Yeni Halka Arzlar

Yeni Halka Arzlar

Son dakika yeni halka arzlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni halka arzlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni halka arzlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Halka Arzlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni halka arzlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 81 yeni halka arzlar haberi bulunmuştur. Tüm yeni halka arzlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Halka arz takvimi 2022-2023! Yeni halka arzlar hangileri? Hangi şirketler halka arz olacak? Yeni halka arz olacak hisseler, fiyatlar ve hisse kodları
Halka arz takvimi 2022-2023! Yeni halka arzlar hangileri? Hangi şirketler halka arz olacak? Yeni halka arz olacak hisseler, fiyatlar ve hisse kodları 2022 yılı halka arz süreci açısından yoğun bir yıl oldu. Yılın sonuna yaklaşılırken son haftada ve 2023 ocak ayının ilk haftasında yeni halka arz olacak şirketler belli oldu. Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvuran şirketlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Başta enerji piyasası olmak üzere, gıda, sağlık, gayrimenkul ve savunma sanayi sektörleri halka arz takvimini açıkladı. Astor Enerji, Söke Değirmencilik, SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri ve Oncosem Onkolojik Sistemler halka arz edilecek. Peki, Yeni halka arzlar hangileri? Hangi şirketler halka arz olacak? Yeni halka arz olacak hisseler, fiyatlar ve hisse kodları!
26.12.2022 Ekonomi
Astor halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? Astor kaç lot verir? İşte Astor Enerji halka arz tarihi!
Astor halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? Astor kaç lot verir? İşte Astor Enerji halka arz tarihi! 2022 yılının sonuna yaklaşılırken halka arz olacak şirketler yatırımcının gündeminde olmaya devam ediyor. Halka arz olacak hisselerin başında Astor Enerji bulunuyor. Haftanın ilk gününde yatırımcı Astor halka arz bilgilerini ve halka arz tarihini araştırıyor. Peki, Astor halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? Astor kaç lot verir? Astor halka arz hangi bankalar? Astor halka arz eşit mi, oransal mı? Astor halka arz tarihi belli oldu mu? Astor ne zaman halka arz olacak? İşte Astor Enerji halka arz tarihi!
26.12.2022 Ekonomi
Ferbis halka arz ediliyor! Hektaş İştiraki Ferbis Tarım halka arz fiyatı ne kadar? Ferbis halka arz fiyatı ve bankaları!
Ferbis halka arz ediliyor! Hektaş İştiraki Ferbis Tarım halka arz fiyatı ne kadar? Ferbis halka arz fiyatı ve bankaları! Hektaş Ticaret iştiraki Ferbis Tarım halka arz ediliyor. Borsa İstanbul'da işlem görmesi için SPK'ya başvuru yapan Ferbis Tarım’ın halka arz bilgileri merak ediliyor. Peki, Ferbis Tarım halka arz fiyatı ne kadar? Ferbis halka arz talep toplama tarihleri belli oldu mu? Ferbis halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Ferbis halka arz kaç lot verir? Ferbis halka arz fiyatı ve bankaları!
26.12.2022 Ekonomi
Tera Yatırım halka arz ne zaman? Tera Yatırım (TRMNK) hisse fiyatı ne? Tera halka arz hangi bankalar üzerinden talep toplayacak?
Tera Yatırım halka arz ne zaman? Tera Yatırım (TRMNK) hisse fiyatı ne? Tera halka arz hangi bankalar üzerinden talep toplayacak? Tera Yatırım halka arzı bugün başlıyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halkı arzı onaylanan Tera Yatırım, halka arzdan sağlanacak fonun tamamının işletme sermayesi ihtiyacı için kullanılacak. Yatırımcı Tera Yatırım’ın halka arz bilgilerini araştırıyor. Peki, Tera Yatırım halka arz ne zaman? Tera Yatırım hisse fiyatı ne? Tera halka arz hangi bankalar üzerinden talep toplayacak? Tera halka arz ne zaman işlem görecek? İşte detaylar!
15.12.2022 Ekonomi
Özsu Balık halka arz ne zaman? Özsu Balık halka arz hisse fiyatı ve hisse kodu ne? Özsu Balık halka arz eşit mi?
Özsu Balık halka arz ne zaman? Özsu Balık halka arz hisse fiyatı ve hisse kodu ne? Özsu Balık halka arz eşit mi? 2022 yılının sonuna yaklaşılırken yeni halka arzlar ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) haftalık bülteninde Özsu Balık’ın halka arz başavurusunun onaylandığı duyuruldu. Yatırımcı, halka arz listeleri ile ilgili detayları araştırıken, Özsu Balık halka arz talep toplama tarihleri de merak konusu oldu. Peki, Özsu Balık halka arz ne zaman? Özsu Balık halka arz hisse fiyatı ve hisse kodu ne? Özsu Balık halka arz eşit mi? Özsu Balık halka arz borsa kodu ne? Özsu Balık halka arz ne zaman işlem görecek? Özsu Balık halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte Özsu Balık halka arz talep toplama tarihleri ve şirket bilgileri…
13.11.2022 Ekonomi
Halka arz edilecek hisseler 2022! Sanica Isı halka arz ediliyor! Sanica halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne?
Halka arz edilecek hisseler 2022! Sanica Isı halka arz ediliyor! Sanica halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? Yeni halka arzlar belli oldu. Sanica Isı halka arz ediliyor. Panel radyatör, kombi, üstyapı ve altyapı boru grubu ile halka arz edilecek Sanica Isı’nın talep toplama tarihleri belli oldu. Peki, Sanica halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? Sanica halka arz hisse kodu ne? Sanica halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Sanica halka arz takvimi!
13.11.2022 Ekonomi
Yeni halka arzlar! Alfa Solar Borsa kodu ne? Alfa Solar halka arz hangi banka üzerinden yapılacak?
Yeni halka arzlar! Alfa Solar Borsa kodu ne? Alfa Solar halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Alfa Solar Enerji halka arz süreci devam ediyor. Alfa Solar Enerji şirket payları oransal dağıtım ve sabit fiyatla talep toplama yönetimiyle halka arz ediliyor. ALFAS kodu ile talep toplayan şirketin halka arz bilgileri araştırılıyor. Peki, Alfa Solar Enerji hisse fiyatı ne? Alfa Solar Borsa kodu ne? Alfa Solar halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte detaylar…
10.11.2022 Ekonomi
Aztek Teknoloji halka arz tarihleri belli oldu! Aztek Teknoloji halka arz eşit mi, oransal mı?
Aztek Teknoloji halka arz tarihleri belli oldu! Aztek Teknoloji halka arz eşit mi, oransal mı? Halka arzlar yatırımcının gündeminde yer almaya devam ediyor. Aztek Teknoloji halka arz oluyor! SPK tarafından halka arzı onaylanan Aztek talep toplayacak. Peki, Aztek Teknoloji halka arz eşit mi, oransal mı? Aztek Teknoloji hisse fiyatı ne kadar? Aztek Teknoloji halka arz tarihi ne zaman? Aztek Teknoloji halka arz bilgileri!
8.08.2022 Ekonomi
Makim Makina halka arz ne zaman? Makim Makina hisse fiyatı ne?
Makim Makina halka arz ne zaman? Makim Makina hisse fiyatı ne? Makim Makina Teknolojileri Sanayi Ticaret A.Ş. (Makim Makina) halka arz ediliyor. Makim Makina, halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu’ndan (SPK) onay aldı. Talep toplama tarihleri de belli oldu. Peki, Makim Makina halka arz ne zaman? Makim Makina hisse fiyatı ne? Makim Makina halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Makim Makine hisse kodu ne? İşte Makim Makine talep toplama tarihi!
6.06.2022 Ekonomi
Yeni halka arzlar 2022! Balsu Gıda halka arz ne zaman? Balsu Gıda halka arz hisse fiyatı ne? İşte Balsu Gıda halka arz talep toplama tarihi!
Yeni halka arzlar 2022! Balsu Gıda halka arz ne zaman? Balsu Gıda halka arz hisse fiyatı ne? İşte Balsu Gıda halka arz talep toplama tarihi! Balsu Gıda halka arz ediliyor. Fındık sanayi ve ihracat kuruluşu Balsu Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (Balsu Gıda), şirket paylarının halka arzı kapsamında izahname onayı için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvurdu. Halka arzda lider aracı kurum olarak Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. (Ak Yatırım) yetkilendirildi. Peki, Balsu Gıda halka arz ne zaman? Balsu Gıda halka arz hisse fiyatı ne? Balsu Gıda halka arz eşit mi, oransal mı? Balsu Gıda halka arz hangi banka üzerinden? İşte Balsu Gıda halka arz talep toplama tarihi!
14.05.2022 Ekonomi
Yeni halka arz! Sun Tekstil halka arz ediliyor! Sun Tekstil halka arz ne zaman? Sun Tekstil halka arz hisse fiyatı ne?
Yeni halka arz! Sun Tekstil halka arz ediliyor! Sun Tekstil halka arz ne zaman? Sun Tekstil halka arz hisse fiyatı ne? Yeni halka arzlar gelmeye devam ediyor. 2022 yılı halka arz takvimininde yer alacak Sun Tekstil’ın başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Sun Tekstil’in hisselerinin %17,26’sı halka arz edilecek. Sun Tekstil halka arzında hisseler için talep toplama işlemlerinin yapılacağı tarih de belli oldu. Peki, Sun Tekstil halka arz ne zaman? Sun Tekstil halka arz hisse fiyatı ne? Sun Tekstil halka arz eşit mi, oransal mı? Sun Tekstil halka arz hisse ne zaman işlem görecek? İşte Sun Tekstil halka arz talep toplama tarihleri ve halka arz künyesi!
4.05.2022 Ekonomi
Suwen halka arz için SPK’ya başvurdu!
Suwen halka arz için SPK’ya başvurdu! Kadın iç giyim pazarı markalarından Suwen şirket paylarının halka arzı kapsamında izahname onayı için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvurdu. Peki, Suwen halka arz ne zaman? Suwen halka arz talep toplama tarihi belli oldu mu? İşte Suwen halka arz süreci ile ilgili detaylar…
16.02.2022 Ekonomi
Hitit, halka arz için SPK’ya başvurdu!
Hitit, halka arz için SPK’ya başvurdu! Türk beyinlerinin geliştirdiği dünyanın önde gelen havacılık teknoloji şirketlerinden Hitit, halka arz için SPK’ya başvurdu. Peki, Hitit halka arz tarihi belli oldu mu? İşte Hitit halka arz süreci ile ilgili detaylar…
26.11.2021 Ekonomi
Mikro Yazılım halka arz için SPK’ya başvurdu!
Mikro Yazılım halka arz için SPK’ya başvurdu! Mikro Yazılım, şirket paylarının halka arzı kapsamında izahname onayı için SPK’ya başvuruda bulunduğunu açıkladı. Peki, Mikro Yazılım halka arz tarihi belli oldu mu? Mikro Yazılım halka arz fiyatı ne kadar? Mikro Yazılım halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte detaylar...
26.11.2021 Ekonomi
Meditera halka arz ne zaman? Meditera halka arz hisse fiyatı belli oldu mu?
Meditera halka arz ne zaman? Meditera halka arz hisse fiyatı belli oldu mu? Meditera Tıbbi Malzeme Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin halka arz başvurusu SPK tarafından onaylandı. Yatırımcı, "Meditera halka arz ne zaman? Meditera halka arz hisse fiyatı belli oldu mu?" sorusunu araştırıyor. İşte Meditera halka arz süreci ile ilgili merak edilenler...
20.06.2021 Ekonomi
Consus Enerji halka arz için SPK'ya başvurdu!
Consus Enerji halka arz için SPK'ya başvurdu! Consus Enerji halka arz yolunda ilk adımı attı. Global Yatırım Holding'in iştiraki Consus Enerji hisselerini halka açıyor. Şirket halka arza yönelik değişiklik yapmak için Sermaye Piyasası Kurulu´na (SPK) başvurdu. Consus Enerji, yenilenebilir enerji alanında gerçekleştirdiği biyokütle ve güneş santralleri yatırımları ile öne çıkıyor.
17.06.2021 Ekonomi
Başkentgaz halka arz ne zaman? Başkentgaz hisse fiyatı ne? İşte Başkentgaz hisse kodu ve talep toplama tarihleri!
Başkentgaz halka arz ne zaman? Başkentgaz hisse fiyatı ne? İşte Başkentgaz hisse kodu ve talep toplama tarihleri! 2021 yılı halka arz olan şirketler yatırımcı tarafından büyük ilgi görüyor. Yeni halka arzlar ile ilgili gelişmeleri yakından takip eden yatırımcılar, hangi şirketlerin halka arz edileceğini araştırıyor. Türkiye'de doğal gaz kullanıcısı açısından sektörün önemli aktörlerinden biri olan Başkentgaz'ın halka arz süreci merak ediliyor. Peki, Başkentgaz halka arz ne zaman? Başkentgaz hisse fiyatı ne? Başkentgaz halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Başkentgaz hisse kodu ne? Başkentgaz ne zaman borsada işlem görecek? İşte Başkentgaz halka arz ile ilgili tüm detaylar...
2.06.2021 Ekonomi
Başkentgaz halka arz ne zaman? Başkentgaz halka arz hisse fiyatı ne kadar?
Başkentgaz halka arz ne zaman? Başkentgaz halka arz hisse fiyatı ne kadar? Enerji şirketlerinin halka arzları devam ediyor. Enerji şirketleri 2021 yılının başından bu yana yatırımcı tarafından büyük ilgi görüyor. Yılın ilk 5 ayında yenilenebilir enerji şirketleri hisselerini halka açmıştı. Şimdi de borsada bir ilk gerçekleşiyor ve ilk kez doğalgaz dağıtım şirketi halka açılıyor. Torunlar Grubu'nun gaz dağıtım şirketi Başkentga'ın SPK'ya yapılan halka arz başvurusu kabul edildi. Peki, Başkentgaz halka arz talep toplama tarihleri belli oldu mu? Başkentgaz halka arz ne zaman? Başkentgaz halka arz hisse fiyatı ne kadar? Başkentgaz halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Başkentgaz halka arz eşit mi, oransal mı? İşte Başkent halka arz ile ilgili detaylar...
1.06.2021 Ekonomi
ATP halka arz tarihi belli oldu mu? ATP halka arz hisse fiyatı ne kadar? ATP halka arz talep toplama tarihi!
ATP halka arz tarihi belli oldu mu? ATP halka arz hisse fiyatı ne kadar? ATP halka arz talep toplama tarihi! 2021 halka arz takvimi dolu dolu geçiyor. Halka arz edilecek hisseler yatırımcı tarafından büyük ilgi görüyor. 2021 yılının ilk 5 ayında halka arz edilen hisseler büyük talep gördü. Yatırımcı bundan sonra halka arz edilecek hisseleri araştırıyor. Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapan firmalardan biri de ATP oldu. Halka arz başvurusu kabul edilen ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş (ATP)'nin talep toplama tarihleri ve hisse fiyatları yatırımcının takip ettiği konuların başında geliyor. Peki, ATP halka arz tarihi belli oldu mu? ATP halka arz hisse fiyatı ne kadar? ATP halka arz talep toplama tarihi ne zaman? ATP halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? ATP ne zaman borsada işlem görecek? İşte ATP bilgisayar halka arz tarihi ve merak edilenler...
23.05.2021 Ekonomi
Likidite daralmasına karşı dirençliyiz
Likidite daralmasına karşı dirençliyiz Halkbank Genel Müdürü Arslan, her yıl daha çok sayıda ülke ve bankadan kaynak temin eden bankacılık sektörünün küresel likidite daralmasına karşı dirençli olduğunu söyledi
22.05.2018 Ekonomi
200 milyar dolarla devler ligine girdik
200 milyar dolarla devler ligine girdik Varlık Fonu’nun Başkan Vekili Karadağ, 200 milyar dolarlık aktifle artık devler liginde top koşturduklarını belirterek, “Piyasayı dengede tutmak için müdahaleler de olabilir” dedi
2.10.2017 Ekonomi
Borsa'da yeni dönem! Dizi ve araba satın alabilirsiniz
Borsa'da yeni dönem! Dizi ve araba satın alabilirsiniz Borsa İstanbul yeni bir çalışma modeli üzerinde çalışıyor. Bundan böyle yatırımcılar borsadan araba ve dizi satın alabilecek
19.04.2017 Ekonomi
İslami Kalkınma Bankası BİST'e ortak oluyor
İslami Kalkınma Bankası BİST'e ortak oluyor Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, "İslami Kalkınma Bankası'nın borsaya ortak olmasını istiyoruz" dedi.
19.04.2017 Ekonomi
Ülker'in şeker cezası isyanı
Ülker'in şeker cezası isyanı Ülker Grubu Sözcüsü Metin Yurdagül, "Şeker Kurulu tarafından verilen 32 milyon YTL'lik cezaya yargıdan onay çıkarsa, bu sanayicilik yapma demek olur' dedi
27.07.2006 Ekonomi
Sayı hızla düştü! 833 bin kişi borsadan çekildi
Sayı hızla düştü! 833 bin kişi borsadan çekildi Borsadaki yatırımcı sayısındaki düşüş hızlandı. Merkezi Kayıt Kuruluşu’nun (MKK) verilerine göre, 29 Aralık 2023 itibarıyla pay senedi bakiyeli yatırımcı sayısı bir önceki haftaya kıyasla 833 bin 119 kişi azalarak 7.6 milyona geriledi.
2.01.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Halka Arzlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni halka arzlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.