New York

New York

Son dakika new york haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan new york ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını new york haber sayfamızda bulabilirsiniz.

New York

haberleri sayfasında son dakika yaşanan new york gelişmeleri de dahil olmak üzere 15.337 new york haberi bulunmuştur. Tüm new york haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ticaret Bakanlığı’ndan satılık Michael Jordan imzalı ayakkabı! 5 milyon liradan satılacak
Ticaret Bakanlığı’ndan satılık Michael Jordan imzalı ayakkabı! 5 milyon liradan satılacak Ticaret Bakanlığı, mevzuata uygun şekilde gümrük işlemi tamamlanmadığı için gümrükte terk edilen ABD’li eski basketbolcu Michael Jordan imzalı 3 çift spor ayakkabıyı 5 milyon liraya satışa çıkarttı.
25.04.2024 Ekonomi
Türkiye'nin ilk İstif sınıfı gemisi TCG İstanbul göreve hazır
Türkiye'nin ilk İstif sınıfı gemisi TCG İstanbul göreve hazır TCG İstanbul fırkateyninin yaklaşık 1 ay sonra göreve başlaması bekleniyor. İstanbul Tersanesi'nde TCG İstanbul Fırkateyni'nin üretim süreci, özellikleri ve hedefleri anlatılırken, Atatürk'ün yatı Savarona'nın restorasyon süreci hakkında da bilgiler verildi. Tersane komutanı Tuğamiral Recep Erdinç Yetkin , "Gelişmiş ve yetkin komuta kontrol sistemleriyle ve artan sensör ve silahlarıyla çok etkin bir vuruş gücüne sahip olacaktır. Yüzde 80 yerlilik oranı bulunmaktadır. Tek eksik noktamız olan ana tahrik sistemleri yani makineleri de büyük bir gayretle millileştirme, yerlileştirme yolunda devam ediyoruz" dedi.
24.04.2024 Gündem
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Haziran ayından itibaren hızla düştüğünü göreceğiz
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Haziran ayından itibaren hızla düştüğünü göreceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Bakanı Mehmet Şimşek, enflasyonda düşüş mesajı verdi. Yabancı yatırımcının Türkiye’ye güvendiğini vurguladı. Türkiye'nin not görünümünün pozitife çevrilmesinin, kredi derecelendirme kuruluşlarının Türkiye’nin notunu arttıracağı anlamına geldiğini belirtti.
23.04.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten kredi notu ve enflasyon açıklaması
Bakan Şimşek'ten kredi notu ve enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, "Türkiye'ye olan ilgi somut kaynak girişine dönmüş durumda" dedi.
23.04.2024 Ekonomi
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oranlar ile normal üzerinde oranlarla kazanma şansını yakala!
20.04.2024 İddaa
Serenay Sarıkaya’dan misilleme! Cem Yılmaz dekolteli elbisesine gönderme yapmıştı
Serenay Sarıkaya’dan misilleme! Cem Yılmaz dekolteli elbisesine gönderme yapmıştı Serenay Sarıkaya'nın New York ödül gecesi kombinine göndermeli paylaşım yaptığı iddia edilen Cem Yılmaz'a Sarıkaya’dan misilleme gecikmedi.
20.04.2024 Magazin
“Çukurova, Adana’nın Manhattın’ı olacak”
“Çukurova, Adana’nın Manhattın’ı olacak” Adana’nın Çukurova İlçesi’nde yapımı süren binaların tamamlanmasıyla bölge Adana’nın Manhattın’ı haline gelecek.
17.04.2024 Adana
Serenay Sarıkaya'nın elbisesi olay oldu
Serenay Sarıkaya'nın elbisesi olay oldu Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, GQ'nun New York'ta düzenlediği 'GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri' gecesinde ödül aldı. Törene derin dekolteli, siyah elbisesiyle katılan Sarıkaya, sosyal medyada gündem oldu.
12.04.2024 Magazin
Aida Mahmudova’nın “Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds” İsimli Kişisel Sergisi Vision Art Platform’da
Aida Mahmudova’nın “Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds” İsimli Kişisel Sergisi Vision Art Platform’da Vision Art Platform, “Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds” ismini taşıyan yeni sergisiyle Aida Mahmudova’nın kişisel sergisine Fırat Arapoğlu küratörlüğünde ev sahipliği yapıyor. 23 Nisan 2024, Salı günü saat 18.00’de açılışı gerçekleşecek olan sergi, 22 Temmuz 2024’e kadar Vision Art Platform, Akaretler No:35’te ziyaret edilebilir.
11.04.2024 Magazin
Yerel seçimler dünya basınında
Yerel seçimler dünya basınında Dünya dün akşam Türkiye’deki yerel seçimlere odaklanırken, birçok uluslararası basın kuruluşu sandıktan çıkan sonuçlara geniş yer ayırdı.
1.04.2024 Gündem
Emine Erdoğan'dan 'Dünya Sıfır Atık Günü' mesajı: Sürdürülebilirliğin üstün geldiği refah dolu bir dünya diliyorum
Emine Erdoğan'dan 'Dünya Sıfır Atık Günü' mesajı: Sürdürülebilirliğin üstün geldiği refah dolu bir dünya diliyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından 'Dünya Sıfır Atık Günü' mesajı yayımladı. Emine Erdoğan, "Kaynakların en üst düzeyde kullanıldığı, atıkların en aza indirildiği ve sürdürülebilirliğin üstün geldiği refah dolu bir dünya diliyorum" ifadelerini kullandı.
30.03.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömer Çelik, "Geçen seçim gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na aşırı iddialı olanların yanıldığını ve neticenin bizim lehimize tecelli ettiğini göreceğiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
Trump için süre bugün doluyor! Sahip olduğu mal varlıkları ile banka hesaplarına el konulabilir
Trump için süre bugün doluyor! Sahip olduğu mal varlıkları ile banka hesaplarına el konulabilir Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın sivil dolandırıcılık davasında çarptırıldığı 464 milyon dolarlık cezayı ödemesi için verilen süre bugün sona erecek.
25.03.2024 Dünya
Eylem Tok'un yeni görüntüsü ortaya çıktı! İşte kaza haberini aldığı an
Eylem Tok'un yeni görüntüsü ortaya çıktı! İşte kaza haberini aldığı an Yazar Eylem Tok'un, Oğuz Murat Aci'ye çarparak ölümüne neden olan oğlu T.C.'nin kaza haberini aldığı anların görüntüleri ortaya çıktı. Göktürk'te bir kafede otururken gelen telefonla paniğe kapılan Eylem Tok'un oradan kalkarak uzaklaştığı görülüyor.
22.03.2024 Gündem
London Business School fırsat eşitliğinde örnek vakayı Türkiye’den seçti
London Business School fırsat eşitliğinde örnek vakayı Türkiye’den seçti Yıldız Holding Kadın Platformu çatısı altında fırsat eşitliğine yönelik yürütülen çalışmalar London Business School tarafından örnek vaka çalışması haline getirildi.
18.03.2024 Vitrin
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oranlar ile normal üzerinde oranlarla kazanma şansını yakala!
16.03.2024 İddaa
Tam güneş tutulması Türkiye'de ne zaman olacak 2024? Tam güneş tutulması en son ne zaman oldu, 2024 güneş tutulması Türkiye'den görülecek mi?
Tam güneş tutulması Türkiye'de ne zaman olacak 2024? Tam güneş tutulması en son ne zaman oldu, 2024 güneş tutulması Türkiye'den görülecek mi? 2024'te gözlemlenecek tam güneş tutulması, astronomi tutkunlarının merakla beklediği bir olay. Güney Pasifik Okyanusu üzerinde başlayacak olan bu görsel şölen, Meksika'nın Pasifik kıyılarından itibaren izlenebilecek. Ancak tam ve en etkileyici görüntü, ABD'nin 13 eyaletinden geçen rotada yaşanacak. Peki, Tam güneş tutulması Türkiye'de ne zaman olacak 2024? Tam güneş tutulması en son ne zaman oldu, 2024 güneş tutulması Türkiye'den görülecek mi?
15.03.2024 Gündem
Eylem Tok ve oğlunu ABD'de görüntüleyen kişi anlattı: Rahatlıklarını görünce şok oldum
Eylem Tok ve oğlunu ABD'de görüntüleyen kişi anlattı: Rahatlıklarını görünce şok oldum Eyüpsultan'da ehliyetsiz kullandığı otomobille, Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C. ile onu ABD'ye kaçıran annesi Eylem Tok, New York'ta görüntülendi. Neşeli ve rahat tavırlarıyla dikkat çeken anne ile oğlunun fotoğraflarını çeken Gözde G., "Yaklaştım, neşe ve kahkaha içerisinde yürüdüklerini görünce açıkçası kanıma dokundu. Rahatlıklarını görünce şok oldum" dedi.
14.03.2024 Gündem
Tüketicilerin yeni uğrak yeri Depozito İade Noktaları olacak
Tüketicilerin yeni uğrak yeri Depozito İade Noktaları olacak Türkiye’de başarıyla uygulanan ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında zorunlu olacak Depozito Yönetim Sistemi’nde(DYS) altyapı tamamlandı. Yüksek güvenlikli logoyu basacak matbaalar, üreticiler ve kapsamdaki ürünler sisteme hazır hale geldi. Şimdi sıra iade noktalarının oluşturulmasında. Türkiye, dünyaya örnek olacak Depozito Yönetim Sistemi’yle yılda 20 milyar adedin üzerinde ürünün geri dönüşümünü planlıyor.
12.03.2024 Ekonomi
8 Mart 1857’de ne oldu? 8 Mart 1857 kadın katliamı: kaç kadın öldü? 1857 New York dokuma fabrikası olayı
8 Mart 1857’de ne oldu? 8 Mart 1857 kadın katliamı: kaç kadın öldü? 1857 New York dokuma fabrikası olayı 8 Mart, Dünya Kadınlar Günü kadın hakları, eşitlik ve cinsiyet adaleti mücadelesinin sembolik bir günü olarak dünya genelinde kutlanır. Bu özel gün, kadınların sosyal, ekonomik, kültürel ve siyasi başarılarına vurgu yapar ve kadınların hakları için mücadele etmek için bir fırsat sunarken, tarihi karanlık bir olaya dayanıyor. Dünya Kadınlar Günü’nün 8 Mart günü olarak belirlenmesine kaynaklık eden olay ise 1857 yılına dayanıyor. Peki, 8 Mart 1857’de ne oldu, ? 8 Mart 1857 kadın katliamında kaç kadın öldü? İşte 1857 New York dokuma fabrikası olayı…
8.03.2024 Gündem
8 Mart neden Dünya Kadınlar günü, dünya kadınlar günü ilk kez ne zaman kutlandı? Kadınlar gününün hikayesi nedir, Dünya Kadınlar Günü Türkiye'de ilk ne zaman kutlandı?
8 Mart neden Dünya Kadınlar günü, dünya kadınlar günü ilk kez ne zaman kutlandı? Kadınlar gününün hikayesi nedir, Dünya Kadınlar Günü Türkiye'de ilk ne zaman kutlandı? Dünya çapında coşkuyla kutlanan '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün tarihi 1800'lü yıllara dayanıyor. Kadınların sosyal, ekonomik ve siyasi hakları için mücadele ettiği bu önemli gün, tarihte birçok önemli dönüm noktasına sahne oldu. Her yıl 8 Mart'ta kutlanan bu gün, kadınların eşitlik, adalet ve özgürlük mücadelesini yansıtıyor. Kadınların toplumdaki rollerinin ve katkılarının önemini vurgulayan bu gün, dünya çapında çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Peki, İlk kadınlar günü ne zaman kutlandı? Kadınlar günü nasıl ortaya çıktı, 8 Mart kadınlar günü ilk nerede kutlandı? 8 Mart neden Dünya Kadınlar günü ilan edildi?
8.03.2024 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş, İSİPAB 18’inci Konferansı’nda konuştu
TBMM Başkanı Kurtulmuş, İSİPAB 18’inci Konferansı’nda konuştu TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Fildişi Sahili’nin Abidjan şehrinde düzenlenen İslam İşbirliği Parlamenter Asamblesi (İSİPAB) 18’inci Konferansı’nda konuştu.
5.03.2024 Gündem
O dünyanın hayranlık duyduğu bir ünlü... Ama aslında yok bütün kadınlardan bir farkı
O dünyanın hayranlık duyduğu bir ünlü... Ama aslında yok bütün kadınlardan bir farkı Dünyanın neresinde olursa olsun kadınlar için hep benzer durumlarda benzer değerlendirmeler yapılır... Bir kadın saçlarını kestirirse ya da rengini değiştirirse eski hayatından sıkıldığı ve yeni bir sayfa açtığı söylenir.
1.03.2024 Nazan Mengü
İsrail'in Ramazan kararını açıkladı! Biden'dan ateşkes açıklaması
İsrail'in Ramazan kararını açıkladı! Biden'dan ateşkes açıklaması İsrail, Paris'teki rehine görüşmelerinde 400 Filistinli mahkumun serbest bırakılması konusunda anlaştığı haberi ile ateşkes için umutlar yeniden yeşerdi. Bu haberden kısa süre sonra ABD Başkanı Biden'dan ateşkes anlaşmasına dair dikkat çeken bir açıklama geldi.
27.02.2024 Dünya
ABD askeri Filistin için kendini yaktı! Washington'da şok protesto
ABD askeri Filistin için kendini yaktı! Washington'da şok protesto Bugün Lahey'de beş ülke söz alacak, gözler Türkiye'de olacak. Washington'daki İsrail Büyükelçiliği önüne gelen bir Amerikan Hava Kuvvetleri askeri, "Artık soykırımın suç ortağı olmayacağım" diyerek kendini ateşe verdi.
26.02.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

New York ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki new york haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.