Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Van der Vaart Trabzonspor'u bekliyor!

Van der Vaart Trabzonspor'u bekliyor!

Trabzonspor’un yabancı sorununu çözüp Hamburg ile masaya oturmasını bekleyen Van Der Vaart, bordo-mavili formayı giymek için sabırsızlanıyor

Van der Vaart Trabzonspor'u bekliyor!

Trabzonspor, bir süredir peşinde olduğu Hollandalı orta saha oyuncusu Rafael Van der Vaart’ın transferini sonlandırmak için yoğun mesai harcıyor. Trabzonspor’a, “Gelmeye hazırım” mesajını yollayan Van der Vaart’a imza attırmak için yabancı kontenjanını boşaltmak isteyen yöneticiler, Colman ve Malouda’yla bir kez daha masaya oturacak. İki oyuncuya da takımda istenmediklerini tekrarlayacak olan bordo-mavili ekibin yetkilileri, bu sorunu çözüp Van der Vaart’ın bonservisini almak için Hamburg’u ikna etmeye çalışacak. Bu transfer için Hamburg’a 3 milyon Euro, futbolcuya ise yıllık 2 milyon 500 bin Euro önermeye hazırlanan Trabzonspor transfer komitesinin, bu teklifin kabul edilmemesi durumunda alternatif bir teklif daha hazırladığı öğrenildi.

İKİ TAKIMIN BASIN TOPLANTISI VE ANTRENMAN PROGRAMI BELLİ OLDU

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi’nde Rostov ile oynayacağı maç öncesinde iki takımın antrenman ve basın toplantısı programları belli oldu. Buna göre Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic ile bir oyuncunun katılacağı basın toplantısı Çarşamba yerel saatle saat 17.30’da Olimp 2 Stadyumu'nda başlayacak. Trabzonspor’un maçtan bir gün önceki antrenmanını ise saat 18.00’de yine maçın oynanacağı Olimp 2 Stadyumu'nda yapılacak. Bu antrenmanın 15 dakikalık bölümü medya mensuplarına açık olacak. Rostov teknik direktörü Miodrag Bozovic ise yerel saatle 18.30’da Olimp 2 Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısının ardından 19.15’de aynı yerde antrenman gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı