Alfa Romeo

Alfa Romeo

Son dakika alfa romeo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alfa romeo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alfa romeo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alfa Romeo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alfa romeo gelişmeleri de dahil olmak üzere 208 alfa romeo haberi bulunmuştur. Tüm alfa romeo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Skoda CEO'su Ahmet Yüce kimdir, nereli? Skoda Türkiye Distribütörü Ahmet Yüce'nin serveti ne kadar?
Skoda CEO'su Ahmet Yüce kimdir, nereli? Skoda Türkiye Distribütörü Ahmet Yüce'nin serveti ne kadar? Skoda’nın Türkiye Distribütörü, Yüce Auto’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce bu yıl çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdiği iddialarının ardından Ahmet Yüce hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Ahmet Yüce kimdir, nereli, serveti ne kadar?
5.03.2024 Gündem
50 yıl sonra sınırlı sayıda üretilecek! Şimdiden 33 kişi aldı
50 yıl sonra sınırlı sayıda üretilecek! Şimdiden 33 kişi aldı Alfa Romeo, 1960’lı yılların ikonu olan, tüm zamanların en güzel otomobillerinden biri olarak kabul edilen ve dünya motor sporlarının efsanelerinden Tipo 33’ün altyapısı kullanılarak üretilmiş 33 Stradale’yi yeniden yorumlayarak özel bir seri üretti.
4.09.2023 Otomobil
Ahmet Yüce kimdir, kaç yaşında ve nereli? Çalışanlara 25 maaş ikramiye verildi mi?
Ahmet Yüce kimdir, kaç yaşında ve nereli? Çalışanlara 25 maaş ikramiye verildi mi? Türkiye’de bir otomobil markasının Türkiye distribütörü tüm çalışanlarına 25 maaş ikramiye dağıttı. Sosyal medyada paylaşımların artması ve duyanların inanmakta zorluk çekmesi nedeniyle ünlü markanın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, sosyal medya hesabından ikramiye haberini doğruladı. Peki, Ahmet Yüce kimdir, kaç yaşında ve nereli? Çalışanlarına 25 maaş ikramiye verdi mi? İşte detaylar…
28.12.2022 Ekonomi
Araba satışında yeni dönem başlıyor! Fiyatları bayi belirleyemeyecek
Araba satışında yeni dönem başlıyor! Fiyatları bayi belirleyemeyecek Araba fiyatları ile iligli son dakika açıklaması geldi. Sıfır araç satışında yeni dönem başlıyor. Fiyatlar üretici firma tarafından belirlenecek. Sıfır araç satışında bayilerin rolü değişiyor, yüksek maliyetli yeni plaza yatırımlarının sonuna yaklaşılıyor. Avrupa’da birçok markanın geçtiği ‘online’ satış döneminin ilk örnekleri 2023 itibarıyla Türkiye’de de görülecek. Başta Togg olmak üzere Tesla ve Mercedes-Benz tüketicilerin karşısına farklı satış modelleriyle çıkacak. Bayilerin ise gelecekte teslimat, satış sonrası hizmetler, dijital servislerin satışı, mobilite hizmetleri gibi servislerden yüksek gelirler elde etmesi bekleniyor.
5.12.2022 Ekonomi
Formula 1'de korkunç kaza! Yürekler ağza geldi
Formula 1'de korkunç kaza! Yürekler ağza geldi Formula 1 Britanya Grand Prix'sinde Alfa Romeo'nun pilotu Guanyu Zhou, korkutucu bir kaza geçirdi. Zhou'nun sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.
3.11.2022 Formula 1
Alfa Romeo "Tonale"nin Türkiye ön satışı başlıyor!
Alfa Romeo "Tonale"nin Türkiye ön satışı başlıyor! Alfa Romeo’nun kompakt SUV’u ‘Tonale’ Türkiye’de ön satış fiyatı belli oldu.
24.06.2022 Otomobil
Alfa’dan yeni SUV yolda
Alfa’dan yeni SUV yolda Alfa Romeo’nun beklenen ilk kompakt SUV’u ‘Tonale’nin ilk gösterimi yapıldı.
12.02.2022 Otomobil
Formula 1'de dünya şampiyonu Max Verstappen oldu
Formula 1'de dünya şampiyonu Max Verstappen oldu Son dakika haberi... Formula 1'de sezonun son yarışı Abu Dabi Grand Prix'sini kazanan Red Bull'un Hollandalı pilotu Max Verstappen, 2021 sezonunu şampiyon olarak tamamladı.
7.11.2022 Formula 1
Formula 1 Abu Dhabi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Formula Abu Dhabi GP sıralamaları
Formula 1 Abu Dhabi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Formula Abu Dhabi GP sıralamaları 2021 Formula 1 Dünya Şampiyonası Birleşik Arap Emirlikleri’nin Abu Dabi kentindeki Yas Marina Pisti’nde koşulacak. Motor sporları tutkunlarının gözü, Abu Dhabi Grand Prix'ine çevrildi. Cumartesi günü yapılan sıralama turlarında pole pozisyonunu Hollandalı pilot Verstappen elde etti. Peki, Formula 1 Abu Dhabi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Formula Abu Dhabi GP sıralamaları…
12.12.2021 Gündem
Elektrikli otomobil yarışı 2022’de Türkiye’ye geliyor
Elektrikli otomobil yarışı 2022’de Türkiye’ye geliyor Tamamen elektrikli otomobillerin kıyasıya mücadele ettiği yepyeni bir uluslararası motor sporları organizasyonu olan PURE-ETCR (Elektrikli Binek Otomobil Dünya Kupası), 2022 yılında Türkiye’ye geliyor.
2.11.2021 Otomobil
Formula 1'de kazanan  Bottas oldu! Hamilton' a büyük şok...
Formula 1'de kazanan Bottas oldu! Hamilton' a büyük şok... Formula 1 Türkiye Grand Prix'si nefes kesti. İstanbul Park'taki mücadeleye ilk cepte başlayan Mercedes takımının pilotu Valtteri Bottas birinci oldu. İkinci sırayı Red Bull'dan Max Verstappen alırken, yine Red Bull Racing'ten Sergio Perez üçüncü oldu. Bu sonuçla Max Verstappen genel klasmanda zirveye yükseldi. Geçen yılın şampiyonu Hamilton ise kürsüye çıkamadı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Hamilton pist rekoru kırdı! İşte Formula 1 Türkiye GP'sinde sıralama sonuçları
Hamilton pist rekoru kırdı! İşte Formula 1 Türkiye GP'sinde sıralama sonuçları Formula 1'de sezonun 16. yarışı olan Türkiye Grand Prix'sinde sıralama turları sonucunda en hızlı isim Lewis Hamilton oldu. Motor değişikliği sebebiyle 10 sıra cezası bulunan Hamilton yarışa 11. sıradan başlayacak. Sıralama turlarını ikinci bitiren Bottas ilk sıradan start alacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Alfa Romeo Giulia ve Stelvio’nun özel serileri tanıtıldı
Alfa Romeo Giulia ve Stelvio’nun özel serileri tanıtıldı Alfa Romeo Giulia ve Stelvio ‘6C Villa d'Este’ özel serileri tanıtıldı. Markanın mirasından izler taşıyan özel seri; markanın özgün modellerinden biri olarak anılan 6C 2500 SS Coupé’ye de gönderme yapıyor. “Etna Kırmızısı” gövde renkleri ile dikkat çeken Alfa Romeo Giulia ve Stelvio ‘6C Villa d'Este’ özel serileri, sınırlı sayıda üretilecek.
8.10.2021 Otomobil
Fren mesafesini yüzde 8 kısaltıyor!
Fren mesafesini yüzde 8 kısaltıyor! Araçta fren mesafesini ıslak zeminde yüzde 8 azaltan binek lastik son çeyrekte Türkiye’de satışa çıkıyor.
10.09.2021 Otomobil
Tofaş emisyonunu yüzde 33 azaltacak!
Tofaş emisyonunu yüzde 33 azaltacak! Bursa’da üretim yapan TOFAŞ 2024 yılına kadar 2011 baz yılına göre yüzde 33 emisyon azaltımı ve uzun vadede karbon nötr tesis olmayı hedefliyor.
14.07.2021 Otomobil
Alfa Romeo’dan 2 model yolda!
Alfa Romeo’dan 2 model yolda! 540 HP güç üreten Alfa Romeo GTA, litre başına 187 HP ile sınıfının en iyi litre başına güç değerlerinden birini ortaya koyan 2,9 V6 Bi-Turbo motora sahip olacak.
27.05.2021 Otomobil
Araba fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Mayıs ayında...
Araba fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Mayıs ayında... Araba alacaklara kötü haber geldi. Çip krizi ve döviz kurundaki oynaklık fiyatların artmasına sebep oldu. Araba markaları tek tek Mayıs ayı fiyatlarını yayınladı. Sıfır arabada en ucuz fiyat 146.900 lira olarak belirlendi. İşte Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Dacia, Fiat, Honda, Hyundai, KIA, Mercedes, Nissan, Renault, Opel, Seat, Skoda, Toyota, Peugeot, Volkswagen gibi markaların en ucuz otomobilleri...
8.05.2021 Ekonomi
Araba almak isteyenlere büyük kampanya! 70 bin lira indirim
Araba almak isteyenlere büyük kampanya! 70 bin lira indirim Araba almak isteyen herkesi kapsıyor. Büyük kampanya. Araba üreticileri tek tek duyurdu. Sıfır arabada 70 bin lira indirim. Opel, Honda, Renault, Mitsubishi, Nissan, BMW, Mercedes, Suzuki, Toyota, Hyundai, Ford, Fiat, Seat, Peugeot, Alfa Romeo, Citroen... Marka marka model model işte tüm araba fiyatları...
9.04.2021 Ekonomi
2021 Formula 1 ne zaman? 2021 Formula 1 takım kadrolarında kimler var?  2021 Formula 1 sezon takvimi!
2021 Formula 1 ne zaman? 2021 Formula 1 takım kadrolarında kimler var? 2021 Formula 1 sezon takvimi! Tüm dünyada hız tutkunlarının büyük ilgiyle takip ettiği Formula 1’in 2021 sezonu Türkiye’deki yarış severler tarafından da heyecanla bekleniyor. Kendi branşında dünyanın en iyisi olan organizasyonun yeni sezonu F1 Bahreyn Grand Prix’si ile başlıyor. F1 2021 sezonu yarışları canlı yayınla ekranlarda olacak. Bu sezon Türkiye F1 yayınları tarihinde ilk kez F1severler Cuma günleri yapılan antrenman turlarını da izleyebilecekler. Peki, Formula 1’in 2021 sezonu ne zaman başlıyor? 2021 Formula 1 takım kadrolarında kimler var? Formula 1 Bahreyn Grand Prix'i ne zaman başlıyor? İşte Formula 1 2021 sezonu ile ilgili detaylar...
24.03.2021 Gündem
118 bin araçla 10.8 milyar TL’lik ihracat yaptı!
118 bin araçla 10.8 milyar TL’lik ihracat yaptı! Tofaş, 2020’de 250 bin 630 adetlik üretim ve 118 bin adetlik ihracat gerçekleştirdi. Firma sektörün toplam üretiminin yüzde 19,3’ünü; ihracatının yüzde 12,8’ini gerçekleştirdi.
7.02.2021 Otomobil
2 otomobil devi resmen birleşti! Dünyaya duyuruldu...
2 otomobil devi resmen birleşti! Dünyaya duyuruldu... Fiat Chrysler Automobiles (FCA) ile PSA Grubu'nun birleşmesiyle ilgili çalışmalar tamamlandı. Geçtiğimiz günlerde onay alan birleşme resmen kesinleşti. Birleşmeyle oluşan yeni şirket Stellantis'in hisse senetleri 18 Ocak Pazartesi günü Paris'te Euronext ve Milano'da Mercato Telematico Azionario borsalarında ve 19 Ocak Salı günü de New York Borsasında, STLA koduyla işlem görmeye başlayacak.
16.01.2021 Otomobil
Kredi ve kredi kartları ile ilgili flaş karar! Düşürüldü
Kredi ve kredi kartları ile ilgili flaş karar! Düşürüldü Kredi ve kredi kartı kullanan milyonları ilgilendiren çok önemli karar. Taşıt, altın, elektronik eşya, mobilyada taksit sayıları düşürüldü. Kredi vade sınırlarının nihai fatura değeri üç yüz bin Türk Lirası'nın üzerinde olan taşıt alımı amacı ile kullandırılan kredilerde 48 aydan 36 aya indirilmesine karar verildi. BDDK taksit düzenlemesi...
18.12.2020 Ekonomi
Formula 1 saat kaçta? Formula 1 canlı yayın S Sport frekans bilgileri!
Formula 1 saat kaçta? Formula 1 canlı yayın S Sport frekans bilgileri! Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda, İstanbul'un ev sahipliği yapacağı sezonun 14'üncü yarışı DHL Türkiye Grand Prix'siyle devam ediyor. Sezonun 14'üncü etabı, 5.3 kilometrelik Intercity İstanbul Park Pisti'nde 58 tur üzerinden yapılacak. Organizasyon, koronavirüs salgını nedeniyle seyircisiz düzenlenecek. Formula 1 S Sport'tan şifresiz yayınlanacak. Peki, Formula 1 nereden izlenir? Formula 1 saat kaçta başlayacak? F1 hangi kanalda? İşte S Sport frenkans bilgileri...
15.11.2020 Gündem
Tofaş pandemide yatırımı kesmedi
Tofaş pandemide yatırımı kesmedi Tofaş 2020 yılının ilk altı aylık dönemine ait finansal sonuçlarını açıkladı.
3.08.2020 Otomobil
Jeep 2020’de rekor hedefliyor
Jeep 2020’de rekor hedefliyor Son olarak 2015'te Türkiye'de 4 bin 300 adetle en yüksek satışa ulaşan Jeep pandemili 2020'de 4 bin 500 satışla rekor hedefliyor.
22.06.2020 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Alfa Romeo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alfa romeo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.