Asil Nadir

Asil Nadir

Son dakika Asil Nadir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Asil Nadir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Asil Nadir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asil Nadir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asil nadir gelişmeleri de dahil olmak üzere 264 asil nadir haberi bulunmuştur. Tüm asil nadir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Halil Falyalı soruşturması tamamlandı
Halil Falyalı soruşturması tamamlandı KKTC'de silahlı saldırı sonucu Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş'ın öldürülmesine ilişkin soruşturma tamamlandı. İddianamede, Mehmet Faysal Söylemez ve Mustafa Söylemez kardeşlerin "Tasarlayarak öldürme" ve "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve yönetme" suçlarından iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapsi ve 12'şer yıla kadar hapisleri istendi. Diğer 4 şüphelinin ise "Tasarlayarak öldürmeye yardım" ve "Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma" suçlarından ise 32 yıl 6 aydan 46 yıla kadar hapisleri talep edildi. İddianamede, Halil Falyalı'nın öldürülmesinin eylülde planlandığı ancak Falyalı cezaevinde olduğu için 6 ay sonra gerçekleştirildiği belirtildi. İddianamede, son derece planlı ve profesyonel bir şekilde işlendiği de kaydedildi.
4.07.2022 Yaşam
'Sahte Simge Sağın'a 2 yıl 6 ay hapis cezası!
'Sahte Simge Sağın'a 2 yıl 6 ay hapis cezası! Şarkıcı Simge Sağın’ın, adını ve kişisel bilgilerini kullanarak iş insanlarıyla cinsel içerikli yazışmalar yaptığı gerekçesiyle Asil Nadir A.’ya açtığı dava karara bağlandı.
10.07.2021 Magazin
Asil Nadir 79 yaşında baba oldu
Asil Nadir 79 yaşında baba oldu İngiltere'nin en zenginleri arasında yer alan 79 yaşındaki Kıbrıslı ünlü iş insanı Asil Nadir, yeniden baba oldu.
4.01.2021 Yaşam
Ünla yazar Kemal Çiftçi hayatını kaybetti
Ünla yazar Kemal Çiftçi hayatını kaybetti Yedirenk İletişim Grubu'nun kurucularından, çevirmen ve yazar Kemal Çiftçi bugün geçirdiği kalp krizi nedeniyle İstanbul’da vefat etti.
29.12.2020 Yaşam
Ersin Tatar kimdir? KKTC 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar aslen nereli, kaç yaşında? Biyografisi…
Ersin Tatar kimdir? KKTC 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar aslen nereli, kaç yaşında? Biyografisi… KKTC'de resmi olmayan sonuçlara göre Başbakan Ersin Tatar, resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 51,74’ünü (67 bin 385 oy) alarak Kuzey Kıbrıs’ın 5. Cumhurbaşkanı oldu. Peki, Ersin Tatar kimdir? Ersin Tatar nereli ve kaç yaşında?
19.10.2020 Gündem
Türkiye'den peş peşe kritik hamleler!
Türkiye'den peş peşe kritik hamleler! Doğu Akdeniz’de enerji paylaşımıyla ilgili tansiyonun yükseldiği bir dönemde Türkiye’den peş peşe hamleler geliyor. Sondaj ve savaş gemilerini bölgeye yollayan, Libya ile deniz sınırı belirleyen Türkiye, şimdi de KKTC’de insansız hava araçları için üs kuruyor. KKTC’deki Geçitkale Havalimanı Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki gözü olacak.
15.12.2019 Gündem
Erdoğan Demirören'in ardından iş, siyaset ve sanat dünyasının ünlü isimleri duygularını paylaştı
Erdoğan Demirören'in ardından iş, siyaset ve sanat dünyasının ünlü isimleri duygularını paylaştı Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören sonsuzluğa uğurlandı. Demirören için Fatih Camii'nde düzenlenen törene siyaset, iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda isim katıldı. Ünlü isimler Erdoğan Demirören'in ardından duygularını paylaştı. Başbakan Binali Yıldırım, "Bir ömrü memleket için, memleketin sanayisi için, çalışanın alın teri için ülkemizin kalkınması için tüketmiş olan Erdoğan Demirören’e Allah’tan rahmet diliyorum"dedi. Bakan Albayrak ise "Türk enerji camiasına öncülük etti" ifadesini kullandı.
10.06.2018 Gündem
Asil Nadir’in son umudu  Yüksek Mahkeme
Asil Nadir’in son umudu Yüksek Mahkeme Sahibi olduğu Polly Peck şirketinden zimmetine para geçirdiği iddiasıyla 2011 yılında 10 yıl hapis cezasına çarptırılan 76 yaşındaki Kıbrıs asıllı Türk iş adamı Asil Nadir, Nisan 2016’da Türkiye’ye iade edildi.
21.02.2018 Gündem
Ayrılmıyoruz pozu
Ayrılmıyoruz pozu Ortağı olduğu İngiltere’nin en büyük şirketlerinden Polly Peck’in iflas etmesinin ardından hakkında tutuklama kararı çıkartılan Asil Nadir, 1993’te kaçarak geldiği KKTC’de 2005 yılında Nur Nadir ile evlendi...
29.09.2021 Gündem
O karede bir tek eşi yok
O karede bir tek eşi yok İngiltere’den Türkiye’ye iade edildikten sonra KKTC’ye dönen Kıbrıslı iş adamı Asil Nadir ailesiyle mutluluk pozu verdi. Ancak Nadir’in ailesiyle kavgalı olan eşi Nur Nadir o fotoğrafta yoktu
29.09.2021 Gündem
Serbest bırakılan iş adamı Asil Nadir KKTC'ye geldi
Serbest bırakılan iş adamı Asil Nadir KKTC'ye geldi Tutuklu bulunduğu İngiltere’den geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye iade edilen ve serbest bırakılan Kıbrıs asıllı Türk iş adamı Asil Nadir KKTC’ye geldi.
29.09.2021 Gündem
‘Vatanınıza hoş geldiniz’
‘Vatanınıza hoş geldiniz’ Nadir polisler tarafından “Vatanınıza hoşgeldiniz” diye karşılandı. Polis merkezinde aradığı kız kardeşinin “Yorgun musun?” sorusuna Nadir,”Yürüyerek de olsa ülkeme dönerim. Çok özledim” diye yanıt verdi
29.09.2021 Gündem
‘Özgürlüğün bedeli’: 7 milyon sterlin
‘Özgürlüğün bedeli’: 7 milyon sterlin Londra hükümetinin, hapis cezasının kalan kısmını çekmesi için Türkiye’ye gönderilen ve dün serbest bırakılan Kıbrıs asıllı iş adamı Asil Nadir için İngiliz basını “Özgürlüğünü satın aldı” yorumunu yaptı
29.09.2021 Gündem
Asil Nadir serbest bırakıldı
Asil Nadir serbest bırakıldı İngiltere'den Türkiye'ye iade edilen ünlü işadamı Asil Nadir serbest bırakıldı
29.09.2021 Gündem
Asil Nadir, Silivri Cezaevi'nde!
Asil Nadir, Silivri Cezaevi'nde! Uzun zamandır tutuklu bulunduğu İngiltere'den bu gece Türkiye'ye iade edilen Kıbrıslı işadamı Asil Nadir, Silivri Cezaevi'ne konuldu
29.09.2021 Gündem
Asil Nadir Türkiye'ye iade edildi
Asil Nadir Türkiye'ye iade edildi UZUN zamandır tutuklu bulunduğu İngiltere’den Türkiye’ye iade edilen Kıbrıslı işadamı Asil Nadir uçakla İstanbul’a getirildi. Asil Nadir’i taşıyan Türk Hava Yolları’na ait uçak saat 22.15’te Londra’dan İstanbul’a geldi. Uçaktan elinde büyük bir valizle inen Asil Nadir, polis eşliğinde aprondan Atatük Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.
21.04.2016 Haber
Asil Nadir Türkiye’ye iade edildi
Asil Nadir Türkiye’ye iade edildi İngiltere'de uzun yıllar hapis yatan Kıbrıslı işadamı Asil Nadir Türkiye'ye iade edildi
29.09.2021 Gündem
Hırs değil azim önemli
Hırs değil azim önemli İş dünyasının ünlü ve başarılı girişimcilerinden Dr. Nurdan Tümbek Tekeoğlu’nun satış ve pazarlama stratejilerini kaleme aldığı Destek Yayınları etiketiyle çıkan yeni kitabı “İki Limon Satsam Daha İyi” raflardaki yerini aldı. Biz de Tümbek ile kitabını konuştuk.
10.09.2015 Arşiv
Yarışan garson anne-kızı ezdi
Yarışan garson anne-kızı ezdi İzmir’in Güzelbahçe ilçesi 60’ncı Yıl Anadolu Lisesi otobüs durağı önünde önceki gün saat 09...
15.06.2015 Yaşam
Cameron’la anlaştı Türkiye’ye geliyor
Cameron’la anlaştı Türkiye’ye geliyor İngiltere’de zimmetine para geçirme suçundan hapis yatan Kıbrıslı Türk işadamı Asil Nadir Türkiye’ye gönderilecek...
22.04.2015 Dünya
Annesine son görevini yerine getiremedi!
Annesine son görevini yerine getiremedi! İngiltere’de Polly Peck davası nedeniyle aldığı 10 yıllık hapis cezası nedeniyle cezaevinde tutuklu bulunan Asil Nadir’in önceki gün vefat eden annesi Safiye Nadir dün son yolculuğuna uğurlandı...
18.04.2015 Dünya
Annesinin cenazesine izin alamadı
Annesinin cenazesine izin alamadı İngiltere’de tutuklu bulunan Kıbrıslı işadamı Asil Nadir’in annesi Safiye Nadir hayatını kaybetti. Cenaze için cezaevi yönetiminden izin isteyen Nadir’e ret yanıtı verildi
17.04.2015 Yaşam
Yarı açık cezaevinde!
Yarı açık cezaevinde! İngiltere’de tutuklu bulunan Kıbrıslı Türk işadamı Asil Nadir, yarı açık cezaevine nakledildi. Nur Nadir: “Eşimin Müslümanlığı bırakacağı ve ayrılacağımız iddiaları tamamen yalan”
11.11.2014 Dünya
Hukuki yardımla eşine cip aldı
Hukuki yardımla eşine cip aldı Asil Nadir, 7 ay süren davasında hukuki masraflar için İngiliz Hükümeti’nin 3...
12.07.2014 Dünya
Asil Nadir'in eşinden bomba iddia!
Asil Nadir'in eşinden bomba iddia! İngiltere'de tutuklu bulunan Kıbrıslı işadamı Asil Nadir'in eşi Nur Nadir,"Asil'in ailesi, kocamın mallarına konmak için cezaevinde ölmesini bekliyor" iddiasında bulundu.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Asil Nadir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asil nadir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.