Azrail

Azrail

Son dakika Azrail haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Azrail ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Azrail haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Azrail

haberleri sayfasında son dakika yaşanan azrail gelişmeleri de dahil olmak üzere 229 azrail haberi bulunmuştur. Tüm azrail haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dede Korkut Hikayeleri Nelerdir? Dede Korkut Hikayelerinin Özellikleri Nelerdir?
Dede Korkut Hikayeleri Nelerdir? Dede Korkut Hikayelerinin Özellikleri Nelerdir? Sözlü Türk edebiyatının ilk ve en önemli eserlerinden biri olan Dede Korkut Hikayeleri, on iki hikayeden oluşmaktadır. Hikayeler, mistik bir kişiliğe sahip olan yarı efsanevi bir bilge tarafından anlatılır. Bu bilgenin adı Dede Korkut olduğu için, hikayeler kitaplaştırılırken hikayelere onun adı verilmiştir.
24.01.2024 Eğitim
THODEX davasında karar açıklandı! Faruk Fatih Özer'in cezası belli oldu
THODEX davasında karar açıklandı! Faruk Fatih Özer'in cezası belli oldu Kripto para borsası THODEX davasında karar açıklandı. Anadolu 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada THODEX'in kurucusu Faruk Fatih Özer, ablası Serap Özer ve ağabeyi Güven Özer hakkında 11 bin 196 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası ve 135 milyon lira adli para cezası verildi.
7.09.2023 Gündem
Fedon: Azrail dosyamı kaybetti!
Fedon: Azrail dosyamı kaybetti! Greek müziğinin başarılı sesi Fedon, önceki gün Bodrum'da bir otelde sahne aldı. "Sağlığım el verdikçe sahnelerden inmeyeceğim" diyen Fedon, esprileriyle müzikseverleri kahkahaya boğdu.
4.09.2023 Magazin
İzmir'de makas atarak bir aileyi yok etmişti! Korkunç detay: Eserini görmeye gelmiş
İzmir'de makas atarak bir aileyi yok etmişti! Korkunç detay: Eserini görmeye gelmiş İzmir'in Menderes ilçesinde, hafif ticari aracın çarpmasıyla refüjü aşarak karşı yönden gelen yolcu minibüsüyle çarpışan ve 5 kişinin yaşamını yitirdiği kazada ölenlerin yakınları sürücüye tepki gösterdi. Kazada kayınbiraderi Özcan Özer'in de aralarında bulunduğu 4 yakınını kaybeden İsmail Girgin (53), "Kazaya neden olan sürücü sağındaki araca makas atarken, toplayamayıp, hakimiyeti kaybetmiş. Kayınbiraderimin otomobiline çarpıp, adeta Azrail'in önüne atmış. Bir aileyi yok etti. Bir evden 4 cenaze çıktı. En ağır cezayı almasını istiyorum" dedi.
4.07.2023 Gündem
Cenazede ünlü türkücü Mahmut Tuncer'den 20 TL istedi! 'Yüzsüz müsün?'
Cenazede ünlü türkücü Mahmut Tuncer'den 20 TL istedi! 'Yüzsüz müsün?' Türk Halk Müziği sanatçısı ve oyuncu Nuri Sesigüzel, 85 yaşında hayata veda etti. Teşvikiye Camisi'nden öğle namazını müteakip düzenlenen cenaze törenine katılan Mahmut Tuncer, meslektaşı ve hemşehrisi hakkında konuşurken bir kadının "20 liran var mı?" demesi şoke etti. Daha önce "Para konusunda Azrail gibiyim" açıklaması yapan Tuncer'in ise bu soruya verdiği tepki ise dikkat çekti.
22.05.2023 Magazin
Kadir Gecesi'nde affedilmeyecek 4 kişi! Kadir Gecesi'nin anlamı ve önemi
Kadir Gecesi'nde affedilmeyecek 4 kişi! Kadir Gecesi'nin anlamı ve önemi Kadir Gecesi'nde affedilmeyecek 4 kişi araştırılmaya devam ediyor. 17 Nisan 2023 Pazartesi günü idrak edilecek mübarek Kadir Gecesi'nin anlamı ve önemi ayet ve hadislerde belirtilmektedir. İslam alimleri bin aydan daha hayırlı olan bu önemli gecede kimlerin affedilmeyeceği konusunda görüş bildirmişlerdir. Peki Kadir Gecesi'nde affedilmeyecek 4 kişi kimdir?
16.04.2023 Gündem
Ramazanın 5. gününde kılınacak namaz ve okunacak sureler | Ramazan ayının 1. ile 10. günleri arasında tesbih nasıl çekilir?
Ramazanın 5. gününde kılınacak namaz ve okunacak sureler | Ramazan ayının 1. ile 10. günleri arasında tesbih nasıl çekilir? Ramazan ayının gelmesiyle birlikte hangi gün hangi namazın kılınacağı da araştırılmaya başlandı. 11 ayın sultanı Ramazan ayını oruçla, duayla ve namaz eda eden vatandaşlar, Ramazan boyunca yapılacak ibadetleri merak ediyor. Ramazan’da hangi ibadetler yapılmalı? İşte Ramazan’ın 5. gününde kılınacak namaz ve okunacak sureler…
26.03.2023 Ramazan
Hz. Cebrail kimdir? Hz. Cebrail'in görevleri nelerdir?
Hz. Cebrail kimdir? Hz. Cebrail'in görevleri nelerdir? İslami alanda dört büyük meleklere yer verilmektedir. Bu dört büyük melek Mikail, Azrail, İsrafil ve Cebrail'dir. Görüldüğü gibi Cebrail dört büyük melekten bir tanesidir. Bu dört büyük meleğin her birinin farklı farklı görevleri vardır. Örneğin Azrail meleğinin görevi canlıların canını almaktır. İsrafil meleğinin görevi kıyamet günü Süru üflemektir. Mikail meleğinin görevi ise doğa olaylarını idare etmek ve canlıların rızıklarını kontrol etmektir. Azrail meleğine canlıların canını aldığı için ölüm meleği de denmektedir.
12.09.2022 Dini Bilgiler
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri! 7 Güzel Adam’ın son temsilcisi Rasim Özdeneren hayatını kaybetti. Hayatı 7 Güzel Adam dizisine de konu olan Rasim Özdeneren ‘Gül Yetiştiren Adam’ olarak da biliniyor. Rasim Özdeneren’in vefatının ardından 7 Güzel Adam şiiri merak konusu oldu. Cahit Zarifoğlu’nun şiirinde ‘Bu insanlar dev midir / Yatak görmemiş gövde midir’ diye bahsettiği Yedi Güzel Adam’ın hikayesi merak ediliyor. Peki, 7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
23.07.2022 Kültür Sanat
Jahrein kimdir, ne dedi? Jahrein Mahmut Ustaosmanoğlu ne tweet attı?
Jahrein kimdir, ne dedi? Jahrein Mahmut Ustaosmanoğlu ne tweet attı? İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun ölüm haberinin ardından sosyal medya fenomeni Jahrein'in attığı bir tweet ile gündeme geldi. Peki, Jahrein kimdir, ne dedi? Jahrein Mahmut Ustaosmanoğlu ne tweet attı?
23.06.2022 Gündem
Zülfü Livaneli'nin Yiğidim Aslanım şarkısı ne zaman yayınlanacak? Yiğidim Aslanım Ugly War adıyla ingilizce ağıt oldu!
Zülfü Livaneli'nin Yiğidim Aslanım şarkısı ne zaman yayınlanacak? Yiğidim Aslanım Ugly War adıyla ingilizce ağıt oldu! Zülfü Livaneli'nin 'Yiğidim Aslanım' şarkısı İngilizce ağıda dönüştürüldü. İngilizce ağıt olarak yeniden düzenlenen şarkı 'Ugly War' adıyla dijital platformlarda yayınlandı. Peki, Zülfü Livaneli Yiğidim Aslanım şarkısının ingilizcesi nereden izlenir? Yiğidim Aslanım sözleri ne? Yiğidim Aslanım ne anlatıyor? İşte Yiğidim Aslanım’ın ingilizcesi…
2.06.2022 Kültür Sanat
Rakip dehşeti! Marketi basıp, kafasına silah dayadı
Rakip dehşeti! Marketi basıp, kafasına silah dayadı Sultangazi'de, akraba olan iki market sahibi arasında başlayan müşteri kapma tartışması kavgaya dönüştü. Marketçinin biri, başına silah dayadığı diğer marketçiyi darbetti. Yaşanan dehşet anları güvenlik kameralarına yansıdı.
16.09.2021 Gündem
Ramazan 3. gece namazı! Ramazan ayı 3. gece namazı nasıl kılınır, Ramazan 3. gece duası nedir? Ramazan ayında gün gün kılınacak namazlar
Ramazan 3. gece namazı! Ramazan ayı 3. gece namazı nasıl kılınır, Ramazan 3. gece duası nedir? Ramazan ayında gün gün kılınacak namazlar Ramazan ayı ibadetlerle başladı. Mübarek günleri ibadetlerle değerlendirmek isteyen müminler ramazan boyunca gün gün kılınacak namazları araştırıyor. Koronavirüs salgını gölgesinde geçen Ramazan’ın bu gece 3. gecesi olacak. Peki, Ramazan ayı 3. gece namazı nasıl kılınır? Ramazan’ın 3. gecesinde okunacak dua nedir?
15.04.2021 Ramazan
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Soğuklar başlamadan yaraları saracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Soğuklar başlamadan yaraları saracağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'deki depreme ilişkin, "Depremden etkilenen İzmirli kardeşlerimizin yaralarını soğuklar ve yağışlar bastırmadan sarmakta kararlıyız." dedi.
1.11.2020 Siyaset
Stephen King kimdir? Stephen King İt romanı hakkında bilmeniz gerekenler...
Stephen King kimdir? Stephen King İt romanı hakkında bilmeniz gerekenler... Stephen King, korku ustası sadece dünyanın en çok satan, en çok kazanan yazarlarından biri değil, aynı zamanda şimdiye kadar yapılmış en ünlü filmlerin de esin kaynağı. Özellikle İT (O) kitabı Stephen King'in hem en ikonik romanlarından hem de tüm zamanların en ünlü korku kitaplarından biri. Peki, Stephen King kimdir? Stephen King'in İT (O) romanı ne anlatıyor? İşte Stephen King'in İt romanı hakkında merak edilenler...
27.06.2020 Gündem
Sokakları bastılar! Azrail kostümüyle...
Sokakları bastılar! Azrail kostümüyle... İran’daki belediye çalışanları corona virüs nedeniyle fiziksel mesafenin önemini vurgulamak için 'azrail' kostümleri ile sokaklara çıktılar.
1.04.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Beştepe'ye giden CHP'li" iddiasıyla ilgili konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Beştepe'ye giden CHP'li" iddiasıyla ilgili konuştu Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Beştepe'ye giden CHP'li" iddiasıyla ilgili konuşarak, "Şimdi biz de bu iddianın neresini düzeltelim bilemiyoruz. Her şeyden önce böyle bir görüşmemiz olmadı. Bu Külliye'ye giren araç da bellidir, çıkan araç da bellidir. Hiçbir CHP’liye Genel Başkan olması gerektiği yönünde telkinde bulunmadık. Çünkü Sayın Kılıçdaroğlu'ndan daha ideal bir genel başkan olmaz. CHP’nin başında kimin olduğundan bize ne?" ifadelerini kullandı. İstanbul'da yaşanan kuraklık hakkında da konuşan Erdoğan, "İstanbul ile ilgili gelen haberler hiç hayra alamet değil. İstanbul’da 3 ay gibi bir süre sonra havalar böyle giderse İstanbul susuzluğa doğru yürüyor" dedi.
26.11.2019 Siyaset
Eski kocasının satırla saldırdığı Ayşe Tuğba son yolculuğuna uğurlandı
Eski kocasının satırla saldırdığı Ayşe Tuğba son yolculuğuna uğurlandı Eskişehir’de eski kocasının satırla saldırmasından 44 gün sonra hayatını kaybeden Ayşe Tuğba Aslan, son yolculuğuna kadınların omzunda uğurlandı. Cenazede feryat eden anne Meral Sondikme, “Ne istedin kızımdan, Azrail gibi gezdi peşinden” dedi.
25.11.2019 Yaşam
Şoke eden savunma: Azrail diye kayıtlıydı...
Şoke eden savunma: Azrail diye kayıtlıydı... İzmir'in Buca ilçesinde silahla öldürülen Dilan Tutucu'nun telefonunda "Azrail" olarak kayıtlı bulunan sanık Ahmet Yaman'ın yargılanmasına başlandı.
21.11.2019 Yaşam
Şoke eden iddia! Dava açıldı
Şoke eden iddia! Dava açıldı Konya'da Selçuk Üniversitesi öğretim görevlisi Dr. Hüseyin A., salon başkanı olarak görev aldığı Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) öncesinde üzerinde cep telefonu bulunduğu gerekçesiyle bina sorumlusu Prof. Dr. Hakan Y. tarafından polise verilen talimatla çırılçıplak soyulup arandığını ileri sürdü. Hüseyin A.'nın şikayeti üzerine başlatılan idari soruşturma sonunda rektörlük, konunun yargıya taşınmasına karar verdi ve Prof. Dr. Hakan Y. hakkında 'tehdit, hakaret, iftira' suçundan dava açıldı. Prof. Dr. Hakan Y. suçlamayı kabul etmezken, Dr. Hüseyin A. psikolojik tedavi gördüğünü belirtti.
7.05.2019 Yaşam
Soylu: Karadeniz evladı PKK'ya uşak olmaz, PKK'nın Azrail'i olur
Soylu: Karadeniz evladı PKK'ya uşak olmaz, PKK'nın Azrail'i olur İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ümraniye'de konuştu. Bakan Soylu, sabah saatlerinde Üsküdar Harem'den parti otobüsü ile çevrede bulunanları selamlayarak Ümraniye'ye geldi.
17.03.2019 Siyaset
Azrail şerit değiştirdi: 7 ölü!
Azrail şerit değiştirdi: 7 ölü! Sakarya'nın Kocaali ilçesinde, karşı yöne geçen hafif ticari aracın 2 motosikletle çarpışması sonucu 4'ü kadın 7 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
2.09.2018 Gündem
Öldükten sonra da Divan Kurulu'na seçildi!
Öldükten sonra da Divan Kurulu'na seçildi! Gençlerbirliği Kulübü Divan Kurulu üyeliğine 2015'te seçilen Prof. Dr. Faik Yüksel İnan, hayatını kaybetmesine rağmen, 2017'de yedek üye olarak yeniden kurulda yer aldı.
13.11.2017 Gençlerbirliği
Haşdi Şabi gücünün başında 'Azrail' var
Haşdi Şabi gücünün başında 'Azrail' var Kerkük sınırına dayanan Şii milis gücüne 1500 DEAŞ’lıyı tek başına öldürdüğü iddiasıyla ‘Şii Rambosu’ olarak anılan ve ‘Ebu Azrail’ olarak bilinen Falih Hasan komuta ediyor
14.10.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Azrail ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki azrail haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.