Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Trabzonspor Basel hatıra bileti! Trabzonspor - Basel maçı hatıra bileti nereden ve nasıl alınır? Hatıra bileti fiyatı ne kadar, kaç TL?

Trabzonspor Basel hatıra bileti! Trabzonspor - Basel maçı hatıra bileti nereden ve nasıl alınır? Hatıra bileti fiyatı ne kadar, kaç TL?

Trabzonspor, play-off turunda Basel'i konuk edecek. Müsabaka için deprem bölgesine yardım amaçlı hatıra bileti çıkaracağını duyurdu. Peki, Trabzonspor - Basel maçı hatıra bileti nasıl alınır? Trabzonspor - Basel hatıra bileti nereden alınır, fiyatı ne?  

Trabzonspor Basel hatıra bileti! Trabzonspor - Basel maçı hatıra bileti nereden ve nasıl alınır? Hatıra bileti fiyatı ne kadar, kaç TL?

UEFA Konferans Ligi'nde Türkiye’yi temsil eden Trabzonspor, İsviçre ekibi Basel’i ağılayacak. Tüm gelirleri asrın felaketi olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği 10 ilde bağış olarak kullanılacağı açıklanan Trabzonspor - Basel müsabakası biletleri çıkar çıkmaz tükenmişti. Söz konusu destek sonrası için hatıra biletler satışa sunuldu. Peki, Peki, Trabzonspor - Basel maç bileti nasıl alınır? Trabzonspor - Basel maçı hatıra bileti nereden alınır? Fiyatı ne? İşte detaylar... 

Trabzonspor - Basel maçı hatıra bileti satışa çıktı mı, ne zaman, saat kaçta satışa çıkacak? 

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynayacağı Basel maçının hatıra biletleri bugün 13.00 itibarıyla satışa sunulacak. 

Trabzonspor - Basel hatıra bileti nasıl ve nereden alınır? 

Geliri depremzedelere aktarılacak hatıra biletleri Passolig üzerinden temin edilebilecek. 

Trabzonspor - Basel hatıra bileti ne kadar? 

Trabzonspor - Basel maçı hatıra bileti 100 TL bedelle satışa sunulacak hatıra biletlerini aldıktan sonra hesabınızda PDF olarak görüntüleyebilir ve indirebilirsiniz. 

Haberin Devamı

TRABZONSPOR BASEL MAÇ BİLETİ ALMAK İÇİN TIKLA