Gazete Vatan Logo
Futbol Sivasspor'da hedef 3 puan

Sivasspor'da hedef 3 puan

Olumsuz havayı dağıtmak için çalışıyorlar

Süper Lig'de pazar günü Kayserispor ile karşılaşacak olan Sivasspor, kendi evindeki mücadeleden galibiyet ile ayrılarak Galatasaray maçı sonrası oluşan olumsuz havayı dağıtmak istiyor.

Ligde inişli çıkışlı sonuçlar alan ve ligin dibinden henüz kurtulamayan Sivasspor, pazar günü kendi evinde oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını basına ve taraftarlara kapalı olarak sürdürüyor. Özellikle Galatasaray maçı sonrasında camianın büyük eleştirisini alan Sivasspor'da, takımın Kayserispor maçına en iyi şekilde hazırlanması için sıkı önlemler alındığı bildirildi. Sivassporlu yöneticiler de takımı özellikle antrenmanlarda yalnız bırakmayarak moral vermeye çalışıyor. Teknik direktör Muhsin Ertuğral'ın de birebir yaptığı görüşmelerde oyuncuların maçlarda yaptığı hatalar konusunda uyardığı bildirildi. Ertuğral'ın özellikle de maç içerisinde hakemlerin verdiği kararlara yönelik olarak futbolcuların kalabalık şekilde yaptıkları itirazları önlemeye çalıştığı ve bu tür görüntülerin tekrarlanmaması için futbolcuları bilgilendirdiği öğrenildi.

Ertuğral, Kayserispor'un ligin önemli takımlarından biri olduğunu ve son Fenerbahçe maçında da bu gücünü gösterdiğini belirterek, "Dikkatli olmamız gerekiyor. İyi mücadele ederek, kendi evimizdeki maçı 3 puanla kapatmak istiyoruz. Bunun için de yoğun çaba göstereceğiz" dedi.

Haberin Devamı