuna uzmanlardan cevap Sık sık şiddet olaylarıyla gündeme gelen İstanbul’un ilçesi Esenyurt, 2 kişinin öldürüldüğü tekel saldırısıyla Türkiye’nin gündemine oturdu. Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, ilçede güvenlik alt yapısının eksik olduğunu savundu. Uzmanlara göre silaha kolay ulaşmak şiddet olaylarının artışında etkili.
1.08.2023 Gündem
Sosyal medyadan gelen linke tıkladı, hayatının şokunu yaşadı!
Sosyal medyadan gelen linke tıkladı, hayatının şokunu yaşadı! Son zamanlarda dolandırıcılık haberlerinin artmasıyla birçok kişi büyük mağduriyet yaşadı. Tekirdağ'da sosyal medya hesabı Facebook'tan gelen bir linke tıklayan şahıs, açılan siteye bilgilerini girince 34 bin TL parasını kaptırdı.
26.07.2023 Gündem
bizz@kampüs’te 790 takım yarıştı
bizz@kampüs’te 790 takım yarıştı Üniversitelerin 3., 4. sınıf ve yüksek lisans öğrencilerinin yarıştığı ‘bizz@kampüs’te, “InnoTeam” takımı “Ülker Dankek” için hazırladığı projeyle birinciliğe layık görüldü. 115 farklı üniversiteden 790 takım ve 1800’den fazla öğrencinin başvurduğu yarışmada, ilk 3’e giren takımlar toplam 127 bin 500 TL ödül ve uzun süreli staj yapma hakkı kazandı.
25.05.2023 Eğitim
Trabzon'da AK Parti 4, CHP 1, İYİ Parti 1 milletvekili çıkardı
Trabzon'da AK Parti 4, CHP 1, İYİ Parti 1 milletvekili çıkardı Trabzon'da, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde resmi olmayan kesin sonuçlara göre; AK Parti 4, CHP ve İYİ Parti 1’er milletvekilliği kazandı. 2020 yılandan beri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olan Adil Karaismailoğlu memleketi Trabzondan milletvekili oldu.
15.05.2023 Gündem
13 suç kaydı var! Öldürene kadar neden beklendi?
13 suç kaydı var! Öldürene kadar neden beklendi? Sokak müzisyenini istediği şarkıyı çalmadığı için öldüren Mehmet Caymaz’ın “nitelikli yağma”, “uyuşturucu”, “yaralama”, “mala zarar verme” gibi 13 ayrı suç kaydı olması kurbanın yakınlarını isyan ettirdi. Hukukçular ise ceza infazında yaşanan eksikliklere dikkat çekti.
5.05.2023 Gündem
Kiracı tazminat talep edebilir! Ev sahipleri ödemek zorunda
Kiracı tazminat talep edebilir! Ev sahipleri ödemek zorunda 13.5 milyon kişiyi etkileyen büyük depremin kira sözleşmelerine etkisi tartışılırken bu konuda soru yağıyor. Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Aslı Makaracı ve Doçent Seda Öktem Çevik’e göre deprem de ‘mücbir sebep’ sayılıyor. Kiracıya tazminat, indirim ve erteleme hakkı dğuyor.
6.03.2023 Ekonomi
Ünlü oyuncunun kızı annesinin izinden gidiyor! Takipçi sayısı şaşırttı
Ünlü oyuncunun kızı annesinin izinden gidiyor! Takipçi sayısı şaşırttı Oyuncu Filiz Taçbaş’ın 22 yaşındaki kızı Selin Yavuz’un TikTok fenomeni olduğu ortaya çıktı.
5.02.2023 Magazin
Babam ve Oğlum'un Deniz'i Ege Tanman şimdilerde ne yapıyor?
Babam ve Oğlum'un Deniz'i Ege Tanman şimdilerde ne yapıyor? Biz onu 'Babam ve Oğlum' filminin Deniz'i olarak tanıdık. Ege Tanman, 2000’li yılların yıldız çocuk oyuncularından biriydi. Tanman, canlandırdığı rollerle seyirciyi ağlatıp güldürüyordu. “Babam ve Oğlum” filminin hayatının dönüm noktası olduğunu söyleyen oyuncu samimi açıklamalarda bulundu.
29.01.2023 Magazin
Kira fiyatları yüzde 168 arttı! Ev sahiplerinden kefil ve peşin ödeme talebi
Kira fiyatları yüzde 168 arttı! Ev sahiplerinden kefil ve peşin ödeme talebi Kiralık ev fiyatlarındaki artış son bir yılda katlandı. ‘Kiralık Konut Piyasası Görünümü: Aralık 2022’ raporunu yayımladı. Buna göre kasımda Türkiye genelindeki kira fiyatlarındaki yıllık değişim mayıs ve ekim arasındaki düşüşten sonra arttı.
27.12.2022 Ekonomi
İmamoğlu’na 2 yıl 7 ay hapis ve siyasi yasak! Bundan sonra süreç nasıl işleyecek?
İmamoğlu’na 2 yıl 7 ay hapis ve siyasi yasak! Bundan sonra süreç nasıl işleyecek? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme ayrıca Ekrem İmamoğlu’na, siyasi yasak öngören TCK’nın 53. maddesinin uygulanmasına da hükmetti. Karar, İstinaf ve Yargıtay’a taşınacak.
15.12.2022 Gündem
Fahiş kira zamlarının ardından ‘memur’ kefil şartı!
Fahiş kira zamlarının ardından ‘memur’ kefil şartı! Kiralardaki fahiş artış, kiralık ev arayanların bütçesine uygun ev bulmasını zorlaştırırken bir yandan da ev sahiplerinin artan istekleri kiracıları zorluyor. Bir yıllık peşin kira talep eden de var, kefil isteyen de. Ev sahipleri düzenli kira alamama endişesi ile bu yollara başvururken, kiralık ev arayanlar bitmek bilmeyen şartlardan dertli. Kira sözleşmesine kefil istenmesinde yasal bir engel olmadığını belirten uzmanlar, küçük detayların büyük mağduriyetler yaratacağı konusunda uyarıda bulunuyor.
4.12.2022 Ekonomi
THE 2023 Dünya Sıralaması açıklandı: Türkiye'den 67 üniversite listede
THE 2023 Dünya Sıralaması açıklandı: Türkiye'den 67 üniversite listede İngiltere merkezli uluslararası yükseköğretim derecelendirme kuruluşu Times Higher Education (THE) tarafından hazırlanan 'THE 2023 Dünya Sıralaması' verileri açıklandı. Listede devlet ve vakıf olmak üzere 67 Türk üniversitesi yer aldı.
12.10.2022 Dünya
TBMM Başkanı Şentop, 'Karar Mekanizmalarında Kadın Liderler Projesi' ile Türkiye'de başarılı kadınlara ödüllerini verdi
TBMM Başkanı Şentop, 'Karar Mekanizmalarında Kadın Liderler Projesi' ile Türkiye'de başarılı kadınlara ödüllerini verdi TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Uluslararası Kadın Forumu ve Bahçeşehir Üniversitesi iş birliğiyle hayata geçirilen 'Karar Mekanizmalarında Kadın Liderler Projesi' ile Türkiye'de çeşitli alanlarda başarıya ulaşmış kadınlara ödüllerini verdi.
27.09.2022 Siyaset
Satılık ev fiyatları düşüyor! Gayrimenkul sektöründe 'balon' sönüyor
Satılık ev fiyatları düşüyor! Gayrimenkul sektöründe 'balon' sönüyor Satılık ev fiyatlarındaki fahiş artış ev sahibi olmak isteyenlerin çoğunun beklemede kalmasına neden oldu. Hükümet taradından açıklanan Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesinde başvuru sürecinin başlaması ile satılık konut talebince düşüş oldu. Böylece ‘köpük’ diye tabir edilen gerçek dışı fiyatlamada düşüş yaşanmaya başladı.
21.09.2022 Ekonomi
Tuana Kurt kimdir? Miss Turkey 12 numara Tuana Kurt kaç yaşında, nereli, evli mi? Boyu, Instagram hesabı ve hakkında merak edilenler
Tuana Kurt kimdir? Miss Turkey 12 numara Tuana Kurt kaç yaşında, nereli, evli mi? Boyu, Instagram hesabı ve hakkında merak edilenler Miss Turkey 2022 yarışması finalistleri merak ediliyor. Güzellik yarışmasının finalistleri arasında yer alan Tuana Kurt'un hayatı merak ediliyor. Peki, Tuana Kurt kimdir, sevgilisi var mı, evli mi? Miss Turkey Tuana Kurt hakkında merak edilenler…
20.09.2022 Magazin
Neslican Tay kimdir, kaç yaşında öldü? Neslican Tay'ın hastalığı neydi?
Neslican Tay kimdir, kaç yaşında öldü? Neslican Tay'ın hastalığı neydi? Neslican Tay ölüm yıl dönümünde anılıyor! Üç kez kanser hastalığını atlatan, kansere karşı verdiği mücadeleyle tanınan Neslican Tay ölümünün üçüncü yılında sevenleri tarafından unutulmadı. Peki, Neslican Tay kimdir? Neslican Tay neden öldü? Neslican Tay kaç yaşında vefat etti? İşte detaylar…
20.09.2022 Gündem
Miss Turkey 2022 adayları ve isimleri! Miss Turkey finalistleri kimler? Yarışacak adaylar belli oldu!
Miss Turkey 2022 adayları ve isimleri! Miss Turkey finalistleri kimler? Yarışacak adaylar belli oldu! Miss Turkey yarışmasının adayları açıklandı. İşte jürinin belirlediği 20 finalist ve isimleri…
15.09.2022 Güzeller
3.000 TL 12 ay boyunca karşılıksız ve kesintisiz olarak ödeniyor
3.000 TL 12 ay boyunca karşılıksız ve kesintisiz olarak ödeniyor Aylık olarak ödeniyor. Karşılıksız olarak verilen para desteği bir yıl kesintisiz devam ediyor. Ödeme miktarı arttı, aylık 10 bin TL'ye kadar çıkıyor. YKS tercih dönemi bu hafta başlıyor. Öğenciler ise burs imkanlarını araştırıyor. Bazı üniversite ve bölümler ile burs imkanı ile dikkat çekiyor. Sekörlerin eleman ihtiyacına göre belirlenen programları tercih edenler işe başlamadan maaş ödemesi gibi burs alıyor. Peki hangi bölüm ve üniversiteler ne kadar burs veriyor? İşte tercihlere yön verecek haberin detayları...
25.07.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Bahçeşehir Üniversitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bahçeşehir üniversitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.