Gazete Vatan Logo
Futbol Türkiye İspanya maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye İspanya maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye Euro 2016 Avrupa Şampiyonası'nda en kritik sınavına çıkıyor. Türkiye İspanya maçı kıran kırana bir mücadeleye sahne olacak. Peki Türkiye İspanya maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları ve Türkiye İspanya maçına dair son gelişmeler...

Türkiye İspanya maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Euro 2016 D Grubu mücadelesinde Türkiye ve İspanya kozlarını paylaşacak. Tansiyonun son derece yüksek olacağı Türkiye İspanya maçı büyük bir heyecanla bekleniyor. Peki Türkiye İspanya maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? İşte tüm ayrıntıları ile Türkiye İspanya maçı haberimizde...

Türkiye bugün yine tek yürek, tek bilek olacak. Finalleri Fransa’da gerçekleştirilen Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro 2016) D Grubu’nda yer alan Ay-Yıldızlı takımımız, bugün 2. maçında İspanya ile karşılaşıyor. Euro 2016’daki ilk sınavda Hırvatistan’a 1-0 yenilen millilerimiz, hem bu yenilgiyi unutturmak, hem de dev arenada İspanya gibi büyük bir takımı yenerek, adından bir kez daha övgü ile söz ettirmek için sahaya çıkacak. Futbolcularımız, Hırvatistan önündeki kötü futbollarını unutturmak ve Türk halkından özür dilemek için mücadele edecek.

Türkiye İspanya maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Euro 2016 D Grubunda mücadele eden Türkiye Milli Takımımız İspanya ile Stade de Nice'de karşı karşıya gelecekler. Tükiye İspanya maçı saat 22:00'de başlayacak. Sırp hakem Milorad Mazic'in düdük çalacağı Türkiye İspanya maçı TRT 1'den naklen yayınlanacak.

Haberin Devamı

TÜRKİYE – İSPANYA MAÇI MUHTEMEL 11’LERİ
TÜRKİYE: Volkan Babacan, Şener, Mehmet Topal, Hakan Balta, Caner, Oğuzhan, Selçuk, Emre Mor, Hakan Çalhanoğlu, Arda, Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim
İSPANYA: De Gea, Juanfran, Ramos, Pique, Alba, Busquets, Iniesta, Fabregas, Pedro, David Silva, Morata
TEKNİK DİREKTÖR: Vicente Del Bosque

TÜRKİYE İSPANYA MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 22.00’de Stade de Nice’te oynanacak ve Sırp hakem Milorad Mazic’in yöneteceği karşılaşma TRT 1 ve Ligtv’den canlı izlenebilecek.

TÜRKİYE İSPANYA MAÇINDA FATİH TERİM’İN TAKTİĞİ

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, özellikle orta sahayı kalabalık tutarak, ‘İspanyol Boğaları’na geçit vermemenin planını yapıyor. Takımımız, İspanyolların etkili isimlerini kilitleyerek, kontralarla rakip kalede gol arayacak.

EMRE MOR VE BURAK İLK 11’E DÖNÜYOR

Haberin Devamı

Türkiye İspanya maçı için Fatih Terim’den iki önemli karar geldi. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Hırvatistan maçından farklı olarak Türkiye İspanya maçında Emre Mor ve Burak Yılmaz’ı ilk 11’e alarak Ozan Tufan ve Cenk Tosun’u kulübeye çekecek.

TÜRKİYE İLK MAÇTA NE YAPTI?

Bu akşam oynanacak Türkiye İspanya maçı öncesinde ilk maçında Hırvatistan ile karşılaşan A Milli Takımımız, sahadan 1-0’lık yenilgi ile ayrıldı. Millilerimizin, gruptan çıkma şansının sürmesi için Türkiye İspanya maçından puan ya da puanlarla ayrılması gerekiyor.

İSPANYA İLK MAÇINDA NE YAPTI?

Türkiye İspanya maçı öncesinde ilk karşılaşmasında Çek Cumhuriyeti’ni Pique’nin son dakikalarda attığı golle 1-0 yenen Boğalar, bu maçtan da galibiyet çıkarırsa bir üst turu garantileyecek.

TÜRKİYE İSPANYA MAÇI NICE STADI’NDA

Türkiye İspanya maçının oynanacağı, yapımı 2013’te biten Nice Stadı’nın Fransa’ya maliyeti, yaklaşık 245 milyon

avro.

Güneş panelleri yardımı ile ihtiyacı olan enerjinin 3 katını üretme kapasitesine sahip çevre dostu statta, jeotermal ısıtma sistemi ve zemin sulama amacıyla kullanılmak üzere çatıda yağmur sularının toplandığı hazneler bulunuyor.

Haberin Devamı

Euro 2016’daki Türkiye İspanya maçına ev sahipliği yapacak 40 bin kişilik statta ragbi maçları, konser ile diğer organizasyonlar da gerçekleştiriliyor.