Ocak 2022 burç yorumları! Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Kova, Balık burcu…

Koç burcunda ocak ayı boyunca Venüs geri giderken 15 Ocak'ta Merkür de geri hareketine başlayacak. Boğalar ise duygusal anlamda taleplerinin yüksek olduğu bir ay içinde olacak. Terazi burcu için ilginç bir durum söz konusu. Aslan’da ise yaşamsal değişimler var. Oğlak’ta ise çok garip bir karşım var. Venüs sizi cazip yaparken, aklınız bir karış havada olacak. Ocak ayında burcunuz ne diyor?

Ocak 2022 burç yorumları Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Kova, Balık burcu…

KOÇ BURCU

Dengelerinizi korumak zorunda olduğunuzun farkında olarak, yenilikler ve hedefleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Ocak ayı boyunca Venüs geri giderken 15 Ocakta Merkür de geri hareketine başlayacak. Eski olayları kurcalamak için hiçbir fırsatı kaçırmadığınız bir gerçek. Ocak ayı boyunca güneş kariyer ve tepe evlerinizde evinizde güçlü olacak. Sosyal çevrenizdeki ilişkilerinize azami dikkat göstermeniz gerekiyor. Neptün ve Jüpiter ruhsal evinizde ilerlerken İş çevresinden bir arkadaşınız duygusal olarak sizinle ilgilenebilir. Karşı cins üzerinde etkinizin fazla olduğu günlerdesiniz. Kendinizi kanıtlamak adına başlatacağınız çalışmaların size kazandıracağı prestij oldukça yüksek olacak… Bu ay, öncelikle duygularınız bir hayli yoğun seyrediyor. 17 Ocakta dolunaydan yoğun etki alıyorsunuz. Sosyal çevrenizdeki ilişkilerinize azami dikkat göstermeniz gerekiyor. Kendinizi ön plana çıkarmak için, arkadaş ve dost çevrenizde sıra dışı tavırlar içine girebilirsiniz. Şimdiye kadar ilgilenmediğiniz konulara ilgi gösterme çabalarınız; sizi, çevrenize karşı komik durumlara düşürebilir. Aşırıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. 14Ocaktan sonra kadar sağlık gezegeniniz Merkür retro yaptığı için dikkatli olun. Hızlı hareket etmeyin. Küçük sakarlıklar söz konusu.

Haberin Devamı

BOĞA BURCU

Uranüs kişisel evinizde yola devam ediyor. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir ay içindesiniz.. Ay boyunca Venüs retro yapıyor. Sevgiyi algılama biçiminiz çok farklı. Keşfettiğiniz her yeni şey, adeta sizi büyülüyor. Fakat derin ilişkiler sizde zorlayıcı bir etki yapıyor. Çevrenizdeki her şeyin belli bir düzen içinde olmasına özen gösteriyorsunuz. Birçok boğa bu dönemde kendisiyle ilgili güzel değişimler yaşayacak. Geçmişteki aşk anlayışınız. değişiyor. Sözleriniz anlamlı ve etkileyici, tepkilerinizi ölçülü ve politik olacak. Renkli kişiliğinizi ortaya çıkarmakta zorluk çekmeyeceksiniz. Meraklı yapınızı ortaya dökmekten korkmayacak, ilişkilerinizi sorgulayacaksınız .Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir ay içindesiniz.. Ay boyunca Venüs retro yapıyor. Sevgiyi algılama biçiminiz çok farklı. Keşfettiğiniz her yeni şey, adeta sizi büyülüyor. Fakat derin ilişkiler sizde zorlayıcı bir etki yapıyor. Çevrenizdeki her şeyin belli bir düzen içinde olmasına özen gösteriyorsunuz.. Geçmişteki aşk anlayışınız değişiyor. Sağlık ve kişisel gezegeniniz Venüs ay boyunca geri gidiyor ve sizi gerginleştiriyor. Daha fazla çalışıp sağlığınız ihmal edebilirsiniz. Aile içinde olabilecek rahatsızlıklar canınızın sıkılmasına neden olacak. Çağırıldığınız yemekli toplantılarda hızlı yemek alışkanlığınızdan vazgeçmelisiniz.

Haberin Devamı

İKİZLER BURCU

Kariyer evinizdeki Neptün ve Venüs toplumsal başarınızı ön plana çıkarırken, arkadaşlarınız ve dostlarınızın sizin üzerinizde etkisi güçlü olacak. Sekizinci evinizdeki gezegenlerin güçlü etkisiyle; yatırımda bulunduğunuz ve maddi beklentiler içinde bulunduğunuz konularda olumlu gelişimler yaşayacaksınız. Güç partnerinizin üzerinde olacak.. Psikolojik analiz ve sezgisel yeteneklerin artmasıyla başarılı kompozisyonlar ortaya çıkacak. Güneş’ten alacağınız etkiyle, düşüncelerinizde ısrarcı bir tutum içinde olabilirsiniz. İnatçı tavırlarınızla partnerinizi bıktırabilirsiniz. 14 Ocaktan sonra Merkür yolculuklar ruhsal evinizde geri giderken kariyer evinize çok yakın hareket ediyor ve kariyer evinizde geri hareketine başlıyor. Enerjinizin yüksek olmasına rağmen, Merkür’ün geri hareketinden dolayı olumsuz. 27 Ocaktan sonra meslek ve toplumsal evinizde; üzücü sonuçlara neden olabilir. 17 Ocakta dolunay finans evinizde gerçekleşiyor. Çalıştığınız kişilerin iş disiplini ve iş ahlakına önem veriyorsunuz ve bu konuda haklısınız. Çünkü, bu dönemde hızlı ve yüksek hedeflerin peşinde olacağınız işleri tercih ederken, iş birliği yapacağınız kişilerin performansı önemli olacak. Bu ay stresten uzak kalmalı ve tartışmalardan sakınmalısınız. Beslenme ile konularda aşırıya kaçmayın

Haberin Devamı

YENGEÇ BURCU

Çevrenizdeki şartlar statünüzü desteklerken, ilişkilerinizi diplomatik bir şekilde kullanacaksınız. Kariyerinizle ilgili uzun dönemli başarıların temelini atacak, girdiğiniz topluluklarda fiziksel çekiciliğinizi ve farklı kişiliğinizi ön plana çıkaracaksınız. “Neptün” kariyer evinizin hemen yanında siz olumlu enerjisini göndermeye devam ediyor. Sosyal başarılarınız statünüzü desteklerken, ilişkilerinizi diplomatik bir şekilde kullanacaksınız. Kariyerinizle ilgili uzun dönemli başarıların temelini atacak, girdiğiniz topluluklarda fiziksel çekiciliğinizi ve farklı kişiliğinizi ön plana çıkaracaksınız. 17 Ocakta dolunay kişisel evinizde gerçekleşiyor. Popüler konularda uzun süredir beklediğiniz performansı yakalayacaksınız. Bu dönem ön planda olma isteğinizi körükleyen çalışmalar içinde olacak, karizmatik ve çekici davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Toplumda göze çarpacak çalışmalar yapmak istiyorsunuz. Ayın büyük bir kısmı karşıt finans evinizde Merkür, Satürn birlikte hareket edecekler.. Para harcama içgüdüleriniz oldukça yoğun seyrediyor.10 Ocakta Merkür geri gidiyor. Akıllıca kurgularla hata yapmamalısınız. Merkür’ün geri hareketi uzun zamandır göz ardı ettiğiniz konularda rahatsızlıkların gündeme geleceğini gösteriyor. Doktor kontrolünden geçmenizde yarar var.

Haberin Devamı

ASLAN BURCU

Yaşamınızla ilgili değişimlere hazırlanmalısınız. Uzun süredir sürüncemede bekleyen işleriniz, aldığınız güçlü kozmik etkilerle değişecek. Yaratıcılığınız ortaya koyacak her türlü çalışmaya açıksınız. Dostlukların pekişeceği ve sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacağınız bir dönemdesiniz. Güçlü enerjiniz ve yaratıcılığınız konusunda size önemli destekler verecektir. İleri görüşlü davranışlar sergileyecek ve sorumluluğunu aldığını işi tamamlayacaksınız. Ay boyunca Merkür karşıt evinizde olacak. 14Ocakta Merkür geri hareketine başlıyor ve ayın son 5 günü çalışma evinizde geri gitmeye başlayacak. Arkadaşlarınızla organize yapacağınız çalışmaların bileşkesinde siz olacaksınız. İş bağlama konusunda oldukça başarılı bir performans sergileyeceksiniz. .. Eski küslüklerin ortadan kalkacağı ortamlar gündeme gelecek. Yeni dostluklar konusunda dikkatli olmalısınız. Tartışma ortamlarından kaçınmalı, size enerji verecek dostlukları tercih etmelisiniz. Ayın tamamında geri giden Merkür ve Venüs’ten sağlığınız etkilenecek. Kova’da geri giden Merkür varis ve dolaşım sistemi sorunları yaşatacaktır. Bu dönemde unutkanlığınız artabilir, dikkatsiz davranışlar nedeniyle kazalara karşı dikkatli olun. .

BAŞAK BURCU

10 Ocak’ta yeni ay iletişim evinizde doğuyor.. Bazılarının size olumlu katkıları olacaktır.. Uyumlu ve yapıcı düşünceler içinde olacaksınız. Kendinize her zamankinden daha fazla güveneceksiniz. Çevrenizde entelektüel aktivitelere katılmanıza ve sanatsal gösterilere de ilgi göstermenizi sağlayacaktır... Bu dönem özel ilişkiler konusunda çok dikkatli olmalısınız. Zorlu bir ilişki yaşamak istemiyorsanız, bu dönemde dostluk duyguları ve sosyal aktivitelere daha fazla önem vermelisiniz. Merkür 14 Ocaktan sonra Merkür çalışma evinizde retroya başlıyor ve ayın son günlerinde aşk ve sosyal evinizde retroya devam edecek.. Kafanızda şekillendirdiğiniz uzun vadeli isteklerinizi gözden geçirmelisiniz. Karşıtlarınızın davranışlarına karşı takındığınız tavırlarda, kendi gücünüzden emin hareketler sergilemelisiniz. Yine bu ay sakinliğe ihtiyacınız var. Çünkü, aile bireyleri ile tartışmak için bir çok nedeniniz olacaktır. Tenkit edilmekten nefret ettiğiniz bir gerçek, Üstelik ailenizden gelecek olan bu eleştiriler canınızın daha çok sıkılmasına neden olacaktır. Bu günlerde; yapabileceğiniz en güzel şey, sizi mutlu edecek ortamlarda bulunmaktır. Bu ay yardım derneklerinde ve sağlık kuruluşlarında çalışabilirsiniz. Arkadaşlarınızın sağlık sorunları ile ilgilenebilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Bu ay ilginç bir durum söz konusu. 25 Ocağa kadar Mars iletişim evinizde. Güneş, Plüton ve Venüs aile ve yuva evinizde ve Venüs retro yapıyor. Kişiselliğiniz güçlenirken, ailevi olaylarınız ön plana çıkmaktadır. Köklü kararlar alacaksınız. Kendinizi geliştirirken etrafınıza da örnek olacaksınız. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da, size daha sonra hak vereceklerdir. Bu ay değer yargılarınızı gözden geçirip, kendinizi yeniden yapılandıracaksınız. İnatçı tavırlarınız kişiliğinizi olumsuz etkileyebilir. Yapacağınız tek şey; sabrınızı ön plana çıkartmak olmalıdır. Huzursuzluğunuzu yenmelisiniz. 14 Ocağa kadar Merkür Satürn aşk evinizde güçlü enerjilerle sizi sarıyor. Üst düzey kişilerin bulunduğu alanda ön plana çıkacaksınız. Hatta birçok kişiyi kendinize hayran bıraktıracaksınız. Fakat Merkür 14 Ocakta geri hareketine başlıyor. Enerjinizi düşürmemelisiniz. Çevrenizdeki kişilerin gerçek yüzleri ortaya çıkacak. Savaşımlarınızın size getireceği başarı çok önemli olacak. Sağlık gezegeniniz Neptün’den olumlu etkiler alıyorsunuz. Çevre ile ilgili ilişkilerinizi hızlı bir şekilde değerlendirirken, kendi kurallarınızın geçerli olmasına dikkat edecek ve sağlayacaksınız.

AKREP BURCU

Öğrenme kabiliyetinizdeki artışlar, önemli kararlar almanıza neden olacaktır. Bilginizi çevrenizle paylaşırken, kendinizi ispat etmek isteyeceksiniz. Yakın dostlarınızla aranızda duygusal bağlarınız güçlenecek, okul aşkları ve yakın arkadaşlarınızla aranızda aşk ve hissi konularınız gündeme gelecek. Bazılarının birliktelikleri ilginç bir hal alacak. Çevrenizde entelektüel aktivitelere katılırken, sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. 25 Ocağa kadar Mars para evinizde bulunacak. Jüpiter aşk ve sosyal evinizden size destek verecek. Şans sizi her konuda destekleyecek. Çalışma yaşantınızda gösterdiğiniz performans finans konularında istediğiniz olumlu gelişmeleri sağlayacak ve birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlu bir beraberlik sergileyeceksiniz. Organizasyon kabiliyetiniz artıyor. Yaşamınızla ilgili değişimlere hazırlanmalısınız.. Bu dönem flört etmeye daha çok vakit harcamanız ve aşka daha çok şans vermeniz sizi üzebilir. Gelişmelerden gerekli dersleri çıkararak, uzun vade de size yarar sağlayacak önlemleri alacaksınız. Olaya bu yönden bakılırsa, güçlenerek çıkacağınız bir durum olarak nitelendirilebilir. Organizasyon kabiliyetiniz artıyor. Yaşamınızla ilgili değişimlere hazırlanmalısınız.. 19 Ocaktan sonra karşıt retro Uranüs sürpriz olayları getirebilir. Nadiren baş gösteren kronik rahatsızlıklarınız geri tepebilir.

YAY BURCU

Plüton maddi evinizde ileri harekette bulunuyor. Size statü sağlayacak parasal kazançlarınızı arttırıcı yönlendirmeler verirken, aynı zamanda zorlayıcı şartlar sunacaktır. Bu engeller hırsınızı körükleyecek, inatçı yönlerinizi ortaya çıkaracak. Sosyal yönleri güçlü ve kariyer sahibi kişilerden destek alacaksınız. 14 Ocaktan sonra Merkür eğitim evinde retro başlıyor. Merkür, uzun süredir beklediğiniz bir çok iş fırsatları aniden gelebilir ve bu olaylarla ilgili seyahat yapmak zorunda kalabilirsiniz. Sizin ve çocuklarınızın yurt dışı sorunları olabilir. Onların eğitimi ve öğretimi ile ilgili problemlerle karşılaşabilirsiniz. Geciken beklentileriniz sizi daha çok bileyecektir. 17 Ocakta dolunay karşıt finans evinizde oluşuyor.. Bu ay maddi açıdan birçok önemli olay gerçekleşecek ve bunların çoğu uzun süreli olacak. Çevre şartlarını, kendi koşullarınızla uyum içinde birleştireceksiniz. Koşacak ve yorulacaksınız fakat sonunda başarınızı kutlayacaksınız. Çevre şartlarınızı finansal hedeflerinizle bağdaştıracaksınız.. 21 Ocakta güneş finans evinize geçerek sizi daha da güçlendirecek. Kişilerle olan uyumlu ilişkileriniz en büyük yardımcınız olacak. Kendinizi geliştirirken etrafınıza da örnek olacaksınız. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da, size daha sonra hak vereceklerdir.

OĞLAK BURCU

Ay boyunca Venüs kişisel evinizde geri gidiyor.. Plüton kişisel evinizde hareket etmeye devam ediyor. Çok garip bir karşım. Venüs sizi cazip yaparken, aklınız bir karış havada olacaktır. Mars kişisel evinizde sizi coşturuyor. Canlı ve dinamik bir duygusal yaşamla birlikte uzak yollarla ilgili aşklar gündeme gelecektir. Bazılarınız da, iş arkadaşlarıyla yeni aşkların eşiğinde olacaklar. Hatta, iş ve aşk ortaklıklarını birlikte sürdüreceklerdir. Beklediğiniz heyecanlara teslim olmama savaşı vereceksiniz. Kayıplarınızı düşünecek zamanınız yok ve karşınıza çıkacak fırsatlar karşısında bocalayacaksınız. 17 Ocakta dolunay karşıt ilişkiler evinizde gerçekleşiyor. Gözünüzü korkutmak istemiyoruz fakat ani değişimlere hazır olun. Karşılaştığınız kişilerin sözlerinden ve beden dilinden çok etkileneceksiniz. Yine dostluklarınızda spekülatif olaylara karşı temkinli olmalısınız. Ani aşkların ve başlangıcı ve bitişi de bu dönemde karşınıza çıkabilir. Özellikle, sizi sevindirecek duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Partneri olanlar ise, mevcut ilişkilerinde romantik günler yaşayacaklar. Sağlık Gezegeni Merkür ay boyunca retro durumunda. İskelet sisteminizi, dişlerinizi, kol ve bacaklarınızı, mafsallarınızı korumalısınız. İştahınız artacaktır. İnce yapınızı bozmamalı ve beslenmenize özen göstermelisiniz

KOVA BURCU

Bu ay, bilinçaltınız kişisel özelliklerinizde etkin olacak. Her şeyi kendi güç sınırlarınız içinde düşünmek ve kimseden yardım istememek sizi bilinçaltınız oldukça sizi yorabilir. Plüton, Güneş, Venüs, Mars 12. Evinizde seyrediyor. Öfkelerinizi bastırdığınız zaman fiziksel bir yorgunluk duyabilirsiniz. Verilen sözlerin yerine getirilmemesi, günlük çalışma koşullarınızı zorlayacaktır. Günlük işlerinizde yakındığınız konuların tekrarlanması sizin için can sıkıcı olan bu durum yaratırken, bu tür tekrarlar rutin hale gelebilir. Bu durumdan kurtulmak için, kendinize hobiler bulmalı ve yarım kalan işlerinizi tamamlamalısınız. Merkür kişisel evinizde geri gidiyor. Yaşamdan ne beklediğinizi sorgulayarak, isteklerinizin yön değiştirmesine izin vermelisiniz. Bilinçaltınızda bastırdığınız duyguların açığa çıkmasıyla yaşantınızda değişen koşuları yeniden değerlendirmeniz gerekecektir. Merkür geri giderken bile düşüncelerinizde direniyorsunuz. Aktif ve hızlı düşünüyorsunuz. Hızlı hareket ederek çalışma yaşantınızda müthiş bir performans sergileyeceksiniz. Düzen ve sistem sizin için önemli olacaktır. Bu ay Merkür’ün geri hareketi ve 12. Evinizdeki gezegen kümeleşmesi sizi yorabilir. Spor yapmalı ve uykunuzu almalısınız. Bileklerinize dikkat etmeli ve ağır kaldırmamalısınız

BALIK BURCU

Sosyal ilişkilerinizi geliştirmek için kapasitenizin üzerinde çabalarda bulunabilirsiniz. Sosyal ortamlar çerçevesinde; yapmak istediğiniz halde, gerçekleştiremediğiniz konularla ilgili fırsatlar yakalayacak, yeni ve başarılı organizasyonlar içinde bulunacaksınız. Mars 25 Ocağa kadar tepe evinizde ilerliyor. Toplumsal konuşmalar yapabilirsiniz. Güneş, Merkür ve Venüs yenilikler evinizde ilerlerken öğrenme içgüdünüz oldukça yüksek. Öğreniminiz ve akademik kariyerinizle ilgili gelişimlere açık olacağınız bir süreç. 14 Ocakta geri giden Merkür düşüncelerinizin değişimine neden olacaktır. Böylece gelişmelerden gerekli dersleri çıkararak uzun vade de size yarar sağlayacak önlemleri alacaksınız.. 2 Ocakta yeni ay size yeniliklerle geliyor. Sosyal ilişkilerinizi geliştirmek için kapasitenizin üzerinde çabalarda bulunabilirsiniz. Mars 25 Ocağa kadar tepe evinizde ilerliyor. Toplumsal konuşmalar yapabilirsiniz. Güneş, Merkür ve Venüs yenilikler evinizde ilerlerken öğrenme içgüdünüz oldukça yüksek. Öğreniminiz ve akademik kariyerinizle ilgili gelişimlere açık olacağınız bir süreç. 14 Ocakta geri giden Merkür düşüncelerinizin değişimine neden olacaktır. Böylece gelişmelerden gerekli dersleri çıkararak uzun vade de size yarar sağlayacak önlemleri alacaksınız..

 

 

 

 

 

 

DİĞER YENİ YAZILAR