Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Trabzonspor Şampiyonlar ligi kurası ne zaman çekilecek, muhtemel rakipleri kimler? Trabzonspor şampiyonlar ligi maçı ne zaman?

Trabzonspor Şampiyonlar ligi kurası ne zaman çekilecek, muhtemel rakipleri kimler? Trabzonspor şampiyonlar ligi maçı ne zaman?

Trabzonspor Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman, muhtemel rakipler kimler? Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi muhtemel rakipleri belli oldu. Bordo mavili ekip gruplara kalması halinde 19 milyon Euro’nun sahibi olacak.

Trabzonspor Şampiyonlar ligi kurası ne zaman çekilecek, muhtemel rakipleri kimler? Trabzonspor şampiyonlar ligi maçı ne zaman?

2021-2022 dönemin Süper Ligi şampiyonu olan Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi play-off turundaki rakipleri belli oldu. Ön eleme sürecinin tamamlanmasının ardından bordo mavili temsilcimizin rakipleri kura çekimi ile belli olacak. Trabzonspor play-off turunda eşleşeceği rakibini elemeyi başarırsa Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalacak ve 19 milyon Euro’yu kasasına koyacak.

TRABZONSPOR ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Trabzonspor’un play off turundaki rakibi 2 Ağustos’ta yapılacak kura çekimi ile belli olacak. Şampiyonlar Ligi play off kura çekimi TSİ saat 13.00’da yapılacak.

TRABZONSPOR ŞAMPİYONLAR LİGİ MUHTEMEL RAKİPLERİ

Temsilcimizin play off turundaki muhtemel rakipleri ise şöyle;

Kopenhag

Kızılyıldız / Pyunik

Ludogorets / Dinamo Zagreb

Sheriff / Viktoria Plzen