Aylan

Aylan

Son dakika aylan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aylan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aylan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aylan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aylan gelişmeleri de dahil olmak üzere 220 aylan haberi bulunmuştur. Tüm aylan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da "Dünya İnsan Hakları Günü İnsanlığın Yüzü Programı"nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Müslümanlara yönelik saldırılar arttı. İslam düşmanlığı Batı'yı zehirli sarmaşık gibi sardı. Fikir özgürlüğü bahanesi ile İslam düşmanı eylemleri meşrulaştırdılar.' dedi. Öte yandan BM'nin reforme edilmesinin şart olduğunu belirten Erdoğan, 'Bu BM ile insanlığın bir yere varması mümkün değil. Adil bir dünya mümkün ama Amerika'yla değil.' dedi. Erdoğan, başıboş köpek sorununa ilişkin de net mesajlar verdi. "Başıboş köpek sorununu çözeceğiz" diyen Erdoğan, " Bu sorunu inşallah inancımıza, kültürümüze ve şefkat medeniyetimizin bize vazettiği ilkeler çerçevesinde mutlaka çözüme kavuşturacağız" açıklamasında bulundu.
9.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a tepki: Vahşet boyutuna ulaştı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a tepki: Vahşet boyutuna ulaştı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İslam Dünyası Anayasa Yargısı Konferansı Açılış Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Batı komşumuz Yunanistan'ın göçmenlere karşı gösterdiği tavır artık vahşet boyutuna varmıştır" diyerek tepki gösterdi.
23.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Ortak gündemle harekete geçmeliyiz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Ortak gündemle harekete geçmeliyiz! Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 77. Genel Kurulu'nda gerçekleştirdiği konuşmada, "Dünya beşten büyüktür ve daha adil bir dünya mümkündür gerçeğinin altını her platformda en kuvvetli şekilde çizmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. Erdoğan BM kürsüsünden Yunanistan'ın göçmen politikasını sert sözlerle eleştirdi. Erdoğan KKTC'nin resmen tanınması için dünyaya çağrıda bulundu.
20.09.2022 Siyaset
Bakan Soylu: Bunun adı devrimdir, sahibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır
Bakan Soylu: Bunun adı devrimdir, sahibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, akışı tersine döndürüldüğü ve oyunun bozulduğu bir tabloyla karşı karşıya olunduğunu belirterek, "Bunun adı bir devrimdir. Bu devrimin sahibi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır” dedi.
15.09.2022 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten sığınmacı açıklaması: Biz bunları katillere teslim edemeyiz
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten sığınmacı açıklaması: Biz bunları katillere teslim edemeyiz AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nın sığınmacılar konusundaki sözlerine tepki göstererek, "Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir ve biz bunları katillere teslim edemeyiz. Kılıçdaroğlu'nun son konuşması cumhurbaşkanımıza, partimize, kabinemize karşı tam bir husumet konuşmasıdır. Bu nefret, husumet konuşmasına karşı en güçlü tavrı alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
11.05.2022 Gündem
Bakan Soylu: PKK'ya geçen yıl katılım sadece 51 kişi
Bakan Soylu: PKK'ya geçen yıl katılım sadece 51 kişi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Terör örgütüne katılım yılda 5 bin 550 kişiydi. PKK'ya geçen yıl katılım sadece 51 kişi oldu. Bu yıl 3 aya yaklaşıyoruz, 2 kişi o da yurt dışından. Yurt içinde terör örgütünün sayısının sadece 150 olduğu bir fotoğrafla karşınızda duruyoruz" dedi.
17.03.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: AB bizim için stratejik önceliğimiz olmayı sürdürüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: AB bizim için stratejik önceliğimiz olmayı sürdürüyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği üyesi ülkelerin Ankara büyükelçileri ile gerçekleştirdiği toplantıda konuştu. Erdoğan," Avrupa Birliği'nin 2022 yılında stratejik miyopluktan kurtularak Türkiye ile ilişkilerin geliştirilmesinde daha cesur davranmasını ümit ediyoruz, Coğrafi, tarihi, beşeri olarak Avrupa kıtasının bir parçası olan Türkiye, AB tam üyelik hedefine bağlıdır. AB bizim için stratejik önceliğimiz olmayı sürdürüyor" dedi.
13.01.2022 Siyaset
Bakan Soylu'dan flaş göçmen açıklaması!
Bakan Soylu'dan flaş göçmen açıklaması! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen, ‘Kültürlerin Buluşma Noktası Türkiye’ adlı programa katıldı. Programda konuşan Bakan Soylu, “Dünyayı gördük, Mevlana gibi birbirimize ulaştık, Yunus gibi birbirimizi anladık, birbirimizle tekrar tanıştık” dedi.
19.12.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik göçmen açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik göçmen açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir’de 'Adalar Denizi ve Yunanistan ile Komşuluk İlişkileri Sorunları Sempozyumu'na video mesaj gönderdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başta Avrupa olmak üzere Batılı ülkeler Aylan bebekten gerekli dersleri almamıştır. Türkiye, Suriye kaynaklı düzensiz göçün önlenmesine karşı verdiği mücadelede yalnız bırakılmıştır" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tarihi fırsat, Yunanistan'ın uzlaşmaz tutumu nedeniyle heba edilmiştir" ifadelerini kullandı.
9.09.2021 Siyaset
AK Parti'den flaş göçmen açıklaması!
AK Parti'den flaş göçmen açıklaması! AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Birkaç gün önce de yasa dışı yollarla ülkeye giren düzensiz göçmenler sınır dışı edildi. Uluslararası platformlarda tüm dünyanın bu soruna bir çözüm bulması için irademizi ortaya koyuyoruz. Bununla birlikte ülkemizde malum kesimler, göçmenler konusunda provokasyon ve toplumsal huzursuzluk peşinde." dedi.
19.08.2021 Siyaset
Mike Mitchell, Fethiye'de hayatını kaybetti
Mike Mitchell, Fethiye'de hayatını kaybetti Muğla'nın Fethiye ilçesinde tatil yapan İskoçyalı aktör Mike Mitchell (65), marinada duş alırken yaşamını yitirdi. Mitchell'in kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği üzerinde duruluyor.
25.07.2021 Kültür Sanat
Ünlü oyuncu Holmes Mitchell, Fethiye'de otel odasında ölü bulundu
Ünlü oyuncu Holmes Mitchell, Fethiye'de otel odasında ölü bulundu İskoçyalı aktör Michael Holmes Mitchell, Muğla'nın Fethiye ilçesinde kaldığı otel odasında ölü bulundu.
24.07.2021 Magazin
İletişim Başkanı Altun'dan Kaftancıoğlu’na 'Aylan' tepkisi
İletişim Başkanı Altun'dan Kaftancıoğlu’na 'Aylan' tepkisi İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Aylan bebeğin ve milyonlarca mazlumun aziz hatırasını inciten vicdansızlığı telin ediyoruz" dedi.
20.04.2021 Siyaset
CHP'li Kaftancıoğlu'nun Aylan bebek paylaşımına tepki yağdı!
CHP'li Kaftancıoğlu'nun Aylan bebek paylaşımına tepki yağdı! CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun döviz rezervi tartışmalarıyla ilgili Twitter'daki hesabından Aylan bebeğin fotoğrafıyla yaptığı paylaşım tepki çekti. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Aylan bebeğin cansız bedenini siyasete alet edenlere tepki gösterdi.
20.04.2021 Gündem
Bakan Soylu'dan Avrupa'ya sert sözler
Bakan Soylu'dan Avrupa'ya sert sözler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunarak, "Biz Ağrı'da Van'da karların altında kalan cesetleri toplayacağız. Bu cesetler Afganistan'dan Pakistan'dan yürüyerek gelip sınırı geçtiğini düşündükten sonra kar tipisinin altında hayatlarını kaybedenler. Avrupa vur patlasın, çal oynasın devam etsin." ifadelerini kullandı.
23.03.2021 Siyaset
Kızılay Genel Başkanı Kınık Suriyeli çocukları ziyaret etti
Kızılay Genel Başkanı Kınık Suriyeli çocukları ziyaret etti KIZILAY Genel Başkanı Kerem Kınık, Sancaktepe'de Suriye'deki krizin 10. yılında kendi bünyelerinde eğitim gören Suriyeli çocuklarla bir araya geldi. Kınık, "Bugün evlerinin dışında mülteci olarak doğan, ülkelerini görmeden doğmuş ve büyümüş 1 milyonu aşkın bebekten bahsedebiliriz. Maalesef gelinen noktada, her türlü çabaya rağmen uluslararası sistemin barışı tesis edemediğini görüyoruz ve maalesef halen tünelin sonunda bir ışık bulunmamakta. Yapılması gereken; insanı, insan haklarını, insanın onurunu ve haklarını korumayı odağa alan politikalarla beraber yeniden Suriye krizini gözden geçirmek ve barışın tesis edilmesini sağlamaktır" dedi.
15.03.2021 Yaşam
Aylan bebeğin babası Papa Francis'e tablo hediye etti
Aylan bebeğin babası Papa Francis'e tablo hediye etti Resmi temaslarda bulunmak üzere Irak'ta bulunan Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis, Bodrum’da lastik botun batması sonucu hayatını kaybeden Suriyeli Aylan Kurdi’nin babası Abdullah Kurdi ile görüştü.
8.03.2021 Dünya
Papa Franciscus, Erbil'de Aylan bebeğin babasıyla görüştü
Papa Franciscus, Erbil'de Aylan bebeğin babasıyla görüştü Katoliklerin ruhani lideri Papa Franciscus, Irak'ın Erbil kentindeki temasları sırasında, Muğla'nın Bodrum ilçesinde lastik botun batması sonucu sahile vuran cansız bedeniyle gündeme gelen Suriyeli Aylan Kurdi bebeğin babasıyla bir araya geldi.
7.03.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! 'Obama aradı ve destek istedi'
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! 'Obama aradı ve destek istedi' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dokuz Eylül Üniversitesi'nin "Göç: Önümüzdeki Yirmi Yılın Projeksiyonu ve Ötesi" başlıklı uluslararası konferansta gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Maddi imkanları bizden kat ve kat fazla olan ülkeler mültecileri toplama kampına mahkum ederken, biz bu insanlarla ekmeğimizi paylaştık. Obama görevdeyken şahsımı aradı ve Kobani'deki Kürtlerin zor durumda olduğunu ve bu konuda özellikle kapılarımızı açmamız için destek istedi. Dedim ki bu durumda nasıl olacak. Bana verdiği cevap şu; Bu insanlar ölümle karşı karşıya. Gerekirse biz tüm mühimmatla buraya uçağı indireceğiz. Ben de dedim ki, biz buna ortak olamayız. O olay ile birlikte binlerce Kürt kardeşimiz o olay neticesinde öldü. Biz ona rağmen kapılarımızı açtık. Onbinlerce Kobanili Kürt kardeşimiz hala bizim topraklarımızda." dedi.
22.02.2021 Siyaset
KKTC Sahil Güvenlik Ekipleri 1 yaşındaki göçmen bebeği ölümden kurtardı
KKTC Sahil Güvenlik Ekipleri 1 yaşındaki göçmen bebeği ölümden kurtardı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekipler Akdeniz’in soğuk sularında hipotermi (vücudun ısı kaybetmesi) geçiren Suriye uyruklu 1 yaşındaki Rahaf Karim adlı bebeği ölümden kurtardı.
21.12.2020 Dünya
Uluslararası Göç Filmleri Festivali başladı!
Uluslararası Göç Filmleri Festivali başladı! Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Uluslararası Göç Filmleri Festivali'nin açılışını yaptı. Açılışta konuşan Bakan Ersoy, "Bugün de topraklarımızda yaklaşık 4 milyon göçmeni misafir etmekte, dünyanın 4 bir yanındaki mazluma el uzatmaktayız." derken Bakan Soylu, "Açık kapı anlayışıyla kimseyi geri çevirmedik aynı zamanda kamu düzeninden de taviz vermedik. İşte bu misyon doğrultusunda sinemanın gücünü ve kendi gücümüzü birleştirdik ve kararlı bir şekilde hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz." dedi.
14.06.2020 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonla aradı! 'Aman Süleyman dikkat!'
Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonla aradı! 'Aman Süleyman dikkat!' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında göçmenler hakkında konuşarak, "Bu iş başladığı günden bu yana Sayın Cumhurbaşkanı beni her gün arıyor, ‘Aman Süleyman, denizden geçişlere müsaade etmeyin. Kadınların, çocukların zarar görmemesi lazım’ diyor" dedi.
6.03.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Merkel'e şok soru!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Merkel'e şok soru! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazete, televizyon ve ajansların genel yayın yönetmenleriyle Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde basına kapalı toplantıda bir araya geldi. Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı'nın 5. gününde 490 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Erdoğan operasyonun ardından ekonomik yaptırım ve silah ambargosu açıklamalarıyla ilgili olarak Almanya Başbakanı Merkel'e telefonda "Terör örgütünü NATO'ya aldınız da haberimiz mi yok" dediğini söyledi.
13.10.2019 Siyaset
İçişleri Bakanı Soylu'dan flaş açıklamalar
İçişleri Bakanı Soylu'dan flaş açıklamalar İçişileri Bakanı Süleyman Soylu, CNN TÜRK canlı yayınında açıklamalarda bulundu. "İstihbarat açısından şuan çok iyiyiz. Dezavantajı stratejik müttefiklerimizin 30 bin TIR takviyesi var. Hem bu konudaki hazırlıklar uzun zamandır yapılmaktadır." diyen Soylu, "Biz o bölgeyi bugün görüyor değiliz. Biz o bölgeyi köy köy, aşiret aşiret mahalle mahalle kimin kim olduğunu biliyoruz. Bu da bizim açımızdan önemli bir avantaj." ifadelerini kullandı.
9.10.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye oyalanacak bir ülke değildir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye oyalanacak bir ülke değildir Güvenli bölge için takvimin işlediğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Uçaklarımız da bölgede uçmak suretiyle zaten bu sürece devam etmekte olduğumuzun sinyallerini verdiler. Bu basit bir seyrüsefer de değil. Döndükten sonra da hemen ne gibi adımlar atacağımızı daha önceki planlarımız çerçevesinde uygulamaya koyacağız” dedi.
26.09.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Aylan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aylan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.