Bir okuyucunun yorumu bu: “Suyla gelen kültür.”
Başka yorumlar da var tabii...
Banyo meselesini kapatmak istiyorum artık. Ama kafanıza takılanları da çözeyim öyle...
l “Bence fantezi kadınların yetenek azlığından doğuyor. Bir şeyler yapmak zorunda kalanlar, maalesef hep erkekler oluyor. Bir de siz düşünün, biz yapalım bir zahmet.”
Bak, şöyle anlatayım: Bu işi yemek yemeye benzetecek olursak size güzel bir sofra, ambiyans falan hazırlıyoruz, siz ne yapıyorsunuz? Yemekleri ellerinizle ve ağzınıza yüzünüze, ortalığa saça saça yemeye çalışıyorsunuz.
l “Dilek Hanım yine eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyorsun, dikkatini çekerim.”
Benim ne dikkatimi çekiyorsun, git ulaşabildiğin birilerin dikkatini çek. Belki işe yarar.
l “Daracık banyoda olmaz Dilek, hayali geniş tut Türk hamamı yüzyıllardır fantezi merkezleri...”
O ayrı bir konu ama...
Anladın sen onu...
l “Banyoda tam işin heyecanındayken birden sabuna basıp kaydığınızı düşünebiliyor musunuz? Ne feciiii.”
Sen onu düşüneceğine başına gelebilecek daha kötü şeyleri düşünsen...
l “Belki yazmışsınızdır aklıma geldi yazayım istedim: Erkeklerin diğer bir fantezilerinden olan çikolatalı, vanilyalı-dondurmalı, marmelatlı fantezileri yok mu!! Bu nedir yaaa???”
Sofraya koysan mırın kırın ederler, yemezler... Ama öteki türlü var ya, bamya koysan bir tane bırakmazlar...
l “Üfff evet ya hakikaten yatak, kanepe ve devamında banyo... ’Hepsi aynı’demek hiç hoşuma gitmiyor ama gerçekten hepsi aynı yaaaa... Adamlarda yaratıcılık bile aynı kısıtlılıkta daha doorusu yaratamayıcılık.”
Daha duur! 40’ından sonra, bunların okumuşu okumamışı, enteli danteli, zengini fakiri hepsi aynıdemeye başlayacaksın...
l “Kadınlar makyajsız bir şeye benzemedikleri için sudan ürkerler ama erkek için farkmaz bu durum...”
Farkar farkar... Biz hiç olmazsa gün boyu bir şeye benziyoruz. Ya sizin gibi hiçbir zaman hiçbir şeye benzemeseydik!!
l “Aynı küvetin ve aynı duşun altında neden erkek değil de sadece kadın sıkıntı çekmekte? Ve banyoda seksin bu kadar zor ve sıkıntılı olduğunu da ilk kez sizden duyuyorum.”
Sen de daha duuur!! Yakında başkalarından da duymaya başlarsın. Yıllar geçtikçe, aslında seksin zor ve sıkıntılı olduğunu da duyarsın. Hatta bir bakmışsın, bunları sen söylüyorsun!!!
l “Sayın ÖNDER
Siz de erkekleri eleştirmekten erkekleştiniz mi ne?”
Ondan mı Önder’i büyük harflerle yazdın? Neme lazım diye!!!
Dur bakiim. Yok, hâlâ kadınım.
l “Küresel ısınma aynı zamanda sex’in düşmanı diyebilir miyiz? Bu konuya da bi el atarsanız sevinirim.”
Tabii, hatta başka seks düşmanlarından da bahsedebiliriz mesela küresel ısınmayla seksi aynı cümle içinde kullananlar...
l “Sayın Yazar, sizin hiç başka işiniz yok mu, ülkem nelerle uğraşıyor, siz neler yazıyorsunuz, burası Avrupa değil Türkiye, kendinize gelin.”
Biliyorum sayın okuyucu, biliyorum. Hatta her haberden sizden önce haberim oluyor. Sadece arada rahat bir nefes olayım diye çalışıyorum.
Suyla gelen kültür
Haberin Devamı

