Gazete Vatan Logo

Adana'da ruhsatsız silah ile dolaşana büyük ceza! Vali'den açıklama geldi

Adana Valisi Köşger, İl Asayiş Toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada Adana’daki ruhsatsız silahlanmadaki düşüşe dikkat çekti.

Adana'da ruhsatsız silah ile dolaşana büyük ceza! Vali'den açıklama geldi

Köşger, İçişleri Bakanlığı koordinesinde Adana İl Emniyet Müdürlüğü ve Cumhuriyet Başsavcılığınca ’ruhsatsız silah taşıyan herkesin tutuklu yargılanması' yönünde alınan karar doğrultunda 23 Ekim’den bu yana 119 günlük veriler hakkında bilgi verdi.

Köşger, şöyle devam etti: "İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’nın koordinesinde ülkemizin tüm vilayetlerinde büyük bir özveriyle yürütülen "Türkiye’nin Huzuru" faaliyetlerinin ilimizde de hassasiyetle uyguluyoruz. Suçla mücadelede caydırıcı tedbirler alarak terör başta olmak üzere uyuşturucu, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadelemizi tüm güvenlik güçlerimizle koordineli olarak tereddütsüz ve tavizsiz şekilde yürütüyoruz. Bu çalışmaların meyvelerini aldığımızı görmek de motivasyonumuzu arttırıyor.

Her şeyden önce bu güzel kente karşı bir sorumluluğumuz var. Adana’nın tüm bu güzelliklerini gölgede bırakacak hadiseleri en aza indirmek istiyoruz. Kendine has dokusuyla ülkemizin en nadide kentlerinden Adana ve bu özel kentin insanları her şeyin en güzelini hak ediyor. Yaptığımız çalışmalar neticesinde Adana’nın üçüncü sayfa haberlerindeki konumunu değiştireceğimize yürekten inanıyorum. Çok net ve kararlılıkla söylüyorum ki Adana, huzurun ve güvenliğin kenti olacak."

Haberin Devamı