Gazete Vatan Logo
Süper Lig Yeniden kurtuluş

Yeniden kurtuluş

G.Antep Teknik Direktörü, 2006-2009 arasında siyah-beyazlı formayı giyen milli sağ beki, 1.5 milyon Euro ve Hasan Türk karşılığında Beşiktaş’a verdiklerini söyledi

Yeniden kurtuluş

BEŞİKTAŞ, Roberto Hilbert’ten boşalan sağ bek mevkisine istediği oyuncuyu getirdi: Serdar Kurtuluş... Konuyla ilgili açıklamayı ise G.Antep Teknik Direktörü Bülent Uygun yaptı.

TECRÜBELİ çalıştırıcı dün sabah gerçekleştirdikleri antrenman sonrası bir basın toplantısı düzenlerken, “Serdar Kurtuluş’u 1.5 milyon Euro ve Hasan Türk karşılığında Beşiktaş’a verdik. Serdar, Türkiye’nin en iyi sağ bek oyuncularından biri. Karakteri, kişiliği, futbolculuğu, kaptanlığıyla tanıdığım en iyi insanlardan biridir. Transferin Beşiktaş’a hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

HASAN DOĞRULADI

GEÇELİM transferin Hasan Türk boyutuna... Geçen sezon Samet Aybaba’nın Beşiktaş’ta A Takım’a çıkardığı 20 yaşındaki Hasan, VATAN’a yaptığı açıklamada “Kulübüm beni G.Antep’e vermiş. Hocamız Bilic geçtiğimiz günlerde benimle konuşmuştu ve ‘Daha çok gençsin, seni bu takımda tutamam. Maç eksiğin var. Yabancı bir ön libero almak istiyorum. Ayrıca seninle aynı mevkide Necip ve Veli de var. Belki ikisinden birini de kiralayabiliriz’ demişti. G.Antep ile 2+1 yıllık kontrat imzalayacağım” şeklinde konuştu.

SERDAR Kurtuluş 2006-09 arasında Beşiktaş forması giymişti. Kartal’a 1 milyon Euro karşılığında gelen 25 yaşındaki futbolcu, İsmail Köybaşı karşılığında kırmızı-siyahlılara gönderilmişti. Geçen sezonki Abdulah Avcı’nın gözüne giren Serdar yeniden A Milli Takım’a yükselmeyi başardı.

Haberin Devamı