Gazete Vatan Logo
Şampiy10 UEFA listesi son gün ne zaman? UEFA listesi 2 Eylül mü verilecek, ne zaman? Fenerbahçe, Trabzonspor, Sivasspor ve Başakşehir UEFA listesi son gün saat kaçta?

UEFA listesi son gün ne zaman? UEFA listesi 2 Eylül mü verilecek, ne zaman? Fenerbahçe, Trabzonspor, Sivasspor ve Başakşehir UEFA listesi son gün saat kaçta?

Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde yer alan Fenerbahçe, Trabzonspor, Sivasspor ve Başakşehir için UEFA listesi son gün sorgulanıyor. Peki, UEFA listesi ne zaman verilecek, UEFA listesi ne zaman verilecek? UEFA listesi son gün ne zaman? İşte UEFA listesi son gün tarihi ve saati…

UEFA listesi son gün ne zaman? UEFA listesi 2 Eylül mü verilecek, ne zaman? Fenerbahçe, Trabzonspor, Sivasspor ve Başakşehir UEFA listesi son gün saat kaçta?

Danimarka, Hollanda ve Avusturya’da kulüpler, dün transfer dönemini bitirdi.  İtalya, Almanya, İspanya, İngiltere, Fransa ise bugün transfer yapılabilecek. Romanya’da 5 Eylül, Rusya ve Çekya’da 8 Eylül, Katar ve Yunanistan’da 15 Eylül, Suudi Arabistan’da 17 Eylül, Ukrayna’da 22 Eylül’e kadar transfer sürecek. Peki, Fenerbahçe, Trabzonspor, Sivasspor ve Başakşehir UEFA listesi son gün saat kaçta? UEFA listesi ne zaman verilecek? İşte UEFA listesi son gün

UEFA listesi son gün 2 Eylül mü, ne zaman, saat kaçta?

UEFA’nın açıkladığı resmi bildirimde Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde yer alan takımların 2 Eylül’de Orta Avrupa Saati baz alınarak 24.00’a kadar açıklaması gerekiyor.

Türkiye, Orta Avrupa’dan 1 saat önde olduğu için temsilcilerimiz için liste verme süresi 3 Eylül 01.00’a kadar sürecek.