G.Saray bölünmüş

G.SARAY iyi oynadı mı? Asla... Dün gece tek artıları biraz daha fazla koştular hepsi o kadar. Utaka son topları biraz iyi kullansa 7. dakikada skor 0-2 olurdu. İşte futbol böyle bir şey. Her zaman iyi oynayan, pozisyona giren kazanamıyor ki.

TRİBÜNLER maç sonrası Selçuk İnan’ın sözüm ona gönlünü almak istediler. Bence gereksizdi. Selçuk erimeye devam ediyor. 90 dakika boyunca yaptığı belki de tek olumlu hareket 83. dakikada Yekta’ya topuğuyla aktardığı top oldu. Selçuk hiçbir şey oynamıyor. Senede 10 milyon TL alan bu futbolcuya ve diğerlerine elbette küfür etmeyelim ama yağ yapmanın da anlamı yok.

DÜN gece net belli oldu ki, G.Saray her hattıyla bölünmüş. 5-6 bin seyirci bağırıyor ama gönülden bir destek yok. Belli ki, bu kriz döneminde tribünler herkese tepkili, tavırlı. Maça gitmek gelmiyor insanın içinden. Gitsen de kimi, neden, niçin izleyeceksin ki? Doğru dürüst oynayan bir futbolcu var mı? Ben göremedim. Sivaslı Cicinho, Manuel Da Costa, Utaka ayarında kaliteli isimler G.Saray’da yok. Belki var ama onların da içi geçmiş.

Haberin Devamı

G.SARAY bölünmüş diyorum çünkü Burak’ın golünden sonra bile 10 kişi el ele tutup kenara gelemiyor. Belli ki Olcan Prandelli’ye tepkili. Bence haksız. Sanırsın ki Olcan bu takıma Real Madrid’den gelmiş. Arkadaş sen Trabzon’dan geldin ve formayı haketsen de hocana, arkadaşlarına tavır almamalısın. Maç sonrası Olcan’ın açıklamalarını hiç samimi bulmadım. Çünkü gerçek düşüncelerini söylemedi.

YÖNETİM zaten aylardır bölünmüş durumda. Herkes birbirine ateş edip duruyor. Güzelim sarı-kırmızılı camiada sevgi, saygı ayaklar altına alınmış.

MUSLERA, Semih, Chedjou iyi oynadı. Sonradan giren Hamit’i beğendim ama Hakan Balta’ya yedek kalmak yaramamış. Hakan yüzünden maçı kaybediyordu G.Saray.

Sneijder sanki gece kulübünden gelmiş!

SNEIJDER sahanın en kötüsü. Sadece yana oynuyor. Hali yok. Sanırsın ki maça gece klübünden gelmiş. Tarık da Sneijder gibi var mıydı yok muydu inanın anlayamadım. Tarık’ın Aatif’a hediye edip, Aatif’ın atamadığı gol belki de maçın kırılma anıydı.
Toraman’a sarı göstermeliydi
GELELİM hakem Volkan Bayarslan’a. Futbolcuların bir çoğu küfürbaz, sevimsiz ve kötü niyetli olduğu için hakemi ağır eleştirmek istemiyorum ama 9. dakikada İbrahim Toraman’ın yaptığı kasti faule kart göstermemesi inanılır gibi değil. Bir ara maçın kontrolünü tamamen elinden kaçırdı. Verdiği penaltı elbette tartışılır ama sanki Gökhan Gönül’ün geçen haftaki penaltısından bir tık daha inandırıcı gibi geldi bana..

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR