Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Vicdanlara bırakıyorum'

'Vicdanlara bırakıyorum'

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 2-2 sona eren İstanbul Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu.

'Vicdanlara bırakıyorum'

“Neler olup bittiğini bizler iyi biliyoruz. Bu sezonun nasıl oynandığını asla unutmayacağız. Bize yapılıp başkalarına yapılmayanların hepsinin farkındayız.”

33. hafta süren şampiyonluk yarışını bitime 1 maç kala ezeli rakibi G.Saray’a kaptıran ve 4. yıldızı ilk takan camia olma hayâline veda eden sarı-lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal çok öfkeliydi. 4 oyuncusunun kırmızı kart görüp oyundan atıldığı, 2-2 beraberlikle tamamlanan Başakşehir mücadelesinin ardından konuşan genç çalıştırıcı, bu sezonu asla unutmayacaklarını ifade etti.

‘HER ŞEY ORTADA’

SARI-lacivertlilerin teknik direktörü, G.Saray’ın şampiyonluğuyla sona eren 2014-15 sezonunun muhasebesini herkesin vicdanına bıraktıklarını söylerken Başakşehir maçının ardından şu sözlerle duygularını anlattı:

“BU sezon başından bugüne kadar sezonu çok iyi dönüp irdelersek, neler olup bittiğini görürüz. Biz, F.Bahçe’nin antrenörler ve yöneticileri olarak çok iyi bilmekteyiz. Bu sezonun nasıl oynandığını ve neler yaşandığını unutmayacağız. Nasıl, olduğuna bittiğine dair bize yapılıp başkalarına yapılmayanların farkındayız. Bunu herkesin vicdanına bırakıyorum.”

Haberin Devamı