Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Vakıfbank da Final-Four'da

Vakıfbank da Final-Four'da

İstanbul’da 5 sette devirdiği Volero Zürih’i deplasmanda da yenen temsilcimiz F.Bahçe’nin ardından adını dörtlü finallere yazdırmayı başardı.

Vakıfbank da Final-Four'da

İSTANBUL’DA 3-2 kazandığımız Volero Zürih’in maçının rövanşının zor geçeceği belliydi. Zürih’te Mammadova ve Akinradewo hücumda da blokta da çok iyi direndiler. Ancak VakıfSank Lonneke ve Rasic gibi yıldızlarıyla fark yaratmayı bildi. Böyle bir maçı ve turu geçmek hiç kolay değil.

VAKIFBANK’TA işlemeyen tek şey servis karşılamaydı. Naz’ın manşetle attığı pas sayısı parmakla attığına yakındı. Bir de blokta Robin sahada yoktu. Gözde çok iyi oynadı. Libero Gizem servis karşılamada aksasa da defansta çok iyiydi. Anne Buijs ve Kimberly Hill görevini yaptı. Ancak Pasör çarprazı Lonneke Sloetjes her türlü topa, en kritik zamanlarda çok etkili hücum etti. Kenardan Melis oyuna girdiğinde çok iyi işler yapıyor.

HEYECAN ve kalitesi çok yüksek bir maç izledik. Sonunda F.Bahçe ile birlikte VakıfBank da İtalya’da finallerde oynama hakkını elde etti. Yani final-four’da kesinlikle bir Türk takımı final oynayacak. Uzun yıllardır süren bu gelenek için, katkısı olan bütün kulüplerimize teşekkürler.