Anneler

Anneler

Son dakika anneler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan anneler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını anneler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anneler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anneler gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.131 anneler haberi bulunmuştur. Tüm anneler haberleri aşağıda listelenmiştir.
16 yıl hapis cezası verilmesine isyan etti! "Bir kez daha yıkıldık"
16 yıl hapis cezası verilmesine isyan etti! "Bir kez daha yıkıldık" Adana’da klima tamiri nedeniyle kocası öldürülen kendisi de yatalak bırakılan kadın, katile iyi hal uygulanarak 16 yıl hapis cezasın verilmesine tepki gösterip, “Biz ömür boyu hapis beklerken bu karar ile bir kez daha yıkıldık” dedi.
28.04.2024 Adana
Hatice Kübra Tongar kimdir? Yazar Hatice Kübra Tongar’ın yazdığı kitaplar ve özgeçmişi
Hatice Kübra Tongar kimdir? Yazar Hatice Kübra Tongar’ın yazdığı kitaplar ve özgeçmişi Annelik ve çocuk üzerine yazdığı kitaplarla popülerleşen yazar Hatice Kübra Tongar "Allah nerede?" sorusuna verdiği yanıtla gündem oldu. Söz konusu videonun ardından Hatice Kübra Tongar ile ilgili araştırmalar arttı. Peki, Yazar Hatice Kübra Tongar kimdir, kitapları neler, kaç yaşında, nereli?
25.04.2024 Gündem
Anneler Günü için geri sayım! Anneler günü ne zaman? kaç gün kaldı?
Anneler Günü için geri sayım! Anneler günü ne zaman? kaç gün kaldı? Anneler Günü tarihi, annesine hediye almak ve güzel mesajlar göndermek isteyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Anneler Günü ilk olarak 1908 yılında Anna Jarvis tarafından ABD'de kutlandı. Annelerin toplumdaki önemini vurgulayan Anneler Günü zamanla diğer ülkelere de yayılmıştır. İşte güncel 2024 Anneler Günü tarihi...
24.04.2024 Gündem
Halka açık gerçekleştirildi! Hayat kurtaran ilk yardım tekniği ‘Heimlich Manevrası’
Halka açık gerçekleştirildi! Hayat kurtaran ilk yardım tekniği ‘Heimlich Manevrası’ Boğaza kaçan ve solunumu engelleyen yabancı cisimlerin çıkarılması konusunda hayat kurtaran ilk yardım tekniği ‘Heimlich Manevrası’ Acil Tıp Uzmanı doktoru ve eğitim hemşireleri tarafından düzenlenen program ile uygulamalı olarak YYÜ Gaziosmanpaşa Hastanesi Fuaye alanında halka açık olarak gerçekleşti.
19.04.2024 Yaşam
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.
23.03.2024 Dünya
Kadın gazeteci, bebeğiyle haberden habere koşuyor! "Annelik çok keyifli"
Kadın gazeteci, bebeğiyle haberden habere koşuyor! "Annelik çok keyifli" Adana'da görev yapan kadın gazeteci, bütün haberlere 7 aylık bebeğiyle gidiyor. Kadının gücünü gösteren gazeteci, “Zorlu bir süreç ancak annelik çok keyifli. Onunla birlikte habere gitmek, röportaj yapmak ve gelişmeleri ekrana yansıtmak gerçekten gurur verici” dedi.
8.03.2024 Adana
Çalışan milyonları doğrudan ilgilendiriyor! Birikmiş binlerce liranız olabilir
Çalışan milyonları doğrudan ilgilendiriyor! Birikmiş binlerce liranız olabilir Çalışan milyonlar ile bil birlikte devlet desteği alan ya da banka hesabı olan milyonları kapsıyor. Birikmiş paranız olabilir. Devletin sunduğu engelli ve yaşlı aylıkları gibi ödemelerinin hesaplarına yatırıldığının farkına bile varmıyor. Peki, unutulan destek ödemeleri nasıl alınabilir? İşte adım adım bilinmesi gerekenler…
7.03.2024 Gündem
Emeklilik reformu: Erken ve 2. emeklilik imkanı! SSK'lı, Bağ-Kurlu, ev kadını milyonları kapsıyor!
Emeklilik reformu: Erken ve 2. emeklilik imkanı! SSK'lı, Bağ-Kurlu, ev kadını milyonları kapsıyor! Yeni emeklilik sistemi geliyor. Milyonlarca çalışan yakından takip ediyor. Detaylar netleşmeye başladı. Prim desteği, ek gösterge, uzaktan çalışma ayrıntısı ortaya çıktı. Erken emeklilik ve 2. emeklilik imkanı doğuyor. Yeni emeklilik sistemi başta olmak üzere çalışma hayatında birçok düzenlemenin yapılacağı dönem başladı. Bağ-Kur'lular, ev kadınları, anneler, çalışanlar, işçiler, memurlar gibi toplumun hemen her kesimini ilgilendiren değişiklikler belli bir takvim çerçevesinde hayata geçecek. Peki neler değişecek? Kimler nasıl yararlanacak? İşte detaylar...
26.02.2024 Çalışma Hayatı
Anneler ve ev hanımları her yıl ek prim günü kazanacak: Bu formülle ev kadınları erken emekli oluyor! 5400 gün yetiyor, kolay emeklilik reformunda detaylar
Anneler ve ev hanımları her yıl ek prim günü kazanacak: Bu formülle ev kadınları erken emekli oluyor! 5400 gün yetiyor, kolay emeklilik reformunda detaylar Çalışma hayatında yaşanan değişim ve gelişmeler reformları da beraberinde getiriyor. Ev hanımlar ve Bağ-Kur'luları yakından ilgilendiren reform gündemin en önemli maddesi haline geldi. Ev kadınlarının erken emeklilik imkanına kavuşması için yapılan düzenleme önümüzdeki dönemde gündemden düşmeyecek. Bu reformlar erken emeklililiğin ve sosyal güvencenin teminatı olacak.
25.02.2024 Çalışma Hayatı
Hamileler ve yeni anneler için ücretsiz ‘Beslenme Yolculuğu’ projesi
Hamileler ve yeni anneler için ücretsiz ‘Beslenme Yolculuğu’ projesi Hamileleri ve yeni anneleri desteklemek amacıyla beslenme webinar serisi projesinin yıl boyunca ücretsiz olarak Hero Baby tarafından hayata geçirildiği duyuruldu.
23.02.2024 Sağlık
Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı ne, Birce Akalay kaç yaşında?
Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı ne, Birce Akalay kaç yaşında? Kuş Uçuşu dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Birce Akalay ile Hakan Kurtaş sevgili oldu. Söz konusu iddiaların ardından Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı sorgulanırken, Hakan Kurtaş’ın kim olduğu sorgulanmaya başlandı.
22.02.2024 Magazin
İndirim ve kampanyalar başlıyor! Kıyafet, takı ve kozmetik başı çekiyor
İndirim ve kampanyalar başlıyor! Kıyafet, takı ve kozmetik başı çekiyor 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırlıklar, satış cirolarına yansımaya başladı. BMD Başkanı Sinan Öncel, Sevgililer günü için hediyelik satışlarının haftalık cirolara ortalama yüzde 20 – 25 katkı getireceğini belirtti. IdeaSoft CEO’su Seyhun Özkara da ocak ayına göre verilen sipariş sayısında yüzde 35’lik artış olmasını beklediklerini söyledi. Bu dönemde en çok talep gören kategoriler ise kıyafet, takı ve kozmetik ürünleri oldu.
11.02.2024 Ekonomi
Anne İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Anne İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Anne İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Anne İle İlgili Hadisi Şerifleri... Anneler çok önemlilerdir ve İslam dininde de önemlerini anlatan birçok hadisi şerif vardır. Cennet, annelerin ayakları altındadır ve onlara iyi davranmak oldukça önemlidir.
7.02.2024 Dini Bilgiler
6 Şubat depremlerinin üzerinden 1 yıl geçti! Spor dünyasından anma mesajları
6 Şubat depremlerinin üzerinden 1 yıl geçti! Spor dünyasından anma mesajları Türkiye, geçen yıl 6 Şubat günü Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin acısıyla sarsıldı. 53 bin 537 vatandaşımızı kaybettiğimiz büyük felaketin yıl dönümünde spor dünyası anma mesajları yayımladı.
6.02.2024 Süper Lig
Depremde polis ağabeyini kaybetti! "Çok ağır geliyor"
Depremde polis ağabeyini kaybetti! "Çok ağır geliyor" Adana'da depremde polis ağabeyini kaybeden Soner Duran, "Unutulmak kötü bir şey. Acınla baş başa bırakıyorlar. İnsanların hiçbir şey olmamış gibi davranması ağır geliyor" dedi.
4.02.2024 Adana
Merhamet İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Merhamet İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Merhamet İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Merhamet İle İlgili Hadisi Şerifleri... Merhamet, acıma duygusu olarak da bilinen bir duygudur. Merhamet ile ilgili birçok hadisi şerif de bulunur.
1.02.2024 Yaşam
Anne İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Anne İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Anne İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Anne İle İlgili Hadisi Şerifleri... Anneler çok önemlilerdir ve İslam dininde de önemlerini anlatan birçok hadisi şerif vardır. Cennet, annelerin ayakları altındadır ve onlara iyi davranmak oldukça önemlidir.
1.02.2024 Dini Bilgiler
Destek çığ gibi büyüyor! Projeler destek buldu
Destek çığ gibi büyüyor! Projeler destek buldu Biz De Varız Destekleme Derneği ve Adana Rotary Kulübü’nce bu yıl ikincisi düzenlenecek olan ‘Şehitlerimizi unutmadık, unutmayacağız’ konulu Karma Spor Etkinliği projesi her kesimden büyük takdir görüyor.
25.01.2024 Adana
İyot İçeren Besinler Nelerdir? En Çok İyot Barındıran Gıdalar Listesi...
İyot İçeren Besinler Nelerdir? En Çok İyot Barındıran Gıdalar Listesi... Daha enerjik olmak ve bağışıklık sistemini güçlü tutmak için iyot önemli bir vitamindir. İyotu besinlerden doğal yollar ile ya da vitamin takviyesi olarak almak mümkündür. 
24.01.2024 Sağlık
'Yılbaşı çiçeği' kokinaya yoğun talep
'Yılbaşı çiçeği' kokinaya yoğun talep Yılbaşının simgelerinden biri haline gelen, şans ve bereket getirdiğine inanılan kokina çiçekleri, yoğun ilgi görüyor. Özellikle sosyal medya ile popülerliği artan kokina çiçeğine ilişkin İzmir Çiçekçiler Esnaf Odası Başkanı Kazım Kış, "Şu an fiyatlar, 125 ile 150 TL arasında değişiyor. Ancak ürün azaldıkça fiyatlar, 200-250 TL'ye çıkabilir. Kokina çiçeği, karaborsaya düşebilir" dedi.
25.12.2023 Gündem
Bakan Fidan: PKK varlığını devam ettirdiği sürece Suriye ve Irak’ta faaliyetlerimiz devam edecek
Bakan Fidan: PKK varlığını devam ettirdiği sürece Suriye ve Irak’ta faaliyetlerimiz devam edecek Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Silahlı tehdit terör örgütü PKK varlığını devam ettirdiği sürece oradaki faaliyetlerimiz devam edecek. Örgüt mensupları, hedef alınırken çok titiz ve meşakkatli bir süreçten geçiriliyor. Şu ana kadar vurduğumuz hiçbir örgüt mensubu örgüt mensubu değil diye ilan edilmedi. Sınır ötesinde vurulanların hepsi örgüt mensubuydu” dedi.
21.12.2023 Gündem
Halil Umut Meler'e yapılan çirkin saldırı sonrası futbol camiasından kınama mesajları
Halil Umut Meler'e yapılan çirkin saldırı sonrası futbol camiasından kınama mesajları MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçı sonrası Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e sahanın içinde yumruk atarken skandal olay sonrası teknik direktör ve futbolculardan tepkiler yükseldi.
12.12.2023 Süper Lig
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da "Dünya İnsan Hakları Günü İnsanlığın Yüzü Programı"nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Müslümanlara yönelik saldırılar arttı. İslam düşmanlığı Batı'yı zehirli sarmaşık gibi sardı. Fikir özgürlüğü bahanesi ile İslam düşmanı eylemleri meşrulaştırdılar.' dedi. Öte yandan BM'nin reforme edilmesinin şart olduğunu belirten Erdoğan, 'Bu BM ile insanlığın bir yere varması mümkün değil. Adil bir dünya mümkün ama Amerika'yla değil.' dedi. Erdoğan, başıboş köpek sorununa ilişkin de net mesajlar verdi. "Başıboş köpek sorununu çözeceğiz" diyen Erdoğan, " Bu sorunu inşallah inancımıza, kültürümüze ve şefkat medeniyetimizin bize vazettiği ilkeler çerçevesinde mutlaka çözüme kavuşturacağız" açıklamasında bulundu.
9.12.2023 Gündem
Tilya Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...tilya Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?
Tilya Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...tilya Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır? Tilya kürü dönemin en popüler zayıflama kürleri arasında yer almaktadır. Üstelik bu kür sayesinde hedeflenen kiloya çok daha rahat ulaşmak mümkündür. Kür içeriği tamamen doğal malzemelerden oluşmaktadır. 3 ay gibi kısa bir sürede 8 kiloya kadar vermek mümkün hale gelmektedir. Özellikle emziren annelerin denediği ve onlar için faydalı olan kürlerden biridir.
4.12.2023 Sağlık
Emeklilik imkanı doğuyor! Milyonlar bekliyordu
Emeklilik imkanı doğuyor! Milyonlar bekliyordu Emeklilik fırsatı geliyor. Milyonlarca kişi yararlanacak. Ekonomide yeni torba kanun teklifi bu hafta Meclis’e sunulacak. Yasa teklifi 80 maddeden oluşacak. İşte teklifin detayları...
24.11.2023 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Anneler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anneler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.