Gazete Vatan Logo
Futbol 'Volkan Melo'ya vurmak istiyor!'

'Volkan Melo'ya vurmak istiyor!'

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol Süper Kupa maçı hakkında sert ifadeler kullandı

'Volkan Melo'ya vurmak istiyor!'

NTVSpor yorumcusu Mehmet Demirkol, Spor Servisi programında, Süper Kupa'da yaşanan Melo-Volkan gerginliğini yorumladı. Volkan Demirel'in bu tür davranışlara hakkı olmadığını savunan Demirkol, tecrübeli kalecinin "sokak köpeklerini belediye zehirlesin" açıklaması içinse sert ifadeler kullandı.

İşte Demirkol'un o sözleri;

"Fenerbahçe kaptanı kendini bu kadar kaybetmemeli. Aklı başında hareketler değil bunlar. Melo üzerine atlanacak bir şey yapmadı dün. Bu kadar kendini kaybetmemeli Milli Takım ve F.Bahçe kaptanı. Buna hakkı yok!. Sen hiç penaltılar bitmeden gidip zıplayan kaleci gördün mü? Bunun açıklaması yok! Tek açıklaması Melo'ya vurmak istiyor!"

'BELEDİYEYLE MAHKEMELİK OLURSUN'

"..... Biz bunlarla yaşamak zorunda değiliz. Şunu NBA'de yapsan 45 maç ceza alırsın, belediye sokak köpeklerini zehirlesin lafıyla da belediyeyle mahkemelik olursun. Biz Melo'yla Volkan'la yaşamak zorunda değiliz. Daha maçın 3. dakikası Caner korner atıyor, kafasına yağmayan kalmadı... Ne istiyosun Caner'den ya? Ne yapmış Caner size?"

Haberin Devamı

'NORMAL BİR ÜLKEDE OLSA...'

"Normal bir ülkede yemin ediyorum 45 maç alır Volkan. Bu kadar futboldan uzak kalmayı nasıl göze alır?Bugünlerde artık herkes G.Saray ve F.Bahçe faşisti oldu. Normal taraftar kalmadı..."