Hamza Hoca’ya rağmen!

SELÇUK İnan, Sneijder ve Telles’in adeta sahada olmadığı bu maçı G.Saray kazandı ya, artık şampiyonluğa herkesten bir adım daha yaklaşmıştır sarı-kırmızılı ekip. Açıkça söylemek gerekirse G.Saray bana göre kalan maçlarda puan kaybetmeyecek ve şampiyonluğa ulaşmıştır.

ÖNCELİKLE Fernando Muslera’lı G.Saray sadece Mersin’e karşı değil her rakibe karşı 1-0 önde başlıyor. Dün bazen fazla riskli hareketler de yapsa Muslera bir dev gibiydi, bazen bir kale, bazen de bir panter gibiydi. Zaten G.Saray bu sezon hariç son 3 sezonda toplam 2 lig, 2 Süper Kupa 2 de Türkiye Kupası şampiyonluğuna ulaşmışsa elbette baş aktör Muslera’ydı. Hele 24. dakikada 3 saniye arayla kurtardığı 2 yüzde 100’lük fırsat yok mu? Olacak şey değildi. Burak yine önemli anlarda önemli yerlerdeydi ama son vuruşlar berbattı.

G.SARAY adına Muslera’dan sonra en iyi, dikkatli oynayan isim Hakan Balta’ydı. Tecrübeli isim her hafta formunu arttırıyor. Maçın tek golünü atan Yasin zaten ligin 2. yarısından beri bu takımın en formda ismi. Hamza Hoca, Yasin’e kafayı takıp sürekli oyundan almasa aradaki puan farkı çok daha fazla olurdu.

Haberin Devamı

Evet Hamza Hamzaoğlu gerçekten mükemmel bir insan ama kulübede ay tutulması gibi tutulup kalıyor. Bazen Hamza Hoca’ya markaj gerekiyor. Telles resmen döküldü, rakibe 3 defa gol atması için ikramda bulundu ama Hamza Hoca gitti Emre Çolak’ı sonra da Yasin’i çıkardı. İnanamıyorum gerçekten Hamza Hoca’nın değişiklik tercihlerine.

EMRE’Yİ GÖRDÜNÜZ MÜ?

ŞAKA gibi Hamza Hoca. Adeta el bombası gibi. Evet G.Saray bugün şampiyonluğun 1 numaralı adayı pozisyonundaysa elbette Hamza Hoca’nın katkısı büyük ama kulübede panikle mi, tansiyon yükselmesiyle mi bilmiyorum müthiş hatalar yapıyor.

EMRE oyundan çıkarken gördünüz mü? 23 yaşındaki Emre bile isyan etti ve hocasının elini sıkmadı. Bu tavır bile yeter artar. G.Saray sadece 3 puan değil bana göre şampiyonluğu kazandı dün gece Mersin’de. Şimdi Muslera cezalı duruma düştü. İşte Muslera’nın oynamayacağı G.Birliği maçı ciddi anlamda zorlaştı.

DİĞER YENİ YAZILAR