Halka Arz 2022

Halka Arz 2022

Son dakika halka arz 2022 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan halka arz 2022 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını halka arz 2022 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halka Arz 2022

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halka arz 2022 gelişmeleri de dahil olmak üzere 116 halka arz 2022 haberi bulunmuştur. Tüm halka arz 2022 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni halka arzlar! Alfa Solar Borsa kodu ne? Alfa Solar halka arz hangi banka üzerinden yapılacak?
Yeni halka arzlar! Alfa Solar Borsa kodu ne? Alfa Solar halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Alfa Solar Enerji halka arz süreci devam ediyor. Alfa Solar Enerji şirket payları oransal dağıtım ve sabit fiyatla talep toplama yönetimiyle halka arz ediliyor. ALFAS kodu ile talep toplayan şirketin halka arz bilgileri araştırılıyor. Peki, Alfa Solar Enerji hisse fiyatı ne? Alfa Solar Borsa kodu ne? Alfa Solar halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte detaylar…
10.11.2022 Ekonomi
Yeni halka arz olacak hisseler! Hangi şirketler halka arz olacak? Halka arz başvurusu yapan şirketler ve başvuru detayları
Yeni halka arz olacak hisseler! Hangi şirketler halka arz olacak? Halka arz başvurusu yapan şirketler ve başvuru detayları Halka arz olacak şirketlerden duyurular gelmeye devam ediyor. Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlere yenileri eklenecek. Bazı şirketler Sermaye Piyasası Kurulu’ndan (SPK) halka arz onayı alırken bazı şirketlerin başvuruları değerlendiriliyor. Peki, Hangi şirketler halka arz olacak? İşte yeni halka arz olacak hisseler!
12.10.2022 Ekonomi
Obase halka arz ne zaman? Obase bilgisayar halka arz fiyatı ne? Obase halka arz eşit mi?
Obase halka arz ne zaman? Obase bilgisayar halka arz fiyatı ne? Obase halka arz eşit mi? Obase Bilgisayar halka arz oluyor! Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Obase Bilgisayar ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret AŞ'nin halka arzını onayladı. Yatırımcı, Obase halka arzın detaylarını merak ediyor. Peki, Obase halka arz ne zaman? Obase bilgisayar halka arz fiyatı ne? İşte detaylar…
24.07.2022 Ekonomi
Altın tasarrufu, kredi, vergi ve GES ile ilgili son dakika açıklaması! Bakanlık duyurdu
Altın tasarrufu, kredi, vergi ve GES ile ilgili son dakika açıklaması! Bakanlık duyurdu Kur Korumalı TL Mevduat ve Katılma Hesabı, altın tasarrufu, kredi, vergi ve GES ile ilgili son dakika açıklaması! Hazine ve Maliye Bakanlığı Türkiye Ekonomi Modeli'nin detaylarını tek tek açıkladı. Şirketlere verilen kredilerden GES'e, vergi düzenlemelerinden altın tasarruflarına kadar birçok kalemin detayları ortaya çıktı.
6.07.2022 Ekonomi
Yeni halka arz 2022! Koroplast halka arz olacak! Koroplast halka arz ne zaman? Koroplast hisse fiyatı ne? İşte Koroplast talep toplama tarihleri!
Yeni halka arz 2022! Koroplast halka arz olacak! Koroplast halka arz ne zaman? Koroplast hisse fiyatı ne? İşte Koroplast talep toplama tarihleri! Yeni halka arzlarla ilgili haberler gelmeye devam ediyor! Koroplast halka arz oluyor. Şirketten yapılan açıklamada, Koroplast’ın talep toplamasının 20-21-22 Temmuz’da gerçekleşeceği bildirildi. Peki, Koroplast halka arz ne zaman? Koroplast hisse fiyatı ne? Koroplast halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Koroplast halka arz eşit mi, oransal mı? İşte Koroplast talep toplama tarihleri!
6.07.2022 Ekonomi
Şeker GYO halka açılıyor! Şeker GYO halka arz ne zaman? Şeker GYO halka arz hisse fiyatı ne? Şeker GYO eşit mi?
Şeker GYO halka açılıyor! Şeker GYO halka arz ne zaman? Şeker GYO halka arz hisse fiyatı ne? Şeker GYO eşit mi? Haziran ayında halka arz edilecek hisseler belli oldu! Şeker GYO halka arz edilecek! 1,6 milyar TL aktif büyüklüğü ve geniş gayrimenkul portföyü ile Şeker GYO’nun halka arz başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Şeker Yatırım’ın aracılık ettiği Şeker GYO’nun halka arzı haziran ayında eşit dağıtım yöntemiyle gerçekleştirilecek. Peki, Şeker GYO halka arz ne zaman? Şeker GYO halka arz hisse fiyatı ne? Şeker GYO eşit mi? Şeker GYO halka arz talep toplama tarihi belli oldu mu? Şeker GYO halka arz hangi banka? Halka arz 2022 listesi!
1.06.2022 Ekonomi
DAP Gayrimenkul halka arz ne zaman? DAP Gayrimenkul halka arz hangi banka üzerinden gerçekleştirilecek?
DAP Gayrimenkul halka arz ne zaman? DAP Gayrimenkul halka arz hangi banka üzerinden gerçekleştirilecek? DAP Gayrimenkul halka arz ediliyor. DAP Gayrimenkul Geliştirme’nin sabit fiyatla talep toplama yöntemiyle gerçekleştirilecek halka arzına 33 aracı kurumdan talep girilebilecek. DAP Gayrimenkul’ün halka açıklık oranı yüzde 15.01 olarak belirlendi. Peki, DAP Gayrimenkul halka arz ne zaman? DAP Gayrimenkul halka arz hangi banka üzerinden gerçekleştirilecek? DAP Gayrimenkul halka arz fiyatı ne? DAP Gayrimenkul halka arz borsa kodu belli mi? DAP Gayrimenkul ne zaman işlem görecek? İşte detaylar…
14.02.2022 Ekonomi
Konut satışları 8 yılın en düşük seviyesinde
Konut satışları 8 yılın en düşük seviyesinde Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER)'in Ziraat GYO'nun katkılarıyla hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2023 4. Çeyrek Raporu’na göre, 2023 yılı dördüncü çeyrek konut satışları bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yaklaşık yüzde 23,9 oranında gerileme kaydederek son sekiz yılın en düşük seviyesine indi.
22.03.2024 Ekonomi
Türkiye halka arzda ilk 10 ülke arasına girdi
Türkiye halka arzda ilk 10 ülke arasına girdi Türkiye, ekonomik büyüklükten önce, halka arz fırtınası büyüklüğü ile küresel sıralamada ilk 10 ülke arasına girdi. Avrupa’da ise ilk sırayı aldı.
15.12.2023 Ekonomi
Şeker Yatırım halka arz kaç lot verdi? Borsada ne zaman işlem görecek, Şeker Yatırım Menkul Değerler A. Ş halka arz sonuçları açıklandı mı?
Şeker Yatırım halka arz kaç lot verdi? Borsada ne zaman işlem görecek, Şeker Yatırım Menkul Değerler A. Ş halka arz sonuçları açıklandı mı? Şeker Yatırım Menkul Değerler (SKYMD) halka arzında talep toplama 30 Kasım-1 Aralık yapıldı. Halka arz sonucu bu akşam saat 18.30 itibarıyla belli oldu. Peki, SKYMD halka arz kaç lot verdi? Şeker Yatırım halka arz borsada ne zaman işlem görecek?
2.12.2023 Magazin
Yüzde 100'den fazla kazandırıyor! Yatırımcının gözü halka arz taleplerinde
Yüzde 100'den fazla kazandırıyor! Yatırımcının gözü halka arz taleplerinde Ne ev, ne araba, ne de döviz... Yatırımcı gözünü 'halka arz'lara çevirdi Şirketlerin halka arz takvimleri vatandaşların radarına girdi.
27.11.2023 Ekonomi
Borsa İstanbul'da flaş rakam! Halka arzda 50 milyar TL aşıldı
Borsa İstanbul'da flaş rakam! Halka arzda 50 milyar TL aşıldı Borsa İstanbul’da bu yıl 36 şirket 50.3 milyar liralık halka arz yaptı. 2010-2022 arasında gerçekleştirilen 229 halka arzın büyüklüğüne ulaşıldı. Reeder’in arzında 4.2 milyon yatırımcı ile katılım rekoru kırıldı.
19.09.2023 Ekonomi
Türkiye ilk 10'da! Yatırımcı sayısı dörde katlandı! Londra, Almanya ve Milano'yu geride bıraktı
Türkiye ilk 10'da! Yatırımcı sayısı dörde katlandı! Londra, Almanya ve Milano'yu geride bıraktı Borsadaki artış sürerken, Türkiye halka arzlarda da dikkat çekiyor. Bu yıl 2 milyar dolarlık halka arz yapılan Borsa İstanbul, Londra, Almanya ve Milano borsalarını geride bırakarak ilk 10'da yer aldı.
26.08.2023 Ekonomi
Borsa İstanbul'a 2023'te 1.4 milyon yatırımcı 27 şirket geldi! Yabancılar akın etti
Borsa İstanbul'a 2023'te 1.4 milyon yatırımcı 27 şirket geldi! Yabancılar akın etti Borsa İstanbul günden güne rekor kırmayı sürdürüyor. Yükseliş her geçen hafta daha çok yatırımcının ilgisini çekiyor. Son 15 günde 775 bin, yılbaşından bu yana 1.4 milyon yatırımcı borsaya aktı. Bu hafta gerçekleşecek 3 halka arzla birlikte Borsa İstanbul'da işlem gören yeni şirket sayısı 27’ye çıkıyor. Öte yandan yabancıda da BİST'e ilgi yoğun. İşte detaylar...
7.08.2023 Ekonomi
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 5 bin 894'e yükseldi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada, Hatay, Maraş ve Adıyaman'da 48 saat itibariyle görevli araçların dışındaki diğer her türlü aracın girişinin yasaklandığını duyurdu.
8.02.2023 Gündem
Söke Un halka arz sonuçları! Söke halka arz sonuçları açıklandı mı, kaç lot verdi, SÖKE hisse SOKE borsada ne zaman işlem görecek?
Söke Un halka arz sonuçları! Söke halka arz sonuçları açıklandı mı, kaç lot verdi, SÖKE hisse SOKE borsada ne zaman işlem görecek? Söke halka arz sonuçları açıklandı mı, SÖKE Un hisse Borsa İstanbul'da ne zaman işlem görecek? 4-6 Ocak tarihlerinde talep toplayan Söke Değirmencilik (SOKE) resmi halka arz sonuçları açıklandı. 860 bin 816 yatırımcıdan talep toplayan şirketin halka arz büyüklüğü 581.250.000 TL’ye ulaştı. Peki, Söke Un ne borsada ne zaman işlem görecek, Söke halka arz kaç lot verdi? İşte Söke halka arz sonuçları hakkında merak edilenler…
10.01.2023 Ekonomi
SDTTR halka arz ne zaman, fiyatı ne? SDT Uzay halka arz hangi bankalarda var?
SDTTR halka arz ne zaman, fiyatı ne? SDT Uzay halka arz hangi bankalarda var? SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri halka arz oluyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arzı onaylanan SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri talep toplayacak. Yatırımcı, SDT halka arz ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, SDTTR halka arz ne zaman, fiyatı ne? SDT Uzay halka arz hangi bankalarda var? İşte SDT Uzay hisse fiyatı ve talep toplama tarihleri!
28.12.2022 Ekonomi
Halka arz takvimi 2022-2023! Yeni halka arzlar hangileri? Hangi şirketler halka arz olacak? Yeni halka arz olacak hisseler, fiyatlar ve hisse kodları
Halka arz takvimi 2022-2023! Yeni halka arzlar hangileri? Hangi şirketler halka arz olacak? Yeni halka arz olacak hisseler, fiyatlar ve hisse kodları 2022 yılı halka arz süreci açısından yoğun bir yıl oldu. Yılın sonuna yaklaşılırken son haftada ve 2023 ocak ayının ilk haftasında yeni halka arz olacak şirketler belli oldu. Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvuran şirketlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Başta enerji piyasası olmak üzere, gıda, sağlık, gayrimenkul ve savunma sanayi sektörleri halka arz takvimini açıkladı. Astor Enerji, Söke Değirmencilik, SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri ve Oncosem Onkolojik Sistemler halka arz edilecek. Peki, Yeni halka arzlar hangileri? Hangi şirketler halka arz olacak? Yeni halka arz olacak hisseler, fiyatlar ve hisse kodları!
26.12.2022 Ekonomi
SDT Savunma (SDTTR) halka arz ne zaman, talep toplama tarihi ne? SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri halka arz fiyatı ne?  SDT Uzay hisse kodu ve fiyatı!
SDT Savunma (SDTTR) halka arz ne zaman, talep toplama tarihi ne? SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri halka arz fiyatı ne? SDT Uzay hisse kodu ve fiyatı! SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri halka arz ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arzı onaylanan SDT UZAY ve Savunma Teknolojileri’nin talep toplayacağı tarihler belli oldu. Gözler halka arz tarihlerine çevrilirken yatırımcı, SDT Savunma (SDTTR) halka arz bilgilerini merak ediyor. Peki, SDT Savunma (SDTTR) halka arz ne zaman, talep toplama tarihi ne? SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri halka arz fiyatı ne? SDT Uzay hisse kodu ve fiyatı!
26.12.2022 Ekonomi
Astor halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? Astor kaç lot verir? İşte Astor Enerji halka arz tarihi!
Astor halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? Astor kaç lot verir? İşte Astor Enerji halka arz tarihi! 2022 yılının sonuna yaklaşılırken halka arz olacak şirketler yatırımcının gündeminde olmaya devam ediyor. Halka arz olacak hisselerin başında Astor Enerji bulunuyor. Haftanın ilk gününde yatırımcı Astor halka arz bilgilerini ve halka arz tarihini araştırıyor. Peki, Astor halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? Astor kaç lot verir? Astor halka arz hangi bankalar? Astor halka arz eşit mi, oransal mı? Astor halka arz tarihi belli oldu mu? Astor ne zaman halka arz olacak? İşte Astor Enerji halka arz tarihi!
26.12.2022 Ekonomi
EYG GYO halka arz ne zaman işlem görecek, EYG halka arz sonuçları açıklandı mı? EYG halka arz hisse kodu ve fiyatı!
EYG GYO halka arz ne zaman işlem görecek, EYG halka arz sonuçları açıklandı mı? EYG halka arz hisse kodu ve fiyatı! EYG Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (EYGYO) için SPK onay verdi, Borsa İstanbul'da Yıldız pazarda da işlem görmeye hak kazandı. Peki, EYG GYO halka arz ne zaman işlem görecek, EYG GYO halka arz sonuçları açıklandı mı? İşte EYG GYO arz kodu, oransal dağıtım, halka arz büyüklüğü, işlem göreceği bankalar…
23.12.2022 Ekonomi
Söke halka arz ne zaman? Söke un halka arz hangi bankalar, tarih ne, eşit mi oransal mı, kaç lot veriyor? Hisse fiyatı ve kodu!
Söke halka arz ne zaman? Söke un halka arz hangi bankalar, tarih ne, eşit mi oransal mı, kaç lot veriyor? Hisse fiyatı ve kodu! Söke un halka arz ne zaman, eşit mi oransal mı? Yatırım yapacaklar halka arz takvimini yakından takip ediyor. Sermaye Piyasası Kurulu, Söke halka arz başvurusunun onaylandığını açıklamasının ardından Söke un halka arz için araştırmalarını hızlandırdı. Peki, Söke un halka arz hangi bankalar, kaç lot veriyor, hisse fiyatı ve kodu ne? İşte Söke un halka arz hakkında merak edilenler…
23.12.2022 Ekonomi
Tera yatırım halka arz ne zaman işlem görecek, kaç lot verdi? Tera halka arz sonuçları açıklandı mı?
Tera yatırım halka arz ne zaman işlem görecek, kaç lot verdi? Tera halka arz sonuçları açıklandı mı? Tera yatırım halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak, Tera halka arz sonuçları açıklandı mı? Yatırımcıdan 2 iş günü talep toplayan TERA Yatırım’ın halka arz sonuçları açıklandı. Şirketin halka arz büyüklüğü, 165 milyon TL olarak gerçekleşti. Peki, Tera halka arz kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?
19.12.2022 Ekonomi
Ahlatçı doğalgaz halka arz sonuçları açıklandı mı? AHGAZ ne zaman işlem görecek, kaç lot verdi? İşte Ahlatçı halka arz sonuçları
Ahlatçı doğalgaz halka arz sonuçları açıklandı mı? AHGAZ ne zaman işlem görecek, kaç lot verdi? İşte Ahlatçı halka arz sonuçları Ahlatçı halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Ahlatcı Doğal Gaz Enerji’nin (AHGAZ) halka arz sonuçları, 419 bin 914 yatırımcının katılımıyla gerçekleştiği açıklandı. AHGAZ ne zaman işlem görecek, Ahlatçı halka arz kaç lot verdi? İşte Ahlatçı doğalgaz halka arz sonuçları hakkında merak edilenler…
19.12.2022 Ekonomi
Oncosem halka arz tarihi belli oldu! Oncosem halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne?
Oncosem halka arz tarihi belli oldu! Oncosem halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Oncosem halka arz başvurusunu onayladı. Halka arz olacak şirketleri araştıran yatırımcı Oncosem halka arz tarihi ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Oncosem halka arz tarihi belli oldu mu? Oncosem halka arz ne zaman? Oncosem halka arz hisse fiyatı ne? Oncosem halka arz hangi bankalar üzerinden yapılacak? Oncosem halka arz eşit mi, oransal mı? İşte detaylar…
26.12.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Halka Arz 2022 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halka arz 2022 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.