Bugünlerde dikkatimi çekenler

Geçtiğimiz pazar Anneler Günü münasebetiyle gönderilen mesajlara, fakslara ve hediyelere teşekkür etmek isterim

Haberin Devamı

Teşekkür ediyorum!
Geçtiğimiz pazar Anneler Günü münasebetiyle gönderilen mesajlara, fakslara ve hediyelere teşekkür etmek isterim. Özellikle baş harflerimin işlendiği zarif VAKKO eşarbıma, Beyoğlu Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş ile Faik Sönmez'in gönderdikleri fularlara hayran oldum. Bir torba kalp biçimindeki çikolatayı da ikram ettiğim herkes çok lezzetli buldu. Zarif düşünce ve jestlere tekrar teşekkür ediyorum.

Öneriyorum!
Bana gönderilen çeşitli kitaplara muhakkak göz gezdiririm. Bunların arasında çok dikkatimi çekenleri sizlere öneririm. İşte bunlardan biri: Doç. Dr. Belma Tuğrul'un yazdığı "Sevgi Mönüsü." Ebadı biraz büyük olmakla birlikte YAPA Yayın Pazarlama'dan (Tel: 0212 -511 86 36) çıkmış bu kitabı her anne baba adayına öneriyorum. Sevgi ve saygının çocuk yetiştirmedeki önemini vurgulayan, küçük önerilerle neşe içinde çocuk büyütmeyi öğreten çok hoş ve grafik çalışmaları cazip bir çalışma Dr. Tuğrul'un kitabı. Tebrik ediyorum.

Tebrik ediyorum!
Radikal gazetesindeki Perihan Mağden in "Tekbir 2003 başlıklı köşe yazısını çok beğendim. Defileyi 360 derece ele aldığından, bana yazacak ne kaldı? Soruyor Perihan hanım: "Kur'an, peki kadının dikkat çekmemesi için örtünmesini emretmiyor mu?" işte cevabı: İslamiyet şekil dini değildir. Her Müslüman ülke, değişik giyim tarzını benimser. İran'da hanımlar başlarını açabilmek için savaş vermektedirler.

Tesettüre giren veya türban takanlar değil, çok çalışıp hayırlı işler yapanlar, aklını kullananlar, temiz, dürüst, barışçıl olup fitne sokmayanlar, riyaya sapmayıp insanlığa hizmet edenler cennete gideceklerdir (Bu bilgiler Etimesgut'tan okuyucum Mehmet Kılıç'tan geldi).

Merak ediyorum!
Sayın Berlusconi'yi kim TBMM Genel Kurulu'na götürüp, Kalemli' nin onayladığı begonya renkli antilop derili koltukları gösterme ihtiyacını hissetti? Bu jest niçin ve neden gerekti?

Korkuyorum!
Çin'de SARS hastalığını kasten bulaştıranlara idam cezası verilecekmiş. Kim kasten ölümcül bir hastalığı bulaştırır? Kim?

Beğeniyorum!
Kayahan'ın "Bir Aşk Hikâyesi" çok beğendiğim bir beste. Yorumu da harika! Melodisi dilimden düşmüyor. Tebrikler sevgili Kayahan.


Okuyucu mektubu
Cezaevimize kitap ve dergi yağdı
Gülay Uryanoğlu (Tekirdağ Cezaevi Öğretmeni)

* Köşenizde yayınladığınız "Yardımseverlere Duyuru" başlıklı yazınızdan sonra birçok yöreden cezaevimize kitap ve dergi yağdı.

Tekirdağ Eğitim Araçları Müdürlüğü'ne, Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, Yenice Belediye Başkanı Sayın Ali Haydar bey ve eşine, Sayın Güreş'e, Sayın Ayşe Tiryakioğlu'na, Deniz Feneri Dayanışma Derneği'ne, VATAN gazetesi çalışanlarına ve siz Sayın Ayşe Özgün'e teşekkürü borç biliriz.

* Ne mutlu bizlere, zarif açıklamanıza biz teşekkür eder başarılarınızın devamını dileriz.

DİĞER YENİ YAZILAR