Aylan Kurdi

Aylan Kurdi

Son dakika aylan kurdi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aylan kurdi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aylan kurdi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aylan Kurdi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aylan kurdi gelişmeleri de dahil olmak üzere 90 aylan kurdi haberi bulunmuştur. Tüm aylan kurdi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İletişim Başkanı Altun'dan Kaftancıoğlu’na 'Aylan' tepkisi
İletişim Başkanı Altun'dan Kaftancıoğlu’na 'Aylan' tepkisi İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Aylan bebeğin ve milyonlarca mazlumun aziz hatırasını inciten vicdansızlığı telin ediyoruz" dedi.
20.04.2021 Siyaset
CHP'li Kaftancıoğlu'nun Aylan bebek paylaşımına tepki yağdı!
CHP'li Kaftancıoğlu'nun Aylan bebek paylaşımına tepki yağdı! CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun döviz rezervi tartışmalarıyla ilgili Twitter'daki hesabından Aylan bebeğin fotoğrafıyla yaptığı paylaşım tepki çekti. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Aylan bebeğin cansız bedenini siyasete alet edenlere tepki gösterdi.
20.04.2021 Gündem
Aylan bebeğin babası Papa Francis'e tablo hediye etti
Aylan bebeğin babası Papa Francis'e tablo hediye etti Resmi temaslarda bulunmak üzere Irak'ta bulunan Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis, Bodrum’da lastik botun batması sonucu hayatını kaybeden Suriyeli Aylan Kurdi’nin babası Abdullah Kurdi ile görüştü.
8.03.2021 Dünya
Papa Franciscus, Erbil'de Aylan bebeğin babasıyla görüştü
Papa Franciscus, Erbil'de Aylan bebeğin babasıyla görüştü Katoliklerin ruhani lideri Papa Franciscus, Irak'ın Erbil kentindeki temasları sırasında, Muğla'nın Bodrum ilçesinde lastik botun batması sonucu sahile vuran cansız bedeniyle gündeme gelen Suriyeli Aylan Kurdi bebeğin babasıyla bir araya geldi.
7.03.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye oyalanacak bir ülke değildir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye oyalanacak bir ülke değildir Güvenli bölge için takvimin işlediğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Uçaklarımız da bölgede uçmak suretiyle zaten bu sürece devam etmekte olduğumuzun sinyallerini verdiler. Bu basit bir seyrüsefer de değil. Döndükten sonra da hemen ne gibi adımlar atacağımızı daha önceki planlarımız çerçevesinde uygulamaya koyacağız” dedi.
26.09.2019 Siyaset
AB ülkeleri 'düzensiz göçmen'ler için birbirine girdi
AB ülkeleri 'düzensiz göçmen'ler için birbirine girdi Sivil toplum kuruluşlarının (STK) Akdeniz'de kurtardığı düzensiz göçmenler, Avrupa Birliği (AB) ülkeleri arasında sorun olmaya devam ediyor.
6.07.2019 Dünya
ABD'li ünlü aktör İstanbul'a geldi
ABD'li ünlü aktör İstanbul'a geldi Amerikan Ticaret Odası Türkiye'nin (TABA-AmCham) davetlisi olarak Türkiye'ye geldi. Türkiye ziyareti kapsamında çeşitli temaslarda bulunacak olan ünlü aktör, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de bir görüşme gerçekleştirecek.
28.06.2019 Gündem
Kahreden fotoğraf!
Kahreden fotoğraf! Yeni bir hayat arayışıyla ABD'ye yasa dışı yollardan geçmeye çalışırken Meksika sınırındaki Rio Bravo nehrinde hayatını kaybeden El Salvadorlu Oscar Alberto Martinez Ramirez ve 11 aylık kızı Valeria'nın görüntüsü, 2015'de Bodrum'dan Yunanistan'a geçerken boğularak hayatını kaybeden Aylan Kurdi'yi hatırlattı.
26.06.2019 Dünya
‘Bu kare hafızalardan hiç silinmemeli!’
‘Bu kare hafızalardan hiç silinmemeli!’ Aylan bebek 2015’te Bodrum’da kıyıya vuran küçücük cansız bedeniyle mülteci krizinin sembolü haline gelmişti. Ölümünün yıl dönümünde babası ve halası Deutsche Welle’ye konuştu
9.09.2018 Dünya
Iğdır'da 3 yaşındaki bebek, annesinin sırtında donarak can verdi
Iğdır'da 3 yaşındaki bebek, annesinin sırtında donarak can verdi Yurda İran üzerinden yasa dışı yollarla giren kaçak göçmenlerin arasında bulunan Gana uyruklu 3 yaşındaki bebek, Karasu Nehri'ni geçerken annesinin sırtında donarak can verdi
27.11.2017 Yaşam
Flaş karar! Aylan Kurdi resmini paraya bastılar!
Flaş karar! Aylan Kurdi resmini paraya bastılar! Finlandiya bağımsızlığının 100. yıldönümü anısına hatıra paraları bastırdı.
4.05.2017 Dünya
Aylan bebeğin acısını kalemine nakşetti
Aylan bebeğin acısını kalemine nakşetti Bosnalı heykeltıraş Jasenko Djordjevic, Aylan Kurdi'nin sahile vuran cansız bedenini "küçük dünyam" olarak nitelendirdiği kalemine nakşetti
17.06.2021 Dünya
Savaş mağduru çocuklara sanat terapisi...
Savaş mağduru çocuklara sanat terapisi... 2012’den itibaren Mardin’de faaliyet gösteren “Her Yerde Sanat Derneği”, düzenlediği etkinliklerle savaştan kaçan çocukları hayata döndürüyor... Dernek, Sirkhane ve Uçan Kütüphane gibi projelerle bugüne dek 60 bin çocuğa ulaştı...
12.11.2016 Arşiv
Şahin, New York'ta göç ve sonuçlarını anlattı
Şahin, New York'ta göç ve sonuçlarını anlattı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ABD'nin New York eyaletinde sivil toplum kuruluşlarından Synergos Enstitüsü'nün düzenlediği etkinlikte Suriye'den Gaziantep'e göçü ve sonuçlarını anlattı.
6.11.2016 Dünya
İnsanlık hâlâ kıyıya vuruyor
İnsanlık hâlâ kıyıya vuruyor Bodrum’da sahile vuran bedenini gösteren fotoğrafın, mültecilerin dramının sembolü haline getirdiği 3 yaşındaki Suriyeli Aylan Kurdi’nin bugün ölümünün birinci yıl dönümü...
29.09.2021 Gündem
Charlie Hebdo İtalyanları üzdü!
Charlie Hebdo İtalyanları üzdü! Fransız dergisi Charlie Hebdo’nun, İtalya’da geçen hafta 294 kişinin yaşamına mal olan depreme ilişkin çizdiği karikatür büyük tepki çekti. Fransız dergi Hz. Muhammed'in karikatürünü yayınlamış, İslam dünyasından büyük tepki çekmişti
17.06.2021 Dünya
Aylan bebeğin ölümünün üzerinden 1 yıl geçti
Aylan bebeğin ölümünün üzerinden 1 yıl geçti Geçtiğimiz yıl yasa dışı yollarla Yunanistan’ın Kos adasına ailesi ile birlikte geçerken teknenin batması sonucu hayatını kaybeden Aylan bebeğin ölümünün ardından bir yıl geçti...
2.09.2016 Yaşam
Aylan Kurdi'nin babası: Davutoğlu bana 5 bin dolar verdi!
Aylan Kurdi'nin babası: Davutoğlu bana 5 bin dolar verdi! Bodrum'da sahile vurmuş bedeninin fotoğrafı büyük infial yaratan Aylan Kurdi'nin babası konuştu. Abdullah Kurdi çok fazla yardım görmediğini belirterek, "Eski Türk Başbakan Davutoğlu dışında; o bana 5 bin dolar verdi. Bir de Irak Kürdistanı Başbakanı Neçirvan Barzani beni arayarak Erbil'e davet etti ve bana bir ev satın aldı" dedi.
30.05.2016 Dünya
'O fotoğrafı sansürlemek suçtur'
'O fotoğrafı sansürlemek suçtur' New York’taki Dünya Kadınları Zirvesi’ndeki “Sığınmacılar: Onlar biziz” başlıklı panelde dünyayı büyük şoka sokan Aylan Kurdi’nin dev fotoğrafı ekrana yansıtılınca salondan alkışlar yükseldi.
8.04.2016 Dünya
Charlie Hebdo bunu hep yapıyor
Charlie Hebdo bunu hep yapıyor Fransız siyasi mizah dergisi Charlie Hebdo, IŞİD militanlarının Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenledikleri terör saldırılarını konu alan kapağıyla bir kez daha kamuoyunun tepkisine yol açtı.
29.03.2016 Dünya
Hafızamıza kazınsın diye...
Hafızamıza kazınsın diye... Yunanistan’ın Kos Adası’na geçmek isterken, bindikleri lastik botun batması sonucu cesedi Bodrum sahiline vuran Suriyeli 3 yaşındaki Aylan Kurdi’nin cansız bedeni, Almanya’da bir duvara resmedildi.
29.09.2021 Gündem
Davutoğlu: AB ile vize muafiyeti Haziran’da
Davutoğlu: AB ile vize muafiyeti Haziran’da Başbakan Ahmet Davutoğlu, “9 kanunu çıkarırsak, Avrupa ile vize muafiyeti Haziran’da başlayacak” dedi.
29.09.2021 Gündem
Aylan bebek davasında 4’er yıl hapis!
Aylan bebek davasında 4’er yıl hapis! Aylan Kurdi davasında tutuklu yargılanan iki sanık, insan kaçakçılığından 4’er yıl 2’şer ay hapis cezası aldı, taksirle ölüme sebebiyet vermektense beraat ettiler
29.09.2021 Gündem
Aylan bebek davasında sanıklara 4 yıl 2’şer ay hapis
Aylan bebek davasında sanıklara 4 yıl 2’şer ay hapis Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahile vuran minik cesediyle gündeme gelen Aylan Kurdi ve teknedeki 4 kişinin ölümüne ilişkin davada yargılanan Suriye uyruklu Muwafaka Alabash ve Asem Alfrhad, "göçmen kaçakçılığı" suçundan 4 yıl ikişer ay hapis cezasına çarptırıldı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aylan Kurdi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aylan kurdi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.