Gazete Vatan Logo

Söke halka arz ne zaman? Söke un halka arz hangi bankalar, tarih ne, eşit mi oransal mı, kaç lot veriyor? Hisse fiyatı ve kodu!

Söke un halka arz ne zaman, eşit mi oransal mı? Yatırım yapacaklar halka arz takvimini yakından takip ediyor. Sermaye Piyasası Kurulu, Söke halka arz başvurusunun onaylandığını açıklamasının ardından Söke un halka arz için araştırmalarını hızlandırdı. Peki, Söke un halka arz hangi bankalar, kaç lot veriyor, hisse fiyatı ve kodu ne? İşte Söke un halka arz hakkında merak edilenler…

Söke halka arz ne zaman? Söke un halka arz hangi bankalar, tarih ne, eşit mi oransal mı, kaç lot veriyor? Hisse fiyatı ve kodu!

SPK Söke Un halka arz başvurusunu onayladı. Sermaye Piyasası Kurulu’nun 22 Aralık tarih ve 2022/72 sayılı bülteninde, Astor Enerji, Söke Un ve SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri’nin halka arz onayı yer aldı. Peki, Söke halka arz ne zaman? Söke un halka arz hangi bankalar, tarih ne, eşit mi oransal mı, kaç lot veriyor? Hisse fiyatı ve kodu!

SÖKE UN HALKA ARZ NE ZAMAN?

Söke Değirmencilik halka arz tarihi henüz belirlenmedi.

SÖKE UN HALKA ARZ HANGİ BANKALARDA VAR?

Söke Değirmencilik, QNB Finans Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla alınabilecek.

SÖKE DEĞİRMENCİLİK BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Söke Değirmencilik, halka arz talep toplama işlemlerinin tamamlanmasının ardından borsada işlem görmeye başlayacak, ancak henüz tarih belli değil.

SÖKE DEĞİRMENCİLİK HİSSE FİYATI NE?

Söke Değirmencilik 7,50 TL'den halka arz olacak.

SÖKE DEĞİRMENCİLİK HALKA HİSSE KODU NE?

Söke Değirmencilik hisse kodu #SOKEolarak açıklandı.

SÖKE DEĞİRMENCİLİK KAÇ LOT VERİYOR?

Söke Değirmencilik şirketi 77,500,000lot veriyor.

Haberin Devamı

SÖKE DEĞİRMENCİLİK ORANSAL MI, EŞİT DAĞITIM MI?

Şirket halka arzda Oransal dağıtım yapacak.

SÖKE UN KİMİN?

Söke Un şirketindeki çoğunluk payların sahibi 37,57% ile Yönetim Kurulu Başkanı “Eren Günhan Ulusoy” olarak gözükmektedir. Şirket sermayesi içerisinde diğer payların sahipleri ise 18,89% ile “Nevin Ulusoy” 9,37% ile “Onur Erhan Ulusoy” 5,24% ile “Ulusoy Un Sanayi ve Ticaret A.Ş.” ve 28,93% ile “Diğer Ortaklar” olarak gözükmektedir.