Gazete Vatan Logo

Adana Demirspor taraftarı iftarda buluştu

Adana Demirspor taraftar oluşumu Şimşekler Grubu tarafından, uzun yıllardır bir gelenek halinde sürdürülen iftar buluşmaları bu yıl da halkın yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Adana Demirspor taraftarı iftarda buluştu

Adana Demirspor taraftar oluşumu Şimşekler Grubu, iftar buluşmaları çok sayıda taraftar, yerel yönetici ve halkın katılımıyla gerçekleştirildi. İftar etkinliğine taraftarlar yoğun ilgili gösterdi. Şimşekler Grubu lideri Aydın Çakay da iftar programına katılanlar arasında yer aldı. 

Şimşekler Grubu sosyal medya hesabından, iftar programı ile ilgili yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Şimşekler Grubu olarak vermiş olduğumuz iftar yemeğine katılan tüm halkımıza ve soframızı ziyaret eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Zeydan Karalar’a teşekkür ederiz."

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "İftar sofralarında hemşehrilerimizle buluşmaya devam ediyoruz. Adana Demirspor'umuzun taraftar grubu Şimşekler'in iftar programında ve Barbaros ile Küçükdikili Mahallelerinde kurulan iftar sofralarında vatandaşlarımızla bir araya geldik." ifadelerini kullandı. 

HER YIL BÜYÜYEREK DEVAM EDECEK

İftar programı ile ilgili açıklamalarda bulunan Şimşekler Grubu tribün liderlerinden Ahmet Çakay, "Şimşekler Grubu birliğin, bütünlüğün ve yardımlaşmanın sembolüdür. Bu geleneğimiz her yıl büyüyerek devam edecektir. Katılan tüm halkımıza ve davetlilerimize teşekkürlerimizi sunarız." diye konuştu.

Haberin Devamı