Gazete Vatan Logo

Özsu Balık halka arz ne zaman? Özsu Balık halka arz hisse fiyatı ve hisse kodu ne? Özsu Balık halka arz eşit mi?

2022 yılının sonuna yaklaşılırken yeni halka arzlar ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) haftalık bülteninde Özsu Balık’ın halka arz başavurusunun onaylandığı duyuruldu. Yatırımcı, halka arz listeleri ile ilgili detayları araştırıken, Özsu Balık halka arz talep toplama tarihleri de merak konusu oldu. Peki, Özsu Balık halka arz ne zaman? Özsu Balık halka arz hisse fiyatı ve hisse kodu ne? Özsu Balık halka arz eşit mi? Özsu Balık halka arz borsa kodu ne? Özsu Balık halka arz ne zaman işlem görecek? Özsu Balık halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte Özsu Balık halka arz talep toplama tarihleri ve şirket bilgileri…

Özsu Balık halka arz ne zaman? Özsu Balık halka arz hisse fiyatı ve hisse kodu ne? Özsu Balık halka arz eşit mi?

Yılın sonuna az bir süre kala halka arzlar ile ilgili hareketlilik de başladı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) haftalık bülteninde yeni halka arz olacak hisseler arasında Özsu Balık’ın onayı da yer aldı.

Özsu Balık’ın taslak izahnamesinde yer alan bilgilere göre, Özsu Balık Üretim eşit dağıtım yöntemiyle yapılacak.

ÖZSU BALIK HALKA ARZ NE ZAMAN?

Edinilen bilgiye göre, Özsu Balık sabit fiyatla talep toplayacak, talep toplama süresi ise 3 iş günü olacak. Şirketin talep toplama tarihlerini açıklaması bekleniyor.

ÖZSU BALIK HALKA ARZ FİYATI NE?  

Şirketin payları 7,69  TL sabit fiyatla halka arz edilecek. SPK haftalık bülteninde Özsu Balık halka arz için 1 TL nominal değerli paylar 9,69 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak. Arz büyüklüğü ise 153.800.000 TL oldu.

ÖZSU BALIK HALKA ARZ BORSA KODU NE?

Özsu Balık Üretim A.Ş. hisse kodu #OZSUB olarak belirlendi.