Gazete Vatan Logo
Galatasaray Zirvede 'Yaşam' ne güzel

Zirvede 'Yaşam' ne güzel

Ziraat Türkiye Kupası'nda bir üst tura yükselmeyi garantileyen G.Saray, son grup maçında Balçova Yaşam'ı konuk etti.

Zirvede 'Yaşam' ne güzel

Ligde Bursa’ya takılan G.Saray dün de maça tutuk başladı. 13’te Ali, Balçova’yı öne geçirdi ama 33’te Yasin, 60’ta kendi kalecisini avlayan Altan ve 74’te de Pandev’le kazanan sarı-kırmızılılar, Melo ile bir de penaltıdan faydalanamadı

TÜRKİYE Kupası’nda turu geçen hafta garantileyen G.Saray, Eskişehir’in Diyarbakır’a 1-0 yenilmesinin ardından Balçova’yı 3-1 yenerek G Grubu’nu lider olarak tamamladı. Sarı-kırmızıların Balçova maçından önce üst turu garantilemiş olması, Hamza Hamzaoğlu’nun dün gece yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkacağının düşünülmesine yol açmıştı. Ancak Hamzaoğlu beklenenin aksine nerdeyse tam kadro başladı 90 dakikaya.

CHEDJOU ve Muslera kadroda yokken Selçuk ve Umut kulübedeydi. Bunun dışında bütün aslar sahadaydı. Buna rağmen G.Saray maça tutuk başladı. 13’te ceza sahasının sağ köşesinden içeri giren Ali Say’ın karşısında Yekta ve Tarık vardı. Ancak top bu ikilinin ayağına dolaşınca Ali köşeden vuruş açısını buldu. Eray’ın müdahalesine rağmen top ağlara gitti: 1-0.

Haberin Devamı

ASLAN HIZLI TOPLANDI

ZAYIF rakibi karşısında geriye düşen G.Saray çabuk toparlandı. 32’de Yekta’nın uzaklardan sert şutu üst direkte patladı. Bu pozisyondan sadece bir dakika sonra Yasin yayın üstünden çok sert vurdu. Top direğin dibinden ağlara gitti: 1-1.

44’TE Pandev’in aşırtma vuruşunu defans çizgiden çıkardı. 45’te ise Telles’in sert şutu bir kez daha direğe takıldı. ikinci yarının hemen başında sarı-kırmızılılar gole çok yaklaştı. Bruma’nın çaprazdan aşırtmasını Ogün müthiş çıkardı. G.Saray’ın aradığı gol 66’da ters bir vuruşla geldi. Tarık’ın sağdan içeriği doldurduğu topu uzaklaştırmak isteyen Altan kendi ağlarını havalandırdı: 2-1. 74’te Telles’in adrese teslim ortasını asiste çeviren Pandev maçın skorunu belirledi: 3-1.