Alfa

Alfa

Son dakika alfa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alfa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alfa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alfa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alfa gelişmeleri de dahil olmak üzere 739 alfa haberi bulunmuştur. Tüm alfa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Skoda CEO'su Ahmet Yüce kimdir, nereli? Skoda Türkiye Distribütörü Ahmet Yüce'nin serveti ne kadar?
Skoda CEO'su Ahmet Yüce kimdir, nereli? Skoda Türkiye Distribütörü Ahmet Yüce'nin serveti ne kadar? Skoda’nın Türkiye Distribütörü, Yüce Auto’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce bu yıl çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdiği iddialarının ardından Ahmet Yüce hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Ahmet Yüce kimdir, nereli, serveti ne kadar?
5.03.2024 Gündem
Babinski Refleksi Nedir, Neden Olur? Babinski Refleksi Ne İçin Kullanılır?
Babinski Refleksi Nedir, Neden Olur? Babinski Refleksi Ne İçin Kullanılır? Babinski refleksi, plantar refleks olarak da bilinmektedir. 1899 yılında nörolog Joseph Babinski tarafından tanımlanmıştır. O zamandan beri standart nörolojik muayeneye dahil edilmiştir. 1899 yılından itibaren aktif olarak kullanılmaktadır.
22.01.2024 Eğitim
50 yıl sonra sınırlı sayıda üretilecek! Şimdiden 33 kişi aldı
50 yıl sonra sınırlı sayıda üretilecek! Şimdiden 33 kişi aldı Alfa Romeo, 1960’lı yılların ikonu olan, tüm zamanların en güzel otomobillerinden biri olarak kabul edilen ve dünya motor sporlarının efsanelerinden Tipo 33’ün altyapısı kullanılarak üretilmiş 33 Stradale’yi yeniden yorumlayarak özel bir seri üretti.
4.09.2023 Otomobil
Kadınlar ilk buluşmada neden burç sorar? İkinci görüşmeyi koparmak için 3 sihirli cevap!
Kadınlar ilk buluşmada neden burç sorar? İkinci görüşmeyi koparmak için 3 sihirli cevap! İlk buluşma, flörtte iyi bir izlenim bırakmak açısından oldukça önemlidir. İnsanlar ilk görüşmede karşı cinsle ile ilgili notunu vermeye eğilimlidir. Çok az kişi şartlar ne olursa olsun bir dahaki buluşmaya randevu verir. Ancak kadınlar bu ilk buluşmada en hayati soruyu sormaktan asla vazgeçmez: Burcun ne? Burçlara inanan ve uyum gibi hesaplamalara önem veren kadınların bu sorusuna cevap vermek oldukça risklidir. İşte ikinci görüşmeyi koparabilmek için vermeniz gereken 3 sihirli yanıt...
3.07.2023 Astroloji
Borsa İstanbul'da hisse değişiği! 1 Nisan'dan itibaren uygulanacak
Borsa İstanbul'da hisse değişiği! 1 Nisan'dan itibaren uygulanacak Borsa İstanbul'un 3 ana endeksinde yer alan hisse senetlerinde 1 Nisan'dan itibaren yapılacak değişiklikler belirlendi.
17.03.2023 Ekonomi
Ahmet Yüce kimdir, kaç yaşında ve nereli? Çalışanlara 25 maaş ikramiye verildi mi?
Ahmet Yüce kimdir, kaç yaşında ve nereli? Çalışanlara 25 maaş ikramiye verildi mi? Türkiye’de bir otomobil markasının Türkiye distribütörü tüm çalışanlarına 25 maaş ikramiye dağıttı. Sosyal medyada paylaşımların artması ve duyanların inanmakta zorluk çekmesi nedeniyle ünlü markanın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, sosyal medya hesabından ikramiye haberini doğruladı. Peki, Ahmet Yüce kimdir, kaç yaşında ve nereli? Çalışanlarına 25 maaş ikramiye verdi mi? İşte detaylar…
28.12.2022 Ekonomi
Yunus Emre Akkor Ömür Akkor neden küs? Yunus Emre Akkor kimdir?
Yunus Emre Akkor Ömür Akkor neden küs? Yunus Emre Akkor kimdir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödüllerine layık görülen Ömür ve Yunus Emre Akkor kardeşleri sahnede barıştırdı. Söz konusu gelişmenin ardından “Yunus Emre Akkor Ömür Akkor neden küs? Yunus Emre Akkor kimdir?” sorusuna yanıt aranıyor.
22.12.2022 Gündem
Araba satışında yeni dönem başlıyor! Fiyatları bayi belirleyemeyecek
Araba satışında yeni dönem başlıyor! Fiyatları bayi belirleyemeyecek Araba fiyatları ile iligli son dakika açıklaması geldi. Sıfır araç satışında yeni dönem başlıyor. Fiyatlar üretici firma tarafından belirlenecek. Sıfır araç satışında bayilerin rolü değişiyor, yüksek maliyetli yeni plaza yatırımlarının sonuna yaklaşılıyor. Avrupa’da birçok markanın geçtiği ‘online’ satış döneminin ilk örnekleri 2023 itibarıyla Türkiye’de de görülecek. Başta Togg olmak üzere Tesla ve Mercedes-Benz tüketicilerin karşısına farklı satış modelleriyle çıkacak. Bayilerin ise gelecekte teslimat, satış sonrası hizmetler, dijital servislerin satışı, mobilite hizmetleri gibi servislerden yüksek gelirler elde etmesi bekleniyor.
5.12.2022 Ekonomi
Alfa Solar ne zaman borsada işlem görecek? Alfa Solar halka arz sonuçları açıklandı mı? Kaç lot verdi?
Alfa Solar ne zaman borsada işlem görecek? Alfa Solar halka arz sonuçları açıklandı mı? Kaç lot verdi? Alfa Solar Enerji halka arz süreci tamamlandı. Payları oransal dağıtım ve sabit fiyatla talep toplama yönetimiyle talep toplayan Alfa Solar’ın halka arz sonuçları ve borsada işlem göreceği tarihler araştırılıyor. Peki, Alfa Solar ne zaman borsada işlem görecek? Alfa Solar halka arz sonuçları belli oldu mu? İşte detaylar…
14.11.2022 Ekonomi
Yeni halka arzlar! Alfa Solar Borsa kodu ne? Alfa Solar halka arz hangi banka üzerinden yapılacak?
Yeni halka arzlar! Alfa Solar Borsa kodu ne? Alfa Solar halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Alfa Solar Enerji halka arz süreci devam ediyor. Alfa Solar Enerji şirket payları oransal dağıtım ve sabit fiyatla talep toplama yönetimiyle halka arz ediliyor. ALFAS kodu ile talep toplayan şirketin halka arz bilgileri araştırılıyor. Peki, Alfa Solar Enerji hisse fiyatı ne? Alfa Solar Borsa kodu ne? Alfa Solar halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte detaylar…
10.11.2022 Ekonomi
Amanoslar'da Eren Abluka operasyonu başladı!
Amanoslar'da Eren Abluka operasyonu başladı! Osmaniye, Gaziantep ve Kilis’te ‘Eren Abluka Sonbahar-Kış-8-Amanoslar Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik Operasyonu’ başlatıldı.
4.11.2022 Gündem
Zelenskiy, 2 bin 507 Rus kişi ve kurumu kapsayan yaptırım kararını imzaladı
Zelenskiy, 2 bin 507 Rus kişi ve kurumu kapsayan yaptırım kararını imzaladı Ukrayna Ulusal Güvenlik ve Savunma Konseyi tarafından sunulan ve aralarında Rus iş adamı Roman Abramoviç’in de bulunduğu 2 bin 507 Rus kişi ve kurumu kapsayan yaptırım kararı Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy tarafından onaylandı.
20.10.2022 Dünya
Pazarlama Duayeni Philip Kotler, Global Marketing Summit 2022’de konuştu
Pazarlama Duayeni Philip Kotler, Global Marketing Summit 2022’de konuştu 18 Ekim’de başlayan ve 4 gün sürecek olan Global Marketing Summit’in açılış konuşmasını dünyanın en önemli pazarlama gurularından Philip Kotler yaptı.
20.10.2022 Ekonomi
Yeni halka arz olacak hisseler! Hangi şirketler halka arz olacak? Halka arz başvurusu yapan şirketler ve başvuru detayları
Yeni halka arz olacak hisseler! Hangi şirketler halka arz olacak? Halka arz başvurusu yapan şirketler ve başvuru detayları Halka arz olacak şirketlerden duyurular gelmeye devam ediyor. Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlere yenileri eklenecek. Bazı şirketler Sermaye Piyasası Kurulu’ndan (SPK) halka arz onayı alırken bazı şirketlerin başvuruları değerlendiriliyor. Peki, Hangi şirketler halka arz olacak? İşte yeni halka arz olacak hisseler!
12.10.2022 Ekonomi
Rusya nüfusu! Rusya’nın nüfusu ne kadar, kadın erkek oranı kaç?
Rusya nüfusu! Rusya’nın nüfusu ne kadar, kadın erkek oranı kaç? Rusya nüfusu 2022 kaç, kadın erkek oranı ne kadar? Rusya lideri Putin, ulusa sesleniş konuşmasıyla kısmi askeri seferberlik ilan etti. Putin, Donetsk ve Luhansk'ın bağımsızlığını desteklediklerini ifade ederken, Rusya'nın toprak bütünlüğü için 'her türlü silahı kullanmaya hazır olduklarını' söyledi. Smz konusu kısmı seferberlik gelişmesinin ardından “Rusya’nın nüfusu ne kadar, kadın erkek oranı kaç?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Rusya nüfusu 2022…
21.09.2022 Dünya
Nöroendokrin tümörlerde hedefe yönelik radyoaktif tedaviler nelerdir?
Nöroendokrin tümörlerde hedefe yönelik radyoaktif tedaviler nelerdir? Nükleer Tıp Uzmanı Prof. Dr. Cüneyt Türkmen, nöroendokrin tümörlerde hedefe yönelik radyoaktif ilaç tedavisi seçenekleri hakkında merak edilenleri sizler için anlattı.
17.08.2022 Sağlık
Erkeklerde saç dökülmesi nedenleri ve belirtileri nelerdir?
Erkeklerde saç dökülmesi nedenleri ve belirtileri nelerdir? Dr. Berkin Gence, erkeklerde görülen saç dökülmesinin belirtilerini ve etkili tedavi yöntemlerini sizler için tüm detaylarıyla anlatıyor.
17.08.2022 Sağlık
Formula 1'de korkunç kaza! Yürekler ağza geldi
Formula 1'de korkunç kaza! Yürekler ağza geldi Formula 1 Britanya Grand Prix'sinde Alfa Romeo'nun pilotu Guanyu Zhou, korkutucu bir kaza geçirdi. Zhou'nun sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.
3.11.2022 Formula 1
Alfa Romeo "Tonale"nin Türkiye ön satışı başlıyor!
Alfa Romeo "Tonale"nin Türkiye ön satışı başlıyor! Alfa Romeo’nun kompakt SUV’u ‘Tonale’ Türkiye’de ön satış fiyatı belli oldu.
24.06.2022 Otomobil
Rahim ağzı kanseri erkekler için de tehdit yaratıyor
Rahim ağzı kanseri erkekler için de tehdit yaratıyor Erkeklerde genital bölgede siğil olarak kendini gösterebilen HPV virüsü ile kadınlar arasında en sık görülen 4. kanser türü olan rahim ağzı kanseri arasında doğrudan bir ilişki bulunuyor. Yapılan araştırmalar eşleri rahim ağzı kanseri olan erkeklerin yüzde 75’inde HPV virüsü görüldüğünü gösteriyor. Uzmanlar HPV virüsünün sosyal ve psikolojik etkilerinin kanser kadar tehlikeli olduğuna dikkat çekiyor.
24.05.2022 Sağlık
Uzmandan kenelerle ilgili flaş uyarı!
Uzmandan kenelerle ilgili flaş uyarı! Havaların ısınmasıyla insanların kırsal alanlarda yoğunlaşmasının kene ısırığıyla bulaşan lyme hastalığının görülme sıklığında artışa yol açabileceği uyarısında bulunan İmmünoloji ve Alerji Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ali Kutlu, “Kuzey yarım kürenin sessiz pandemisi olarak adlandırılan lyme hastalığı, genelde keneler olmak üzere bazı sokan böceklerle bulaşabilir. İlerledikçe insanlarda kalıcı hasarlar bırakabilir” dedi.
20.05.2022 Sağlık
Z kuşağı ne demek? Ajda Pekkan hangi kuşaktan? X, Y, Z kuşakları tarihleri ve yılları!
Z kuşağı ne demek? Ajda Pekkan hangi kuşaktan? X, Y, Z kuşakları tarihleri ve yılları! Sosyal medya sık kullanımıyla birlikte popüler olan kuşaklar zaman zaman gündem olmaya devam ediyor. Ajda Pekkan ile gündem olan Z kuşağı, sosyal medyanın dilinde. Ajda Pekkan’ın 'Z kuşağı diye bir kuşak çıktı. Ben ne kuşağıyım acaba? A kuşağı, B kuşağı diye insanları niye ayrıştırıyorsunuz? Ben de belime pembe bir kuşak taktım bu gece' açıklaması sosyal medyada gündem oldu. Peki, Z kuşağı nedir? Z kuşağı hangi yıllar? X, Y, Z kuşakları ne demek? İşte kuşaklar ve yılları!
18.05.2022 Magazin
Dev banka iflas etti! Daha fazla dayanamadı
Dev banka iflas etti! Daha fazla dayanamadı Rus Alfa Bankası'nın Hollanda'daki iştiraki olan Amsterdam Trade Bank (ATB) yaptırımlar sebebiyle iflas ettiğini açıkladı. Peki Putin Batı'nın uyguladığı yaptırımlarla ilgili ne dedi? İşte detaylar...
23.04.2022 Ekonomi
Alfa, Beta, Delta, Gamma, Omicron derken şimdi de XE alarmı! 10 kat daha tehlikeli
Alfa, Beta, Delta, Gamma, Omicron derken şimdi de XE alarmı! 10 kat daha tehlikeli Koronavirüs salgınında alınan önlemler dünya genelinde kademeli olarak gevşetiliyor. Ancak yeni varyantlar ile ilgili gelen açıklamalar korkuttu. Alfa, Beta, Delta, Gamma, Omicron derken şimdi de XE için alarm verildi. İngiltere'de görülen yeni koronavirüs varyatı XE ile ilgili açıklama yapan uzmanlar XE'nin Omicron'un yenini alabileceği uyarında bulundu ve kilit öneme sahip semptomu açıkladı.Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) yeni mutasyon XE'nin Omicron'un BA.2 alt varyantından yüzde 10 daha bulaşıcı olduğunu belirtiyor.
20.04.2022 Dünya
En inatçı burç hangisi? Keçi inatlı burçlar listesi...
En inatçı burç hangisi? Keçi inatlı burçlar listesi... Karşı tarafın haklı olduğunu bile bile, geri adım atmamaya, suçunu ya da hatasını kabul etmemeye inat denir. Bazı burçlar, yumuşak başlı ve sakin tabiatlı olduğu için, haklı olduğu konularda bile tartışmayı daha fazla uzatmamak adına alttan alabilir. Bazı burçlar ise sırf altta kalmamak için, karşısındaki kişilerle sonuna kadar inatlaşmaya devam edebilir. Peki, en inatçı burç hangisi?
19.04.2022 Astroloji

Benzer Haber Etiketleri

Alfa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alfa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.