Gazete Vatan Logo

Reina'da sosyetik kızlar birbirine girdi

Kırık bardakların havada uçuştuğu ünlü gece kulübünde kıyasıya kavga eden iki ayrı gruptan 5 kızı görevliler güçlükle ayırdı. Çeşitli yerlerinden yaralanıp hastaneye kaldırılan taraflar karakolluk oldu

İstanbul'un ünlü eğlence merkezlerinden Reina görülmemiş bir kavgaya sahne oldu. İddiaya göre olaylar şöyle gelişti: Bahar Süzer, Zeynep Süzer ile kız arkadaşları Yasemen Çavuşoğlu, hep birlikte Reina'ya gitti. Üçlü eğlenirken gece kulübüne Bahar Süzer'in eski sevgilisi Emir İçgören ve kız arkadaşları Elif Keskinkılıç ve Evrim Bozkurt geldi. İki grup arasında lafla başlayan sataşma kavgaya dönüştü. Birbirleriyle saç saça baş başa kavga eden taraflar, karşılıklı fırlattıkları kırık bardaklarla yara bere içinde kaldılar. Taraflar güçlükle ayrılırken Emir İçgören yaralanan arkadaşları Elif Keskinkılıç ve Evrim Bozkurt'u Levent Cerrahi Hastanesi'ne götürdü. Burada tedavileri yapılan iki kız, Emir İçgören ile birlikte Beşiktaş Emnniyet Müdürlüğü'ne bağlı Arnavutköy Polis Merkezi'ne giderek şikayetçi oldu. Bunun üzerine Bahar Süzer, Zeynep Süzer ve Yasemen Çavuşoğlu Arnavutköy Polis Merkezi'ne gelerek ifade verdi ardından bu kez kendileri karşı taraftan şikayetçi oldu.

"Tuvalette üçü birden saldırdı"
Bahar Süzer'in eski erkek arkadaşı Emir İçgören ile birlikte olduğu iddia edilen Elif Keskinkılıç, olayın kıskançlık yüzünden meydana geldiğini söyledi. Keskinçkılıç emniyette şunları söyledi:

"Emir, ben ve Evrim, Reina'dan önce 4. Levent'teki Gatto adlı bara gittik. Burada Bahar ve kardeşi Zeynep masamıza gelip arkadaşım Emir'e sataştı. Kavga çıkmaması için oradan ayrılıp Reina'ya gittik. Bahar ve kız kardeşi ile Reina'nın tuvaletinde karşılaştık. İkisi birden 'Gel buraya, gel buraya' diyerek üzerime yürüdü. Saçımı çekip vurmaya başladılar. Daha sonra diğer arkadaşları da bana saldırdı. Bahar elindeki bardak ile başıma ve çeşitli yerlerime vurarak yaraladı. Ellerinden güçlükle kurtuldum."

Bahar Süzer'in eski sevgilisi olduğu öne sürülen Yeditepe Üniversitesi öğrencisi Emir İçgören ise "Bahar ve 4 kişilik arkadaş grubu üzerimize saldırdı. Elifi bardak ile yaraladılar" dedi.

İki kardeş kendilerini savundu
Elif'in saçları elimde kaldı
Olayları başlatmakla suçlanan Bahar Süzer, Yeditepe Üniversitesi'nden tanıdığı Elif Keskinkılıç ile Reina'nın tuvaletinde karşılaştığını belirterek şunları söyledi:
"Elif, hiçbir şey demeden üzerime saldırıp saçımı çekince ben de onun saçını çektim, saçı elimde kaldı. Bizi ayırdılar, daha sonra üst kattaki Dragon Restorant'a çıktık, aramızda konuşmak istemiştik. Bizi gören Elif " O...lar " diye bağırarak bar kısmındaki bardakları üzerimize fırlatmaya başladı. Yanında Emir vardı. Kavga çıkınca Emir bana tekme attı. Biz ne bardak fırlattık ne de vurduk. Reina Bar'ın güvenlik personeli bizi ayırdı. Eliften şikayetçiyim."

Biz kendimizi koruduk
Bahar Süzer'in lise öğrencisi olan kız kardeşi Zeynep Süzer de kavgayı karşı tarafın başlattığını öne sürdü. Zeynep Süzer, poliste verdiği ifadede kendilerini savunduklarını anlattı:

"Barın tuvaletinde ablamın daha önceden tanıdığı ancak benim tanımadığım Elif ve Evrim bize aniden saldırdı. Biz de kendimizi korumak amacıyla karşılık verdik. Tartışma üst kattaki restorana taştı. Burada bize bardak atıldı. Bu sırada herkes birbirine girdi ve ortam kalabalıklaştı. Elif ve yanındaki arkadaşları ellerindeki bardaklar ile beni çeşitli yerlerimden yaraladılar."

Elif kırık bardakla kalçamı yaraladı
Kavgada Bahar Süzer'e yardım ettiği ileri sürülen Yasemen Çavuşoğlu ise tahrik yüzünden kavgaya karıştığını söyledi: "Elif elindeki kırık bardağı kasıtlı olarak bana sallayarak sağ kalça üzerimden ve sağ kolumdan yaraladı. Ağıza alınmayacak küfürler sarf etti. Ben de sinirlenip bar üzerine bulunan bardağı Elife fırlattım. İsabet edip etmediğini görmedim. Elif, anneme ve babama hakaret edip canımı acıttığı için kavga ettim."

İşletmeci: Zor ayırdım
Reina Bar'ın işletmecisi Binali Ünal, tanık olarak ifade verdi: "İki grup birbirlerine bardak fırlatarak kavgaya tutuştu. Fırlatılan bardakların isabet etmesiyle Elif, elinden ve başından yaralandı. İşletmeme ait doktorum bulunduğu halde ciddi bir durum olur düşüncesi ile Elifi ve arkadaşlarını alarak hasteneye götürüp tedavilerini başlattıktan sonra ailelerine haber verdim."


Tarafların altı aya kadar hapsi isteniyor
Karşılıklı şikayetçi olan taraflar hakkında İstanbul Cumhuriyet Savcısı Rasim Işıkaltın 2 aydan 6 aya kadar hapis istemiyle dava açtı. Savcı Işıkaltın'ın iddianamesinde olay 4 maddede anlatıldı:

1- Sanık Bahar Süzer ve Zeynep Süzer müşteki Elif Keskinkılıç'ın saçını çekerek ve üzerine kırık bardak atarak 10 gün iş ve güç kaybına neden oldu.

2- Sanık Elif Keskinkılıç, müşteki Bahar Süzer'in saçını çekerek yaralayıp, "O..." şeklinde bağırıp hakaret etti.

3- Sanık Elif Keskinkılıç ve Evrim Bozkurt müşteki Zeynep Süzer'in saçını çekip, üzerine kırık bardak fırlatmaları ile 10 gün iş ve güç kaybına neden oldular.

4- Sanık Elif Keskinkılıç elindeki kırık bardak ile müşteki Yasemen Çavuşoğlu'na vurarak 7 gün iş ve güç kaybına neden oldu.

Haberin Devamı