Spk

Spk

Son dakika SPK haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan SPK ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını SPK haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Spk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan spk gelişmeleri de dahil olmak üzere 977 spk haberi bulunmuştur. Tüm spk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rönesans GYO halka arz 2024: Rönesans GYO katılım endeksine uygun mı? Rönesans GYO kaç lot verir?
Rönesans GYO halka arz 2024: Rönesans GYO katılım endeksine uygun mı? Rönesans GYO kaç lot verir? Halka arz takvimi Nisan ayında güncellendi. Mart ayından sonra Borsa İstanbul'da işlem görmeye hazırlanana hisse senetleri listesini Sermaye Piyasası Kurulu açıkladı. İşlemlere son olarak Rönesans GYO halka arz eklendi. Peki, Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz talep toplama ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var?
6.04.2024 Ekonomi
Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor
Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor Sermaye Piyasası Kurulu, Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın halka arz başvurusunu onayladı.
5.04.2024 Ekonomi
Limak Çimento halka arz sonuçları belli oldu! Bireysel yatırımcıya kaç lot düştü? Borsa İstanbul'da ne zaman işlem görecek?
Limak Çimento halka arz sonuçları belli oldu! Bireysel yatırımcıya kaç lot düştü? Borsa İstanbul'da ne zaman işlem görecek? Limak Çimento halka arz sonuçları açıklandı. Geçen hafta talep toplayan Limak Çimento hisse senedi fiyatı 16,20 TL olarak bildirildi. LMKDC’nin yayımladığı onaylı izahnameye göre şirket, toplamda 155.930.000 adet hissesini yatırımcıların talebine sundu. Peki Limak Çimento kaç lot verdi? Limak Çimento Borsa İstanbul'da ne zaman işlem görecek?
19.02.2024 Ekonomi
LMDC halka arz kaç lot verir? LMDC katılım endeksine uygun mu, LMDC halka arz nedir?
LMDC halka arz kaç lot verir? LMDC katılım endeksine uygun mu, LMDC halka arz nedir? Limak Çimento (LMKDC) halka arz talep toplama başladı. Çimento sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Limak Çimento’nun halka arzı, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Halka arz onayı alan Limak Çimento, talep toplamaya başladı. Peki, LMDC katılım endeksine uygun mu? LMDC halka arz kaç lot verir?
17.02.2024 Ekonomi
Bir şirket daha halka arz oluyor! SPK onayladı
Bir şirket daha halka arz oluyor! SPK onayladı Sermaye Piyasası Kurulu, Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arz başvurusunu onayladı.
9.02.2024 Ekonomi
Sermaye Piyasası Kurulu'ndan 2 şirketin halka arzına onay!
Sermaye Piyasası Kurulu'ndan 2 şirketin halka arzına onay! SPK, Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri AŞ ve Bor Şeker AŞ'nin halka arzına onay verdi.
1.02.2024 Ekonomi
SPK'dan rekor ceza:  19 kişiye toplam 195,4 milyon TL
SPK'dan rekor ceza: 19 kişiye toplam 195,4 milyon TL Sermaye Piyasası Kurulu, Kızılbük GYO işlemleriyle ilgili 19 kişiye toplam 195,4 milyon TL idari para cezası verdi.
19.01.2024 Ekonomi
Gübretaş hissesi neden düşüyor? Gübretaş’tan açıklama geldi: Gübretaş hissesi ne olur?
Gübretaş hissesi neden düşüyor? Gübretaş’tan açıklama geldi: Gübretaş hissesi ne olur? Gübretaş hissesi 1 ayda yüzde 60'a yakın değer kaybetti. 4 Aralık'ta 405 lira ile zirveyi görmesinin ardından 172 liraya kadar geriledi. Borsadaki sert düşüş hakkında Gübretaş’tan açıklama geldi. "Şirketimiz pay değerini, fiyatını veya yatırımcıların yatırım kararlarını olumsuz etkileyebilecek nitelikte bilgi, olay ve gelişme bulunmamaktadır" dedi. Peki, Gübretaş hissesi neden düşüyor?
26.12.2023 Ekonomi
5 şirketin sermaye artırımına onay
5 şirketin sermaye artırımına onay Sermaye Piyasası Kurulu, Karel, Frigo-Pak, Merko Gıda, EYG GYO ve Halk GYO'nun sermaye artırımına onay verdi.
22.12.2023 Ekonomi
SPK'dan 143 internet sitesi için kapatma talebi!
SPK'dan 143 internet sitesi için kapatma talebi! Sermaye Piyasası Kurulu, 143 internet sitesine erişimin engellenmesi için hukuki işlemlerin yapılmasına karar verdi.
22.12.2023 Ekonomi
PTT’ AVM halka arz ediliyor! SPK'ya başvuru yapıldı
PTT’ AVM halka arz ediliyor! SPK'ya başvuru yapıldı Türkiye’nin ilk yerli e-ticaret platformu PttAVM.com halk arz oluyor. PTT Genel Müdürü Hakan Gülten, Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvuru yaptıklarını ve PttAVM’nin yüzde 15’ini halka arz etmeyi planladıklarını belirterek, “PTT Varlık Fonu’na ait bir şirket, Varlık Fonu ile birlikte oturup bunlara karar vereceğiz” dedi.
21.12.2023 Ekonomi
SPK bir şirketin daha halka arzına onay verdi
SPK bir şirketin daha halka arzına onay verdi Sermaye Piyasası Kurulu, Avrupakent GYO'nun halka arzını onayladı.
8.12.2023 Corona Virüsü
Kuzey Boru halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu (haram mı)? Hangi bankalarda var, Kuzey Boru talep toplama tarihi ne zaman, Kuzey Boru A.Ş kimin?
Kuzey Boru halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu (haram mı)? Hangi bankalarda var, Kuzey Boru talep toplama tarihi ne zaman, Kuzey Boru A.Ş kimin? Kuzey Boru A.Ş. halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Kuzey Boru A.Ş. halka arzının büyüklüğü 868,8 milyon TL olarak açıklandı. 'KBORU' hisse koduyla satışa sunulacak Kuzey Boru 24,000,000 lot dağıtacak. Yatırım yapacaklar izahnameye ulaşarak Kuzey Boru halka arz hangi bankalarda var, Akbank var mı? Kuzey Boru halka arz talep toplama ne zaman, kaç lot verir, Kuzey Boru katılım endeksine uygun mu? Gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Peki, Kuzey Boru kimin, Kuzey Boru halka arz hissi fiyatı nedir, Kuzey Boru halka arz eşit mi oransal mı?
6.12.2023 Ekonomi
Gayrimenkul sektöründe bir dönem resmen kapanıyor! Yeni sistem ile evi olmayan kalmayacak
Gayrimenkul sektöründe bir dönem resmen kapanıyor! Yeni sistem ile evi olmayan kalmayacak Konut sektöründe yeni bir dönem başlıyor. Ev alacak yeterli birikimi olmayanları doğrudan ilgilendiriyor. Gayrimenkule talep var ama erişim kolay değil. Firmalar üretimde, vatandaş alımda zorlanıyor. Çıkış yolları arayan sektörün gündeminde fonlar var. SPK’nın taslağını hazırladığı Proje Gayrimenkul Yatırım Fonları ile yeni bir dönemin başlaması bekleniyor. Şirketler fon üzerinden sağladığı finansmanla yatırım yapacak, 5-10 milyon liraya ev alamayan tüketici küçük birikimleriyle milyarlık projelere ortak olacak.
3.12.2023 Ekonomi
SPK'dan onlarca kişiye işlem yasağı geldi
SPK'dan onlarca kişiye işlem yasağı geldi Sermaye Piyasası Kurulu, Ensari Deri ve Katılımevim hissesinde işlem yapan bazı kişiler hakkında Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği gereğince 6 ay süreyle geçici işlem yasağına karar verdi.
2.12.2023 Ekonomi
Batı Ege kaç lot verir, Batı Ege halka arz tavan yapar mı? Batı Ege Gayrimenkul hangi bankalara gelecek, helal mi? Batı Ege hisse kodu
Batı Ege kaç lot verir, Batı Ege halka arz tavan yapar mı? Batı Ege Gayrimenkul hangi bankalara gelecek, helal mi? Batı Ege hisse kodu Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yayımlanan haftalık bültende, üç şirketin ilk halka arz başvurusunun onaylandığı duyuruldu. Bu hafta halka az başvurusuna SPK'dan onay alan son şirket olan Batı Ege GYO'nun 1 TL nominal değerli paylar 3,00 TL sabit fiyat üzerinden satılacak. Bültendeki bilgilere göre söz konusu halka arzda, ek pay satışı yapılmayacak. Halihazırda 525.000.000 TL sermayesi bulunan Batı Ege GYO, halka arz ile 290.000.000 TL'lik sermaye artırımı gerçekleştirecek. İşlem sonrasında şirketin sermayesi 815.000.000 TL'ye ulaşacak. Peki, Batı Ege Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu? Batı Ege Gayrimenkul halka arz ne zaman, kaç lot verir? Batı Ege halka arz hangi bankalarda var?
30.11.2023 Finans
HALKA ARZ TAKVİMİ KASIM 2023 ||| Bu hafta halka arz var mı, 20-24 Kasım hangi şirketler halka arz olacak, halka arz olacak şirketler açıklandı mı?
HALKA ARZ TAKVİMİ KASIM 2023 ||| Bu hafta halka arz var mı, 20-24 Kasım hangi şirketler halka arz olacak, halka arz olacak şirketler açıklandı mı? 20-24 Kasım Halka arz takvimi, yeni haftada ile birlikte yatırımcılar tarafından araştırılamaya başlandı. SPK tarafından yeni haftada halka arz olacak şirketler bülten ile duyuruluyor. Geçtiğimiz hafta 1000 Yatırımlar Holding, Ekos Teknoloji ve Elektronik, Agrotech Yüksek Teknoloji talep toplama işlemleri başlamış ve halka arz sonuçları açıklanmıştı. 20-25 Kasım tarihleri arasında halka arz olacak firmaların adları, lot sayıları, katılım endeksine uygun olup olmadığı vatandaşların gündemindeki yerini aldı. Peki, Bu hafta halka arz var mı? Bu hafta halka arz edilecek şirketler hangileri, halka arz olacak şirketler açıklandı mı?
20.11.2023 Ekonomi
Yıl sonuna kadar halka arz olacak şirketler belli oldu! 60 şirket SPK'dan onay bekliyor!
Yıl sonuna kadar halka arz olacak şirketler belli oldu! 60 şirket SPK'dan onay bekliyor! 2023 yılının sonuna kadar halka arz onayı alması beklenen 60 şirket belli oldu. İlk 10 ayda 44 şirket halka arz edildi. Bu sayı 2021 yılında 53 olmuştu. Yılın son haftasına kadar SPK'dan halka arz onayı alması beklenen şirketlerin listesine haberimizde yer verdik.
18.11.2023 Finans
Birol Küle kimdir, kaç yaşında, nereli? Yeni Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle hangi görevlerde bulundu, önceki görevleri neler? İşte Birol Küle'nin biyografisi
Birol Küle kimdir, kaç yaşında, nereli? Yeni Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle hangi görevlerde bulundu, önceki görevleri neler? İşte Birol Küle'nin biyografisi Rekabet Kurulu Başkan ve üyeliklerine yapılan atamalara ilişkin karar, Resmi Gazete’de yayımlandı. Atamalar 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanunun 22’nci ve 23’üncü maddeleri ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7’nci maddeleri gereğince yapıldı. Peki, Birol Küle kimdir? Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle nereli, hangi görevlerde bulundu?
2.11.2023 Gündem
İki şirket daha halka arz oluyor! SPK onayı verdi
İki şirket daha halka arz oluyor! SPK onayı verdi Halka arz rüzgarı esmeye devam ediyor. TAB Gıda 18-19-20 Ekim tarihlerinde halka arz olmuştu. İki şirket daha halka arz için SPK’dan onay aldı.
30.10.2023 Ekonomi
Kredili işlem ve açığa satış yasağı! Borsa İstanbul KAP'a bildirdi
Kredili işlem ve açığa satış yasağı! Borsa İstanbul KAP'a bildirdi Akın Tekstil, Bak Ambalaj, Dofer Yapı, Formet ve Martı GYO payları 22 Kasım seans sonuna kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek.
23.10.2023 Eğitim
SPK'nın radarından kaçamadılar!  5 kişi 20.8 milyon lira ceza aldı
SPK'nın radarından kaçamadılar! 5 kişi 20.8 milyon lira ceza aldı Sermaye piyasalarındaki otoriteyi sağlayan SPK, Euro Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı hissesinde 5 kişiyi tespit edip idari para cezası kesti. 5 kişiye yine aynı hissede 2020 yılında SPK 6 ay da işlem yapma yasağı getirmişti.
19.10.2023 Ekonomi
Borsaya yatırım yapanlar dikkat! 'Al' dedi kendi sattı, yeni cezalar geliyor
Borsaya yatırım yapanlar dikkat! 'Al' dedi kendi sattı, yeni cezalar geliyor Borsaya yatırım yapanlar dikkat. Sosyal medya üzerinden hisse tavsiyesi verip yatırımcıyı manipüle eden hesaplara ceza yağıyor. Son olarak SPK, yüksek takipçili bir hesaba 3.9 milyon lira ceza kesti. SPK Başkanı İbrahim Ömer Gönül, bu hesapların kötü niyetli olduğunu tespit ettiklerini ve menfaat sağladıklarını söylemişti. SPK’nın ‘gözetim ekibi’ tarafından Twitter (X), YouTube, Instagram, Facebook, LinkedIn paylaşımları ve yayınları ile Telegram ve WhatsApp grupları 24 saat kayıt altına alınıyor. Şu an incelemesi süren çok sayıda dosya var ve önümüzdeki günlerde ‘kötü niyetli’ bu hesaplara da yeni büyük cezalar yolda. İşte detaylar...
7.10.2023 Ekonomi
SPK'dan uyarı gelmişti, ceza yağdı
SPK'dan uyarı gelmişti, ceza yağdı Sermaye Piyasası Kurulu, sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerine al, tut tavsiyesi verdikten sonra mülkiyetindeki payları satması nedeniyle Halil İbrahim Babadağı'na idari para cezası uyguladı. Sermaye Piyasası Başkanı Gönül dün yaptığı açıklamada sosyal medya hesaplarına yönelik uyarıda bulunmuştu.
6.10.2023 Ekonomi
6 Ekim halka arz var mı? 2-6 Ekim halka arz takvimi: Bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri?
6 Ekim halka arz var mı? 2-6 Ekim halka arz takvimi: Bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri? Halka arz takvimi vatandaşların gündeminden düşmüyor. Bu haftanın halka arz olacak firmaları merak ediliyor. SPK'nın hangi halka arz başvurularını onayladığı halka arzlar yatırımcılar tarafından sorgulanıyor. Peki, Bugün halka arz var mı? 6 Ekim halka arz olacak şirketler neler? Ekim ayı halka arz takvimi belli mi?
5.10.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Spk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki spk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.