Terim boşuna kaçmamış

Haberin Devamı

Sen, yaklaşık 70 dakika 10 kişi kalmış bir takımdan 4 gol yiyorsan, rakibe hiçbir alanda baskı kuramayıp kalende de yediklerinden hariç en az 5 net gol fırsatı veriyorsan asla büyük takım olamazsın.

G.Saray dün gece tam anlamıyla rezil olmuştur, üstelik yıllardır övündüğü Avrupa arenasında. Haftalardır bas bas bağırıyorum; G.Saray yaşlı bir takım ve bu takımın geleceği asla yok diye.

Terim neden kaçtı sanıyorsunuz? Yönetimde tükenen paralar, alınamayan oyuncular ve her yıl yaşlanan kadronun çöküşe geçeceğini çok iyi biliyordu ve Milli Takım bahanesiyle güle oynaya gitti. Daha doğrusu gönderilmek için her şeyi yaptı. 5+2 yıllık süper imza atan Terim’den mutlusu yoktur şimdi. Haksız da sayılmaz.

HAYÂL SATIYOR

Hala halktan, haksız sermaye artırımıyla para koparabilir miyim hesapları yapan başkan Ünal Aysal çıkıp, “Bizim hedefimiz her sene Şampiyonlar Ligi’nde en az çeyrek final, hatta yarı finaller” deyip hayâl satıyor. İnsanlar da buna inanıyor.

Bu G.Saray mı çeyrek final oynayacak?

Resmen intihar

Helal olsun Mancine’ye. Başkanının aksine gerçekleri gördü ve İtalyan medyasına “Juventus turu büyük olasılıkla geçer” dedi. Ama sonra o Mancini de su kaynattı. Türk medyasına karşı biraz kıvırmak zorunda kaldı. Yine de belli oranda gerçekçi davrandığı için kutluyorum ama dün gece için kendisinden açıklama ve özür bekliyorum.

Artık Mancini benim için tam bir soru işaretidir. Neden mi? Son Sivasspor maçında sahanın en iyilerinden Riera kulübede, Aydın Yılmaz, İstanbul’da bırakıldı. Toy, güçsüz ve cılız Bruma ilk 11’de. Tribünlerin umudunu çoktan kestiği, devre arasında gitmesine kesin gözüyle bakılan Amrabat yine sahada. Mancini bu saçma sapan kadrosunun izahını nasıl yapacak acaba merak ediyorum. Resmen intihar bu.

Üstelik Real Madrid’de, takımın yarısından çok daha fazlası olan Ronaldo ve Benzema oynamıyordu. Ramos gibi tecrübeli bir krampon maçın başlarında atılmış, G.Saray 1 dakika içinde beraberliği sağlayıp rakibi psikolojik olarak ezecekken ezildi, küçüldü. Sanırsın ki Real 11, G.Saray 10 kişiydi.

Çekilmez olur

Bu mükemmel hakeme rağmen fark yedi G.Saray ve ben İstanbul’da Juventus’u yenebileceklerini düşünmüyorum. G.Saray grupta sonuncu olursa, işte o zaman Aysal ve Mancini için hayat çekilmez hale gelir.

DİĞER YENİ YAZILAR